| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| seks za kase | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
|
co wy na ten temat sšdzicie?
moim zdaniem to jest pierdolnięte!!! ale zależy w jakiej sytuacji...
|
|
|
no to jest pierdolniete czy nie jest? bo sie nie okreslilas jednoznaczie
|
|
|
to jakie powody wedlug Ciebie usprawiedliwiaja takie postepowanie?
|
|
|
bieda to szerokie pojecie
samo zycie? mysle ze kazdy z nas ustala sobie te granice..
jedna laska pojdzie do lozka za futro lub droge kosmetyki, inna dlatego ze nie ma czym dzieci wykarmic, a jeszcze innej nawet najgorsza sytuacja zyciowa nie zdeterminuje do takiego zachowania.
|
|
|
Jesli nikomu sie krzywda nie dzieje to niech sobie kazdy robi co chce, z kim chce i za co chce!! Zawod jako taki istnieje juz od x czasow i nie uwazam ze nam jest dane te kobiety osadzac. Gorsze sprawy sie na swiecie dziaja...
|
|
|
nie liczšc isis, reszta plecie bzdury;
Ano dlatego, że sprzedawanie ciała nie jest chlubne, ale...
najgorsze jest sprzedawanie duszy i jest dużo gorsze niż sprzedawanie ciała
Bo kto sprzedaje ciało nie sprzedajšc duszy zachowuje swoje JA..
pokrótce wyjanie czym jest sprzedawanie duszy.
W kapitalimie swojš duszę sprzedaje 90% ludzi (na oko!)
prawie każdy z was, liżšc dupę szefowi, idšc za większociš, idšc z wiatrem, niszczšc słabszych, każdy agent ubezpieczeniowy, dziennikarz, marketer, sportowiec!! (noszšc koszulkę z firmowym logo! i grajšc w reklamach) aktor itp itd
sš gorsi dla mnie niż zwykła tirówka.
Lepiej sprzedawać dupę... niż duszę.
Codzień umiechacie się wbrew swej woli, mówicie to co jest przez wszystkich akceptowane a nie to co mylicie, jestecie fałszywi, zaprzedajecie duszę materializmowi i temu systemowi a krytykujecie prostytutki, one przynajmiej wiedzš że się sprzedajš w przeciwieństwie do was.
|
|
|
Zależy ile by dała hajsu. Wyglšd też wchodzi w rachubę. Miałem już takš propzycję, ale od nawalonej laski, starszej ode mnie o ok 10 lat.
Mogłem z niš w tamtej chwili zrobić dosłownie wszystko. Nawet sama mi pakowała mojš dłoń pod swój biust hehe. Nie gustuje w starszych, więc laski po 30 majš outa :D hehe
|
|
|
W zeszlym roku, jak pracowalem an planie filmowym, to kumple opowiadali o swoich podbojach dziwkarskich. Z jednego sie miali, że tracił dziennie więcej na ruchańsko niż zarobił hehe
|
|
|
o podbojach dziwkarskich bo zadna normalna laska by z nimi nie poszla to musieli placic!
|
|
|
no nie zazdroszcze ich rodzinom....skuwysyny i tyle!!!!takich to sie powinno kastrowac!nie pomysleli jakimi swinstwami moga pozarazac zony?!
trzeba czasem myslec mozgiem anie hujem!!!!
|
|
|
z-jebałabym gnoja !!!!! to nie powinno być w temacie : jak sie bzykac ? :P
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |