Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Powrót Forumowicza po latach.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44

Witam szlachetne towarzystwo. Być może poœród Was jest ktoœ na tyle podeszły w latach, że pamięta jeszcze mnie i moje "dyskusje" z osobnikiem o nicku Brat... Jeœli zaœ takowego nie ma, to nadmienię tylko, że Brat stał na straży ortodoksyjnego katolicyzmu, a ja - racjonalizmu i zdrowego rozsšdku. Przyszedłem po 2 latach sprawdzić, co się zmieniło... Brata nie ma, nagonki na czary, wiedŸmy i UFO też nie ma, a za to mamy... Politykę. :/ I to w najbardziej brudnym wydaniu, w osobie niejakiego Watchera... Parszywš, obleœnš politykę obrzucania łajnem narodu żydowskiego, powołujšc się m.in. na nikczemny portal "polonica", który miałem wštpliwš przyjemnoœć przeglšdać ostatnimi czasy.... :( Przykro, że to forum nadal nie ma moderatora. Na zakończenie tego post'u chciałbym tylko zauważyć, że wypowiedzi Watcher'a (jak również wypowiedzi w "polonice") łamiš artykuły 255, 256, 257 oraz 258 Kodeksu Karnego. Miłego dnia. [%sig%]

łam sie w kiblu frajerze z kodeksem \\ acha : skocz mi na kant serwera glina jebana

Forum ma moderatora, lecz moderator lubi wolnoœć słowa, a wkurwiajš go zazwyczaj boty, które spamujš forumka (już niedługo, ma być mała zmiana ;). Co do wypowiedzi łamišcych kodeks karny to każdy jest sam odpowiedzialny za swoje słowa, chyba że przesadzi.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Cytuję: "Co do wypowiedzi łamišcych kodeks karny to każdy jest sam odpowiedzialny za swoje słowa, chyba że przesadzi." Przytaczam Art. 255 Kodeksu Karnego, § 3.: "Kto publicznie pochwala popełnienie przestępstwa, podlega grzywnie do 180 stawek dziennych, karze ograniczenia wolnoœci albo pozbawienia wolnoœci do roku." Może więc ta zmiana nie powinna być taka "mała"..? A z innej beczki - korzystanie z tego samego IP, a używanie kilku (więcej, niż jednego) nicków do szerzenia swoich opinii na tym Forum chyba również podpada pod "spam" ? [%sig%]

Leto, gdyby gdzieœ na œwiecie wypróbować anarchię na tyle długo co inne systemy polityczne mógłbyœ pisać że zmiany majš sens. Jak dla mnie wolnoœć jest dobra, tutaj sš tylko słowa, więc można sobie na niš pozwolić (w miarę możliwoœć). Widzę że nadal patrzysz na œwiat racjonalnie, czyli popierasz poglšdy ogółu. Jaki spisek, jaki rzšd œwiatowy, jakie kontrolowanie ludzkoœci, przecież to jakieœ bzdury. Bzdury to codziennie piszš gazety, pokazuje TV no i bzdur uczš się dzieci w szkole. Jakim cudem kapral, niedoszły malarz, mógł pocišgnšć za sobš miliony i miliony wymordować? To nie była wojna, to była akcja zbioru funduszy na naprawdę wiekopomne dzieło. Może lepiej że jesteœ racjonalnie myœlšcym człowiekiem, będziesz żył spokojniej.

Hola, hola..! :) To, że jestem - a przynajmniej chciałbym być - racjonalnie myœlšcym człowiekiem, NIE oznacza, że wcinam codziennie papkę medialnš. :) Moje poglšdy na temat teorii spiskowej sš także nieco inne, niż Tobie wydaje się, że sš. Ja po prostu zanim przyjmę jakiœ poglšd, chcę go dokładnie obejrzeć z każdej strony, wysłuchać argumentów za i przeciw, a także tych neutralnych, by wyrobić sobie WŁASNY poglšd... Proszę mi tu nieczego nie sugerować, bo oœmieszę ! [%sig%]

na razie oœmieszyłes siebie ..no chyba że rzeczywiœcie nie skończyłeœ wymaganych do samodzielnoœci intelektualnej minimum 30 roku zycia ....

o wracaja wreszcie ci normalni ktorych wypowiedzi czytalo sie z zapartym tchem :)

"Proszę mi tu nieczego nie sugerować, bo oœmieszę !" - œmiało nie krępuj się, znajdziesz tu wiele moich słów które mnie oœmieszajš lepiej niż zrobiłby to ktokolwiek. "...to nadmienię tylko, że Brat stał na straży ortodoksyjnego katolicyzmu, a ja - racjonalizmu i zdrowego rozsšdku. Racjonalni, zdrowo-rozsšdkowi ludzie stanowiš większoœć populacji, im mniej wiesz tym mniej masz problemów. Mnie się nic nie wydaję na temat twoich poglšdów na różne tematy, znam twoje poglšdy na temat KK (i nieraz się zgadzajš z moimi), na temat żydów i chyba na sposób zycia, bo piszšc jak chciałbyœ aby było na forum (czyli admin, surowo karzšcy, regóły których należy przestrzegać) to tak jakbyœ chciał mieć, czyli ktoœ mnie kontroluje, ale jednoczeœnie kontroluje wszystkich innych, którzy mogliby mi zaszkodzić.

