Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Totalizm.info - nowy serwis totaliztyczny
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45

Wszystkich zainteresowanych totalizmem, osobš dra Jana Pajška oraz tematykš okupacji Ziemi przez UFO zapraszam na: >>> http://www.totalizm.info <<< Można tam znaleŸć najnowsze informacje z dziedziny totalizmu, jak też podyskutować (forum, chat) z innymi sympatykami Doktora.

do: Autor: 11111 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) czy ty wiesz (matole), co to jest spam ? czy jasnie pan profesor pajak wie co to jest spam ? czy ty (durniu) myslisz, ze my tutaj nie znamy tematu totalizmu ? a jesli tak juzsadzisz, to na jakiej podstawie ? Najpierw sprawdz posty i tematy, a potem zakladaj nastepny (taki sam) temat wtedy niktnie bedzie nazywal cie idiota, debilem badz kretynem... pozdrawiam serdecznie wszystkich pajakowcow . [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Niegrzeczny człowieku (a może nie człowieku tylko ufolu): 1) W każdym przyzwoitym forum jest dział gdzie można zgłaszać linki do stron o pokrewnej tematyce. Tutaj nie ma, więc nie do mnie kieruj pretensje, że napotkałeœ wštek którego nie chciałeœ oglšdać. 2) Informacji o powstaniu serwisu Totalizm.info nigdzie nie znalazłem. Wstaż mi więc ten taki sam temat. Oczekuję więc przeprosin za te wszystkie inwektywy.

..."Jan Pajšk - Były podporucznik Ludowego Wojska Polskiego. Po stanie wojennym na emigracji "... - Czyzby nabroil az tyle ? Strzelal do ludzi ? Torturowal uwiezionych ? Za czasow UB bylo mu dobrze, a po "okraglym stole" musial wyrywac ? ..."Obecnie zajmuje się przede wszystkim paranaukš. - Znany jest przede wszystkim w œrodowisku polskich ufologów, chociaż nie jest przez nich w pełni popierany (głównie dlatego, że odrzuca możliwoœć zbudowania pojazdów opartych na antygrawitacji). - Jest wyznawcš teorii spiskowej, wg której Ziemia okupowana jest od 40.000 lat przez istoty pozaziemskie zwane przez niego UFOnautami. Uważa, że sš oni odpowiedzialni za porwania ludzi, klęski żywiołowe, epidemie oraz katastrofy takie jak atak na World Trade Center i Pentagon 11 wrzeœnia 2001 roku, katastrofę budowlanš na Œlšsku 28 stycznia 2006 roku. Twierdzi również, że był wielokrotnie porywany na pokłady ich statków. UFOnauci sš też według niego sprawcami aktów sabotażu wymierzonych w niego oraz strony internetowe, na których znajdujš się jego publikacje"..... - Czy potrzeba jeszcze tutaj cos dodac ? http://www.totalizm.info/images/stories/doktor/09.jpg Wszelkie podobienstwo jest calkowicie przypadkowe ! (?) http://bi.gazeta.pl/im/6/2341/z2341686N.jpg dobrze, ze ten czlowiek nas obroni przednajazdem http://www.totalizm.info/images/stories/tapeta/tapeta.jpg . . [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

przepraszam ! ja wielce niegrzeczny ufol, a moze jednak czlowiek... niegrzeczny czlowiek serdecznie przepraszam ! [%sig%]

OK, przyjmuję przeprosiny. ;-)

dziekuje, przepraszam i serdecznie pozdrawiam ;o) . [%sig%]

Ja też dziękuję za wklejenie obrazków z Totalizm.info - toć to najlepsza reklama, a sam bym się tego nie oœmielił zrobić.

miernota .... żiemia jest w posiadaniu ........od kilku milionów lat

Miło mi pana panie Pajšku poznać! Zresztš my się trochę znamy. A tym paralitykom umysłów mogę napisać jedno. Nawet będšc sceptycznym, jest mnie łatwiej uwierzyć w teorie Pajška niż w kolejne rzšdy Polska miała wštpliwy zaszczyt posiadać. Teorie tych rzšdów to dopiero fantazje, przy których teorie Pajškš wydajš się o wiele bardziej prawdopodobne. Jeden dureń chciał z Polski zrobić drugš Japonię. To była dopiero fantazja, co? Ja różnię się od pana Pajška tym, że UFO nazywam demonami a szefa ich nazywam Lucyperem, ponieważ jako takiego wielbiš go Masoni, Iluminaci i Œyjoniœci. Różnimy się głównie nazewnictwem. Zgadzam się całkowicie w tym, że ziemia jest od tysięcy lat pod władzš demonów-UFOli. Mam na swojej witrynie dokładny schemat, opracowany przez wiele lat poszukiwań, jak to w rzeczywistoœci działa. Agentów UFO-li-demonów rozpoznaję po dwóch postach. Jest ich tutaj sporo. Co mnie raczej martwi z jednej strony, ponieważ przecietni ludzie nie doceniajš wartoœci propagandy i z reguły dajš się na niš nabierać. Z drugiej strony uwielbiam to forum, na którym nie zaobserwowałem żadnej cenzury. Gratululuję adminowi, że pozwala na swobodne wypowiedzi. W sumie dlaczego panie Pajš nie założy pan swojego Forum? Chętnie tam zajrzę i podzielę się informacjami. Oczywiœcie będziemy się różnili w niektórych punktach ale nie zmienia to postaci rzeczy, że stoimy po tej samej stronie. Serdecznie pozdrawiam... PS. Moja witryna jest tutaj: http://www.angelfire.com/planet/objawienie/

