Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Zmiany
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

Od dziś forum będzie moderowane co dzień i wszystkie posty które nic nie wnoszą , a zaśmiecają np. jak ktoś napisze posta lub temat z treścią nic nie znaczącą wstawi np. ciąg liczb czy liter, lub w poście wstawi jedną literę o niczym nie mówiącą , to te posty będą kasowane. To samo tyczy się postów reklamujących strony erotyczne i topic'ów nie związanych z tematem przewodnim ( patrz u góry).

Winter, czyżbyś miał sitwę z moderatorem...? ;)) [%sig%]

No skąd ? Ja tylko działam w intencji naszej i całego grona paranormalnego :)

No proszę ! Nie dość, że trybun ludowy, to jeszcze męczennik ! Uważaj, pozujesz na Jezusa ! Chcesz być nowym Mesjaszem ? [%sig%]

Leto , męczennika już mamy ;), za to przez długi czas nie było tu moderatora. Forum tylko na tym straciło. Od teraz Ja bedę czuwał nad bezpieczeństwem.

Wiesz, że to może prowadzić do nadużyć ? katolicy zaraz nas rozszarpią twierdząc, że przepuszczasz tylko te post'y, które są "zgodne z linią partii"... ;)))) [%sig%]

Hehe - a niech mówią. Ja od teraz muszę być bezstronny jako moderator , natomiast jako Winter pozostanę sobą. I nie proś mnie o likwidacje "Bratowych" wywodów ;)

Któżby śmiał ?? One takie piękne !! <rotfl> [%sig%]

Wiesz szkoda, ze tu bedziesz czuwal:( Uwazam ze takie forum powinien prowadzic moderator, bynajmniej nie zwiazany z nikim tutaj z nas piszacych, a tak tych ktorych lubisz bedziesz popieral, a tych ktorych nie bedziesz kasowal, takie jest moje zdanie- sluszne zreszta jak sadze!!!!

Jeszcze raz powtarzam Karsi, praca moderatora nie polega na kasowaniu wszystkiego, co mu się nie podoba , a na usuwaniu ewidentnie bzdurnych postów. A to, że pracuję jako moderator nie znaczy, że zysakałem jakąś władzę. Żadne posty nie bedą kasowane ze względu za przesłanie poglądowe , ideologiczne. Pod tym względem nic się nie zmieni. Do akcji jako moderator będę wkraczał tylko w sytuacjach naprawdę wymagających i kiedy wszyscy będziemy tego potrzebowali. Gdybym robił tak jak mówisz szybko bym karierę moderatora skończył. Niech wszycscy robią i piszą, to co wcześniej - żadne posty nie polecą.

rozumiem, ok!!

A może by tak jakiś regulamin?

Ja bym chciala żeby był tu jakiś czacik:))

Sprzeciwiam się czacikowi !! W pracy mam firewall'a, a w domu na komputer patrzeć nie mogę... ;PP [%sig%]

Ja też amm firewalla , ale jaki to ma związek z czacikiem ?

Popularne chat'y na applecie javy nie przechodza mi przez tego firewall'a. :(( [%sig%]

No to zmień ustawienia , choćby tymczasowo.

HEHE A jaki w tym problem zeby java sie uruchamiala? Przeca to niczym nie grozi.

Powiedz to moim przełożonym. :( nie ja o tym decyduję. Żebyś wiedział, jak absurdalne strony się nie wczytują, bo "..polityka firmy..."... Ale mniejsza o większość. Ostatecznie, czasem na chat zajrzę, choćby z domciu. ;) [%sig%]

Chyba ze tak. No to klapa :o( Ale widze ze masz stale, wiec problemow wiekszych chyba nie ma :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.