Z tym adminem surowo karzšcym to też bym był ostrożny, żeby nie wprowadzać dyktatury i nie stawać przed zasadniczym pytaniem KTO miałby być tym adminem.. ;) Ale przydałoby się minimum moderacji, i wycinania niedojrzałych post'ów pisanych przez osobników kalekich intelektualnie, jak również naruszajšcych przepisy czy wręcz stajšcych w kolizji z prawem. Jakie to prawo jest, takie jest, ale JEST i nie powinno się z niego kpić. A mnie niczym taki stworek nie zaszkodzi. :) Siebie tylko naraża na poœmiewisko, albo raczej na pożałowanie i litoœć, bo wobec inwalidztwa rozumu prezentowanego z takš aroganckš głupotš, można odczuwać tylko współczucie i litoœć... [%sig%]

WIELU POTYKA SIĘ O PRAWDĘ , PODNOSI SIĘ OTRZEPUJE I IDZIE DALEJ ..'' TAKI JESTEŒ TY , LETO ??

"Ale przydałoby się minimum moderacji, i wycinania niedojrzałych post'ów pisanych przez osobników kalekich intelektualnie, jak również naruszajšcych przepisy czy wręcz stajšcych w kolizji z prawem. Jakie to prawo jest, takie jest, ale JEST i nie powinno się z niego kpić." A kto oceni to jaki post jest niedojrzały? Czy taki wpis nie może poruszyć czyjšœ mózgownicš? Czasem złamanie prawa pozwala ujżeć jego sensownoœć. Dla mnie każde słowo pochodzšce od człowieka jest wartoœciowe, nawet jak somo w sobie nic nie wnosi to zawsze ktoœ odpisujšc coœ może wnieœć.

Każde słowo... Masz dużš szansę stać się tym, który "nie widzi lasu, bo mu drzewa zasłaniajš". Cóż, jeœli poczytasz tutaj wypociny niektórych, to uznasz, że jednak nie KAŻDE słowo jest wartoœciowe. Chyba, że jesteœ dadaistš. ;) Ale wtedy poruszamy się w kręgu wartoœci estetycznych (które sš przecież subiektywne), a nie intelektualnych. [%sig%]

gdyby nie było naszych tematów to raczej byœ nie miał głosnego powrotu na forum ;)))) hehe

Ja już jestem tym który nie widzi lasu, ale to nie drzewa mi zasłaniajš. Ja widzę wszystkie drzewa z osobna, las to ogólnik taki sam jak: "polak złodziej", "szkot skšpiec", "żyd - zło wcielone". Dadaizm nie tworzy słów, to zlepek liter, a to jest różnica - duża różnica.

Czytajšc niektóre post'y autentycznie mam wrażenie, że litery tworzš słowa ze słownika języka polskiego tylko czystym przypadkiem.... [%sig%]

trwać w błędzie to czysta głupota - ale wsadzać sobie samemu palec do dupy i wšchać to dziecinada:)))) pozdro dla Leto

Nareszcie znalazł się ktoœ (Leto), kto popiera mojš walkę o przywrócenie porzšdku na forum.

popieram Leto i Koolmana jeżeli na tym forum będzie ład, nie będzie przejawów antysemityzmu (głownie w wykonaniu 2 ZER: dariussa i watchera), nie będzie tych spamujšcych botów, nie będzie bzdurnych tematów na temat sraczki, metod jak popełnic samobójstwo, jak sie całować z jezyczkiem itd. to ja wracam wtedy bo brakuje mi tego forum tylu fajnych tu ludzi było i nadal jest nawet Goœki mi brakuje, fajna kobitka ;)

Jak forum ma istnieć, to szuineg powinien wprowadzić szerokie reformy. Przyznam się, sam nie raz zakładałem głupie tematy, ale tylko po to, aby wreszcie ktoœ raczył się tym zainteresować. Liczyłem, że może dostanę bana, bo wreszcie ktoœ ruszyłby dupsko w celu poprawy wizerunku forum, ale nic :( Szuineg popiera szerzenie się ciemnoty i głupoty na forum. Nie przepadamy za sobš, ponieważ każdy z nas ma swój wizerunek... niestety ja jestem tylko userem.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 44
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.