| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dlaczego Pan Bóg nas pokarał Dodą? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
Jeli kto wie, to proszę o wyjanienie. Co my-Polacy uczynilimy takiego, że Pan Bóg nas pokarał Dodš Elektrodš? Uważam, że zemsta ze strony Najwyższego jest zbyt okrutna.
|
|
|
Doda jest po to,zeby kobiety zaczęły sie zastanwiać nad tym jak nie być taka beznadziejna głupiš gesiš:)hehe.
Choć niezład dupš:)
Bo tu sztuka być niezłš mšdrš dupš...:)
|
|
|
doda to przeciętna żeby nie napisac mało urodziwa jeszcze nastolatka (chodzi mi o nia bez makijarzu). piewac potrafi ale bez sławnego tatusia i bogatego męrza była by nikim dla porównania żeby udowodnić jej silikon posiadam fotki z przed i po operacji a rozmiar każdy widzi. Niech laski z lekko opadłym biustem dodniosš go sobie do góry i co z rozmiaru b robi sie d?? nie tylko zostaje b bardziej sterczšce
|
|
|
doda jest sliczna dziewczyna a wy jej zazdroscicie wiec dupska do gory i yacznijcie cos robic by wygladac jak ona,,,zazdrosnice
|
|
|
Nie widze w niej nic slicznego, maniery dziewczyny z rynsztoka, wyglšd tak podrasowany ze bardziej sie nie da...Nie cierpie sztucznosci:)
|
|
|
ona jest prawdziwa i nic niema sztucznego jest soba a tacy ludzie jak ona ida do gory i sa kims.mezczyzna kazdy mazy o takiej lasce chyba ze nie jest nim.zycie szybko przemija i trzeba wykorzystac je najlepiej a ona to robi i ja tez tak postanowilam
|
|
|
<<mezczyzna kazdy mazy o takiej lasce chyba ze nie jest nim.>>--mylisz sie wlasnie mezczyzni ktorzy sa nimi naprawde, nie widza nic pocišgajacego w wulgarnosci i pchaniu sie za wszelka cene na swiecznik;)
|
|
|
stary czasy minelyi kobietki z warkoczykami tez ale widze ty z tej starej daty jestes i nic nierozumiesz ,
|
|
|
Nic nie widzisz, nic nie rozumiesz...jestes jeszcze po prostu dzieciakiem ktory mysli ze jest pepkiem wiata, spadaj na fora bravo girls lub inne 5-10-15...
|
|
|
a tu sie mylisz mam25 lat i taka jest prawda ludzie ladni sa nielubiani przez przecietnych.czemu taki nerwowy jestes pigulek niebrales dzis od nerwow.POYDRAWIAM staruszku
|
|
|
No jesli masz 25 lat to młodziutka już nie jeste- za to głupiutka na stówe.A piszšc o dziadkach i staruszkach to w tym wieku równie dobrze możesz pisać tak o sobie blondi...( czyz nie wiesz ze kobietki szybciej się starzejš?- a jak widac starcza demencja umysłowa juz cie dopadła)i ja również pozdrawiam pani bezgucie...
|
|
|
margareta daj maila przele ci zdjęcia dody bez makijarzu i stylizacji jak wyglšda ta niby laska. Facet jak chce takš laske jak doda to nie facet ale mieć, przecież majdan ma dzieci!!!!!!!!!!!!!!! a ja mysle że prawdziwy facet woli szczeroć ładny wyglšd od tlenionego blond i cycków wchodzšcych na oczy
|
|
|
nienawidzisz jej bo jestes yaydrosna i pewnie ciagle odchudzasz sie
|
|
|
http://imageshack.us/index.php podziel sie ze wszystkimi
|
|
|
doda jest sexi laska i tak tylko brunetki wypisuja te glupoty
|
|
|
fakt ładna jest ... zgrabna również ... ale niestety inteligencjš nie grzeszy ... to wystarczajšco odpychajšce może być ... każdy ma swoje zdanie ... z tego powodu nikt nie powinnien sie żreć na wzajem (no chyba ze chce)... pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |