| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Niezwykły plan Waszyngtonu | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53 |
|
Miasto USA, jego stolica, Waszyngton jest znane z jednego niezwykłego czynnika. Jazda samochodem w tym miecie jest niewysłowionš katorgš dla każdego kierowcy.
Wielu dziwi się,dlaczego w taki idotyczny sposób zaplanowano ulice, place i skwery, które zaprzeczajš zdrowej logice i rozsšdkowi. Zakręty 270-cio stopniowe sš tam normš a przecież jest szczytem niezaradnoci aby wybudować miasto, w którym jazda samochodem jest mękš.
Istniejš szokujšce dowody połšczenia amerykańskiego rzšdu z masoneriš czyli z satanizmem. Pozornie teoria wydaje się wręcz nie prawdopodobna, ale iloć przedstawionych dowodów ukaże nam obraz tego miasta w takim wietle, iż znane powiedzenie "Prawda jest dziwniejsza niż fikcja." w tym przypadku rzeczywicie ma dobrze ugruntowane zastosowanie
Plan tego miasta jest włanie celem naszych rozważań, ponieważ zawiera dużo istotnych elementów demonicznych i zarazem masońskich.
Także usytuowanie geograficzne Waszyngtonu ma niezwykle ważne znaczenie w tym kontekcie.
Oczywicie zapoznawszy się z planem miasta a także z planami Masonów będziemy mogli doskonale zrozumieć pewne działania polityczne podczas obu wojen wiatowych a także wydarzenia nam współczesne.
Reszta w ponizszym linku...
http://www.angelfire.com/planet/objawienie/washington.htm
|
|
|
Widzę że niektórych zamurowało.
Dodam kilka wyjanień. Plany Waszyngtonu oraz jego rola w przygotowaniach do Globalizacji wyjasniajš postepowanie USA podczas obu wojen wiatowych. Aby zapobiec powstaniu silniejszego mocarstwa, Niemiec, dwukrotnie USA przystapiły do wojen powodujšc klęskę Niemiec i pozostajšc najpotężniejszym mocarstwem na globie ziemskim.
Teraz kilka spekulacji na temat najblizszej przyszloci.
Kiedy czytałem, (kilkakrotnie), że inspirowani przez demony szefowie przyszłego Nowego wiata celowo starajš się pod pozorem cenzury wyjawiać wszystkie machinacje żydowskie. Celem jest wzbudzenie nienawici do Żydów a rezultatem będzie następny holokaust, tym razem na wielka skalę.
Pisałem kiedy o przemówieniu Clintona (na zgromadzeniu ogólnym ONZ), który zaznaczył, że największymi problemami w ustabilizowaniu Nowego wiata Porzšdku jest katolicyzm oraz... judaizm.
Plan Globalistów.
Najpierw planowana jest przez USA/Izrael III Wojna wiatowa poprzez zaatakowanie Iranu. Posypiš się głowice nuklearne ale przy okazji jedna trafi na Jerozolimę a druga na Watykan.
Tak więc w jednej godzinie problem z religiami będzie najprawdopodobniej rozwišzany.
Podczas tej wojny USA się wykrwawia gospodarczo do końca a wtedy nastšpi wojna domowa oraz walka z Żydostwem. Żydzi utracš władzę oraz pozycję jeżeli Izrael przestanie istnieć a wojna domowa osłabi ich jeszcze bardziej i najprawdopodobniej wyniszczy ich przesladowanie w USA. Reszta w Europie także utraci swoje znaczenie i siłę i być może spotka ich następny, bardzo poważny Holokaust.
Niemcy nienawidzš Żydów tak, jak nikt na wiecie i wystarczy nieznaczne osłabienie ich pozycji a Niemcy sami dokonajš okropnego holokaustu po raz drugi, a Polacy najprawdopodobniej im w tym pomogš i także usunš Żydów z kraju. Niemcy na Zachodzie na dwięk słowa "Żyd" uciekajš bez żadnego komentarza, nogi za pas i ich nie ma.
Być może sprawdzi się stare proroctwo, ze żółta rasa zaleje wiat a Polska może wzrosnšć od morza do morza.
Oczywicie katolicyzm także zostanie zniszczony i przyszli władcy NP czyli Rosja i Chiny będš stanowić wraz z wolnš od Żydów Europę główny trzon globalizacyjnego rzšdu.
USA będš pogršżone w wojnie domowej, którš już teraz przygotowywuje ich rzšd wpuszczajšc MILIONY Meksykaninów do USA. Oczywicie cel tej nielegalnej emigracji jest oczywisty.
Według moich przypuszczeń, USA i Żydzi otrzymajš od globalistów wyrok, za rozpętanie II W!!! Stanš sie po prostu kozłem ofiarnym.
Czytałem kilkakrotnie małe wzmianki o tym, ze Globalici przygotowywujš Holokaust Żydom i wojnę domowa Amerykanom, ponieważ nigdy nie uda się im zabrać broni, którš Amerykanie posiadajš w wielkich ilociach.
Przypomniała mnie się jeszcze jedna rzecz. Nie wiem czy slyszelicie o Bill Cooper. Facet został zamordowany w 2001 roku a wyjawiał sekrety NAVY i służb bezpieczeństwa. Sekrety te publikował w ksišżkach a także miał swojš stację radiowš w USA i nadawał rożne programy, w których mówił wiele rzeczy przeciwko rzšdowi USA ale nikt go za to nie przeladował.
W roku 2001 zastrzelono go jak psa. Kilka miesięcy temu dowiedziałem się, ze zapoznał się on (Cooper) z jednym gociem, który opisywał sprawy UFO jako celowo rozpowszechniane wieci przez rzšd USA.
Kiedy spotkał się Cooperem, wyjasnił mu wiele rzeczy o rzekomych kontaktach z UFO.
Cooper własnie 'wyjawiał' sekretne spotkania rzšdu USA z UFO! Tymczasem ten goć (nazwiska nie pamiętam) powiedział Cooperowi, ze jest wykorzystywany przez CIA jako użyteczny idiota rozpowszechniajšcy te wiadomoci o negocjacjach rzšdu z UFO i ze jest to celowa propaganda rzšdu USA, której celem jest przygotowywanie ludnoci na takš ewentualnoć i akceptację faktu, że UFO istnieje.
Bill podobno zorientował się, ze jest wykorzystywany jako tzw whistleblower (gwizdek) do rozpowszechniania fałszywych informacji.
Kilka tygodni po spotkaniu się obydwu panów, Cooper został zastrzelony.
Najprawdopodobniej został on zlikwidowany aby nie odkręcił fałszywej propagandy, którš do tej pory masowo opublikowywał.
Temat jest rzeka ale wydaje mnie się, ze wpadłem na właciwy trop.
Sorki ze tak chaotycznie napisałem ale pisałem od ręki i nie chciało mnie się szukać dowodów. Ksišżkę tego faceta mam na kompie oraz jego nazwisko także.
Podchodzenie Masonów do Judaizmu przez długi czas wprowadzało mnie w błšd. Dopiero kilka dni temu zdałem sobie sprawę, ze to jest następny kamuflaż. Przecież Żydzi sš doskonałym narzędziem na rozpętanie III Wojny wiatowej a USA doskonałš potęgš aby się na Arabstwo rzucić.
Już teraz jest wielu krytyków próbujšcych wyperswadować Bushowi, ze atak na Iran byłby samobójstwem Ameryki. USA nie sš w stanie na dłuższš metę utrzymać Iraku, brakuje im personelu na wojny, które już prowadzš, budżet jest w zasadzie wykończony i atak na Iran byłby czystym szaleństwem.
Ale, jest szaleniec, który tego dokona - Busz.
Wygšda na to, że Masoneria teraz nie odgrywa już takiej ważnej roli jakš odgrywała jeszcze do niedawna i być może jest także kozłem ofiarnym. Iluminaci szczycš się ważniejszš pozycjš a Czaszka i Piszczele to organizacja, w której Bush został zaprzysiężony.
Widać dosyć wyranie, że szachownica do Globalizacji jest na stole i figury sš już poustawiane.
KRK jest definitywnie w pozycji straconej. Istnieje wiele proroctw na ten temat a najważniejsze sš w Biblii, w Objawieniu.
Tam mamy kluczowy werset, mówišcy, ze... "Bóg natchnšł ich serca aby działali jednomylnie i wykonali Jego wyrok". Wyrok na wszystkich fałszywych religiach.
Co mnie szokuje to dokładnoć proroctw biblijnych, które jako jedyne na globie zapowiedziały Globalizację, system identyfikacyjny oparty na 666 (bar kod między innymi) a także zagładę religii wiatowych z KRK włšcznie.
Samo stwierdzenie ze ostatni papież będzie czarny daje nam do mylenia że następuje koniec KRK.
Ostatni papież na końcu drogi KRK. Wielu uważa, że nastapi ostatni papież. Skoro będzie on ostatnim, oznacza to, że nastšpi koniec drogi Kocioła.
|
|
|
Ten temat juz był, nie jestes odkrywczy.
Moderatorze: postuluję o jego usuniecie.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Watcher (---.anonymizer.ccc.de)
"Widzę że niektórych zamurowało."
chyba raczej nikogo te pierdoły co ty wypisujesz na forum nie interesujš
|
|
|
Widzę Watcher, że wpadłe na jaki trop, ale pamiętaj że jest wiele fałszywych cieżek po drodze, a wnioski jakie wycišgasz nie sš w pełni trafne.
Zbyt duży nacisk kładziesz na Żydów - masz jakiego hopla na tym punkcie.
No nic - niuchaj dalej, szukaj ale podnie choć czasem wzrok trochę wyżej ponad czubek własnego nosa.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ciekawe to, co piszesz, włacznie z Twoim Komentarzem.
Jednak równoczesńie podzielam opinię DW,
że nie wszystkie interpretacje i wnioski sš trafne.
Możnaby tu wiele dodać i dopowiedzieć,
obejrzeć to z jeszcze szerszego horyzontu Widzenia...
Ale postaram się to zrobić w jakiej prezentacji/Animacji,
jesli się znajdzie kto chętny do pomocy
we flashu itp...
|
|
|
Chciałbym zadać jedno pytanie.
Która częć w temacie wydaje się najbardziej nieprawdopodobna?
Chętnie zajrzałbym do linka, w którym kto skutecznie i logicznie zdementuje przekazane informacje.
Nazywanie tego bredniami nie jest żadnym argumentem i wybitnie wiadczy o barku jakiejkolwiek wiedzy w tym temacie.
Co do Żydów, tak jako się zawsze dzieje, że kiedy cokolwiek przeczytam interesujšcego, zza parawanu wychodzi Żyd i mówi, że to nieprawda.
Skoro Żydzi sš częciš naszej rzeczywistoci, nie widzę przyczyny, aby o nich nie mówić.
Wydaje mnie się, że że to ty jeste nieco przwrażliwiony na słowo - Żyd. Mam przyjaciół Żydów i braci w wierze i nie nazywajš mnie antysemitš.
Niestety plany odbudowy Swištyni Jeruzalemskiej oraz zagrożenie pokoju wiatowego sš tematem nurtujšcym wielu czytelników, a narodem uwikłanym po uszy w te sprawy jest nikt inny jak Izrael.
Tak więc wybacz Daruszu ale piszšc o tych wydarzeniach czy planach nie mogę omijać słowš - Żyd.
Byłoby to rasizmem, antysemityzmem i nie mówiłbym w takim przypadku Prawdy.
A tego wolałbym uniknšć.
Serdecznie pozdrawiam...
|
|
|
Po pierwsze, tego co wypisujesz nikt nie nazwał bredniami.
Po drugie, nie znajdziesz "linka, w którym kto skutecznie i logicznie zdementuje przekazane informacje".
Widzę, że chciałby znać prawdę, ale to nie jest takie proste.
Chciałby dokonać wyranego podziału na czarne i białe, lecz rzeczywistoć jest bardziej wielowymiarowa.
To co piszesz jest tylko pewnš interpretacjš, Twoim subiektywnym i niepełnym spojrzeniem. I nie wiem czy istnieje kto znajšcy pełen obraz rzeczywistoci.
Może niektórzy majš po prostu większy dystans do takich rzeczy i bardziej "filozoficzne" spojrzenie na wiat.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Nawet jeli kto taki jest to jego zdanie i tak nie będzie miało znaczenia, Pan Bóg ma swój plan i go zrealizuje. Czy nam się to ludziom podoba czy nie?
A czyimi rękoma to już inna sprawa :)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Co to takiego "PanBóg"? prosze o definicję.
Jednoczene zaznaczam że okrelenia nie majšce precyzyjnej definicji -nie sš pojęciami wartymi użytku. Bo Słowa wymyslilimy po to - a by miały swoje znaczenia. Inaczej ograniczylibymy się do komunikacji mylowej.
|
|
|
"Co to takiego "PanBóg"? prosze o definicję."
Dla jednych jest to Autor Biblii oraz Stwórca Wszechwiata.
Dla innych jest on niefrasobliwym staruszkiem, który zabawia się nami a Jego największy przeciwnik, Szatan,w krótce Go zwycięży i na ziemi zapanuje jeszcze gorsze zło, niż w tej chwili istnieje.
Ja osobicie wierzę w tę pierwszš wersję.
pzdr
|
|
|
nie ma czegos takiego jak spersonifikowany "Bog", brodaty starzec, czy wygladajacy ja morgan freeman feel good guy;) ...ja wierze w cos takiego jak wszechsiwatowy intelekt...chodzi o to ze kazdy nas jest w pewien sposob polaczony, ze ja jestem toba ty mna ja kamieniem kamien mna itp...ze wszyscy, wszystko na ziemi jest wyrazem tej samej rzeczywistosci, matrixa czy jak kto woli...wierze w karme, wierze ze zycie jest ciagiem doswiadczen, ktore w swoim rezultacie pozwola nam zostac "oswieconymi" przejsc do innych gestosci czy jak kto zwal...reszta to brednie
|
|
|
Ja tez wierze w to, ze dopiero wszyscy ludzie wiedza wszystko, co na Ziemi sie dzieje.
|
|
|
K.G. Jung używal też słowa "jednia".
A ile to jest "wszyscy ludzie"?
|
|
|
A wiesz ze numer 666 niby ten taki aly nie wiadomo ze to liczba szatana i wogole to gowno prawda odkryto zapis wczesniejszy niz ten w ktorym jest opisane 666 i okazalo sie ze ta cyfra szatana jes 669 ktos musial blednie przetlumaczyc wczesniejszy nanuskrypt czy cos takiego i tak sie przyjelo
|
|
|
666 The Nuber Of The Beast juz niedlugo.......................................
|
|
|
a jeli kto z nas jest antychrystem i pisze na tym forum, ale by był numer. Przyznać się :-P
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |