| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| co byscie robili, gdybyscie dowiedzieli sie, ze za 2 dni koniec swiata? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
tak sobie czytalem o komecie 73P/Schwassmann-Wachmann, ktora rozczlonkowana ma przeleciec w okolicach 25 maja blisko ziemi. Niektorzy sugeruja, ze jakis wiekszy odlamek @@@nie w nasza planete a dowiemy sie o tym na kilka dni przez zderzeniem. Wyobrazcie sobie sytuacje w ktorej takie info podaja wszystkie telewizje, rozgloscie radiowe i prasa. Jak by sie ludzie zachowywali wiedzac, ze do konca swiata zostaly dajmy na to 2 dni? Co wy byscie robili?
|
|
|
Jak wyżej.
Poza tym, jaki koniec wiata?
Jakiego wiata?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
heh, no tego swiata. A bedac juz maksymalnie precyzyjnym, zaglada ludzi.
|
|
|
No cóż, a co niby można zrobić?
Żyj jakby każdy dzień był twoim ostatnim.
Spróbowałem sobie co takiego wyobrazić.
Wczułem się w to i odczułem... radoć! że idę wyżej, dalej.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Boze ludzie, co wy sie przejmujecie tymi odlamkami komety... najblizszy odlamek ma przeleciec kolo ziemi w odleglosci 6mln km od nas, wiec czego sie bac? przeciez to jest duzo razy dalej od ksiezyca -_-'...
|
|
|
no tak bedzie tym razem. Ale kto wie jak bedzie za 5,5 roku, kiedy kometa w kawalkach ponownie zblizy sie do ziemi? To bedzie akurat w okolicach 2012 roku. ..
|
|
|
:/ mylałam, że to już jest wyjanione. Co cię to obchodzi?? Po co zyć paranoicznie przyszłociš?! :/ dajcie spokój! już mi się zbniera na wymioty o tym końcu wiata!~
|
|
|
Poszł bym zaprzęgnšć lejce do wozu i ruszył najprzód, szalał bez opamiętania.
|
|
|
a ja bym obrabowala kfc i wszystkie niezdrowe zarlodajne:DDDD! mniam i zadnych zmartwien o dupcie
|
|
|
Zakładajšc że ten koniec to zagłada ludzkoci, to ja bym chciał sprubować uratować siebie i jak najwięcej osób. A potem zaczšć od nowa.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Te kobiety, to majš przeršbane - taka jedna musi sobie odmawiać - co to za życie.
Fajna, kobieca dupcia - czemu nie?
[%sig%]
|
|
|
juz od 12 maja bedziemy mogli lornetkami a byc moze i golym okiem dostrzec na nocnym niebie przelot kolejnych fragmentow komety. Przeczytalem tez, ze warkocz tej rozczlonkowanej komety jest juz na tyle dlugi, ze na bank ziemia go przetnie...
|
|
|
Przy takich okazjach trzeba zapoznac sie z programem "doswiadczen" HAARP-a.
|
|
|
dzien doberek:D pysiaczki! jak sie spalo? komus sie cos przysnilo?
|
|
|
Mi się dobrze spało
Ja bym wypił 0.5 żołšdkowej Gorzkiej i walnšłbym jakims samochodem w Drzewo
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |