| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Szukam... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53 |
|
Chciałby kto umówić się na wspólne samobójstwo? ( najlepiej Trójmiasto) To jak? Jacy chętni? =)
|
|
|
Poczekaj 2396 dni, będzisz miał wielu chętnych lub jak wolisz nie myl o tym a i tak kiedy zejdziesz.
|
|
|
Jeli chodzi Ci o długoć mojej egzystencji to 20 lat ( plus oczywicie to co spędziłem w łonie mojej matki =) )
|
|
|
Witam zatem 20 latka z okolic mych własnych.
Spędziłem tu troche więcej czasu. Choć nie aż tak więcej.
Co Ci się w życiu nie podoba?
|
|
|
W moim mniemaniu życie, i jakiekolwiek istnienie nie posiada większego sensu. To jest jeden w większych powodów.
|
|
|
W moim mniemaniu :) Ty Sam chciałe sie tu (życie) znaleć.
Poczekaj jeszcze trochę, dowiesz się dlaczego.
Z innej strony do problemu podchodzšc skoro widzisz brak sensu, to jeste w stanie sprecyzować sens. Zatem jest cel.
|
|
|
Moje życie jest następstwem instyntku, jakim kierowali się moi niezbyt rozgarnięci rodzice. A czekać mi się nie opłaca =)
|
|
|
:) A skšd wiesz, że opłaca się nie czekać.
Nie wiem co Cię dołuje, jeżeli tak faktycznie jest, zatem doradzić Ci nie mogę.
|
|
|
Poznałem rzeczywistoć na tyle że wiem, co może mnie czekać, i jako nie uważam żeby opłacało mi się na co czekać. A doradzić mi możesz jakie forum, lub inne miejsce gdzie uczęszczajš samobójcy, gdyż wtedy moje szanse na znalezienie partnera/ki do samobójstwa wzrosnš i zyskasz mojš wdzięcznoć =)
|
|
|
Przykro mi, lecz w tej sprawie Twoja wdzięcznoć nie jest dla mnie czym porzšdanym.
Ponieważ mnie do przedwczesnego zejcia obecnie nic nie nakłania, choć każdy miewa przebłyski samobójcze, adresów wskazać Ci nie mogę.
Pozdrawiam
Bartek
|
|
|
skoro masz i tak zamiar to zrobic to po co ci partner lub/i partnerka?!jaki to ma sens?
|
|
|
Jestem ciekaw jak inni zachowujš się gdy majš się zabić. Co czujš itd. Po prostu chcę mieć porównanie ze sobš.
|
|
|
po co?
nie widzisz sensu w zyciu,w doswiadczaniu i porownywaniu innych rzeczy w przyszlosci to po ci to ? ja widze to tak:ty nie chcesz tego sam,wiecej ty nie chcesz tego robic wogole!ktos kto chce sie zabic po prostu to robi ,nie rozmawia o tym nie chodzi po forach,to wszystko po to zeby ktos ci to wybil z glowy albo "na sile"cie zatrzymal. pogodz sie ze soba i z tym ze zycie jest takie a nie inne,kazdy ma problemy i co wszyscy mamy sie zabic? daj spokoj czlowieku...
|
|
|
Nikt nie ma możliwoci by mnie powstrzymać przed samobójstwem, jedynie może to opónić ( np. psychiatryk, ale wiecznie przeciez nie mogš mnie tam trzymać). Mam za sobš trzy próby samobójcze, ale tylko jedna wyszła na jaw, a jednš ledwo przeżyłem, więc nie mów że szukam kogo "żeby mi to wybił z głowy". Nie mam również zwyczaju udzielania się na forach, czy czatach, szukajšc "wsparcia", bo gdybym go chciał to napewno nie szukałbym go tutaj tylko u psychiatry/psychologa. Napisała: "nie widzisz sensu w zyciu,w doswiadczaniu i porownywaniu innych rzeczy ". Ja napisałem że nie widze sensu w życiu i istnieniu ogółem. Nie pisałem nic o dowiadczaniu i porównywaniu, więc nie wiem skšd Ci to przyszło do głowy. Chciałbym poznać czyje odczucia przed jego ewentualnš mierciš, bo mnie to ciekawi, i lubie dowiadywać się nowych rzeczy. Jeli widzisz w tym co złego to prosze napisz.
Pozdrawiam Jabłko =)
|
|
|
czy ja napisalam ze to zle? nie! ja tylko stwierdzam ze mowiac ze zycie nie ma sensu a potem mowiac ze ciekawi cie to czy tamto jestes niekonsekwentny!
piszesz "lubie dowiadywać się nowych rzeczy" wiec sie dowiaduj i zyj!
pozdrawiam i milej nocy ci zycze....nie daj sie
|
|
|
Wybacz ale nie widze sprzecznoci między twierdzeniem że życie nie ma sensu, a jednoczenie byciem czego ciekawym, więc nie uważam się za osobę niekonsekwentnš. A co do "wiec sie dowiaduj i zyj!", to dowiedziałem się już tyle, że nie chce żyć =)
Również życze dobrej nocy =)
|
|
|
czytam i widze ze piszesz ze juz 3 razy sie chciales zabic i Ci nie wyszlo ... jak to mozliwe ?? moim zdaniem Ty wcale niechcesz sie zabic bo przeciez jak bys chcial to juz dawno bys niezyl i by tego tematu nie bylo.... ja sam sobie poradzilem z tym problemem odnalazlem sens w zyciu i chociaz w Boga nie wieze ( jestem realistš i jakos trudno mi w to uwiezyc ) ... to wiem ze kazdy moze w sobie znalezc sile na dalsze lepsze zycie ktore bedzie dla nas czyms przyjemnym i satysfakcjonujacym... tak jak teraz moje .... ciesze sie z kazdego dnia i wiem ze dobrze zrobilem ... nie zabijajac sie ( tez mialem taki zamiar , ale mi przeszlo ) ....
|
|
|
Statystycznie przeciętnemu samobójcy udaje się zabić za 7 czy 8 razem ( już nie pamiętam). A pozatym nie oczekuje od was jaki porad, czy mšdroci życiowych, jak to być może wam się wydaje, tylko byłem ciekaw czy znajde tu kogo chętnego na wspólne samobójstwo. I jeli nie jestecie zainteresowani, to nie musicie się "produkować" i tłumaczyć mi że robie błšd czy co w tym stylu, bo wasze wywody majš nikłe szanse na zmienienie mojego wiatopoglšdu.
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |