Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
the best of Goskas
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87

wszyscy pewnie znaja piekne wypowiedzi Goski na tym forum, pomyslalem ze mozemy zebrac jej najlepsze ywpowiedzi na jedny super temacie

wiec ja zaczne z tematu: hmmmmm??? U mnie bez zmian. Walcze na forum i z HAARP-em juz teraz cala dobe. Niby tak mocno mnie nie mecza, ale sa bardzo uciazliwi bezustannie. Nie wiem, czy to prawda ze to ksiaze, ale wczoraj jak polozylam sie do lozka, to przemowil do mnie taki glos oddechowy. Juz kiedys z kims tak rozmawialam wiec nie bylo mi to obce. Ten facet przedstawil sie jako ksiaze Filip. Maz krolowej Elzbiety i powiedzial mi, ze to wlasnie on jest wladca swiata. Powiedzial mi, ze jest mezem krolowej Elzbiety ale ma tez druga zone Zydowke. Powiedzial mi, ze Krolowa Elzbieta nic na ten temat nie wie, ze nie jest w to wtajemniczona. Powiedzial mi, ze tylko mnie nie potrafi zabic, bo normalnie do tej pory wszystkie takie osoby jak ja zabijal. Powiedzial mi, ze uwaza mnie za Boga. Proponowal mi wspolparace. Mowil, ze teraz we dwojke mozemy zrobic raj na Ziemi. Zapytalam go dla kogo ten raj. Odpowiedzial, ze dla nas. Wtedy zapytalam o ludzi. Odpowiedzial mi, ze tez, ale ze jeszcze musi naradzic sie ze swoim gremium. Ja nie wyrazilam zgody na wspolprace z nim. Powiedzial wtedy, ze moge sobie zyc tak jak chce i ze nic mi sie nie stanie. Nikt mi nic nie zrobi, bo im nie wolno. Zapytalam go, jak dlugo jest szefem. Odpowiedzial mi, ze od piecdziesiatego ktoregos roku, ale nie zrozumialam wyraznie. Wydaje mi sie, ze od 58, ale nie jestem tego pewna. Zapytalam go, czy jego syn obejmie po nim to stanowisko ? Odpowiedzial mi na to, ze on ma tylko jedynego syna. Reszty nie zrozumialam. Kiedy wlaczylo sie ponownie, to powtorzyl, ze "moj jedyny syn" i znowu przerwalo, albo ja nie zrozumialam. Musze Ci powiedziec, ze taka rozmowa jest bardzo wyczerpujaca i pragnelam ja jak najszybciej zakonczyc. On chcial jeszcze ze mna porozmawiac. Powiedzial, ze nigdy w zyciu nie spotkal takiej osoby jak ja. Troche niezadowolony, ze ja juz nie chce rozmawiac wylaczyl sie. Przekrecilam sie na drugi bok i po chwili zjawil sie znowu, ale ja juz byla bardzo wyczerpana i nic nie zrozumialam i nie zapapmietalam. Rano, jak sie obudzialam, to bylam troche podekscytowana ta rozmowa. O ile dobrze pamietam, to babka ksiecia Filipa byla Polka. Musze Ci powiedziec, ze jest mi bardzo trudno w to wszystko uwierzyc, bo jeszcze nigdy nie slyszalam, zeby ksiaze Filip przemowil slowo. Zawsze wystepuje jako maz krolowej. Dla mnie jest to nie do pomyslenia, ze taki ktos moze byc Wladca Swiata. Jakos nie moge w to uwierzyc. W kazdym razie rozmowa byla. Byl bardzo mily. Cos mi sie wydaje, ze on musi byc niezle wyksztalcony i musi byc bardzo madry

