| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Totalizm.info - nowy serwis totaliztyczny | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
|
Wszystkich zainteresowanych totalizmem, osobš dra Jana Pajška oraz tematykš okupacji Ziemi przez UFO zapraszam na:
>>> http://www.totalizm.info <<<
Można tam znaleć najnowsze informacje z dziedziny totalizmu, jak też podyskutować (forum, chat) z innymi sympatykami Doktora.
|
|
|
do: Autor: 11111 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
czy ty wiesz (matole), co to jest spam ?
czy jasnie pan profesor pajak wie co to jest spam ?
czy ty (durniu) myslisz, ze my tutaj nie znamy tematu totalizmu ?
a jesli tak juzsadzisz, to na jakiej podstawie ?
Najpierw sprawdz posty i tematy, a potem zakladaj nastepny (taki sam) temat
wtedy niktnie bedzie nazywal cie idiota, debilem badz kretynem...
pozdrawiam serdecznie wszystkich pajakowcow
.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Niegrzeczny człowieku (a może nie człowieku tylko ufolu):
1) W każdym przyzwoitym forum jest dział gdzie można zgłaszać linki do stron o pokrewnej tematyce. Tutaj nie ma, więc nie do mnie kieruj pretensje, że napotkałe wštek którego nie chciałe oglšdać.
2) Informacji o powstaniu serwisu Totalizm.info nigdzie nie znalazłem. Wstaż mi więc ten taki sam temat.
Oczekuję więc przeprosin za te wszystkie inwektywy.
|
|
|
przepraszam !
ja wielce niegrzeczny ufol, a moze jednak czlowiek... niegrzeczny czlowiek
serdecznie przepraszam !
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
dziekuje, przepraszam i serdecznie pozdrawiam
;o)
.
[%sig%]
|
|
|
Ja też dziękuję za wklejenie obrazków z Totalizm.info - toć to najlepsza reklama, a sam bym się tego nie omielił zrobić.
|
|
|
miernota ....
żiemia jest w posiadaniu ........od kilku milionów lat
|
|
|
Miło mi pana panie Pajšku poznać! Zresztš my się trochę znamy.
A tym paralitykom umysłów mogę napisać jedno. Nawet będšc sceptycznym, jest mnie łatwiej uwierzyć w teorie Pajška niż w kolejne rzšdy Polska miała wštpliwy zaszczyt posiadać.
Teorie tych rzšdów to dopiero fantazje, przy których teorie Pajškš wydajš się o wiele bardziej prawdopodobne.
Jeden dureń chciał z Polski zrobić drugš Japonię.
To była dopiero fantazja, co?
Ja różnię się od pana Pajška tym, że UFO nazywam demonami a szefa ich nazywam Lucyperem, ponieważ jako takiego wielbiš go Masoni, Iluminaci i yjonici.
Różnimy się głównie nazewnictwem.
Zgadzam się całkowicie w tym, że ziemia jest od tysięcy lat pod władzš demonów-UFOli.
Mam na swojej witrynie dokładny schemat, opracowany przez wiele lat poszukiwań, jak to w rzeczywistoci działa.
Agentów UFO-li-demonów rozpoznaję po dwóch postach.
Jest ich tutaj sporo.
Co mnie raczej martwi z jednej strony, ponieważ przecietni ludzie nie doceniajš wartoci propagandy i z reguły dajš się na niš nabierać.
Z drugiej strony uwielbiam to forum, na którym nie zaobserwowałem żadnej cenzury.
Gratululuję adminowi, że pozwala na swobodne wypowiedzi.
W sumie dlaczego panie Pajš nie założy pan swojego Forum?
Chętnie tam zajrzę i podzielę się informacjami.
Oczywicie będziemy się różnili w niektórych punktach ale nie zmienia to postaci rzeczy, że stoimy po tej samej stronie.
Serdecznie pozdrawiam...
PS.
Moja witryna jest tutaj:
http://www.angelfire.com/planet/objawienie/
|
|
|
Od Goki też się różnisz tylko stosowanym nazewnictwem, ona nazywa to HAARP :)
Wszyscy przeceniacie wpływ tych sił i wszędzie je widzicie - cokolwiek by się nie wydarzyło.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jedni uważajš za zbawców ziemi UFO inni za okupanta ziemi.
Kto ma racje a kto nie ?
Pranie mózgu wszyscy przechodzimy i jedni i drudzy.
