Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwne samopoczucie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78

jestem ciekawy czy jest jeszcze na forum ktoœ, kto ma od kilku dni "dziwne samopoczucie". właœnie teraz nawet nieŸle mi sie układa, sprawy sercowe i finansowe-ok, zdrowie też coraz lepiej, a mimo to od kilku dni utrzymuje mi sie stan całkowitego zoobojętnienia i rezygnacji. czasem jest irytacja. czuje się jakby zawieszony w próżni. jakbym oczekiwał na coœ "konkretnego" i nie widze racjonalnych powodów dlaczego tak jest. mój stan może zilustrować taki przykład: jestem w kolejce do lekarza. nie zaczne z nikim poważnej konwersacji, bo za chwile moge wejsc do gabinetu i rozmowa sie urwie, nie zaczne np. jeœć smacznego posiłku, bo może on zostac przerwany w każdym momencie, itd. drodzy forumowicze, nawet jeżeli nie macie takiego uczucia, to może chociaż ktoœ postara mi się je wytłumaczyć i nie musi to być racjonalne rozwišzanie. heh tak się od wielu dni zastanawiam czy ja przypadkiem nie jestem dzieckiem indygo, czy kimœ w tym rodzaju. nie wiem dlaczego tak myœle, ale czuje taki niepokój wewnętrzny i jest on naprawdę potężny (czyżby jakieœ wibracje Ziemii) mam mentlik w głowie...

wierz lub nie ale od kilku dni mam podobnie

Takie coœ nazywa się chyba "stany lękowe". Mogš być objawami choroby serca. Czasem jednak może to mieć zwišzek z przyszłymi wydarzeniami - taki szósty zmysł.

Przetłumaczyłam to z "Rainbow News" (nr 25, marzec 2006), pisma wydawanego w Nowej Zelandii i Australii: "Dzieci z drugim wzrokiem, naturalnš rzeczš, takš że one będš mogły rosnšć wdzięcznie, skromnie i kiedy tak zrobiš, Złota Era wystartuje na nowo." Matka Shipton (1488-1561) "Przepowiednie Matki Shipton sš uznane za bardzo kontrowersyjne i debaty na temat ich autentycznoœci trwajš przez wieki. Tak czy inaczej jedna rzecz jest pewna: przepowiadanie i antycypowane przez pozbawione pewnoœci generacje wreszcie uchodzi w przeszłoœć. Przez setki lat fale dusz się inkarnowały na planetę bez wštpienia po to, by pomóc w ułatwieniu nam i planecie się zasocjować do następnej Złotej Ery. Te istoty sš kolektywnie znane jako IGDIGOS. Indigos trzymajš nie tylko pamięć naszej długiej - zapomnianej historii, prawdziwego znaczenia życia, ale też klucze do asocjacji naszych ras. Prawda jest taka, że Indigos sš z przyszłoœci i ta przyszłoœć jest zwana przez wielu Niebiem, Tarš, oipsywana przez Tolkiena. Indigos sš inkarnowanš z przyszłoœci, starszš ludzkš rasš. Przyniosš coœ nowego w genowej puli, tak, że wymodelujš następny stan ludzkiej ewolucji. Gdy krytyczna masa Inigos obudzi się i zorientuje tu, ujrzymy Niebo w pełni zamanifestowane na Ziemi. Okno w przestrzeni czasu zostało złapane i wykrystalizowane."

hmm...niejestem ekspertem aqle wydaje mi sie ze wibracje ziemi nie maja z tym nic wspolnego :P pozdr

Może nie jesteœ ekspertem, a może jesteœ Dzieckiem Indygo z szóstym zmysłem? Może tak, może nie... Bym postulowała, żeby obudzić wszystkie Dzieci Indygo ;-)

Moje już œpiš, lepiej ich nie budzić. Same się obudzš gdy wstanie New Day. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Campari, jeœli jesteœ dzieckiem indygo, to w sumie, jeœli wierzyć pewnym czasopismom, jesteœ mutantem, stšd z pewnoœciš inny stan ducha, Twoje indygo geny się uaktywniły.

edson (---.lubin.dialog.net.pl) "wierz lub nie ale od kilku dni mam podobnie" wierze, wierze Autor: Natalia D (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) "Campari, jeœli jesteœ dzieckiem indygo, to w sumie, jeœli wierzyć pewnym czasopismom, jesteœ mutantem, stšd z pewnoœciš inny stan ducha, Twoje indygo geny się uaktywniły." nie podoba mi się słowo mutant :P może to nic takiego, ciœnienie się zmienia (od kilku dni? ;>), a może faktycznie jestem dzieckiem indygo i niedługo sie o tym przekonam, a moje geny rzeczywiœcie się uaktywniajš. może niedługo nie wiedzšc czemu sięgne po ksišżke na temat dzieci indygo. dzięki za odzew :)) ale i tak nadal jestem "confused" ;]

Do zobaczenia w przyszłoœci. Idę spać, zatem dobranoc. To forum mi daje wiele do myœlenia. Bye.

