Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Najnowsza forma nazizmu!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

http://bravoclan.com/ppmaps/index.html Film po angielsku ale także warto zobaczyć, ponieważ można zobaczyć wiele i wiele zrozumieć. Opiszę o co chodzi. Demonstarcja w jednym z miast amerykańskich przeciwko polityce Busha. Amerykanie majš konstytucyjne prawo do protestowania w przypadku, w którym prezydent nie reprezentuje interesów narodu. Tortury w Iraku i na Kubie, wojna w Iraku oraz używanie napalmu oraz zubożonego uranu nie sš popierane przez amerykańskie społeczeństwo, którego podatki sš używane w takich celach. Dlatego protestujš. Bush zdołał zainicjować nienawiœć niemal całego œwiata do USA poprzez dwie niesprawiedliwe i zaborcze wojny Na tym właœnie polega demokracja! Proszę dokładnie to obejrzeć. Policja, zamiast pilnować porzšdku, filmuje członków demonstarcji. Demonstracja jest oczywiœcie legalna i ta jest wyjštkowo pokojowo nastawiona. Poza transparentami i wykrzykiwanymi sloganami nic drastycznego sie nie dzieje. Tymczasem w jednej scenie policja przygotowywuje atak na bezbronnych ludzi. Atak gazów łzawišcych, bicia pałkami oraz aresztowania tych, którzy wyglšdajš na przywódców. Celem policji jest służenie narodowi. tymczasem policja opłacana podatkami demonstrantów atakuje tych, którzy jš utrzymujš! Inaczej mówišc, nie widać różnicy pomiędzy SS a amerykańskš policjš. Czarne czasy Nazizmu zawitały w USA.

True true, niestety. To poczštek końca USA. Zamachy terrorystyczne pozwalajš administracji Busha na utworzenie państwa policyjnego. Ciekawe kiedy następny zamach powodujšcy wprowadzenie jeszcze większych "œrodków ostrożnoœci". [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

"Ciekawe kiedy następny zamach powodujšcy wprowadzenie jeszcze większych "œrodków ostrożnoœci"." To bedzie zalezalo od ludzi. Ludzie musza przestac pozwalac wladzy na kontrole swoich mozgow !!!!! Musi nastapic wyzwolenie mozgow !!!! Trzeba zaczac uzywac wlasnej wiedzy, wyobrazni i rozumu. Musza powstac rzesze samoukow !!!! Trzeba tez, zeby ludzie nauczyli sie rzadac. Trzeba glosno wypowiadac swoje mysli wobec nauczyciela, lekarza czy wlasciciela sklepu. Rzadac pieknych rzeczy od kazdego z kim sie stykamy.

"Musi nastapic wyzwolenie mozgow !!!! Trzeba zaczac uzywac wlasnej wiedzy, wyobrazni i rozumu. Musza powstac rzesze samoukow !!!! Trzeba tez, zeby ludzie nauczyli sie rzadac. Trzeba glosno wypowiadac swoje mysli wobec nauczyciela, lekarza czy wlasciciela sklepu. Rzadac pieknych rzeczy od kazdego z kim sie stykamy." - nic dodać, nic ujšć.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Mi się zawsze polityka USA kojarzyła z nazistowskimi niemcami, byłem zdziwiony kiedy inni zaczęli podzielać ten poglšd. Ciekawe filmy o USA też czasem lecš na tv Planete, takie niepoprawne politycznie. A to co jest niepoprawne politycznie zwykle jest fascynujšce i prawdziwe. Ja mam nadzieję na rychły upadek nie tylko USA ale całego kapitalizmu, który zrobił ludziom wodę z mózgu, USA nie sš moim celowym obiektem krytyki jak sšdzić po moim nicku, sš jedynie symbolem tego czego najbardziej nienawidzę i co według mnie na œwiecie zrobiło najwięcej zła.

