| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| strona ( UFO ) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
|
FAJNA STRONA, SZKODA , ŻE TAK MAŁO UWAGI POŚWIĘCONE JEST SKTUALNYM BADANIOM I PRÓBOM NAWIĄZANIA KONTAKTU Z EWENTUALNYMI CYWILIZACJAMI POZAZIEMSKIMI, JAK META, OZMA, CETI, SETI itpu
|
|
|
Nic nie stoi na przeszkodzie, byś rozwinęła te tematy na forum... :) Będzie jakaś miła odmiana po tych wszystkich nudnych i denerwujących dysputach teologicznych...
[%sig%]
|
|
|
SETI (w którym uczestniczę) nie ma nic wspólnego ze stronami takimi jak ta - to poważnie przedsięwzięcie.
SETI nie ma nic wspólnego z oszołomami, którzy wszędzie widzą niewidzialną rękę UFO.
a tak w ogóle zapraszam:
http://szwilk.republika.pl/okiem/index2.html?start.htm&3
|
|
|
ups.
zły link podałem, ech te ramki
ten jest poprawny:
http://szwilk.republika.pl/okiem/nauka/ufo.htm
|
|
|
Na tej stronie do której linka podał "Piotr" znajduje się tania propaganda kk. Jak zwykle ten sam ton, ignorancja i przemilczanie wiekszości faktów, bardzo pobieżna "analiza" problemów. Stronka mogłaby posłużyć rodzicom starszych dzieci do ukazania im w jaki sposób można być nierzetelnym, pobieżnym, ignoranckim i patrzącym tylko w jednym kierunku. Po prostu "łysinizm intelektualny", owszem zdarzają się zdania prawdziwe lecz umieszczane tam tylko w jednym celu - zdyskredytowania wszystkiego i wszystkich stanowiących ewentualne zagrożenie dla partykularnych interesów kk. Żałosne...
pozdrawiam
old spirit
|
|
|
nigdzie w bibli nie pisze że Bóg nie stworzył innych form życia na innych planetach
[%sig%]
|
|
|
Ale głupoty są na tej stronie !! Buchachacha !!! Różokrzyżowcy wierzą w UFO ?!?!?! No nie mogę....! Czytam dalej, może jeszcze coś znajde... Templariusze pewnie też latali na spodkach, a masoni to ambasadorzy Obcych ! <rotfl>
Choler, jak mi się nie podobają stwierdzenia typu: "...radykalnie uprzedzeni do wszystkiego, co związane jest z normalną nauką.." Przecież to a priori zakłada, że istnieje nauka NIENORMALNA. Chyba autor tej strony jest normalny inaczej....
Jednym słowem - prostactwo.
Jestem zniesmaczony.
[%sig%]
|
|
|
Ludzie powinni prubować nawiązac kontakt z obcymi cywilizacjami drogą radiową... dzięki wielkie dla wszystkich prywatnych sponsorów na takie programy jak własnie SETI i wiele innych...
Nie ma naukowych dowodów na wizyty obcych na ziemi...
Wszelkie informacje na ten temat nie spełniają takich kryteriów...
Kiedyś były skrzaty i jednorożce a teraz kosmici...
Taka ludzka natura...
Po prostu lepiej w buszu widzieć jednego lwa więcej niż mniej...
|
|
|
ludzie bardziej interesują filmy o nie zidentyfikowanych obiektach latających
|
|
|
wszyscy macie rację ,,,,,,,,, może coś ciekawszego????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
Jeżeli ktoś ma ochotę doświadczyć na własne oczy jak nisko mozna upaść to na dole jest link do żenująco kiepskiego pomieszania religi, ufo, internetowego pozaziemskiego sabotażu
http://ufonauci.w.interia.pl/index.html
masakra.
|
|
|
Co za naród. Jeżeli to co oni tam piszą na tej głupiej stronie jest prawdą to ja mam 3 implanty w jednej nodze (wow taka kosmiczna neostrada)
Inna rasa rozumna może istnieć, poza tym są na to dowody (ciała kosmitów, tysiące naocznych świadków, szczątki lub całe statki kosmiczne). Ta strona propagandowa jest po prostu beznadziejna. Zresztą kościół nie zabrania istnieniu innych istot żywych we wszechświecie.
|
|
|
POLEN,BRESLAU,dzielnica na północy Wrocławia.Tajna fabryka spodków latających obłożona tajemnicą "najwyższy stopień tajności"przez Armię Czerwoną,tereny byłej fabryki Delta Hydral,najgrożniejsza okolica w Europie,podziemne fabryki połączone systemem tuneli swoistego hitlerowskiego metra.Fabryka kooperująca w czasie wojny z zakladami PRAHA-KBELY(Vodochody).
ES LEBE HOCHENTWICKELTES DEUTSCHLAND!RUHM DEN DEUTSCHEN SOLDATEN VERTEIDIGER FESTUNG BRESLAUS! SŁAWA ROSSIJSKIM OSVOBODITEILIJAM GIGANTA VROCŁAWIJA!
DA ZDRASTWUJET MOGUCZAJA ROSSIJA! ES LEBE NIEDERSCHLESIEN UND SEINE
HAUPTSTADT BRESLAU!
|
|
|
adres tej stronki się zmienił na www.okiem.prv.pl tam szukać działu o UFO w leksykonie
|
|
|
old spirit miał racje
mysle ze najwazniejsza jest rownowaga miedzy kitem a prawda
bylo cos "anty" teraz bedzie "pro"
http://uforem.com/
|
|
|
Piotr:
"SETI (w którym uczestniczę) nie ma nic wspólnego ze stronami takimi jak ta - to poważnie przedsięwzięcie.
SETI nie ma nic wspólnego z oszołomami, którzy wszędzie widzš niewidzialnš rękę UFO.
Cóż nie słyszałem, aby program seti odkrył jakie cywilizacje. A więc kto ma więcej dowodów, banda oszołomów dysponujšcych nagraniami statków, relacjami naocznych wiadków. Czy też inna banda oszołomów nie dysponujaca niczym poza nagraniem szumów ziemskich urzšdzeń elektrycznych. Dla mnie SETI to marnotrawienie pieniędzy. Nigdy nic nie odkryło i nigdy nic nie odkryje.
Najwiekszš wadš seti jest to, że do szukanie obcej inteligencji używa tylko 1 ródła.
Moim zdaniem seti to jest taki program wystawiony ku uciesze pospolitych ludzi. Kiedy w koło przelewajš sie dowody o isnienu pozaziemskich cywilizacji, taki naukowiec (ograniczony z natury człowiek) mówi tak, ale mamy program seti i on nic nie wykrył :D. No wiec pytanie się nasuwa po co u diaska wymylono ten program?
Czy po to aby wyszukiwać obce cywilizacjie?
Czy też po to by zaprzeczeć ich istnieniu?
Bo mnie sie wydaje, że to drugie spełnia swoje zadanie.
|
|
|
Kiedy czytałam, że obce cywilizacje również mogš nas kontrolować po przez metodę HARRP.
|
|
|
Tak jakby nie mieli lepszych i skuteczniejszych metod :) Tylko HARRP jest tak " doskonały" że przeciwwagi dla tego " wynalazku" nie ma ? Obce cywilizacje poruszajš się w przestrzeni kosmicznej jak my codziennie na ulicy, a nie mieliby bardziej " zmysłowej" techniki kontroli nad nami? Aż dziw bierze , że Ziemianie sš tak " mocarni" :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |