Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tajemnica Objawienia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42

Objawienie 13:1 I ujrzałem Bestię wychodzšcš z morza, majšcš dziesięć rogów i siedem głów, a na rogach jej dziesięć diademów, a na jej głowach imiona bluŸniercze. To jest Izrael, który powstał z niemal wszystkich państw œwiata, trzymajšcy pod sobš Masonów, Iluminatów, Skull & Bone i inne organizacje, włšcznie z mediami, kontrolš Japonii, bankami itd. 2 Bestia, którš widziałem, podobna była do pantery, łapy jej - jakby niedŸwiedzia, paszcza jej - jakby paszcza lwa. A Smok dał jej swš moc, swój tron i wielkš władzę. Nie jest to Szatan ponieważ to on dał tej Bestii życie i jš kontroluje. 3 I ujrzałem jednš z jej głów jakby œmiertelnie zranionš, a rana jej œmiertelna została uleczona. A cała ziemia w podziwie powiodła wzrokiem za Bestiš, Œmiertelna rana to zburzenie Jerozolimy w roku 70 n.e. 4 i pokłon oddali Smokowi, bo władzę dał Bestii. I Bestii pokłon oddali, mówišc: «Któż jest podobny do Bestii i któż potrafi rozpoczšć z niš walkę?» Wielu ludzi kłania się tej Bestii i podziwia jš, Syjonizm ma wielu zwolenników. 5 A dano jej usta mówišce wielkie rzeczy i bluŸnierstwa, i dano jej możnoœć przetrwania czterdziestu dwu miesięcy. Czyli czas jest ograniczony dla niej. BluŸnierstwa do Da Vinci Code, Ewangelia Judasza i oczekiwanie nowego 'Mesjasza', zwalczanie wszelkich form chrzeœcijaństwa, zwalczanie samego Jezusa 6 Zatem otworzyła swe usta dla bluŸnierstw przeciwko Bogu, by bluŸnić Jego imieniu i Jego przybytkowi, i mieszkańcom nieba. Jak wyżej! 7 Potem dano jej wszczšć walkę ze œwiętymi i zwyciężyć ich, i dano jej władzę nad każdym szczepem, ludem, językiem i narodem. To ma nastšpić w przyszłoœci. 8 Wszyscy mieszkańcy ziemi będš oddawać pokłon władcy, każdy, którego imię nie jest zapisane od założenia œwiata w księdze życia zabitego Baranka. To także, ludzie będš wierzyć tej Bestii. 9 Jeœli kto ma uszy, niechaj posłyszy! 10 Jeœli kto do niewoli jest przeznaczony, idzie do niewoli, jeœli kto na zabicie mieczem - musi być mieczem zabity. Tu się okazuje wytrwałoœć i wiara œwiętych. 11 Potem ujrzałem innš Bestię, wychodzšcš z ziemi: miała dwa rogi podobne do rogów Baranka, a mówiła jak Smok. Dwuczłonowa potęga amerykańsko-brytyjska, kontrolowana poprzez Masonów, Iluminatów, oczywiœcie Izrael. Rogi podobne do rogów Branaka to wzniosłe idee chrzeœcijańsko-demokratyczne, ale w rzeczywistoœci główny orkiestrator Lucyperiańskiego Globalizmu. 12 I całš władzę pierwszej Bestii przed niš wykonuje, i sprawia, że ziemia i jej mieszkańcy oddajš pokłon pierwszej Bestii, której rana œmiertelna została uleczona. Wykonuje polecenia z Izraela lub od Masonów/Iluminatów. Całe narody oddajš pokłon Izraelowi pod naciskiem USA/Anglii. 13 I czyni wielkie znaki, tak iż nawet każe ogniowi zstępować z nieba na ziemię na oczach ludzi. Eksplozje nuklearne. Być może będš wieksze znaki czy więcej eksplozji. 14 I zwodzi mieszkańców ziemi znakami, które jej dano uczynić przed Bestiš, mówišc mieszkańcom ziemi, by wykonali obraz Bestii, która otrzymała cios mieczem, a ożyła. Nastšpi chyba w przyszłoœci. Nie wiem co jest obrazem Bestii, być może odbudowana œwištynia Salomona. 15 I dano jej, by duchem obdarzyła obraz Bestii, tak iż nawet przemówił obraz Bestii i by sprawił, że wszyscy zostanš zabici, którzy nie oddadzš pokłonu obrazowi Bestii. 16 I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymujš znamię na prawš rękę lub na czoło 17 i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia. 18 Tu jest [potrzebna] mšdroœć. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: szeœćset szeœćdziesišt szeœć. Cały ten powyższy segment wydarzy się w przyszłoœci. 666 to gwiazda Izraela. Objawienie 17:1 Potem przyszedł jeden z siedmiu aniołów, majšcych siedem czasz, i tak odezwał się do mnie: «ChodŸ, ukażę ci wyrok na Wielkš Nierzšdnicę, która siedzi nad wielu wodami, 2 z którš nierzšdu się dopuœcili królowie ziemi, a mieszkańcy ziemi się upili winem jej nierzšdu». 