10 planeta.... Chce uzasadnic moj poglad, ze Ksiezyc wypala sie i w jego miejsce za kilka dni powstaje nowy Ksiezyc, jako zjawisko astronomiczne, z ktorym ja osobiscie nie dyskutuje. Kiedy widze Ksiezyc na tle blekitnego nieba, to widze, ze ten blekit troche przeswituje przez Ksiezyc, co uzmyslawia mi, ze Ksiezyc, to jakis gaz. Ksiezyc na tle blekitnego nieba nie ma tej swojej nocnej jaskrawosci. Upewnia mnie to w tym, ze Slonce nie daje mu swojego swiatla, bo jakby tak bylo, to w dzien by swiecil bardzo podobnie jak w nocy. Jestem pewna, ze Ksiezyc jest zbudowany z jakiegos gazu, ktory swieci w nocy. Uwazam, ze Ksiezyc sie wypala, bo gdyby go cos zaslanialo, to bylaby poswiata, tak jak w przypadku zacmienia. Ksiezyc zmniejsza sie wypalajac i nie zostawia zadnego sladu na niebie. Ksiezyc nie moze powodowac zacmienia Slonca ! Uwazam tak dlatego, ze skoro na tle blekitnego nieba przebija przez niego kolor niebieski, to jakim cudem na tle Slonca staje sie czarny !!! Ziemia nie moze powodowac zacmienia Ksiezyca, bo juz wczesniejsze moje wywody na ten temat udowodnily mi, ze Ziemia Ksiezyca nie zaslania. Wedlug dotychczasowej wiedzy na ten temat i przypuszczen, ze Ziemia powoduje kwarty Ksiezyca, to zacmienie nastepowaloby bardzo czesto. Wiec jest to niemozliwe. Zastanawialam sie, co powoduje zacmienie Slonca czy Ksiezyca. Doszlam do wniosku, ze zjawiska te powoduje jakas szczegolna sila astronomiczna o ktorej byc moze sie nigdy nie dowiemy.

samobojstwo z milosci Steruje i manipuluje moim zyciem. Dzisiaj mialam isc na zakupy i nie bylam w stanie, bo tak bardzo mnie meczyli. To nie pierwszy raz. Moze sprawic, ze nie bedziesz sie nadawal do jakiejs pracy. Moze tak sterowac Twoim mozgiem, ze nie bedziesz w stanie nic zapamietac. Np. uczac sie. Nie bedziesz w stanie skupic sie, a wreszcie moze z Ciebie zrobic kaleke, ktora bedzie miala klopoty z chodzeniem czy nawet skonczy na wozku inwalidzkim. Wszytko moze z Toba zrobic !!!!!!

Bede tutaj wpisywala rozne moje doswiadczenia z HAARP-em. Wczoraj na zeberkach i z ziemniakami ugotowalam zurek z papierka firmy Winiary. Zasiedlismy do obiadu i nastapila konsternacja, bo to nie byl zurek tylko grochowka !!!! Moj maz sie ucieszyl, bo grochowke bardzo lubi, a ja nie znosze nawet zapachu. Zjadlam, bo co mialam robic. Po zjedzeniu sprawdzilam w koszu na smieci opakowanie po proszku na zupe. Wyraznie bylo napisane - Zurek. Pomyslalam, ze fabryka sie pomylila i wsypala do torebki grochowke wzamian zurku. Zupy zostalo na poniedzialek. Odgrzalismy i zasiedlismy do jedzenia. Okazalo sie, ze dzisiaj mielismy zurek !!!! Najprawdziwszy zurek. Wiem, ze HAARP zmienia mi czesto smak i woda z kranu, na zeby jest slona jak diabli, a swieza szynka ma jad kielbasiany. Czasami zasolone ziemniaki smakuja zupelnie jak nieslone i maz sie ze mna wykloca. Herbata smakuje jak mieta. Dla mnie sa to zabawy, bo ja o tym wszystkim wiem, ale tym sposobem mozna ludzi doprowadzac do chorob i rozwodow.

Przechrzcic Jezusa na Boga i modlic sie do niego.

Ja nie wyroslam z domu, tylko z nasienia !!!

ty masz chyba jakšœ obsesję na punkcie gosi, koleżanko na islandzkim wygnaniu. Co tam rybki widzę uderzajš do główki troszkę, a może chłopak cię już totalnie popierdolił i ci się nudzi? "Przechrzcić Jezusa na Boga i modlić się do niego" - Zrobiono to po jego œmierci i dziœ ma on spore grono wyznawców, więc co głupiego jest w tym tekœcie?? "Ja nie wyrosłam z domu, tylko z nasienia" - bardzo mšdre i prawdziwe, każdy z nas jest nasieniem swojego ojca. Goœka czasem potrafi napisać coœ więcej niż 3 zdania na krzyż, a twoje wypowiedzi sš zazwyczaj bardzo krótkie, zresztš sama sobie przypomnij: http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/search.php?f=1&search=taka+jedna&globalsearch=0&match=1&date=0&fldauthor=1 To tylko wypowiedzi jako "taka jedna" ile jeszcze było jako majkel i inni to już mi się nie chciało szukać (szkoda czasu na ciebie).

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Goœka swoimi wypowiedziami nie błyszczy, a ty zakładajšc ten temat, również bardziej inteligenta od niej nie jesteœ !!! Goœka nikogo jeszcze nie uraziła swojš wypowiedziš, co najwyżej to dała powód do brechtu (z samej siebie). A może założyć osobny temat z twoimi wypowiedziami ??? Qr..wa, ale ty niedowartoœciowana jesteœ!!! Pozdrawiam Koolman

ja to ja,a nie majkel,to po pierwsze! po drugie o mnie to mozesz zalozyc osobny temat i nikt ci tego nie zabroni!

Czyli jednak rozdwojenie jaŸni posiadasz !!!

kool?!man nie ja go zalozylam wiec sie tak nie pien!!! i prosze zaloz temat z moimi wypowiedziami! sa krotkie owszem i co z tego ?

acha to w islandii tylko ja myslisz siedze!?a to dobre!

szuineg niektore z tych jakze skrzetnie wyszukanych wypowiedzi nie sa moje ale mniejsza z tym milej zabawy ci zycze!

Temat jest GŁUPI. Autorka dała w nim nieŸle dupy !!!

"Autor: majkel (adsl8-102-86.du.simnet.is) Data: 20-05-2006 18:45 wszyscy pewnie znaja piekne wypowiedzi Goski na tym forum, pomyslalem ze mozemy zebrac jej najlepsze ywpowiedzi na jedny super temacie" "Autor: taka jedna (adsl8-102-86.du.simnet.is) Data: 20-05-2006 19:32 ja to ja,a nie majkel,to po pierwsze! po drugie o mnie to mozesz zalozyc osobny temat i nikt ci tego nie zabroni!" adsl8-102-86.du.simnet.is - no w islandi to zapewne nie ty jedna jesteœ, ale ktoœ oprócz ciebie chyba korzysta z twojego komputera. Czyli z chłopakiem się zabawiacie na ejsi forum??

czesc pedaly, czy wiecie co to jest siec lokalna? nie wiecie? to zapraszam do szukania troszke o internecie i w jaki sposob jest sie widocznym w eterze. czy jezeli na moim osiedlu w szczecinie 1000 osob ma te same ip (czytaj tez ze providera) i weszloby tutaj na te forum to byscie mysleli ze jedna osoba uzywa 1000 nickow? myslalem ze macie otwarte umysly na tym forum, ale jak widac nie! co do goski to jest taka sprawa ze bardzo mnie smieszy i moze chociaz raz sie zastanowi nad tymi glupotami co wypisuje, prosze teraz moja kolezanke przeprosic za oszczerstwa wyslane w jej kierunku matoly!!

nie moj drogi kabel do netu sie dzieli zeby taniej bylo!a moze o tym nie slyszales?

Najarany kale bez mózgu, wypchaj się i zatapetuj!! Pedałem i matołem, to możesz swojego starego nazywać !! Pozdrawiam serdecznie ;)

Moja droga NIE MA MOŻLIWOŒCI ABY BYŁY DWA KOMPUTERY O TYM SAMYM IP W TYM SAMYM CZASIE. To że ty to ty dałaœ nam dowód wpisujšc się w tym samym czasie jako dwie osoby ;). Zresztš zadzwoń do swojego ISP (+354 550 6000) i się zapytaj ;). Sama przeproœ.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.