| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Żydowska matematyka | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
|
Rok 1968 - Ilu Żydów zginęło w Auschwitz? 4.5 miliona
Rok 1968 - Ilu Żydów zginęło w drugiej wojnie wiatowej? 6 milionów.
Rok 2006 - Ilu Żydów zginęło w Auschwitz? 1.1 miliona
Rok 1968 - Ilu Żydów zginęło w drugiej wojnie wiatowej? 6 milionów.
4.5 miliona minus 1.1 miliona = 3.4 milona zmartwychwstało!
http://www.auschwitz.org.pl/html/eng/historia_KL/liczba_narodowosc_ofiar_ok.html
Ale nikt 'zmartwychwstania' nie więtował!!!
Mało tego!
Od 6 milionów odjšć 3.4 miliona 'zmartwychwstałych' = 6 milionów!!!
Oj żeby mnie w ten spoób lichwiarskie banki liczyły pieniadze.
Za negowanie tej szalonej matematyki żydowskiej ludzie siedzš w więzieniach.
Co jeszcze ciekawe, Żydzi od czasów zakończenia II W nie rzšdali od Polski odszkodowań. Raptem zaczęli rzšdać przeogromnej sumu, 65 miliardów dolarów za odszkodowania wyrzšdzone im przez Niemców!
Nic tylko wiać z Polski i zostawić tam Żydów, po miesišcu tlenu w Polsce zabraknie.
Sprawy polsko żydowskie według Interii
http://fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news?inf=764844
|
|
|
Powiedz o tym Żydom, najlepiej jed do Izraela i " rzuć im w twarz" wszystko to co siedzi tobie na wštrobie :)
Lepiej sie poczujesz. I koniecznie powiedz im, że z odszkodowania nici z pętelkš, przy okazji odbierz to co zabrali :)
Wrócisz zadowolony z siebie, że spełniłe misję do której się powołałe.
Zamiast narzekać i jęczeć.....działaj !!!! Ale skutecznie !!!!!
|
|
|
Po co. skoro ich w Polsce miliony!
Tamci mnie raczej tak bardzo nie przeszkadzajš.
Ale musisz przyznać że matematykę najnowszš opracowali niele!
Odejmowanie majš bez zarzutu, szkoda że w taki sposób nie odejmujš z mojego konta na ich lichwie.
:)
|
|
|
No to mów tym w Polsce !
Ale nie szukaj ich na forum bo nie wiesz czy to Żyd czy kto inny :)
Chyba nie kierujesz się mniemaniem lecz poznaniem !
|
|
|
MATEMATYKA - DO PIECA :)))
P.S.
dobrze ze nie dodajš i mnożš tych milionów co gineły miedzy 1100 - 1400
n.e.
bo by im wyszły miliardy .....
'' nie jest człowiekiem ten , któren owieczki na pokuszenie wodzi , a lichwę i
kurestwo wród młodych roznosi . Przeto niech niżej od węża zasiada , mocz niech pija i Gówno zajada ''
Bardzo Stary Testament
|
|
|
Ciekawe czy lecš im procenty:) Jeli tak to ile liczš? Pewnie 100% co tydzień. Ale jak widzę z matmy sš gorsi niż ja hehe.
[%sig%]
|
|
|
Do tych 6 milionów pewnie dojdzie z czasem parę procentów, zgodnie z zasadami lichwy.
Izrael będzie żadać od polski odsetek od odszkodowań za odsetki od wrastajšcej liczby ofiar.
Oczywicie odpowiednie dokumenty usprawiedliwiajšce większš liczbę ofiar od dotychczasowych obliczeń na pewno się znajdš.
:-)
|
|
|
wystarczy pomnozyc ilosc kropel z morza czerownego poprzez ilosc ziarenek piasku z pustyni poprzez czterdziesc lat kiedy sie tulali po ucieczce io ograbieniu egiptu, przez ich ilosc i ilosc lat ile uplynelo od tamtego czasu, mnozac ten wynik przez sume za jaka sprzedali Jozeffa wlasni barcia (zydzi) i wtedy pomnozyc tro poprzez trzydziesci srebrnikow i ilosc zlotych cielcy i otrzymamy wynik (dokladny) ile nalezy wyplacic zydom....
acha ! zapomnialem dodac ilosci manny, ktora spadla z nieba..... ilosc zwierzat ktore Noe zabral do swej arki oraz ilosc sodomitow poleglych w Sodomie i ilosc mililitrow uzywanych przy potopie.... pomnozonych poprzez ilosc zrabowanych w Egipcie i w ziemi Kananejskiej gramow zlota, srebra i szlachetnych kamieni.... to wszystko pomnozyc poprzez ilosc lat i miesiecy kalendarza zydowskiego i dodac ilosc gwiazd jakie widzial czlowieczek gdy przybieral imie Izraela.....
;o))
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
na Ziemii był kiedys raj ....
mmmmmmmmmm... dopóki Ada nie jadał jabłek na kreche :))
|
|
|
Widać, że owa matematyka jako jest akceptowana i nikt się temu nie dziwi.
6 - 3.4 = 6
Dlaczego mnie to nie dziwi, że nikt się nie dziwi?
Dariusz? Taki wielki Polak?
Jaki komentarz?
Nie rusza?
TEMAT TABU!!! To jednak mamy totalitaryzm a nie demokrację?Nie wspomnę o wolnoci słowa, ponieważ wolnoć słowa w Polsce oznacza że wolno pisać o Żydach dobrze a o Arabach trzeba pisać le!
Jeżeli pisze się inaczej, do pierdla za antysemityzm!!!
Czyżby sami agenci tutaj pisywali?
:)
Daje nam to bardzo wyrane wiatełko na cele większoci tutaj pisujšcych, czy raczej trzymajšcych wartę z polecenia pewnych służb specjalnych.
Chyba sporzšdzę listę agentów na grupie.
Dariusz, Tete, Doro, wyckret,
|
|
|
a ja liste geniuszów matem,atycznych :
Dariuss
Dar
Zenek skadtam
Dariusz
Gosia
Sztefen Muller
no i nr jeden : Arnold Szwarzen-negger-madafaka-33 stopień głębii pedalstwa i sierociństwa Alp Austryjackich :))) i jego stara też.
:)))
|
|
http://media.putfile.com/06-Tabu---obcy-lad
Jeste Watcher nudny jak flaki z olejem, strasznie monotematyczny.
Szukaj sobie wrogów, szukaj agentów - powodzenia.
Tylko to Cię podnieca?
Jak widzę kolejny temat o Żydach, to mi się rzygać chce.
Wrzuć Watcher jeszcze kilka tematów o Żydach, to skutecznie obrzydzisz to ludziom i będziesz dyskutował sam ze sobš.
[%sig%] |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
no włanie Watcher
szanuj temat siebie i innych
dokładnie w takiej kolejnoci powinno zadziałać pozytywnie .
pozdro
|
|
|
Ja jestem agentem Masonów! I tyle, wspomagam żydowskie syjonistyczno-propagandowe liczenie, produkuję ANGOROWE berety (moherowych już nikt nie nosi)
kradnę pienišdze z dotacji Unijnych, i planuję/chcę przecišgnšć Polskę w innš strefę klimatycznš i zapchać kokosami konserwatywnych Polaków, zniszczyć polskš kulturę.
Jak sobie co przypomne- dam znać. Żebycie się przygotowali, w sylwestra będziecie więtować beż grubych ubrań. (przy Picolo, żeby było jasne, zawładnę naszym krajem i wprowadzę prohibicję)
[%sig%]
|
|
|
No proszę jak uwielbiacie tę matematykę!
A już posšdzałem was o odrobinę rozumu.
Nic dziwnego, że Polacy raczej tutaj nie pisujš, ale czytajš i przekazujš dalej.
Wasza propaganda niewiele jest warta.
Wyczułem was po kilku postach. Macie ten same schemat.
Ale ciekawe wiadomoci dzisiaj do nas dotarły.
Koreańczycy wystrzelili rakietę próbnš i dotarła do Alaski. Zachód raptem zbaraniał, ponieważ mysz pokazała zšbki i powiedziała że nie da się zniewolić jak Irak czy Afganistan i mordercy-terorycie Bushowi stawi opór.
"Aj way" - media protestowały.
Inna wiadomoć, to była wrecz komiczna.
Spikerka zapowiedziała start USA statku kosmicznego.
"Start był fenomenalny tylko znowu co ze staku odpadło!"
To tak jak samochód jechał wspaniale tylko jedno koło odpadło.
I oni byli na księżycu???
W swoich marzeniach!
Hahahahahahahahahahahahaha...
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
kiedys tutaj ktos madry (chyba) daR (---.volkswagen.de), o ile sie nie myle napisal, ze: ..."wszystkie parchy na marsa, na swe pierdolona czerowna planete !"...
Czy cos takiego, i ja popieram te wypowiedz !
Parchy, jaszczury, reptile z pejsami na marsa !
.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Watcher
Najbardziej się szkaluje to czego się nie zna. Znasz z różnych czytadeł i tylko tyle.
Najłatwiej jest siać, sianš propagandę - winny kto inny, nigdy Polak i to jest Twoje ograniczone mylenie !
|
|
|
Co się faceta czepiacie pejsate? Prawda was boli?
Za mało Palestyńczyków wytłuklicie i jeszcze chceta tłóc Polaków?
Pieprzona żydomasoneria wsadza pyski w każde koryto.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |