Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dlaczego Pan Bóg nas pokarał Dodą?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Jeœli ktoœ wie, to proszę o wyjaœnienie. Co my-Polacy uczyniliœmy takiego, że Pan Bóg nas pokarał Dodš Elektrodš? Uważam, że zemsta ze strony Najwyższego jest zbyt okrutna.

i zbyt duża. tzn duże ma. fajne nawet ;)

Doda jest po to,zeby kobiety zaczęły sie zastanwiać nad tym jak nie być taka beznadziejna głupiš gesiš:)hehe. Choć niezład dupš:) Bo tu sztuka być niezłš mšdrš dupš...:)

doda to przeciętna żeby nie napisac mało urodziwa jeszcze nastolatka (chodzi mi o nia bez makijarzu). Œpiewac potrafi ale bez sławnego tatusia i bogatego męrza była by nikim dla porównania żeby udowodnić jej silikon posiadam fotki z przed i po operacji a rozmiar każdy widzi. Niech laski z lekko opadłym biustem dodniosš go sobie do góry i co z rozmiaru b robi sie d?? nie tylko zostaje b bardziej sterczšce

doda jest sliczna dziewczyna a wy jej zazdroscicie wiec dupska do gory i yacznijcie cos robic by wygladac jak ona,,,zazdrosnice

Nie widze w niej nic slicznego, maniery dziewczyny z rynsztoka, wyglšd tak podrasowany ze bardziej sie nie da...Nie cierpie sztucznosci:)

ona jest prawdziwa i nic niema sztucznego jest soba a tacy ludzie jak ona ida do gory i sa kims.mezczyzna kazdy mazy o takiej lasce chyba ze nie jest nim.zycie szybko przemija i trzeba wykorzystac je najlepiej a ona to robi i ja tez tak postanowilam

<<mezczyzna kazdy mazy o takiej lasce chyba ze nie jest nim.>>--mylisz sie wlasnie mezczyzni ktorzy sa nimi naprawde, nie widza nic pocišgajacego w wulgarnosci i pchaniu sie za wszelka cene na swiecznik;)

stary czasy minelyi kobietki z warkoczykami tez ale widze ty z tej starej daty jestes i nic nierozumiesz ,

Nic nie widzisz, nic nie rozumiesz...jestes jeszcze po prostu dzieciakiem ktory mysli ze jest pepkiem œwiata, spadaj na fora bravo girls lub inne 5-10-15...

a tu sie mylisz mam25 lat i taka jest prawda ludzie ladni sa nielubiani przez przecietnych.czemu taki nerwowy jestes pigulek niebrales dzis od nerwow.POYDRAWIAM staruszku

No jesli masz 25 lat to młodziutka już nie jesteœ- za to głupiutka na stówe.A piszšc o dziadkach i staruszkach to w tym wieku równie dobrze możesz pisać tak o sobie blondi...( czyz nie wiesz ze kobietki szybciej się starzejš?- a jak widac starcza demencja umysłowa juz cie dopadła)i ja również pozdrawiam pani bezguœcie...

margareta daj maila przeœle ci zdjęcia dody bez makijarzu i stylizacji jak wyglšda ta niby laska. Facet jak chce takš laske jak doda to nie facet ale œmieć, przecież majdan ma dzieci!!!!!!!!!!!!!!! a ja mysle że prawdziwy facet woli szczeroœć ładny wyglšd od tlenionego blond i cycków wchodzšcych na oczy

nienawidzisz jej bo jestes yaydrosna i pewnie ciagle odchudzasz sie

http://imageshack.us/index.php podziel sie ze wszystkimi

doda jest sexi laska i tak tylko brunetki wypisuja te glupoty

fakt ładna jest ... zgrabna również ... ale niestety inteligencjš nie grzeszy ... to wystarczajšco odpychajšce może być ... każdy ma swoje zdanie ... z tego powodu nikt nie powinnien sie żreć na wzajem (no chyba ze chce)... pozdrawiam

jest ok inteligentna rowniez

Dlaczego Pan Bóg nas poratował Dodš?

Bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.