Praktycznie na całym globusie rozpoczęła się już jawna "konfrontacja spoleczeństw z elitami opresji" ale to konieczny element, aby się ujawniło to wszystko. Polacy też tu wbrew sobie trochę zadziałali. Władza - to tylko pusta chęć rzšdzenia i przekonanie, że ma sie najlepsze na wszystko pomysły. W Polsce wielu narzeka na biedę, niskie standardy. Polski prezydent ma swój samolot RZĽDOWY, a RZĽD ustanawia dogmaty - prawodawstwo, nie pytajšc o zdanie zainteresowanych. A nawet czynišc to wbrew opiniom społecznym. W Szwajcarii np. (A kraj to Dostatni) Prezydent lata REJSOWYMI samolotami. A znaczšce ustawodawcze pomysły konsultowane sa ze społeczeństwem poprzez REFERENDA. ..tak wyglšda demokracja. (choć wcale nie uważam ze to dobry system) A u nas paru chłystków na powrozie paru innych magików pcha się do władzy i działa przeciwko społeczeństwu. Bo Oni chcš "kształtować mentalnoœć Społeczeństwa" ;) ;) ;)

To wszystko jest juz ujawnione !!!! Ale ludzie widocznie nie chca zmian !!!!

Chcš, ale brak im informacji. Sš wprowadzani w błšd. takich , co nie chcš -jest na prawdę garstka, dlatego sięgajš po "resorty siłowe".. taka jest agonia każdego systemu opresji (pamiętacie stan wojenny?) każdy towar ma swojego klienta. kazdy niewolnik ma swojego pana kazdy pan ma swojego niewolnika kazda potwora ma swojego amatora szukajcie czego pragniecie, a będzie wam dane ;) Warto jednak WIEDZIEĆ że jest możliwoœć wyboru, a każdy chory matrix można opuœcić, nawet haarpa ;) Opuszczenie matrixa jest możliwe, po ROZWIĽZANIU Relacji z danym Zbiorem Macierzowym, w taki sposób, aby nie wytwarzać karmy na kontynuacje takowej relacji. To CZŁOWIEK porusza się poprzez CZAS indywidualnie. Ale również Planeta się porusza się "indywidualnie" poprzez CZAS (wraz ze Swoja Zbiorowoœciš) ..stšd Wyzwolenie pewnej karmy Planetarnej(i nie tylko) Dziœ.

ten matrix mnie też zastanawia hehe Autor: MATRIX (---.dyn.iinet.net.au) czyżby gosia przeszła metamorfozę?

Gosia sie pisze z duzej litery !!!!

bałem się że gdy napiszę z dużej litery, mój post nie zmieœci się na całej stronie :-P

Goska (---.dyn.iinet.net.au) "Gosia sie pisze z duzej litery !!!!" nieprawda! bo pisze sie z wielkiej litery

małGosia czy wielkoœć literek ma jakieœ znaczenie? Liczy się wielkoœć ludzkiego pierwiastka wewnštrz, czy ktoœ ci coœ odbiera piszšc małymi literkami gosiaczku? A co do nowego nazizmu to Iran przerabia ustawę zgodnie z którš, wszyscy któzy nie sš muzułmanami mieliby nosić opaski rozpoznawcze.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

ja lubie Iran, chcš rozwalić Izrael i USA, czyli w tym względzie się zgadzamy...

Niekoniecznie jest tak, że wróg twojego wroga jest twoim przyjacielem. Trzeba myœleć wielowymiarowo. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

masz racje, ale w momencie gdy jesteœ na dnie, gdy twój wróg jest wielki a ty mały, czyż nie patrzysz na wroga twego wroga z uœmiechem?

W sumie tak, zawsze może twojego wroga (który jest wielki) osłabić. [%sig%]

tak jak było z wrogami Polski podczas I wojny œwiatowej (gdy zaborcy się pokłócili). Mam nadzieje na swoistego rodzaju powtórkę...

Przepowiednie mówiš, że na całej tej zawierusze Polska wyjdzie najlepiej - będziemy podobno budować nowš cywilizację, opartš na nowych zasadach. Ja mam już wstępny program: http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=58885&t=36844 [%sig%]

dariusz przypuszczam że mamy podobne cele, inaczej je wyrażamy... Jestem chyba bardziej radykalny? Czyż jest coœ ważniejszego niż zmiany? Czy œwiat kiedyœ był gorszy niż jest dziœ? Czy miłoœć kiedyœ napotykała tyle barier co dzisiaj napotyka?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.