Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
seks za kase
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55

co wy na ten temat sšdzicie? moim zdaniem to jest pierdolnięte!!! ale zależy w jakiej sytuacji...

no to jest pierdolniete czy nie jest? bo sie nie okreslilas jednoznaczie

to zależy z jakiego powodu panna to robi..

to jakie powody wedlug Ciebie usprawiedliwiaja takie postepowanie?

bieda czaisz samo życie

pszyjemnosc z pozytecznym ^^

Wina tuska

no to jest fakt.

bieda to szerokie pojecie samo zycie? mysle ze kazdy z nas ustala sobie te granice.. jedna laska pojdzie do lozka za futro lub droge kosmetyki, inna dlatego ze nie ma czym dzieci wykarmic, a jeszcze innej nawet najgorsza sytuacja zyciowa nie zdeterminuje do takiego zachowania.

Jesli nikomu sie krzywda nie dzieje to niech sobie kazdy robi co chce, z kim chce i za co chce!! Zawod jako taki istnieje juz od x czasow i nie uwazam ze nam jest dane te kobiety osadzac. Gorsze sprawy sie na swiecie dziaja...

nie liczšc isis, reszta plecie bzdury; Ano dlatego, że sprzedawanie ciała nie jest chlubne, ale... najgorsze jest sprzedawanie duszy i jest dużo gorsze niż sprzedawanie ciała Bo kto sprzedaje ciało nie sprzedajšc duszy zachowuje swoje JA.. pokrótce wyjaœnie czym jest sprzedawanie duszy. W kapitaliŸmie swojš duszę sprzedaje 90% ludzi (na oko!) prawie każdy z was, liżšc dupę szefowi, idšc za większoœciš, idšc z wiatrem, niszczšc słabszych, każdy agent ubezpieczeniowy, dziennikarz, marketer, sportowiec!! (noszšc koszulkę z firmowym logo! i grajšc w reklamach) aktor itp itd sš gorsi dla mnie niż zwykła tirówka. Lepiej sprzedawać dupę... niż duszę. Codzień uœmiechacie się wbrew swej woli, mówicie to co jest przez wszystkich akceptowane a nie to co myœlicie, jesteœcie fałszywi, zaprzedajecie duszę materializmowi i temu systemowi a krytykujecie prostytutki, one przynajmiej wiedzš że się sprzedajš w przeciwieństwie do was.

Zależy ile by dała hajsu. Wyglšd też wchodzi w rachubę. Miałem już takš propzycję, ale od nawalonej laski, starszej ode mnie o ok 10 lat. Mogłem z niš w tamtej chwili zrobić dosłownie wszystko. Nawet sama mi pakowała mojš dłoń pod swój biust hehe. Nie gustuje w starszych, więc laski po 30 majš outa :D hehe

z kazdym kto placi za seks musi byc cos nie tak...

W zeszlym roku, jak pracowalem an planie filmowym, to kumple opowiadali o swoich podbojach dziwkarskich. Z jednego sie œmiali, że tracił dziennie więcej na ruchańsko niż zarobił hehe

o podbojach dziwkarskich bo zadna normalna laska by z nimi nie poszla to musieli placic!

Prawie każdy miał kochajšcš żonę i dzieci ;)

no nie zazdroszcze ich rodzinom....skuwysyny i tyle!!!!takich to sie powinno kastrowac!nie pomysleli jakimi swinstwami moga pozarazac zony?! trzeba czasem myslec mozgiem anie hujem!!!!

Już nei chodzi o rózne choroby. Biega o sam fakt zdrady

okej,ale zdradzona i zarazona?to juz chyba za wiele....

zjebalabym gnoja!!!!!

z-jebałabym gnoja !!!!! to nie powinno być w temacie : jak sie bzykac ? :P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.