| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak do niej zagadac i jej powiedzieć ze ja kocham | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
|
Mam pewien problem ostatnio zaczełe mi sie bardzo podobać nie podobac ja sie w niej zakochałem do szaleństwa cišgle tylko o niej myle pewna dziewczyna ze szkoły tylko jak ja widze to niemoge wydusić słowa z siebie jak mam jej to powiedzieć. Boje sie jak jej to powiem to mnie wymieje albo ucieknie i juz nigdy sie do mnie nie odezwie. Prosze pomuzcie mi błagam
|
|
|
|
|
|
Bšd słodki, tajemniczy, zamylony, mów tak, jakby się troszczył o niš. Więc wykorzystaj swoje tajemnicze strony osobowoci i zaopiekuj się niš. 13 to liczba magiczna, odpowiadajšca naszej obecnej fali energetycznej na planecie....
|
|
|
Czemu mam wreczyć te róze przy kolezankach nie lepiej je wręczyć na osobnoci jak mnie odrzuci to bede wiedział tyklko ja i ona o tym a tak to bedzie wedziała cała szkoła
|
|
|
Masz pokazać wszystkim (w tym samemu sobie), że się nie wstydzisz tego uczucia.
Na niej na pewno zrobi to wrażenie.
A 13, to liczba zmian.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dzieki za rady ale jak macie jeszcze jakie to dawajcie przosze :(
|
|
|
znam jš osobicie jak bym jej nie znał to chybam by sie wniej tak nie zakochał
|
|
|
just checkin' :D,taki jeden tutaj sie kochal w czarodziejce z ksiezyca wiec wiesz...
a mozna wiedziec ile masz lat i ile ona ma?
|
|
|
Podchodzisz i walisz do niej prosto z mostu!!
Kur.wa, ruchasz się?"
Ona, że NIE, a ty:
"To wypier.dalaj!!"
Spróbuj tak, może odpowie ci "TAK" zamiast "NIE" i jest twoja
|
|
|
Masz dwie opcje, albo na twardziela albo na romantyka. Jajko na twardo albo jajko na miękko.
|
|
|
Boisz się odrzucenia? Każdy się boi. Przede wszystkim powinienie być bardzo empatyczny w stosunku do niej (jak już wystartujesz) i obserwować, czy się miesza kiedy jš podrywasz, czy wręcz przeciwnie. We mnie najczęciej zakochujš się ci, którzy sš moimi przyjaciółmi i których mogę tylko lubić, ale nie kochać. I to jest faktycznie peszšce, ale pamiętaj: do odważnych wiat należy. Masz szanse 50:50, orzeł albo reszka, tak więc możesz jš zdobyć :)
|
|
|
Polecam też koszulkę z napisem na plecach:
"NIE MA JAZDY BEZ GWIAZDY!"
albo
"GOLF, HONOR, OJCZYZNA"
Działa !!!
:))
|
|
|
No to ciężka sprawa.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ooo stary, trudno ci co poradzić, ale powiedz jej to co naprawdę do niej czujesz, szczeroć i naturalnoć jest mimo wszystko lepsza niż jakie udawanie kogo kim się nie jest, ilekolwiek macie lat, miłoć jedno ma imię.
|
|
|
Tez tak myle ze nie mozna kogo udawać zawsz cze ba muwić prawde
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |