| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| jak zażyć? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
Udało mi się okazyjnie dostać troche "peruvian torch" ( Trichocereus peruvianus)
i nie wiem jak to zażyć... robi się z tego jaki wywar czy zjada w takich kawałkach jakich je dostałem???????
|
|
|
to kaktus o podobnych właciwociach jak peyotl ... zawiera meskalinę
z reguły jestem daleka od dawania rad .. jednak tu powiem: radziłabym z tym ostrożnie .. spotkanie (przez kogo nieprzygotowanego do tego) tzw. elfów hiperprzestrzeni może mieć nieoczekiwane skutki .. osobicie znam takie przypadki "pomieszania" rzeczywistoci że inaczej niż z ziemniakiem w roli pluszowego misia nie podejdziesz :)
ale oczywicie decyzja należy do Ciebie bohdan
[%sig%]
|
|
|
No wlasnie, to jest San Pedro czyli po naszemu Swiety Piotr.
Dlaczego ?
- Bo to on wlasnie posiada klucze od bram nieba.
Jak brac ?
HYPERREAL
na hyperrealu znajdziecie wiele ciekawostek....
pozdrrrr
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Normalnie się zjada i tyle, trzeba tylko rapaholin lub sylimarol na wštrobę zapobiegawczo zażyć - a przedweszystkim być wyspanym i wypoczętym psychicznie, gdyż inaczej włšczajš się schizy. I nie jeć mięsa w dniu zażywania, nie onanizować się itd......
Na odtrutke najlepsze jest mleko i sen, dużo snu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
hehehe .. poradmy sobie jak sobie poradzić :D nawzajem
;)
[%sig%]
|
|
|
widac, ze musze jeszcze raz podac adres do hyperreal'u:
https://hyperreal.info/node/5694 - czyli jak sie spozywa San Pedro:
fragmenty:
Meskalina (San Pedro)
Dawka: 25 g skórki kaktusa San Pedro
Waga: 63 kg
Dowiadczenie: Meskalina – Pierwszy raz.
Podróż odbyła się u mojej dziewczyny w mieszkaniu. Oprócz mnie i mojej dziewczyny obecna była nasza koleżanka. Dziewczyny spaliły się wczeniej i oglšdały Zagubionš Autostradę. Ja przygotowywałem wywar w kuchni, a czasem również zerkałem na film.
Zmielonš skórkę kaktusa gotowałem trzy godziny w wodzie z sokiem z trzech cytryn. Całoć przecedziłem przez kawałek cierki i sitko i dodatkowo odparowałem. Otrzymałem jeden kubek napoju.
Spożycie zaczšłem o godzinie 21:20. Smak był kwano-gorzki, nieprzyjemny, ale znony. Pić skończyłem po 20 minutach.
a pozniej opis samego tripu - tripa (?)
pozdrrrrrrrrr
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romek nie obra się - jakby się kto miał tak z tym pier........... to by mu wieczora na obrzędy zabrakło.
Tak się robiło kiedy grzyby były słabe i chciało się je wzmocnić, normalnie niec nie trzeba robić tylko się zjada i do widzenia.
Pod warunkiem, że cię nie oszukajš i naprawdę kto sprzeda ci prawdziwe grzyby, ale te najlepiej kupować w Tichuanie lub będšc np w Peru. Lub zbierac samemu.
Można tez kapelusze innych grzybów przyżšdać według receptur np Szamanów Jakuckich lub Buriatów jak pisał Eliade - ale i to nie jest potrzebne.
Reszta to opisy pseudo Szmanów.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Nie jest istotny nonik tylko zawartoc - to jedno i to samo - jak koniec szczurzego ogona - wypełniony strychninš.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
no wlasnie !
bravo godini !
;o))
[%sig%]
|
|
|
Nie strychninš, tylko szczury majš często pasożyty - trychiny (włosień kręty).
A ludzie majš zdolnoci do przekręcania.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A musisz tak od razu wszystko porozkładac n apierwistki pierwsze, typowy Arystotelowski umysł.
Pomimo wszystko gratuluję i pozdrawiam, a tak powazni ezerknijci esobie tutaj jełi to już kogo tak nurtuje.
http://www.coffeshop.pl/linki.html
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|
|
|
San Pedro i grzyby to zupełnie nie to samo. kaktus zawiera meskalinę a grzyby psylocybinę, choć przyznaję, że efekty sš trochę podobne.
|
|
|
Sęk w tym, że my zawieramy w sobie specyficzne mikroelementy - które sš diametralnie inne niż u np Meksykanina - dlatego my jestemy "skazania" na psylocybine jako najbardziej naturalny klucz chemiczny do organizmu.
Pozdrawiam
Igor
ps. rzecz w szczegółach niestety :) dlatego nie zawsze wszystko działa jak należ pomimo wietnych kluczy :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |