Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Cuda Świata
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

Jeœli ktoœ zna cuda œwiata i inne ciekawe(zwišzena z religiš) wydarzenie proszę o nich napisać.

Fajnš masz ksywkę ;-)

Cudem było to, że nikt nie rzucił kamieniem w prostytutkę, gdy Jezus powiedział, kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień. Dzisiaj wszyscy w siebie rzucajš, choć wcale nie kamieniami.

Cudów jest masa: -Giertych ministrem edukacji (cud zwišzany z religiš), -jakimœ Cudem znikły 3 siostry bedšce œwiadkami umierania jp2 (cud zwišzany z religiš), - jest tez Cud tajemnicy samoluleczenia zakonnicy. Cudem nikt do niej nie dotarł. (zwišzany z religiš), - jest też Cud Budżetowy gdzie mleko znika nie wiedzš dojone krowy Wracajšc do religijnych: - papież przeżyje (tę) pielgrzymke do Polski (cud zwišzany z religiš), no tyle na razie Cudów jest naprawdę masa

Szwecja dokonala cudu umozliwiajac swoje wejscia satelitarne dla telewizji z Bialorusi i to tej rzadowej. Teraz Bialorus nadaje na cala Europe !

Ale Gwiazdanowi chodziło o cuda religijne!

To niech czyta Biblie !!!

Ale on chce napisać jej nowš wersje i szuka pomysłów! ;)

Niech sie teraz wzoruje na Sekcie Czaszki i Piszczeli !!!

Problem w tym, że NOWE nie polega na WZOROWANIU Kiedyœ daaawno temu przeczytałem ksišżkę na temat tej Sekty, Potem totalnie znikła ta ksišżka (jak to zwykle bywa). A potem odnalazłem jana stronie <http://www.polonica.net/Tajna_wladza_swiata.htm> było ok.. aż tu nagle, wszedłem wczoraj na strone głównš: http://www.polonica.net a tam takie Brednie (???!!!???): "Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polskš" " "Którzy miłujecie Pana, miejcie w nienawiœci zło" " "Do zdrajców! wyrodnych kanalii "europejczyków"" itp, itd. Jest takie powiedzenie Zło Dobrem Zwyciężaj-Ale ktoœ zapomniał. Nawet ktoœ był tak miły, aby UKRAŒĆ znak polski walczšcej i go UKŻYZOWAĆ. Wielka próba ZLANIA(sklejenia) Polskoœci z Kat-oœciš , co się wyklucza RzeczJasna !!!!! A w banerze; POLO-NICa ..słowo zdradza zamiar obróceia polski w NIC, przy użyciu skłaniania do wojny. Potem trochę łaciny też się trafia. Mnoóstwo prawdy z KŁAMSTWEM się prznika. Perfidna to gra. Registrant: Zdzislaw Jesse mailto:Brzezinski;afj93jntf@nameprivacy.com Zdzislaw Jesse mailto:Brzezinski;afj93jntf@nameprivacy.com ATTN: POLONICA.NET P.O. Box 430 c/o NameSecure Herndon, VA 20171-430 US Phone: 570-708-8782 Registrar: NameSecure.com Domain: POLONICA.NET Created on 05-03-2000 Expires on 05-03-2008 Administrative Contact: Zdzislaw Jesse Brzezinski Phone: 570-708-8782 E-mail: mailto:afj93jntf@nameprivacy.com Technical Contact: Namesecure Inc. Phone: 570-708-8782 ************************** Równoczeœnie oglšdam wywiad z Brzezińskim w tv, przygotowany że to żyd jest okrótny, a tu mówi rozsšdnie ten człowiek, jak politycy interesy narodu grzebiš. CUDA ŒWIATA ;) pewno okrzykniecie mnie syjonistycznym spiskowcem, ale TU się to wszystko WYKLUCZA.

"Jest takie powiedzenie Zło Dobrem Zwyciężaj-Ale ktoœ zapomniał." Takich pierdol krazy cala masa !!!! Mnie jak napada zlo, to bronie sie walczac czym popadnie na smierc lub zycie !!! Zanim cos przytocze, to zastanawiam sie nad sensem.

"Takich pierdól krazy cala masa !!!!" jednš z takich pierdół jest to, że HAARP steruje ludŸmi

nie ma znaczenia co lub kto steruje jeœli steruje jak umar to nie żyje i huj. a co do Brzezińskiego to jest Zbigniew a nie Zdzisław a Pan Brzeziński jest typowym dzieckiem rossemary chłopcze także nie rób se numerologii ze zwykłej nacjonalistycznej stronki. Brzeziński to Bestia cokolwiek byœ nie przepisał. posdro

Zbigniew Brzezinski 250 x 334 pikseli - 16k - jpg www.nationmaster.com

przedewszystkim jest odpowiedzialny ideologicznie i nietylko za okupację i zniszczenie krajów trzeciego swiata . niech się pali żywym ogniem

Cuda, Pani Cuda, Zacytowałem tu dosyć znanego i przereklamowanego w Polsce pana: " Zło Dobrem Zwyciężaj" ,a własciwie... a tak dla rzetelnoœci: to zacytowałem nieznanego człowieka, od którego ten "znany osobnik" "zapożyczył" tę mšdroœć. Udokumentowane na filmie, który już wszyscy widzieli. Zrozumiałe, że bedšc tym, kim był -nie był w stanie na to wpaœć, Ale był w stanie chociaż zauważyć i docenić WARTOŒĆ owej myœli. Była to jedna z dwóch rzeczy, w których się z nim zgadzałem.

"jednš z takich pierdół jest to, że HAARP steruje ludŸmi" Campari udowodnij to !!!!

""jednš z takich pierdół jest to, że HAARP steruje ludŸmi" Campari udowodnij to !!!!" to nie w moim stylu, ale niech będzie nigdzie w œrodkach masowego przekazu nie było nawet jednej wzmianki, że HAARP zrobił cos komuœ

NEXUS, numer 4(42) - lipiec-sierpień 2005 "Bronie do zdalnej manipulacji mózgu" "...Wielu ludzi już wie, ze umysł człowieka można zaprogramować za pomocš podœwiadomych przekazów do nieœwiadomego wykonywania okreœlonych zadań, lecz niewielu wie, że istniejš już zaawansowane bronie wykorzystujšce te techniki"... Campari - może należysz do tych niewielu, a może czytasz za mało...

..A ilu wie, że to jest możliwe tylko wtedy, gdy człowiek da zgodę, przyzwolenie, na różnego rodzaju implanty (choćby religijne) ..i dopiero nma takim gruncie to może zadzaiałać.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.