:) A ja adal naiwny wierzę w ludzkš mšdroœć... ... ... Przedwczoraj bolała mnie gowa jak zapewne wiele innych osób z powodu zmiany ci sneinia. Czy to oznacza, że jesteœmy wybrani? Ludzie trochę szacunku dla nauki! [%sig%]

To alergia!:D [%sig%]

Jak dalej tak pójdzie z tš NuUKš, to nie będzie już nigdzie czystej, zdrowej wody i bezpiecznej żywnoœci.

Ja nie powiedziałam Brat, że Ty jesteœ wybrany... ;-/

Chciałam dodać, że iloœć plagiatów i fałszerstw w tak zwanej NaUce jest ogromna. Dochodzš do głosu pomysły, by założyć jakiœ œledczy organ w celu poskromienia tej procedury. Na szacunek trzeba sobie zapracować, a nauka, polityka i religie majš wiele na sumieniu. Jest dużo dobrych ludzi, ale zli też majš dostęp do NauKi i chyba coraz częœciej. Poza tym wszystko się rozwija i czas dopuœcić do głosu inne metody badawcze, skoro majš one poparcie. Tymczasem naukA traktuje z góry zjawiska paranormalne.

Tak, tak. Siedzcie i czekajcie na zmiany, a w tym czasie wiekszoscia ludzi zajmie sie HAARP i stale bedzie Wam cos dolegalo. Zycie bedzie Wam uplywac od jednej zmiany nerwicowej do drugiej. Od jednego zlego samopoczucia do drugiego. Az dokladnie poznacie anatomie swojego ciala, ktorej nie nauczyli Was w szkole. Waszyscy jestescie dziecmi Diabla, ktory opanowal Ziemie i bedzie robil z Wami, co tylko bedzie chcial, bo ma do tego odpowiednia aparature. Diabel bardzo sie cieszy, ze znalazl Wam zajecie. Grunt to przestudiowac Biblie, a reszta przyjdzie sama. Zmylic trop poszukiwan, to pierwszy cel Diabla. On sukces osiagnal i teraz moze sie pastwic nad Wami jak tylko chce, bo Wy jestescie zajeci rozwazaniem, czyimi jestescie dziecmi. Jestem przekonana, ze Diablowi jest to zupelnie obojetne, ale cieszy sie, ze jestescie zajeci i ze nie szukacie prawdziwych przyczyn. Bardzo wazna jest edukacja od najmlodszych lat, ktora czlowieka kierunkuje na odpowiednie tory. Wy zostaliscie juz skierowani w zaswiaty !!!

To moje hobby poszukiwanie dziwnych spraw.

Dziwnych, to nie znaczy prawdziwych i istniejacych !!!

W "zaœwiaty"? - może być nawet taka nazwa. Spoko. Ja chylę czoło przed naukš rosyjskš. Nie sš oni beneficjentami tego systemu œwiatowego, więc mogš być niezależni i mówić prawdę. Naukowcy sš różni i nie miejcie ich wszystkich za twardogłowych idiotów. Badania nad parapsychologiš sš prowadzone już od dawna i zdobycze tej nauki sš już wykorzystywane, ale nie sš szeroko propagowane, bo ludzie to takie egoistyczne zwierzęta (a nawet gorzej), że chcš takie rzeczy wykorzystywać zwłaszcza w celu manipulowania innymi. Musi się zmienić filozofia tej cywilizacji - z filozofii przetrwania na filozofię eksploracji (œwiatów wewnętrznych i zewnętrznych). Ale jak tu mówić o rozwoju, gdy ludzie sš wcišż zajęci konfliktami pomiędzy sobš. Może jak dostanš porzšdnie po głowie, to zacznš wreszcie myœleć i patrzeć dalej niż na czubek własnego nosa. Zaprawdę powiadam Wam - koniec tej choroby jest bliski, ale będzie trochę bolało. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nauka rosyjska czerpie także z astrologii kabalistycznej.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.