Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
spisek żydowsko amerykański
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

DŸisiaj się dowiedŸiałem że nasi żolnirze zostanš w Iraku co najmniej do końca 2007,po co? przecież sa ważniejsze sprawy niz wojna Polska jest dojona z kasy przez USA wizy benda droższe a Polska jak zwykle lizac dupe bendŸie.Podwyzki sa po to by wojne finansować bo jak narazie płacimy a dróg nie ma niczego nie ma a na wojnę kasa jest.ChodŸi o to by Polska się nie rozwijała bo to oznaczało by brak pola na tarczę a tak biedne kraje w tym Polska benda za każda cene popierac USA nawet jeœli by to ozbnaczało trzymanie tarczy antyrakietowej w dłoniach. Pamientaj że każda tarcza nie wytrzyma udeżenia rakiety.

Oh, yes ! Goog idee, very good, idee ! Zawsze i to juz od ponad czterystulat ktos musial obcym (aliens) dupsko lizac.... wiwat zabory, niech zyje USA !!! niechaj zyje gwiazda Dawida i inne zaborskie elementy.... symbole [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

http://media.putfile.com/Mowi-Bagdad [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A tak wyglonda ich najnowszy plan poczanwszy od 11.09.01. Najpierw prowokacja 11 09 01 potem Afganistan przez który przebiegać bęndŸie ropa z Tadzykistanu ropa ma biegnanć do Chin przez ocean Indyjski,kolejny czyli Irak z tamtand ropa ma biec rurocišngiem do krajow Europejskich,za ok rok Libia,i inne kraje gdŸie sa tzw terrorysci potem z krajów trakich jak Libia przez Cieœnine Giblartarskš do USA. Dick Chaney kiedyœ powiedŸiał ze ta wojna nie skończy się za naszego życia i miał rację a chodŸiło mu o to że walka o ostatnie złoża ropy bendŸie trwać do ok 2058-64r. Jest wyjœcie należało by odmówić pomocy USA w tych pseudo demokratycznych wojnach a nie jak zrobił to pan Kaczyński mówišnc"Woojsko jest od takich misji i my spełniamy jedynie zobowoišnzania NATO" Jakie zobowišnzania? zabijanie?kradŸiesz????????? Tarcza antyrakietowa ma być jedynie straszakiem dla tzw nieposłusznych USA krajom i bezpieczenstwu Izraela.Tylko dlaczwego Polska ma dŸwigać tarczę jak by nie wystarczyło że swieca nam w oczy wizami to jeszcze mamy dŸwigać tarczę która Polsce nie służy i nie bęndŸie służyć bo rakiety po wystrzeleniu automatycznie przejmuje głowne dowóctwo w USA. Polska stanie się agresorem a USA dale bendŸie czyste.To nie sš nasi sojusznicy Polska nie miała nie ma i nie bęndŸie mieć sojuszników. II WS pokazała jasno i wyraznie że sojusznicy przestajš być sojusznikami wraz z poczšntkiem wojny a po wojnie jeœli nie ma w tobie interesu olewajš cie nawet jeœli walczyłeœ w ich kraju. Jedyny sposób na to by się uniezaleznic od USA to zbudować elektrownie atomowe,wnieœć wizy dla USA jako kraju propagujšncego terroryzm,i nie zgodŸić się na tarczę antyrakietowš bo Polska to kraj z tradycjami a nie pachołoek do trzymania tarczy która jemu nie służy bo trzma jš chronišnc innych tylko nie siebie. Polska nie zaleznie od tego co powie rzšnd nie jest sojusznikiem USA Polacy już przejzeli na oczy jak chcš zarobić to jadš do krajów EU a USA to twór sztuczny podobnie jak Izrael. Pamientajcie że niedawno schwytani terrorysci w Chicago to kit trzeba zastraszyć naród ciemny jak noc by się zgodŸił a wienc poparł kolejnš"wojnę z terroryzmem" Wysłanie naszych do krajów gdŸie jest ropa w Afryce jest poczantkiem operacji która ma na celu rozpoczęncie tam deztabilizacji i poczšntek"walki z terroryzmem".Najsmieszneijsze jest to że Polska robi wszystko za swoje pienišndze bez odwzajemnienia i dopuszcza sie okradania swoich obywateli z pienięndzy po przez podwyżki ktore nic nie zmieniaja bo ida na wojnę.

Dariuszu. Podaj link do utworów, które naigrywajš się z religii żydowskiej i żydów. Przecież oni nie sš œwiętymi krowami, prawda? A tak bezmyœlnie poddajesz się trendowi syjonistycznemu i... hejże na Araba. Arab to bydlę? Jeżeli chcesz być politycznie właœciwie nastawiony powinieneœ traktować obie nacje jednakowo. A tak wciskasz nam miernš produkcję jakiœ kiepsko uzdolnionych ale mšdrze myœlšcych muzyków, którzy chcš wejœć na rynek. Dlaczego mšdrze myslšcych? Już wyjaœniam. Doskonale wiedzš, że aby wyjœć na rynek, należy się nisko kłaniać syjonistom, którzy tym rynkiem rzšdzš. A jak im schlebiać? Albo chwalić Izrael albo nabijać sie z Arabów. Proste, nie? Albo uzywać maksymalnej iloœci przekleństw w liryce albo chwalić satanizm, homoseksualizm czy inne zboczenia, ponieważ to wszystko jest gorliwie promotowane przez syjonistyczne media. http://www.inplainsite.org/assets/images/Rock-Blackie.jpg A ty, taki mšdry Daruisz dajesz się na te plewy nabierać? Ciekawe jaka byłaby rakcja na humor anty żydowski w stylu karykatur anty islamskich. Dopiero gadzinowa prasa zachłystywałaby się od epitetów antysemickich oraz pouczajšcych tekstów na temat politycznej prawidłowoœci. Anty arabskie teksty? OK. Anty żydowskie? Aj waj!!!!

żydy na marsa ! to ich rodzimy czerwony wymiar albp na słońce -Beatlejuse @!#$ them all

Watcher Nie znam utworów, które naigrywajš się z religii żydowskiej i Żydów. Natomiast powyższy utwór nie jest nabijaniem się z Arabów, tylko z Polaków, że wpakowali się w coœ takiego. A raczej nie jest wcale nabijaniem się, tylko pokazuje tragizm sytuacji. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

matka bezdomna - chętnie odkupi uczciwy bank moze być do remontu

"pokazuje tragizm sytuacji." Tragiczny to ty jesteœ, mieszkajšc w Polsce kšsasz rękę która cie karmi.

Jaki sens ma Twoja wypowiedŸ, bo ja nie doszukałem się w niej nawet głęboko ukrytego sensu? [%sig%]

"kšsasz rękę która cie karmi." TO KPINA???? Która ręka karmi??? Polska??? Ojczyzna??? Ojej, jestem pod wrażeniem co za zmysł prawdy ...... Twoje prawdy zreszta sš tyle warte co ta ręka , która " karmi" !!!!!!!!! Ręka sparaliżowana !!!!!!!!

Jaki sens ma Twoja wypowiedŸ, bo ja nie doszukałem się w niej nawet głęboko ukrytego sensu? doro zrozumiał i... wyszydził Widać, że na klawiszy nie wybierajš najzdolniejszych. I wy nazywacie nas antysemitami? Przecież drogę do ziemi obiecanej macie otwartš i nikt was tutaj siła nie trzyma. Jest wręcz odwrotnie...

Po pierwsze Doro... (ta), to ona (kobieta), a nie on. Po drugie nadal nie rozumiem co ma wspólnego wysyłanie Polaków do Iraku z dobrem Polski. [%sig%]

jak juz to spisek żydow przeciwko usa żydy to takie wszy jak się rozsišdš to tak że nawet koza będzie waliła ich smrodem .... a antysemityzm to równie dobrze moze się nazywać antymyszkamikizm (z resztš Disney był obleœnym masońskim œcierwem (lubię dosadne dyplomatyczne okreœlenia):)) a tutaj moze cos na temat ( w końcu ..) Izraelskie lobby kieruje USA" Zagorzały spór wywołał w USA artykuł dwóch politologów, w którym twierdzš oni, że lobby izraelskie odgrywa nieproporcjonalnie dużš rolę w amerykańskiej polityce zagranicznej, wskutek czego kieruje się ona czasem interesami Izraela kosztem bezpieczeństwa USA. Autorami tej tezy sš dziekan J.F.Kennedy School of Government na Uniwersytecie Harvarda profesor Stephen Walt oraz profesor Uniwersytetu Chicagowskiego John J.Mearsheimer. Opublikowali oni swój artykuł na stronie internetowej Uniwersytetu Harvarda. "Żadnemu innemu lobby nie udało się tak bardzo odwrócić amerykańskš politykę zagranicznš od tego, co sugerowałyby interesy narodowe Stanów Zjednoczonych, i jednoczeœnie przekonać Amerykanów, że interesy USA i Izraela sš w zasadzie identyczne"- piszš Walt i Mearsheimer. Ich zdaniem, przykładem jest tutaj wojna w Iraku, rozpoczęta z inicjatywy neokonserwatystów pełnišcych wysokie stanowiska w Waszyngtonie za rzšdów prezydenta George'a W. Busha, jak były wiceminister obrony Paul Wolfowitz i były podsekretarz stanu ds. politycznych w Pentagonie Douglas J.Feith. Ten ostatni zwłaszcza uchodził za czołowego przedstawiciela proizraelskiego lobby. Obaj odeszli z administracji w drugiej kadencji Busha. Wojna w Iraku - argumentujš profesorowie - "motywowana przez pragnienie, aby uczynić Izrael bezpieczniejszym" zantagonizowała głównie stosunki USA ze œwiatem muzułmańskim i w sumie utrudniła Stanom Zjednoczonym prowadzenie polityki zagranicznej zgodnej z ich prawdziwymi interesami. Autorzy powišzali także zagrożenie USA przez islamski terroryzm z proizraelskš politykš amerykańskiego rzšdu. "Stany Zjednoczone borykajš się z problemem terroryzmu w dużej mierze dlatego, że sš tak blisko zwišzane z Izraelem" - czytamy w artykule. Teza o zwišzku wojny z Iraku z interesami Izraela nie jest nowa. Z drugiej strony - zwracajš uwagę obserwatorzy - z sondaży opinii wynika, że Amerykanie żydowskiego pochodzenia w większym nawet stopniu sprzeciwiajš się tej wojnie, niż ogół populacji. Artykuł Walta i Mearsheimera wywołał ostrš krytykę ze strony wielu naukowców i komentatorów. Według profesora prawa Uniwersytetu Harvarda Alana Dershovitza, powielajš oni tradycyjne antysemickie stereotypy. "Wszystko to już słyszeliœmy, to gadanie o potężnych żydowskich lobbies. Jest to język znany z arabskich i skrajnie prawicowych portali internetowych" - napisał Dershovitz, zdaniem którego przedstawione przez obu profesorów tezy sš "paranoiczne" i odzwierciedlajš spiskowš teorię dziejów. Częœć amerykańskiego œrodowiska akademickiego zgadza się jednak z autorami artykułu. "Nie ma nic intelektualnie błędnego w argumentowaniu, że polityka USA na Bliskim Wschodzie uległa wypaczeniu wskutek potęgi pewnego krajowego elektoratu" - powiedział dziennikowi "Washington Post" profesor studiów bliskowschodnich na Uniwersytecie Michigan Juan Cole. Wielu naukowców uważa, że Walt i Mearsheimer wykazali dużš odwagę narażajšc się lobby izraelskiemu w USA. Chwali ich za to m.in. słynny lewicowy intelektualista i surowy krytyk imperialnej polityki USA Noam Chomsky, który powiedział, że autorzy mogli oczekiwać "histerycznej reakcji" na swój tekst. Chomsky sam jest żydowskiego pochodzenia. ps. w tym artykule już widzimy jazde na maxa , otóż Chomsky np. jest potęznym żydem i masonem oczywiœcie i zajmuje mocna pozycje w tajnym rzšdzie œwiatowym Także jak widać jest to przykład niesamowitego sabotażu wewnetrznego i manipulacji graniczšcej z wpychaniem sobie noża w serce chowanym nożem z cyrku .....za kase milionów naiwnych i ciezko wystraszonych ''wiernych '' pozdro

"doro zrozumiał i... wyszydził" Oczywiœcie, że tak ! Wyszydzam to co próbuje sie wznosić na piedestał , a co na to nie zasługuje! Wystarczy popatrzeć, dotknšć i poczuć .......otaczajšcš rzeczywistoœć . Ja się nigdzie nie wybieram, tu się urodziłam, tu sš moje słowiańskie korzenie i nie mam w zwyczaju uciekać jak szczur z tonšcego okrętu. A jeœli już miałabym uciec, to dlaczego do Izraela? Wolę bezludnš wyspę ! :))))

Skoro z Polski i Polaków się nabijasz, nie uważasz Polski za Ojczyznę, toœ polakożerczyni i typowa syjonistyczna <wstaw obraŸliwy epitet.......> na usługach Mossadu!

czy ktoœ może krytykowac moje posty ? bo czuję się niedopieszzczony :))) rrrrrrrr kurde ....moze jakaœ mała prowokacja..to od razu zwróce na siebie uwage .... NIE PŁAKAŁEM PO SANTOR !! :))

Kiepska prowokacja, trzeba było napisać, że nie płakałeœ po papieżu :) A odnoœnie Polski i Polaków, to u władzy mamy kolejnš ekipę, która zajmuje się przepychankami, zamiast coœ konkretnego robić, i nie chodzi mi o dofinansowywanie œwištyń i uczelni katolickich. Polityk to taka szmata, która nie może być sobš, bo należy do ugrupowania o okreœlonym profilu. Nie może osišgnšć konsensusu z innymi, bo dana partia musi koniecznie się czymœ różnić od innych. Mamy cišgle różne grupy interesów, prywatę i cišgłe konflikty by uzasadnić potrzebę istnienia polityków. I gdzie tu czas i miejsce na myœlenie o wspólnej Polsce? Ja bym rozpędził całe to towarzystwo i powołał bezpartyjnych fachowców na konkretne stanowiska, bo inaczej nigdy się nic nie zmieni i wiecznie, do usranej œmierci będziemy się babrać w tym bagnie i nawzajem obrzucać błotem. Tracimy tylko czas i pienišdze na dreptanie w koło, miliony złotych na kolejne kampanie, kolejne wybory mniejszego zła, które niczego nie zmieniajš, a ludzie majš już tego wszystkiego dosyć - pokazali co o tym myœlš w ostatnich wyborach (50% frekwencja). Politycy zaczęli lamentować, że to nie patriotyczne podejœcie. A ja mówię: takiego wała darmozjadom i pasożytom! Rozmawiałem kiedyœ z bardzo porzšdnym człowiekiem na wysokim poziomie, o wysokiej kulturze, który chciał coœ dobrego zrobić i wszedł do polityki... i się załamał. Powiedział, że to jest takie bagno, że siedzš tam takie szmaty i złodzieje, że jak chciał coœ konkretnego zrobić i wyprostować pewne sprawy, to od razu był wrogiem dla tych szmatławców. Nie wytrzymał tam długo i dał sobie spokój, powiedział że prędzej czy póŸniej musiałby zaczšć krakać jak oni, więc wolał się wycofać, aby móc sobie jeszcze kiedyœ spojrzeć w oczy. http://media.putfile.com/Polska-36 [%sig%]

"typowa syjonistyczna <wstaw obraŸliwy epitet.......> na usługach Mossadu!" A ty co? boisz się nazwać mnie œwiniš, bydłem czy popaprańcem etc????? Czy może Twój " takt" i poczucie gentlemana zatraciłeœ w pogoni za poszukiwaniem Żyda !!!! Nie nabijam się ani z Polski a tym bardziej z biednych polaków, ani Ojczyzny. Mierzi mnie panujšcy w mojej OjczyŸnie system, zjadliwoœć, arogancja, prywata, korupcja, kłamstwo, wykorzystywanie, kopanie leżšcego, odwracanie się od potrzebujšcego, nie dbanie o interes społeczny, o prawa , wywyższanie się - moge tak podać wiele objawów " paraliżu ręki" !!!!!! Może coœ jeszcze dodasz, a może wskażesz plusy i atuty mocnej Ojczyzny? Proszę bardzo , odrobina inwencji twórczej oparta na doœwiadczeniach i obserwacji jest jak na miejscu .

spisek trudne słowo ///czy spisek to coœ pochodzšcego tylko od ludzi którzy umieja pisać ? spisek srisek chlebek pojebek gówno ! po prostu jest plan awg niego zabójstwo /dezintegracja czegokolwiek PROBLEMEM BYŁOBY PIEKŁO W KTÓRYM ISTNIEJĽCE WARUNKI NIE POWODOWAŁBY SPISKU CHOĆ BYŁYBY DLA NIEGO SPRZYJAJĽCE dowodziłoby to szaleństwa o tym że nie istniejemy wogóle ...niczym bohaterowie filmów ... pozdro
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.