Od Goœki też się różnisz tylko stosowanym nazewnictwem, ona nazywa to HAARP :) Wszyscy przeceniacie wpływ tych sił i wszędzie je widzicie - cokolwiek by się nie wydarzyło. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jedni uważajš za zbawców ziemi UFO inni za okupanta ziemi. Kto ma racje a kto nie ? Pranie mózgu wszyscy przechodzimy i jedni i drudzy. Teoria mówi o nadchodzšcych zmianach , o nowej erze . Praktyka mówi o okupacji, zniewoleniu, zniewoleniu. Bardziej przemawia do mnie plan lucyferyczny bo ten jest odczuwalny , namacalny i widoczny w przeciwieństwie do energetycznej transformacji :) chyba tylko umysłowej :)

Różni ludzie czujš różne rzeczy. Zależy od poziomu wrażliwoœci i percepcji. Większoœć dostrzega tylko czarne-białe, złe-dobre, a ja wam powiem, że najwięcej jest szarego. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Tu (i stronę dalej) było coœ o Pajšku. Dla mnie ten facet ma ciężkš obsesję. [%sig%]

Watcher: > Miło mi pana panie Pajšku poznać! [...] > W sumie dlaczego panie Pajšk nie założy pan swojego Forum? Zaszło chyba małe nieporozumienie - ja nie jestem Janem Pajškiem, ale jednym z jego sympatyków i przy okazji inicjatorem oraz adminem (nieoficjalnego) serwisu Totalizm.info. Twojš stronę www.angelfire.com/planet/objawienie obejrzałem i naprawdę mi się podoba - możesz dodać jej adres na naszym forum, żeby inni mieli możliwoœć także się z niš zapoznać.

Pajšk ma nasrytane i nierozgarniętę jak trza :) Nie tylko o czucie chodzi ale i o realia. Czucie może być ograniczone bo czuje sie , że to co się czuje jest tym właœnie czuciem które powinno być - a niekoniecznie :) "Większoœć dostrzega tylko czarno-białe" jeœli ktos nie zauwazył to oœmielę się zwrócić uwagę, że całe nasze zycie to masa przeciwieństw. Stšd też i szaroœc jest na granicy i białego i czarnego - tak po œrodku :)))

Może to rozwinę. Czucie (intuicja, jej skutecznoœć) zależy od poziomu wrażliwoœci. Widzenie realiów zależy od poziomu percepcji. Wiedza zależy od poziomu percepcji. To taki model doskonały, w praktyce niestety dochodzi filtrowanie zależne od przekonań obserwatora. Filtr rzeczywistoœci u Pajška jest doskonale uporzšdkowany - jego oczka majš kształt małych dysków UFO. A w kwestii kolorów to: czarny jest czarny, biały jest biały, a szary ma wiele odcieni; od poziomu percepcji obserwatora zależy ile tych odcieni widzi. Ja u ludzi widzę głównie nie dobro czy zło, tylko bylejakoœć. [%sig%]

Jeœli u ludzi widzisz tylko bylejakoœć poziom wrazliwoœci twojej jest w depresji . Widać filtrowanie twojej rzeczywistoœci jest ukształtowane przekonaniami życzeniowymi - tak chciałbyœ widzieć u innych tylko bylejakoœć jak u siebie doskonałoœć.

"Tu (i stronę dalej) było coœ o Pajšku. Dla mnie ten facet ma ciężkš obsesję." Obsesję to chyba ty masz. Mieliœmy dwie wojny œwiatowe, Aushwitz, Hiroshimę. Teraz zanosi się nam na III Wojnę Œwiatowš i to nuklearnš a takie bezmózgowce jak ty siejš niezdrowš propagandę, że jest wszystko w porzšdku. To ty daj się leczyć albo jedŸ do iraku wspomagać kolegów w mordach. To ty masz obsesję ze jest wszystko w porzšdku. Otóż nic nie jest w porzšdku włšcznie z tobš. Bo jesteœ jednš z przyczyn tego bałaganu ponieważ masz takš niezdrowš obsesję wspomagania syjonistycznych bełkotów. "Ja u ludzi widzę głównie nie dobro czy zło, tylko bylejakoœć." Najlepiej napisz żeœ œlepy ponieważ niczego w bylejakim œwiecie nie widzisz. Nie widzisz biedy, głodu, nędzy, wyzysku, wojen, rzezi, emigracji za chlebem. Jesteœ œlepy czy bezdennie głupi?

moja wrażliwoœć też nie pozwala mi spokojnie mieszkac na tej ;;sztucznej planecie p.s. Dario , czarny i bialy to nie kolory profesjonalnie mówišc jest to swiatło lub jego brak Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.