| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Miałem wizje | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39 |
|
Że komenta uderza w USA i jest WIELKIE BUUUUUUUUUUUUUUUUM
zobaczymy czy sie sprawdzi
poprzednie moje wizje były w wiekszosci sprawdzone
co wy na to
|
|
|
a jakiez to byly wizje? latwo ci teraz bedzie wybrac cos z niedawnych wydarzen...
|
|
|
Zdaje mnie się że wszystkim się w głowach poprzewracało.
[%sig%]
|
|
|
Jeli ta wizja się sprawdzi to otwieram szampana i przez kolejny tydzień nie trzeżwieję... ALLAH AKBAR :D :D
|
|
|
p[raweda jeest taka
ze jakies 10 lAT TEMU MIALEM TAK ZWANY CHEILING A PROPO 2012
PO SPALENIU MARICHUANY OTWORZYLU SIE DRZWI KTRE SIE NIE ZAMKNELY
TRZYU SYMBOLE I TA DATA CALY CZS ISTNIEJE W MOJEJ GLOWIE I CORAZ WIECEJ ZJAWISK I PRZEPOWIEDNI NAWIAZUJE DO TEGO
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KROCZACYCH DROGA SPRAWIEDLIWOASCI I NIE ZAMYKAJACYCH SWEGFO UMYSLU NA PRAWDE ABSOLUTNA JEDYNIE TO JEST MOJA NADZIEJA
JEDYNIE TO UCYNI NAS NOWA CYWILIZACJA PRZETRWANIA
SPOX
|
|
|
a moz sie tylko najebales i teras takie zeczy na forum piszesz :>
|
|
|
najaranie się nie wyklucza że NIN "uprawia" channeling itp.
po 0,7 l wódki albo po trawce ma się fajne stany, które prowadzš do prawdy, jednak trudno je przekazać w trakcie ich trwania a póniej się je zapomina.
NIN pisz co ci przychodzi do głowy, chętnie poczytam, włanie jak sie zjarasz
|
|
|
Ja miałam dzisiaj sen......w przestworzach latało co w rodzaju zielonej plazmy, taka nierównomierna, postrzępiona, mniejsze i większe częci. To co było " inteligentne" zabijało ludzi.....spadało na człowieka i swoim dotykiem zabijało. Ja uciekałam przed tym, chowałam się i za każdym razem udawało mi się w jaki cudowny sposób uniknšć tego " dotyku".......była ogólna panika.....to co jakby wychwytywało ludzi,potem jeszcze kilka obrazów było ale nie za dobrze je pamiętam więc nie będę przytaczać. Obudziłam się i pomylałam....co za koszmar :)
|
|
|
ciekawe, szkoda że tak mało szczegółów, postaraj się sobie przypomnieć więcej
|
|
|
Kiedy miałem wizję na temat przyszłoci, gdy zadałem pytanie jak to się odbędzie (to nie było w czasie snu).
Zobaczyłem jakie urzšdzenie energetyczne (zbudowane jakby ze wiatła), widziałem jak pracuje (zbliżało do siebie jakie dwie lekko zakrzywione płaszczyzny) i usłyszałem głos, który powiedział: "akcelerator wymiarów".
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
miałem pare wizji w wiadomych snach, czasem mój duchowy przewodnik pokazywał mi (ciekawe, że odbywa się to bez słów,jego myl jakby trafia do ciebie) skutki przyszłych zmian. Najczęciej były to huragany, powodzie, dziwny strach w oczach innych ludzi - nie moich...
|
|
|
Wiem, że chroniłam moich bliskich....kurcze jeszcze teraz widzę te obrazy ! Niebo było pogodne, bez chmur, ale co ciekawe nie było widać słońca.....jakby za chmurami schowane, a jednak chmur nie było.....to był dzień ! Ta plazma nie była jednorodna jak wspomniałam.....ale poszczególne częci trzymały się grupowo, takich grup było więcej, trzeba było uważać na każdš z nich, oglšdałam sie przed siebie i za siebie i w boki jak tylko sie dało i chciałam uciec ale miałam wiadomoć , że nie ma właciwie dokšd, że to jest inwazja. Widziałam jak opadało to cos na ludzi w bardzo szybkim tempie, jak błyskawica, gdy dotknęło taki człowiek nie cierpiał, po prostu od razu umierał ( straszne to było ! ) jakby porazony i koniec....krótkie spięcie i tyle. To sie działo w miejscu gdzie nie było zabudowań, tylko wolna przestrzeń, krzewy, drzewa.....tylko nie wiem skšd i jak, nagle znalazłam się w jakim bunkrze i to mnie uratowało....takie przejcie z jednego obrazu w drugi.....
Staram sobie przypomnieć przez cały dzisiejszy dzień.....bo wiem, że była rozmowa z kim ale z kim ....tego nie pamiętam :( było to wyjanienie co to jest i dlaczego.....ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tego, akurat tej rozmowy !!
|
|
|
tete: bardzo ciekawa wizja, jeli masz ich więcej opisz.
Mam nadzieje że sporo osób w tym temacie opisze swoje wizje.
Wymiewaczy, niewiernych tomaszów i ludzi których to nie interesuje odsyłam do innych artykułów.
\
|
|
|
Hej, ja wiem! Wyglšda mi to na obraz z filmu Wojna wiatów Stevena Spielberga! To chyba trailer drugiej częci, ale mogę się mylić.
|
|
|
zadalam pytanie zalozycielowi tematu i doczekam sie w koncu odpowiedzi?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |