| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Mundial | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
Oglšdacie? Może kto ma "widzenia", może tarocik, albo kula?
Ja miałem sen w którym polska ograła niemców 2:1 - ale to raczej pobożne życzenie ;).
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Jak polska wygra z niemcami to ja ogole se jajca<lol> Polska nie wyjdzie z grupy a i tak niemcy majš z nas już brechty:)
|
|
|
Jak polska wygra z niemcami to ja ogole tomkowi jajca <lol>:>
|
|
Wina tuska |
|
a pamiętacie jak niemcy przegrali z rezerwš czechów na euro????!!!!! to była wiocha
|
|
|
hahahahaha
w cymbergaja nawet nie wygraja i nie tylko z niemcami, ale z kimkolwiek.
niestety
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
POLSKA 2:1 Niemcy Stanie sie CUD Wierze w POLSKE
POLSKA BIAŁO-CZERWONI!!!
PzPN CH..E
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ekwadorski kibic popełnił samobójstwo, po tym jak piłkarska reprezentacja tego kraju pokonała Polskę 2:0 w pištkowym meczu mistrzostw wiata w Niemczech - poinformowała policja.
Zmarły postawił 500 dolarów (400 euro) na porażkę Ekwadorczyków. Po spotkaniu powiesił się we własnym mieszkaniu.
Przed spotkaniem faworytem meczu była uznawana Polska. W listopadzie, w towarzyskim meczu w Barcelonie Polacy łatwo pokonali Ekwador 3:0. Ale w pištek Ekwadorczycy z niewiele większym trudem wygrali z Polskš 2:0.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
hmm koles postawil wszysko na jednom karte ^^ na hazardzie nigdy sie nie zbogacisz...
|
|
Wina tuska |
|
Jeli chodzi o Polaków to...
"Ponieważ mamy nadzieję, nie będziemy oceniać naszych szans realnie"
i to tyle....niestety...
|
|
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Mecz był bardzo udany niestety, z Niemcami udało się nam raz- pod Grunwaldem. Z małš pomocš inncych:D
[%sig%]
|
|
|
Wygra BRAZYLIAAAAAAAAAA - zobaczycie, nie interesuje sie piłkš !!!!
|
|
|
Do Koolman'a,
a z kim ?
i w co ?
niby ta Brasil, to co ma wygrac ? z kim ? i w co ? a takze kiedy ?
pozdrrrrrrrrrrrrrrrrr
[%sig%]
|
|
|
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Obstawiłem mecz za kwadrans 9:00 na tym forum że Szwecja wygra. ;)
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4834813&start=0
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |