Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Miałem wizje
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39

Że komenta uderza w USA i jest WIELKIE BUUUUUUUUUUUUUUUUM zobaczymy czy sie sprawdzi poprzednie moje wizje były w wiekszosci sprawdzone co wy na to

a jakiez to byly wizje? latwo ci teraz bedzie wybrac cos z niedawnych wydarzen...

?

i kiedy ma uderzyc?

Zdaje mnie się że wszystkim się w głowach poprzewracało. [%sig%]

Jeœli ta wizja się sprawdzi to otwieram szampana i przez kolejny tydzień nie trzeżwieję... ALLAH AKBAR :D :D

takl muzyka jest wizja wszechswiata zamkinietego s ymbolach

może mógłbyœ opisac dokładnie ten sen.

p[raweda jeest taka ze jakies 10 lAT TEMU MIALEM TAK ZWANY CHEILING A PROPO 2012 PO SPALENIU MARICHUANY OTWORZYLU SIE DRZWI KTRE SIE NIE ZAMKNELY TRZYU SYMBOLE I TA DATA CALY CZS ISTNIEJE W MOJEJ GLOWIE I CORAZ WIECEJ ZJAWISK I PRZEPOWIEDNI NAWIAZUJE DO TEGO POZDRAWIAM WSZYSTKICH KROCZACYCH DROGA SPRAWIEDLIWOASCI I NIE ZAMYKAJACYCH SWEGFO UMYSLU NA PRAWDE ABSOLUTNA JEDYNIE TO JEST MOJA NADZIEJA JEDYNIE TO UCYNI NAS NOWA CYWILIZACJA PRZETRWANIA SPOX

a moz sie tylko najebales i teras takie zeczy na forum piszesz :>

najaranie się nie wyklucza że NIN "uprawia" channeling itp. po 0,7 l wódki albo po trawce ma się fajne stany, które prowadzš do prawdy, jednak trudno je przekazać w trakcie ich trwania a póŸniej się je zapomina. NIN pisz co ci przychodzi do głowy, chętnie poczytam, właœnie jak sie zjarasz

Ja miałam dzisiaj sen......w przestworzach latało coœ w rodzaju zielonej plazmy, taka nierównomierna, postrzępiona, mniejsze i większe częœci. To coœ było " inteligentne" zabijało ludzi.....spadało na człowieka i swoim dotykiem zabijało. Ja uciekałam przed tym, chowałam się i za każdym razem udawało mi się w jakiœ cudowny sposób uniknšć tego " dotyku".......była ogólna panika.....to coœ jakby wychwytywało ludzi,potem jeszcze kilka obrazów było ale nie za dobrze je pamiętam więc nie będę przytaczać. Obudziłam się i pomyœlałam....co za koszmar :)

ciekawe, szkoda że tak mało szczegółów, postaraj się sobie przypomnieć więcej

Kiedyœ miałem wizję na temat przyszłoœci, gdy zadałem pytanie jak to się odbędzie (to nie było w czasie snu). Zobaczyłem jakieœ urzšdzenie energetyczne (zbudowane jakby ze œwiatła), widziałem jak pracuje (zbliżało do siebie jakieœ dwie lekko zakrzywione płaszczyzny) i usłyszałem głos, który powiedział: "akcelerator wymiarów". [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

miałem pare wizji w œwiadomych snach, czasem mój duchowy przewodnik pokazywał mi (ciekawe, że odbywa się to bez słów,jego myœl jakby trafia do ciebie) skutki przyszłych zmian. Najczęœciej były to huragany, powodzie, dziwny strach w oczach innych ludzi - nie moich...

Wiem, że chroniłam moich bliskich....kurcze jeszcze teraz widzę te obrazy ! Niebo było pogodne, bez chmur, ale co ciekawe nie było widać słońca.....jakby za chmurami schowane, a jednak chmur nie było.....to był dzień ! Ta plazma nie była jednorodna jak wspomniałam.....ale poszczególne częœci trzymały się grupowo, takich grup było więcej, trzeba było uważać na każdš z nich, oglšdałam sie przed siebie i za siebie i w boki jak tylko sie dało i chciałam uciec ale miałam œwiadomoœć , że nie ma właœciwie dokšd, że to jest inwazja. Widziałam jak opadało to cos na ludzi w bardzo szybkim tempie, jak błyskawica, gdy dotknęło taki człowiek nie cierpiał, po prostu od razu umierał ( straszne to było ! ) jakby porazony i koniec....krótkie spięcie i tyle. To sie działo w miejscu gdzie nie było zabudowań, tylko wolna przestrzeń, krzewy, drzewa.....tylko nie wiem skšd i jak, nagle znalazłam się w jakimœ bunkrze i to mnie uratowało....takie przejœcie z jednego obrazu w drugi..... Staram sobie przypomnieć przez cały dzisiejszy dzień.....bo wiem, że była rozmowa z kimœ ale z kim ....tego nie pamiętam :( było to wyjaœnienie co to jest i dlaczego.....ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tego, akurat tej rozmowy !!

tete: bardzo ciekawa wizja, jeœli masz ich więcej opisz. Mam nadzieje że sporo osób w tym temacie opisze swoje wizje. Wyœmiewaczy, niewiernych tomaszów i ludzi których to nie interesuje odsyłam do innych artykułów. \

Hej, ja wiem! Wyglšda mi to na obraz z filmu Wojna œwiatów Stevena Spielberga! To chyba trailer drugiej częœci, ale mogę się mylić.

daj spokój :|

zadalam pytanie zalozycielowi tematu i doczekam sie w koncu odpowiedzi?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.