3 I zaniósł mnie w stanie zachwycenia na pustynię. I ujrzałem Niewiastę siedzšcš na Bestii szkarłatnej, pełnej imion bluŸnierczych, majšcej siedem głów i dziesięć rogów. Niewiasta - Koœciół Katolicki, do tej pory decydujšcy o losach œwiata, stopniowo uodsuwany na bok przez Masonów/Iluminatów/Izrael. Nie jest to imperium religii fałszywej ale największy koœciół odstępczy. 4 A Niewiasta była odziana w purpurę i szkarłat, cała zdobna w złoto, drogi kamień i perły, miała w swej ręce złoty puchar pełen obrzydliwoœci i brudów swego nierzšdu. 5 A na jej czole wypisane imię - tajemnica: "Wielki Babilon. Macierz nierzšdnic i obrzydliwoœci ziemi". Znany z czarnych mszy oraz kontynuacji wierzeń Babilonu jak kult Atarte, Królowej Niebios. 6 I ujrzałem Niewiastę pijanš krwiš œwiętych i krwiš œwiadków Jezusa, a widzšc jš bardzo się zdumiałem. Wszystkie atrybuty Koœcioła Katolickiego. 7 I rzekł do mnie anioł: «Czemu się zdumiałeœ? Ja ci wyjaœnię tajemnicę Niewiasty i Bestii, która jš nosi, a ma siedem głów i dziesięć rogów. Potwierdzenie, że Koœciół 'ujeżdżał' Bestię i jš kontrolował. 8 Bestia, którš widziałeœ, była i nie ma jej, ma wyjœć z Czeluœci, i zdšża na zagładę. A zdumiejš się mieszkańcy ziemi, ci, których imię nie jest zapisane w księdze życia od założenia œwiata - spoglšdajšc na Bestię, iż była i nie ma jej, a ma przybyć. Tu jest klucz zagadki!!! W czasie otrzymywania objawienia od Jezusa (rok około 98-100 n.e.) Bestia nie istniała. Zatem nie był to Rzym!!! Rzym w tym czasie ISTNIAŁ!!! Œwieckie Ÿródła ujmujš chwały starożytnego Izraela, ale według Biblii Izrael był w pewnym okresie największym i najbogatszym mocarstwem œwiata! W momencie podawania proroctw Janowi Izrael nie istniał a zaczšł istnieć dopiero w roku 1948. Jego œmiertelna rana została uleczona a reszta plemion Izraela to głównie Europa, USA i Anglia. 9 Tu trzeba zrozumienia, o majšcy mšdroœć! Siedem głów to jest siedem gór tam, gdzie siedzi na nich Niewiasta. Koœciół Rzymski. 10 I siedmiu jest królów: pięciu upadło, jeden istnieje, inny jeszcze nie przyszedł, a kiedy przyjdzie, ma na krótko pozostać. 11 A Bestia, która była i nie ma jej, i ona jest ósmym, a jest spoœród siedmiu i zdšża na zagładę. Bestia - Izrael otrzymała także wyrok. 12 A dziesięć rogów, które widziałeœ, to dziesięciu jest królów, którzy władzy królewskiej jeszcze nie objęli, lecz wezmš władzę jakby królowie na jednš godzinę wraz z Bestiš. Reszta władców œwiata zgodzi się na wspólnš władzę z Izraelem/USA/Angliš i zjednoczonš Europš. 13 Ci majš jeden zamysł, a potęgę i władzę swš dajš oni Bestii. Uznajš władzę Izraela i pod groŸbš użycia broni nuklearnej będš współpracować. 14 Ci będš walczyć z Barankiem, a Baranek ich zwycięży, bo Panem jest panów i Królem królów - a także ci, co z Nim sš: powołani, wybrani i wierni». Zniszczš Rzym i będš przeœladować prawdziwych chrzeœcijan. 15 I rzecze do mnie: «Wody, które widziałeœ, gdzie Nierzšdnica ma siedzibę, to sš ludy i tłumy, narody i języki. 16 A dziesięć rogów, które widziałeœ, i Bestia - ci nienawidzić będš Nierzšdnicy i sprawiš, że będzie spustoszona i naga, i będš jedli jej ciało, i spalš jš ogniem, 17 bo Bóg natchnšł ich serca, aby wykonali Jego zamysł, i to jeden zamysł wykonali - i dali Bestii królewskš swš władzę, aż Boże słowa się spełniš. Tym razem sam Bóg przystšpi do akcji i natchnie serca królów œwiata. Niemożliwe stanie się możliwym. To wyjaœnia wszystko. Wyrok na Rzymie to wyrok na Babilonie. Reszta otrzyma zapłatę po wykonaniu wyroku na Babilonie, za przeœladowanie prawdziwych chrzeœcijan. 18 A Niewiasta, którš widziałeœ, jest to Wielkie Miasto, majšce władzę królewskš nad królami ziemi». Jest to moja prywatna interpretacje i nie uważam się za natchnionego. Niemniej wyglada to bardzo sensownie.

Uwaga: Spontaniczne uwagi prowizoryczne. 14 I zwodzi mieszkańców ziemi znakami, które jej dano uczynić przed Bestiš, mówišc mieszkańcom ziemi, by wykonali obraz Bestii, która otrzymała cios mieczem, a ożyła. Watcher: Nastšpi chyba w przyszłoœci. Nie wiem co jest obrazem Bestii, być może odbudowana œwištynia Salomona. xxx X-Balance: Nastepowało w przesłosci i w przyszłoœci -teraŸniejszoœci. Jezus był raniony włóczniš. Jezus "ożył" Jezus ma od zaj.... obrazów swoich poczynionych przez mieszkańców ziemi. Kto Zwodzi mieszkańcw ziemi znakami Uczynionymi 2000lat przed "ponownym przybyciem Jezusa", który objawi się jako Bestia? Kto przygotowuje grunt pod fałszywš interpretację tych zjawisk? ---- 15 I dano jej, by duchem obdarzyła obraz Bestii, tak iż nawet przemówił obraz Bestii i by sprawił, że wszyscy zostanš zabici, którzy nie oddadzš pokłonu obrazowi Bestii. 16 I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymujš znamię na prawš rękę lub na czoło 17 i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia. 18 Tu jest [potrzebna] mšdroœć. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: szeœćset szeœćdziesišt szeœć. Watcher: Cały ten powyższy segment wydarzy się w przyszłoœci. 666 to gwiazda Izraela. xxx X-Balance: izrael zawłaszczył nieprzynależnš mu Gwiazdę. Watcher usiłował zawłaszczyć "666" dla izraela. Cały ten powyższy segment wydarzył się w przeszłoœci oraz w bliskiej przyszłosci i teraŸniejszoœci. "otrzymujš znamię na prawš rękę lub na czoło " Na czole: to taki krzyż, co się sobie na czakramach w katolandach stawia. Prawš rękš się - Ci co znamię przyjeli - ŻEGNAJĽ z Życiem, a łšczš z Systemem Wielkiego Re-Spiratora. ---- Objawienie 17: 1 Potem przyszedł jeden z siedmiu aniołów, majšcych siedem czasz, i tak odezwał się do mnie: «ChodŸ, ukażę ci wyrok na Wielkš Nierzšdnicę, która siedzi nad wielu wodami, 2 z którš nierzšdu się dopuœcili królowie ziemi, a mieszkańcy ziemi się upili winem jej nierzšdu». 3 I zaniósł mnie w stanie zachwycenia na pustynię. I ujrzałem Niewiastę siedzšcš na Bestii szkarłatnej, pełnej imion bluŸnierczych, majšcej siedem głów i dziesięć rogów. Watcher: Niewiasta - Koœciół Katolicki, do tej pory decydujšcy o losach œwiata, stopniowo uodsuwany na bok przez Masonów/Iluminatów/Izrael. Nie jest to imperium religii fałszywej ale największy koœciół odstępczy. xxx X-Balance: Jak Wyżej. Dzieœięć Rogów -to Dziesięć przykazań. Oczywiœcie słowo religia - jest fałszywe z racji swej składni już (ale to detal) Czemu watcher tu skręca/zmiękcza? ---- 4 A Niewiasta była odziana w purpurę i szkarłat, cała zdobna w złoto, drogi kamień i perły, miała w swej ręce złoty puchar pełen obrzydliwoœci i brudów swego nierzšdu. 5 A na jej czole wypisane imię - tajemnica: "Wielki Babilon. Macierz nierzšdnic i obrzydliwoœci ziemi". Watcher: Znany z czarnych mszy oraz kontynuacji wierzeń Babilonu jak kult Atarte, Królowej Niebios. xxx X-Balance: Ba ... jakiż to liczny ten bilon Puchar to Zbiornik zapisów dorobku cywilizacyjnego ostatnich 6 000 lat. nierzšd -to brak (Samo)rzšdu brak prawa brak Sprawiedliwoœci, kolesiostwo, kurestwo odpuszczania, kurestwo bezmyœlnoœci, kurestwo nieStanowienia o Sobie z wygody i ulegania pozorowi pozbycia się odpowiedzialnoœci. ----- 6 I ujrzałem Niewiastę pijanš krwiš œwiętych i krwiš œwiadków Jezusa, a widzšc jš bardzo się zdumiałem. Watcher: Wszystkie atrybuty Koœcioła Katolickiego. X-Balance: Jak Wyżej. + [opsss...nie odrobiłem obiecanego raz zadania domowego ..i temat wraca. Dot. Słowotwórczego wyjaœnienia pewnych słów] To jednak też RÓWNOCZEŒNIE może być i realna Kobieta .. w/g KK: Maryja. ------ 7 I rzekł do mnie anioł: «Czemu się zdumiałeœ? Ja ci wyjaœnię tajemnicę Niewiasty i Bestii, która jš nosi, a ma siedem głów i dziesięć rogów. Watcher: Potwierdzenie, że Koœciół 'ujeżdżał' Bestię i jš kontrolował. X-Balance: Jak Wyżej. siedem głów - to siedem czakramów dziesięć rogów- to dziesięć przykazań - dziewięc spaczonych PRAWd. +Tu jest jeszcze -co póŸniej odkryte zostanie. --------- 8 Bestia, którš widziałeœ, była i nie ma jej, ma wyjœć z Czeluœci, i zdšża na zagładę. A zdumiejš się mieszkańcy ziemi, ci, których imię nie jest zapisane w księdze życia od założenia œwiata - spoglšdajšc na Bestię, iż była i nie ma jej, a ma przybyć. Watcher: Tu jest klucz zagadki!!! W czasie otrzymywania objawienia od Jezusa (rok około 98-100 n.e.) Bestia nie istniała. Zatem nie był to Rzym!!! Rzym w tym czasie ISTNIAŁ!!! Œwieckie Ÿródła ujmujš chwały starożytnego Izraela, ale według Biblii Izrael był w pewnym okresie największym i najbogatszym mocarstwem œwiata! W momencie podawania proroctw Janowi Izrael nie istniał a zaczšł istnieć dopiero w roku 1948. Jego œmiertelna rana została uleczona a reszta plemion Izraela to głównie Europa, USA i Anglia. X-Balance: "Tu jest klucz zagadki!!! W czasie otrzymywania objawienia od Jezusa (rok około 98-100 n.e.) Bestia nie istniała." W czasie otrzymywania objawienia od Jezusa.... Jezus jakby nie istniał, a ma przybyć. Ci, których imię jest zapisane w księdze życia - juz wiedzš, więc się nie zdumiejš. Zdumiejš się jedynie Ci, którzy ożyjš. Bo księga Życia przed nimi otworzy się dopiero! A izrael? Wcišż nie odrobiłem zadania i nie rozpracowałem fizycznie tego, do czego uzyskałem chwilowy wglšd podczas jednej rozmowy. Tu trzeba rozpracować słowo Sionizm i izrael. oraz kilka innych : solomon, salomon. (majšc na uwadze również ich historyczne/potoczne znane nam znaczenia) Ze względu na CZAS i "klimaty" zrobię coœ przed ostatecznym tego i pełnym Rozszyfrowaniem. IZRAEL: IZ(iss) Ra(.) EL(ochim) ew. wizje proszę uzupełniać w innym poscie, którego po delikatnych porzšdkach w forum oczywiœnie nie mogę znaleŸć. [62305, 71120, 70914, 70816,] ----------- 9 Tu trzeba zrozumienia, o majšcy mšdroœć! Siedem głów to jest siedem gór tam, gdzie siedzi na nich Niewiasta. Watcher: Koœciół Rzymski. X-Balance: Możliwe. Nie znam tej okolicy. ------------ 10 I siedmiu jest królów: pięciu upadło, jeden istnieje, inny jeszcze nie przyszedł, a kiedy przyjdzie, ma na krótko pozostać. 11 A Bestia, która była i nie ma jej, i ona jest ósmym, a jest spoœród siedmiu i zdšża na zagładę. Watcher: Bestia - Izrael otrzymała także wyrok. 12 A dziesięć rogów, które widziałeœ, to dziesięciu jest królów, którzy władzy królewskiej jeszcze nie objęli, lecz wezmš władzę jakby królowie na jednš godzinę wraz z Bestiš. Reszta władców œwiata zgodzi się na wspólnš władzę z Izraelem/USA/Angliš i zjednoczonš Europš. X-Blance: W œwietle moich odmiennoœci interpretacyjnych - to równiez otrzyma nieco odmienne znaczenie... i chyba nie muszę dodawać -jakie. ;) No iEuropy bym do tego nie mieszał -choć bardzo ONI tego pragnš.. i juz ostrzš swe miecze. -------------------- 13 Ci majš jeden zamysł, a potęgę i władzę swš dajš oni Bestii. Watcher: Uznajš władzę Izraela i pod groŸbš użycia broni nuklearnej będš współpracować. X-Balance: Jak wyżej. ------------------------------- 14 Ci będš walczyć z Barankiem, a Baranek ich zwycięży, bo Panem jest panów i Królem królów - a także ci, co z Nim sš: powołani, wybrani i wierni». Watcher: Zniszczš Rzym i będš przeœladować prawdziwych chrzeœcijan. X-Balance: W kontekœcie powyższego -niespójne. Choć może faktycznie ich demoniczna moc zostanie użyta do zniszczenia innych Demonów... w tym demonów chrzeœcijańskich. Spoko -demony same się pozjadajš. Baranek - to NIE Rzym. Baran- to pierwsza faza NOWEGO CYKLU. (po zamknięciu CYKLU Ryb) To wszystko, co NOWE ..i nie skażone "chorobami" poprzedniej epoki, z której wnioski to NOWE ma m w formie juz syntetycznej -ogólnej i Bazowej. Nie mštwišc się w szczegółach. powołani - bo Sami się PO-Wołali wybrani - bo się Sami Wy-Brali i wierni - bo Wierni sš Sobie Zdrowemu Rozsštkowi i Innym w oferowaniu tegoż. -------------------------- 15 I rzecze do mnie: «Wody, które widziałeœ, gdzie Nierzšdnica ma siedzibę, to sš ludy i tłumy, narody i języki. 16 A dziesięć rogów, które widziałeœ, i Bestia - ci nienawidzić będš Nierzšdnicy i sprawiš, że będzie spustoszona i naga, i będš jedli jej ciało, i spalš jš ogniem, 17 bo Bóg natchnšł ich serca, aby wykonali Jego zamysł, i to jeden zamysł wykonali - i dali Bestii królewskš swš władzę, aż Boże słowa się spełniš. Watcher: Tym razem sam Bóg przystšpi do akcji i natchnie serca królów œwiata. Niemożliwe stanie się możliwym. To wyjaœnia wszystko. Wyrok na Rzymie to wyrok na Babilonie. Reszta otrzyma zapłatę po wykonaniu wyroku na Babilonie, za przeœladowanie prawdziwych chrzeœcijan. X-Balance: kto ogniem palił -ogniem spalony zostanie [rem:stosy] Naga już jest. Jej ciałem, co je "bedš jeœć" -klórestwo KATolandów. Nieskromnie jest prawić o sobie. więc nic więcej nie dodam elektrodam. Lecz me SŁOWA spełniš się. ----------------------------- 18 A Niewiasta, którš widziałeœ, jest to Wielkie Miasto, majšce władzę królewskš nad królami ziemi». Watcher: nic[?!] xxx X-Balance: Wielkie miasto z Waty-tkane! TYŒ na Wattę bezrozumnie Przetwarzane. Watt i Canne (Watt i Cannue) Waciki kom-Unijne majš: ih s`sssssssssssssss. Waciki EU Chariss tyczšce się ... Z Waty to jest wszystko tkane. -------------------- Lecz to wszystko to jest pryszcz to preludium tylko gdyż przyjdzie poznać nam te rasy których dziełem sš powyższe "nasze" i "nienasze" wielowiekowe lokalne-planetarne wygibasy. ------- przepraszam że zaczšlem od œrodka, ale Watcher swoimi agresjami do mnie spowodował pewne nastawienia i poczšdkowo zakładałem że będzie kompletnie bzdurzył

..moze kiedys pojmie.. wszak jego degrawitator karmy znacznie skrocil swoj promien ..i zwrot karmy prychodzi na dniach - nie po wiekach.

..

Watcher ponawiam pytanie - udzielasz się na znanym forum historycznym??? A tak poza tym jak zawsze mówicie trzy po trzy :D Ale ciekawie interpretujecie... Tylko wystrzegajcie się uwšzania czegoœ za pewnik, czegoœ co pewnikiem nie jest. Pozdrowienia :-) Pax :-) [%sig%]

tak. tu tylko inspiracje - nie:pewniki

Syjon a israel: <http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=74029&p=3>

Watcher ponawiam pytanie - udzielasz się na znanym forum historycznym??? NIE! Badam dokładnie to proroctwo z Objawienia i widzę coraz wyraŸniej, że Syjonizm to Bestia z Objawienia. Niedługo umieszczę artkuł na witrynie Objawienia na ten temat. W poniższym linku jest wiele informacji na podobne tematy, zwišzane z Objawieniem.

popieram tego chłopca wszystko albo nic

TY już Coraz wyraŸniej niewidzisz. Pamietaj Chemiku Młody, Zawsze wrzucaj Kwas do Wody Bo tylko głupie huje robiš tak, że im Kwas wychlupuje. Czy krzem[Si] występuje w postaci jonowej?

Tutaj jest mnóstwo informacji na temat Bestii z Objawienia. http://www.angelfire.com/planet/objawienie/bestia.htm Wszystko ma sens.

Watcher... "badasz" - czyli? [%sig%]

nie działa ta strona Watcherowa.

Ano nie działa. A moja działa :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

..faktycznie Twoja działa ;)

2 Bestia, którš widziałem, podobna była do pantery, łapy jej - jakby niedŸwiedzia, paszcza jej - jakby paszcza lwa. A Smok dał jej swš moc, swój tron i wielkš władzę. Pantera - szybka, wyrazisty wzór NiedŸwiedŸ - rosja Lew - usa smok - chiny

16 I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymujš znamię na prawš rękę lub na czoło 17 i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii

6 Zatem otworzyła swe usta dla bluŸnierstw przeciwko Bogu, by bluŸnić Jego imieniu i Jego przybytkowi, i mieszkańcom nieba. ---> CZY TO OPIS TELEWIZORA??

13 I czyni wielkie znaki, tak iż nawet każe ogniowi zstępować z nieba na ziemię na oczach ludzi. ---> to o efektach specjalnych

14 I zwodzi mieszkańców ziemi znakami, które jej dano uczynić przed Bestiš, mówišc mieszkańcom ziemi, by wykonali obraz Bestii, która otrzymała cios mieczem, a ożyła. ---> to o kreskówkach, na których nikt nigdy nie umiera
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.