| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| UFO tylko dla odstraszenia ludzi? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
Czytałem gdzie, że Amerykańskie wojska powymylały UFO, aby ludzie nie jedzili tam, gdzie je podobno widziano. A tam gdzie je widziano, stojš teraz bazy wojskow, i inne lotniska wojskowe, magazyny itp.
|
|
|
ktos kto napisal tekst ktory czytales nie ma raczej zbyt szerokiej wiedzy na temat zjawiska UFO. NOLe nie sa tylko obserwowane przez ludzi wspolczesnie nam zyjacych. Istnieja obrazy, relacje ktore swiadcza o tym, ze UFO instnieje od tysiacleci! A co do tego ze widywano obiekty niedaleko baz wojskowych to sie zgadza jak najbardziej :) rzadawe organizacje caly czas prowadza revers-enginnering technologii NOLi.
|
|
|
Goka za to już nie musi nic czytać, bo już wszystko wie, a czego nie wie to sobie sama wymyli.
A gadanie, że kto wymylił UFO, aby ludzie się bali i nie kręcili się w pobliżu baz amerykańskich, to nonsensowna bzdura - przecież to działa dokładnie na odwrót.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ja mylę że UFO to ciema, cilej mówišc jest to zespół fałszywych przez kogo inicjowanych zjawisk które wszystkie razem składajš się na przepowiadanš od dawna "instytucję" fałszywego proroka.
|
|
|
Darek masz racje. To tylko przyciaga ciekawskich. Gosiu nie bede sie wypowiadal na Twoj temat bo i tak juz duzo powiedziano :)
antiUS zjawisko UFO jest bardzo dobrze udokumentowane! A co do tego, ze jest przez kogos inicjowane to przez kogo i w jakim celu wg Ciebie? Hmmm wielu uwaza ze UFO=kosmici co nie do konca musi byc prawda. Jednak w swiecie zjawisk o ktorych rozmawiamy NICZEGO nie mozemy byc pewni. Moze tylko tego ze bardzo malo wiemy....
|
|
|
moje hipotezy co do ródła tych zjawisk sš takie.
Nie będę się wgłębiał w tłumaczeniu niezorientowanym praw rzšdzšcych astrealem bo jest na ten temat mnóstwo ksišżek. W astrealu przecież żyjš sobie również doć puste, błškajšce się energie, które aby się zmaterializować potrzebujš energii np. z tego wiata. Istnienie wampirów w przeszłoci też jest niby udokumentowane. Czemu to mówie. Albowiem te istotki aby dostać więcej energii żerujš na ludzkich marzeniach, wierzeniach. Jeli wystarczajšco dużo osób w co wierzy to się pojawia, przynajmiej dla tych co wierzš. Ten wiat jest bardzo podatny na iluzje, gdyż człowiek żyje cały czas złudzeniami bo ogranicza go materia.
Pewnie chaotycznie wytłumaczyłem ale czy nie zauważacie że jeli kto w co głęboko wierzy w końcu zatraca możliwoć właciwego interpretowania faktów, bo interpretuje wszystko pod jeden adres.
Sš nawet na tym forum osoby które co wyczytały i sš więcie przekonane że to co ma na nie wpływ lub też słuchajš jakiej radiostacji i sš przekonani że kto jest jej przeciwny jest sługš diabła.
UFO istnieje. Dzięki temu że wiele osób w nie wierzy. Ale istnieje jako potocznie mówišc "zjawa", projekcja, zmaterializowany sen, jeli zły duch (nieczysty w sensie nie żyjšcy w harmonii z wrzechwiatem) chce się zmaterializować bazuje na naszych marzeniach, o ile sš silne mu się to uda. To stara zasada wywoływania duchów i wogóle czarna magia na tym włanie bazuje. Ale wszelkie kontakty z "nieczystymi" duchami kończš się oczywicie obłędem lub utratš poczucia rzeczywistoci.
UFO jest zwišzane z tym że idš zmiany na wiecie (i we wrzechwiecie też) i duchy które sš tym zaniepokojone (każdy stereotyp na ziemi pochodzi też od złych energii), sš zaniepokojone tym że ich ofiary (których energetycznym kosztem żyjš jak pasożyty) mogš zostać im odebrane. To zawikłane co mówie i pewnie sš tu osoby które rozumiejš o co mi biega i pewnie będš potrafiły to lepiej wytłumaczyć.
|
|
|
*wszechwiecie* nie wrzechwiecie - powinienem pieszyć się powoli ;-)
|
|
|
antiUS rozumiem dokladnie jak pojmujesz zjawisko UFO. Moje zdanie jest co prawda odmienne od Twojego no ale szanuje to co Ty uwazasz. Tak nawiasem mowiac to nawet dobra teoria. Ja osobiscie nie wierze w NOLe, bo wierzyc mozna w cos co niekoniecznie istnieje. Dla mnie UFO to fakt :)
Serdecznie pozdrawiam ludzi ktorzy maja jeszcze cos do powiedzienia
|
|
|
UFO nie istnieje, tak?
A ja wam mówię, że ludzie sš tworzeni przez złe duchy, aby straszyć kosmitów ;)
No bo przez kogo mogš być materializowane tak głupie i złe istoty jakimi sš ludzie, jak nie przez złe duchy?
A ty antiUS, co tak się boisz UFO, jak ci co słuchajš wiadomej radiostacji bojš się wszystkich "innych" uważajšc ich za sługów diabła?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Inaczej by uważał gdyby się sam z nimi spotkał.
A ja uważam całe to życie za iluzję.
Nie żyjemy naprawdę pełniš życia, to co w rodzaju Matrixa.
Życie na Ziemi to tylko chwilowy sen dla naszej duszy.
[%sig%]
|
|
|
Taa, spotkałem się z różnymi, zarówno szarymi, jak i ludzio-podobnymi i pisałem o tym na forum.
Jest też dużo literatury na ten temat.
[%sig%]
|
|
|
literatura jest na wiele tematów, nie zawsze prawdziwych.
A nie uważasz że mogło to być to o czym pisałem, istoty z astrealu bawišce się twoim kosztem? (to tylko hipoteza) Ale jak umiesz to rozróżnić?
|
|
|
Z istotami z astralu też miałem do czynienia i były one (te złe) bez porównania bardziej nieprzyjemne.
A z literaturš proponuję się zapoznać - tak tylko dla wyrobienia sobie własnego zdania.
[%sig%]
|
|
|
nie wiem czy Darek niejasne sie wyrazilem ale dla mnie zjawisko UFO jak najbardziej istnieje! Wielokrotnie mialem z nim do czynienia zajmujac sie raportowaniem swiadkow no i sam wielokrotnie miewalem obserwacje. Juz sie zaczynam gubic. antiUS dla Ciebie to istoty z astralu powoduja zjawisko o ktorym mowimy?
|
|
|
Kubelek - spoko, jasno się wyraziłe.
Ja też się jasno wyrażam, ale nie mówię wszystkiego, poza tym lubię pożartować.
To ciekawe, że KK nie zaprzecza istnieniu UFO, ostatnio nawet wypowiadajš się wprost na ten temat i mocno się tym interesujš. Czarne jest sprytne i wie ku czemu to wiedzie, ale i tak im to nie pomoże :)
Za to bardzo konserwatywni pozostajš Jehowi - dla nich UFO to nic innego jak tylko demony.
[%sig%]
|
|
|
Co nie zmienia faktu że jehowi mogš mieć rację, kiedy to już wałkowalimy ;)
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=33153&t=31932
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |