Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Najprzystojniejsi ludzie swiata
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Kto jest przystojny ci sie podoba z : Piłkarzy: a. Thierry Henry b. C.Ronaldo c. Raul Gonzales d.Ricardo Izecson Dos Santos Leite KAKA e.Michael Ballack Aktorów: a)Brad Pitt b)Mathiew McConey c)Georg Clooney d)Arnold Shwarzeneger Wysyłajcie a ja ocenie . Mi sie podoba KAKA i Brad Pitt

brad pitt....fajnie wygladal w troi:P mmmmmmmmm miodzio! pilkarzy nie znam:(

to wejdz na google.pl i wpisz najprzystojniesi piłkarze mundialu i masz!!!

c.ronaldo jest ok ale prawdziwego miodzia to tam nie ma....

ale zaden z nich sie do mojego kochania nie umywa:DDD

bo jeszcze koolmana nie widziałaœ ;)

yeah right;P

z poœród kandydatów nie ma nikogo za szczególnego moim zdaniem najprzystojniejszym piłkarzem jest Henrik Larsson, a jeœli chodzi o atktora to keanu reews jest boski :D:D:P

omg..

Wina tuska

.... dodam skromne.... ja nie jestem wcale zly.... ;-] [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Stalin

Aktorzy: Orlando Bloom i Johnny Deep!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe...pytanie...jasne że najprzystojniejszy jest Ronaldo!!!Spójrzcie na jego klate!!!Ina całokształt!!!Ja jak widzę go na meczu to od razu robi mi się goršco...Dziwne, bo nigdy nie lubiłam meczów...Ale ja oglšdam tylko te w których gra Christiano...KOCHAM GO!!!<To prawda że on ma polskš dziewczynę????????MODELKĘ NA DODATEK???:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(>A co do aktorów to oczywiœcie Brad Pitt!!!!<fajne ciacho>

Oli Kahn z Bayernu i może hmmm aktorzy znam paru ładnych raczej mniej znani ale nazwisk też nie pamiętam :) a niech ktoœ napisze że Kahn jest brzydki to dostanie w morde :P

najprzystojniejszym żydem jes Lenny :))) tylko że on jest pół murzynem i dlatego :)))))))))))

Powodowany wrodzonš skromnoœciš dopisałbym do listy naj... siebie samego.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

ale raczej to naj.... to najskromniejsi :P

szuineq-przynajmniej nie masz na sobie tony tapety jak piękny brad pitt=]

Najprzystojniejszy człek to taki co można go przystoić prostopadle do poziomu gruntu. I koniecznie sprawdzić kšt prosty węgielnicš! A jak się nie jest pewien to jeszcze wycyrklować kšt prosty.

Naj jest moja dziewczyna
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.