| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| skakaliscie ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
|
jak w temacie, czy ktos z was skakal, podskakiwal aby zmienic efekt cieplarniany ?
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Wynika z tego, że ty masz już owe skakanie za sobš :) I nic dziwnego , że efekt cieplarniany uderzył tobie do głowy.....teraz rozumiem, to nic innego jak porażenie !
|
|
|
rok temu zbierali ludzi do skoku aby wywołać drżenie skorupy ziemskiej (trzęsienie ziemi), teraz niby do zmiany trajektorii ziemi. A dla mnie to zwykłe badania psychologiczne, czyli ilu ludzi można sprowokować do zrobienia czego bezsensownego w celu wywołania jakiegotam efektu. Bzdura, nierealne do wykonania, ludzie musieliby być lepiej zsynchronizowani niż zegar atomowy.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
do Szuineg'a,
zgadzam sie, ze to wszytsko to wielka lipa i bujda, oraz nabieranie biednych naiwnych, ale pytanie bylo jasne, czy ktos skakal.
do Doro: nie bede odpowiadal na twoje prowokacje...
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romeczku
Ależ nie musisz !!!! :DDDDD
To nie sa prowokacje, tylko logiczne kalkulacje :)))))
|
|
|
doro, skarżysz się na styl romka i tych co popierajš jego zdanie, a sama "rzucasz kamienie" w ich stronę.
Ładnie odziany morderca nie różni się niczym od tego w łachmanach.
Chyba zrozumiałe romku z tonu mojej wypowiedzi że nie skakałem, moim problemem jest to że nie lubię dawać prostych odpowiedzi, wolę jš jako rozwinšć tak aby nie była bezporednia, lecz aby wymagała poruszania szarymi komurkami do jej odebrania.
|
|
|
szuineg
To nie rzut kamieniem, zbyt ciężko mylisz.....tym razem
To żart, zwykły żart - z małš dozš aluzji :)
Ale widać , tylko " ciężka" mowa jest zrozumiała .
Sorrrrrryyyyyy za mord !!!!!
|
|
|
twój żarcik jest niesmaczny, to raczej obelga, jak obelga może być żarcikiem??
ja nie mylę, ja odczuwam, ja wiem, ja cierpię, ja.....
|
|
|
Niektórzy ludzie w podobnych dyskusjach wolš odpucić.
Doro chciała wykazać się elokwencjš, ale przesadziła.
Wszystko w nadmiarze jest szkodliwe.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
I bardzo wszystkim zaszkodziło. Bluzgi owszem, te sš na miejscu bo swojskie i męskie!
Głupek zawsze przesadzi....nie wiedziałe ? ale za to geniusz jakš ma mšdroć i elokwencję a do tego jasnowidzenie :)))))
Masz racje wszystko w nadmiarze jest szkodliwe !
|
|
|
Doro...
Ja tu bluzgów nie widzę, może z wyjštkiem Twojej twórczoci (w łagodniejszej formie).
Romek zadał pytanie (głupie co prawda), ale nie musiała na nie odpowiadać.
Ty go zaatakowała, on odpowiedział że nie ma zamiaru z Tobš rozmawiać, a Ty dalej swoje.
Inteligentni ludzie nie odpowiadajš na bluzgi - olewajš je zamiast babrać się w błocie.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jestem z Doro. Nie raz i nie dwa na tym forum padajš hasła przy ktorych post wyzej wymienionej naprawde jest nic nie znaczacym zarcikiem(zresztš jest takim w istocie) a jesli ktos jest przewrazliwiony na swoim punkcie to juz jego problem. A jesli chodzi o podskakiwanie w celu wywolania trzesienia ziemi, to slyszalem ze swego czasu Chinczycy chcieli przeprowadzic taki eksperyment zeby zniszczyc Kalifornię...;)
Pozdrawiam.
|
|
|
chyba macie po60lat i na stare lata chce wam sie skakac idzcie na spacer starszyzna a mlodzi niech siedza przed kompem .Niema z wami o czym pisac ......
|
|
|
hehe a po co to całe skakanie heheheh chyba poto żeby buty sobie pozdzierać :) chińczyki chciały rozwalić hahahahha
|
|
|
Bo u Chińczyków wszelkie masowe ruchy majš poparcie - taka mrówcza mentalnoć.
[%sig%]
|
|
|
ruchy to mi sie hahahha kojaży z tym że azjaci małe majš hahah i ruchac przepraszam ruszać majš mało czym heheh ale lubie azjatów :)
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |