Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jak do niej zagadac i jej powiedzieć ze ja kocham
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55

Mam pewien problem ostatnio zaczełe mi sie bardzo podobać nie podobac ja sie w niej zakochałem do szaleństwa cišgle tylko o niej myœle pewna dziewczyna ze szkoły tylko jak ja widze to niemoge wydusić słowa z siebie jak mam jej to powiedzieć. Boje sie jak jej to powiem to mnie wyœmieje albo ucieknie i juz nigdy sie do mnie nie odezwie. Prosze pomuzcie mi błagam

To rzeczywiœcie zjawisko paranormalne...

http://www.bosko.pl/twoj/galerie/wiosna/wiosna14.jpg Powinieneœ jej wręczyć przy koleżankach bukiet 13 Czerwonych Róż. To magiczna liczba. Powodzenia Igor

BšdŸ słodki, tajemniczy, zamyœlony, mów tak, jakbyœ się troszczył o niš. Więc wykorzystaj swoje tajemnicze strony osobowoœci i zaopiekuj się niš. 13 to liczba magiczna, odpowiadajšca naszej obecnej fali energetycznej na planecie....

Czemu mam wreczyć te róze przy kolezankach nie lepiej je wręczyć na osobnoœci jak mnie odrzuci to bede wiedział tyklko ja i ona o tym a tak to bedzie wedziała cała szkoła

Masz pokazać wszystkim (w tym samemu sobie), że się nie wstydzisz tego uczucia. Na niej na pewno zrobi to wrażenie. A 13, to liczba zmian. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dzieki za rady ale jak macie jeszcze jakieœ to dawajcie przosze :(

zakochany a ty oprocz widywania jej to ja znasz?..osobiscie?

Uklon sie jej !!! Umiesz ?

znam jš osobiœcie jak bym jej nie znał to chybam by sie wniej tak nie zakochał

just checkin' :D,taki jeden tutaj sie kochal w czarodziejce z ksiezyca wiec wiesz... a mozna wiedziec ile masz lat i ile ona ma?

Podchodzisz i walisz do niej prosto z mostu!! Kur.wa, ruchasz się?" Ona, że NIE, a ty: "To wypier.dalaj!!" Spróbuj tak, może odpowie ci "TAK" zamiast "NIE" i jest twoja :D:D:D

Masz dwie opcje, albo na twardziela albo na romantyka. Jajko na twardo albo jajko na miękko.

Boisz się odrzucenia? Każdy się boi. Przede wszystkim powinienieœ być bardzo empatyczny w stosunku do niej (jak już wystartujesz) i obserwować, czy się miesza kiedy jš podrywasz, czy wręcz przeciwnie. We mnie najczęœciej zakochujš się ci, którzy sš moimi przyjaciółmi i których mogę tylko lubić, ale nie kochać. I to jest faktycznie peszšce, ale pamiętaj: do odważnych œwiat należy. Masz szanse 50:50, orzeł albo reszka, tak więc możesz jš zdobyć :)

Polecam też koszulkę z napisem na plecach: "NIE MA JAZDY BEZ GWIAZDY!" albo "GOLF, HONOR, OJCZYZNA" Działa !!! :))

Ja mam 16 a ona 13

Na romantyka czyli jak??

No to ciężka sprawa. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ooo stary, trudno ci coœ poradzić, ale powiedz jej to co naprawdę do niej czujesz, szczeroœć i naturalnoœć jest mimo wszystko lepsza niż jakieœ udawanie kogoœ kimœ się nie jest, ilekolwiek macie lat, miłoœć jedno ma imię.

Tez tak myœle ze nie mozna kogoœ udawać zawsz cze ba muwić prawde
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.