Teoria mówi o nadchodzšcych zmianach , o nowej erze .
Praktyka mówi o okupacji, zniewoleniu, zniewoleniu.
Bardziej przemawia do mnie plan lucyferyczny bo ten jest odczuwalny , namacalny i widoczny w przeciwieństwie do energetycznej transformacji :) chyba tylko umysłowej :)
|
|
|
Różni ludzie czujš różne rzeczy. Zależy od poziomu wrażliwoci i percepcji.
Większoć dostrzega tylko czarne-białe, złe-dobre, a ja wam powiem, że najwięcej jest szarego.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Tu (i stronę dalej) było co o Pajšku.
Dla mnie ten facet ma ciężkš obsesję.
[%sig%]
|
|
|
Watcher:
> Miło mi pana panie Pajšku poznać! [...]
> W sumie dlaczego panie Pajšk nie założy pan swojego Forum?
Zaszło chyba małe nieporozumienie - ja nie jestem Janem Pajškiem, ale jednym z jego sympatyków i przy okazji inicjatorem oraz adminem (nieoficjalnego) serwisu Totalizm.info. Twojš stronę www.angelfire.com/planet/objawienie obejrzałem i naprawdę mi się podoba - możesz dodać jej adres na naszym forum, żeby inni mieli możliwoć także się z niš zapoznać.
|
|
|
Pajšk ma nasrytane i nierozgarniętę jak trza :)
Nie tylko o czucie chodzi ale i o realia.
Czucie może być ograniczone bo czuje sie , że to co się czuje jest tym włanie czuciem które powinno być - a niekoniecznie :)
"Większoć dostrzega tylko czarno-białe" jeli ktos nie zauwazył to omielę się zwrócić uwagę, że całe nasze zycie to masa przeciwieństw.
Stšd też i szaroc jest na granicy i białego i czarnego - tak po rodku :)))
|
|
|
Może to rozwinę.
Czucie (intuicja, jej skutecznoć) zależy od poziomu wrażliwoci.
Widzenie realiów zależy od poziomu percepcji. Wiedza zależy od poziomu percepcji.
To taki model doskonały, w praktyce niestety dochodzi filtrowanie zależne od przekonań obserwatora.
Filtr rzeczywistoci u Pajška jest doskonale uporzšdkowany - jego oczka majš kształt małych dysków UFO.
A w kwestii kolorów to: czarny jest czarny, biały jest biały, a szary ma wiele odcieni; od poziomu percepcji obserwatora zależy ile tych odcieni widzi.
Ja u ludzi widzę głównie nie dobro czy zło, tylko bylejakoć.
[%sig%]
|
|
|
Jeli u ludzi widzisz tylko bylejakoć poziom wrazliwoci twojej jest w depresji .
Widać filtrowanie twojej rzeczywistoci jest ukształtowane przekonaniami życzeniowymi - tak chciałby widzieć u innych tylko bylejakoć jak u siebie doskonałoć.
|
|
|
"Tu (i stronę dalej) było co o Pajšku. Dla mnie ten facet ma ciężkš obsesję."
Obsesję to chyba ty masz. Mielimy dwie wojny wiatowe, Aushwitz, Hiroshimę. Teraz zanosi się nam na III Wojnę wiatowš i to nuklearnš a takie bezmózgowce jak ty siejš niezdrowš propagandę, że jest wszystko w porzšdku.
To ty daj się leczyć albo jed do iraku wspomagać kolegów w mordach.
To ty masz obsesję ze jest wszystko w porzšdku.
Otóż nic nie jest w porzšdku włšcznie z tobš.
Bo jeste jednš z przyczyn tego bałaganu ponieważ masz takš niezdrowš obsesję wspomagania syjonistycznych bełkotów.
"Ja u ludzi widzę głównie nie dobro czy zło, tylko bylejakoć."
Najlepiej napisz że lepy ponieważ niczego w bylejakim wiecie nie widzisz.
Nie widzisz biedy, głodu, nędzy, wyzysku, wojen, rzezi, emigracji za chlebem.
Jeste lepy czy bezdennie głupi?
|
|
|
moja wrażliwoć też nie pozwala mi spokojnie mieszkac na tej ;;sztucznej planecie
p.s.
Dario , czarny i bialy to nie kolory
profesjonalnie mówišc jest to swiatło lub jego brak
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |