| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| CENZURA na forum | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
|
admin wyranie bawi się w cenzora, usunšł mój temat omieszajšcy busha.
panie admin czy nie wystarczy panu fakt że bezkarnie shaczył pan to forum i nikt o tym fakcie nikogo nie poinformował i może pan się czasem wpisać jako admin, czy to za mało?
MOD:
Jak każdy chciałby sobie założyć temat żeby pochwalić się fotkš (bez żadnego znaczenia na dodatek) to mielibymy jeszcze większy bałagan niż jest obecnie. Trzeba było wkleić fote w "najdłuższym..." lub "...salonie" i po problemie. Nie spinaj się tak. A jak się tak bardzo martwisz o forum to jest tu zakładka "kontakt" można napisać do właciciela (ba nawet zadzwonić) i się pożalić lub doinformować.
|
|
|
mylę że dane tam podane mogš być nieaktualne, ale w razie czego zawsze co się da zrobić :-P
sš różne sposoby na złoliwych adminów.
Wiesz dobrze że wiele osób takie tematy zakładało i jako ich nie usuwałe. Masz wyjštkowo szybkš tendencję do usuwania moich tematów. Gdy promyk zakłada bezsensowne wštki czy pisze co głupiego to tolerujesz.
|
|
|
pozatym:
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/kontakt.php:
Nie ma takiej strony w naszym serwisie.
powrót na start
przezornie usunšłe? :-P
|
|
|
Zastenawiamy się nad wolnociš. Rozmawiamy o tym, jedni uważajš że powinna być wolnoć i każdy powinien odpowiadać za siebie, inni wolš żeby była policja i sšdy. Co by się stało gdyby nie było policji i sšdów? ANARCHIA. A jak już sš sšdy i policja to zawsze może się zdarzyć że kogo zamknš niewinni, lecz to jest cena prawa.
A na forum? Nie ma admina to zasypie nas spam i reklamy apokaliptykowego forum, a jak jest to zawsze rozróżnia posty do usunięcia wedle własnego uznania, niestety nikt nie jest wszechwiedzšcy. Zauważ że niektóre głupie wštki rozwijajš się i szkoda jest tych mšdroci które sš tam zawarte, ale to nie jest powodem do tego żeby zostawiać wszystkie głupie wštki. Mylę że jakby mod zajżał tu trochę puniej i w twoim wštku byłaby choć jedna warta zostawienia wypowied to niezostałby on usunięty.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
wolę anarchie i spam niż cenzurę.
Jeli by spam pana od apokaliptycznego forum mi bardzo przeszkadzał sš również sposoby i na to.
Niepotrzebny mi wielki brat który będzie mi mówił co mam robić.
|
|
|
Tobie może pasuje anarchia, ale nie jeste tu sam. Nie bšd egoistom. Może niektórym pasuje "wielki brat"?
|
|
|
to forum było super bo była anarchia i większoci się to w pewnym sensie podobało
jest tysišce forum z wielkim bratem
a pozatym mam dziwne wrażenie szuineg że albo masz z adminem co wspólnego albo...
|
|
|
kiedy jest anarchia, pojawiajš się osoby barwne, jak choćby Goka, Ufita, kepług, a także i takie które swoje często kontrowersyjne poglšdy mogš wygłaszać bez obaw. Nie ma też funkcjonujšcej zwykle na forum z precyzyjnie okrelonš władzš, grupki podlizuchów, która tylko po to pisze na forum żeby się podlizach i zyskać aprobatę admina.
Jeli komu kiedy to forum nie pasowało miał aż nadto alternatyw. A forum bez admina trudno szukać. Można założyć, ale tu nam było dobrze.
Ze spamem sobie jako radzilimy, w razie czego szybko się przywracało stare wštki przez nowe wpisy itp.
Od kiedy jest admin, zrobiło się trochę mniej miło. Atmosfera stała się bardziej napięta.
A co do prowokatorów, bo takich dużo było kiedy, prowokacje służš poznaniu zdania innych osób, sprowokowaniu ludzi do mylenia i sš ciekawe. Teraz już ich nie ma i jest trochę nudno.
Ja lubie różnorodnoć poglšdów i form wypowiedzi nawet lubie takie które mocno wykraczajš poza przyjęte standardy. Władza wprowadza szarzyznę...
|
|
|
Ja po prostu lubie stawiać się w czyjej sytuacji i "bronić" (niezbyt pasujšce słowo, ale nie ma lepszego, o "adwokat") innych.
A od kiedy ty jeste na tym forum? Jakim nickiem wczeniej się posługiwałe?
Masz trochę racji, co za dużo to nie zdrowo, ale ja do tej pory nie zauważałem tej cenzury, więc chyba nie było jej za dużo.
|
|
|
było pare nicków ;-)
zgadnij, poglšdów nigdy nie zmieniam
mam jednego zarejestrowanego nicka
|
|
|
nie bawię sie w zgadywanki.
|
|
|
szkoda, czasem sš ciekawe
miałem długš przerwę z forum
i już mi się nie chciało się logować stšd zmiana nicka
|
|
|
Na przykład szuineg to kepułg.
A odnonie MODa, to jest pożyteczny, bo kasuje spam.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
też miałem takie wrażenie zwłaszcze przez ten pikonet.pl
spam można usunšć inaczej
a cenzura nigdy nie jest potrzebna
|
|
|
Tak i jeszcze parę razy "Alfa & Omega", raz "Jezus" raz "kepług", był jeszcze "zmazy", "spowymazywanych_dwuch", "powymazywany" i "wymazywany" tyle pamiętam.
No i dwa razy dopisałem goce "podpis" za co jš przepraszam ;)
|
|
|
hehe nie tłumacz się, pod postaciš "kepług" bardzo mšdrze piszesz, ja też trochę gosię poudawałem czasem :-P
|
|
|
hmm przepraszam, że się wtršcam, ale przez kilkanacie dni to ja byłem kepŁUGiem, nie mylić z kepuŁGiem (czyli szuineg). przejšłem ten nick od jakiego palanta, który go porzucił. było troche prowokacji, troche innych tekstów i wraz ze zmianš nicka na Campari (czyli postać ostatecznš, która wyraża moje poglšdy, czyli poprostu to jestem JA ;) kepług umarł mierciš naturalnš wraz z marianem (postaciš sympatycznš, ale nic nie wnoszšcš, tylko zadajšcš pytania).
więcej nicków nie pamiętam, bo chyba nie było więcej nicków ;)
|
|
|
dodatkowo, od poprzedniego kepługa, (który zniknšł na kilka ładnych tygodni i już nie wrócił), jako nowy kepług przejšłem krótki, acz treciwy zwrot - jebiesz ;)
a tenże zwrot przechwycił ode mnie wiadomo kto ;)
|
|
|
hehe, no i potwierdza się że brak cenzury i sztywnych reguł sprzyja napływowi osób ciekawych i kolorowych (ale nie w sensie koloru skóry), a władza tworzy szaractwo
Kiedy o mało nie polałem się ze miechu i ciekaw jestem kto z was panowie walnšł taki temacik: Gosia: Haarp mnie znów zaatakował i tam było co własnie mocno zabawnego a że byłem najarany to nie pamiętam co a szukać mi się nie chce :-P
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |