Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
co byscie robili, gdybyscie dowiedzieli sie, ze za 2 dni koniec swiata?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

tak sobie czytalem o komecie 73P/Schwassmann-Wachmann, ktora rozczlonkowana ma przeleciec w okolicach 25 maja blisko ziemi. Niektorzy sugeruja, ze jakis wiekszy odlamek @@@nie w nasza planete a dowiemy sie o tym na kilka dni przez zderzeniem. Wyobrazcie sobie sytuacje w ktorej takie info podaja wszystkie telewizje, rozgloscie radiowe i prasa. Jak by sie ludzie zachowywali wiedzac, ze do konca swiata zostaly dajmy na to 2 dni? Co wy byscie robili?

Zyla bym !

Jak wyżej. Poza tym, jaki koniec œwiata? Jakiego œwiata? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

heh, no tego swiata. A bedac juz maksymalnie precyzyjnym, zaglada ludzi.

No cóż, a co niby można zrobić? Żyj jakby każdy dzień był twoim ostatnim. Spróbowałem sobie coœ takiego wyobrazić. Wczułem się w to i odczułem... radoœć! że idę wyżej, dalej. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Boze ludzie, co wy sie przejmujecie tymi odlamkami komety... najblizszy odlamek ma przeleciec kolo ziemi w odleglosci 6mln km od nas, wiec czego sie bac? przeciez to jest duzo razy dalej od ksiezyca -_-'...

no tak bedzie tym razem. Ale kto wie jak bedzie za 5,5 roku, kiedy kometa w kawalkach ponownie zblizy sie do ziemi? To bedzie akurat w okolicach 2012 roku. ..

:/ myœlałam, że to już jest wyjaœnione. Co cię to obchodzi?? Po co zyć paranoicznie przyszłoœciš?! :/ dajcie spokój! już mi się zbniera na wymioty o tym końcu œwiata!~

Poszł bym zaprzęgnšć lejce do wozu i ruszył najprzód, szalał bez opamiętania.

a ja bym obrabowala kfc i wszystkie niezdrowe zarlodajne:DDDD! mniam i zadnych zmartwien o dupcie

Zakładajšc że ten koniec to zagłada ludzkoœci, to ja bym chciał sprubować uratować siebie i jak najwięcej osób. A potem zaczšć od nowa.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Te kobiety, to majš przeršbane - taka jedna musi sobie odmawiać - co to za życie. Fajna, kobieca dupcia - czemu nie? [%sig%]

hmmm...juz jest wiekszej nie trza;D

Hmm kometa z rana jak œmietana? [%sig%]

juz od 12 maja bedziemy mogli lornetkami a byc moze i golym okiem dostrzec na nocnym niebie przelot kolejnych fragmentow komety. Przeczytalem tez, ze warkocz tej rozczlonkowanej komety jest juz na tyle dlugi, ze na bank ziemia go przetnie...

Przy takich okazjach trzeba zapoznac sie z programem "doswiadczen" HAARP-a.

dzien doberek:D pysiaczki! jak sie spalo? komus sie cos przysnilo?

Mi się dobrze spało Ja bym wypił 0.5 żołšdkowej Gorzkiej i walnšłbym jakims samochodem w Drzewo :D:D:D i puscił Manieczki na full

taka jedna - ile masz lat?

23(choc czasem sie nie czuje;P)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.