| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Sekty czy kabaret? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48 |
|
http://www.milosierdzie-boze.com/
ciekawe co sobie wyobraża właciciel tej strony :-P
na poczštku mnie zdziwił, potem rozmieszył a teraz pytam was o zdanie i reakcje.
|
|
|
Co to jest. Nie wchodze dalej bo nie wiem czy nie ma tam jakiegos parcha, a nie korzystam ze swojego kompa i sie troszeczke kurcze obawiam.
[%sig%]
|
|
|
To co dla Ufity.
Ja nie lubię żadnych sekt, łšcznie z sektš katolickš.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Popieram Dareczku!!
mam tak samo... jeszcze trafia do mnie buddyzm co nieco:)))
|
|
|
Taa, buddyzm co nieco, ale bardziej takie rzeczy jak to:
http://ksiegarnia.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_book_info&products_id=331
[%sig%] |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ja pie***
ten człowiek już się powinien leczyć
czytam to co on pisze i nie wiem czy się miać czy płakać
a najlepiej to go odpowiednie służby powinny namierzyć i się nim zajšć
a jego przepowiednie
(tylko częć)
PO KOŃCU WIATA, NIE BĘDZIE KAR W KOSZYKÓWKĘ, HOKEJA, I INNE DYSCYPLINY SPORTOWE, GDZIE SĽ KARY ZA PRZEWINIENIA OSOBISTE.
PO KOŃCU WIATA, W PIŁKĘ NOŻNĽ NIE BĘDZIE ŻÓŁTYCH, CZERWONYCH KARTEK.
WOJSKA AMERYKAŃSKIE WYPROWADZĽ SIE Z IRAKU.
BĘDZIE POKÓJ W JEROZOLIMIE.
NIE BĘDZIE MAŁYCH, CIASNYCH SKLEPIKÓW.
NIE BĘDZIE TAKICH PROGRAMÓW JAK: BAR, CO Z TĽ POLSKĽ, PRZEWIETLENIE, TOK SZOŁ. itp. DLACZEGO? BO TO JEST POMYSŁ DIABELSKI.
POLSKA, W PIŁKĘ NOŻNĽ ZREMISUJE Z ANGLIĽ, W ANGLI 2:2. 2005r.
W POLSCE, BĘDZIE NOWA PARTIA, KTÓRA BĘDZIE OTRZYMYWAŁA 98% GŁOSÓW.
PO KOŃCU WIATA NIE BĘDZIE LIZBIJEK, GEJÓW.
NIE BĘDZIE PERFUM.
NIE BĘDZIE KONCERNU SAMOCHODOWEGO FIATA.
NIE BĘDZIE BUDYNKU SEARS W CHICAGO.
PO KOŃCU WIATA, BĘDZIE RUCH NA CAŁYM WIECIE PRAWOSTRONNY I SYSTEM METRYCZNY I POMIAR W KILOMETRACH, KILOGRAMACH, LITRACH.
BĘDĽ NOWE, LEPSZE I SZYBSZE OD CONCORDÓW SAMOLOTY.
BĘDZIE JEDNA NOWA WALUTA, PIENIĽDZE NA CAŁYM WIECIE.
GOŁOTA BĘDZIE MISTRZEM WIATA WAGI CIĘŻKIEJ, ALE DOPIERO JAK JA BĘDĘ JEGO, MENADŻEREM, PROMOTOREM.
PRZED KOŃCEM WIATA LUDZIE BĘDĽ CHOROWALI NA CHOROBY TAKIE JAK - WYSOKA TEMPERATURA, WYMIOTY, BIEGUNKA, NIEWYDOLNOĆ NEREK, NERKI PRZESTANĽ PRACOWAĆ. MEDYCYNY NIE BĘDZIE NA TE CHOROBY. TYLKO MODLITWY PRZED OBRAZEM O TRZECH PROMIENIACH I DO MIŁOSIERDZIA BOŻEGO, TE CHOROBY WYLECZĽ.
PRZED KOŃCEM WIATA MĘŻCZYNI BĘDĽ SIĘ PODNIECAĆ NA WIDOK ROZEBRANYCH KOBIET. BĘDĽ SIĘ ONANIZOWAĆ.
NIE BĘDZIE PLATFORMY OBYWATELSKIEJ.
NIE BĘDZIE NIEKTÓRYCH DYSCYPLIN SPORTOWYCH - RUGBY, SKOKU O TYCZCE, RZUTU OSZCZEPEM, STRZELANIA, BIATHLONU.
LUDZIE PRZESTANĽ LATAĆ W KOSMOS.
SEWERYN KRAJEWSKI POWRÓCI DO CZERWONYCH GITAR.
URSZULA PIOSENKARKA PRZEPROWADZI SIĘ DO USA.
CZESŁAW MIŁOSZ PRZEPROWADZI SIĘ DO USA. BĘDZIE wskrzeszONY.
NIE BĘDZIE RONDA - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI.
NIE BĘDZIE KSIĘGI GUINESSA, PRAW AUTORSKICH - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI
|
|
|
hehe co do służb to przesada, to jaki mieszny człowiek, dzięki takim ludziom można się pomiać, sekty ogólnie sš zabawne bo zawsze pisze tam tyle bzdur i banialuków a o dziwo kto w to wierzy :-P
|
|
|
no w sumie masz racje, a co do służb, to najlepiej medyczne niech go namierzš ;)
|
|
|
właciwie to zastanawiam się czy nie powypisywać kiedy takiego steku bzdur na jakiej stronce i potem zobaczyć ile osób w to uwierzy, podejrzewam że zasada jest prosta: czym bardziej absurdalne tym więcej zwolenników. Pewnie dlatego że ludzie w tym wiecie szukajš prawdy nie zawsze tam gdzie ona się znajduje :-P.
Chyba najzabawniejszš rzeczš jeli chodzi o sekty jest tłumaczenie ich góru, czemu wyznawcy sekt zwykle głoszšcych szczytne ideały miłoci, każš sobie wysyłać kasiorkę i kupować jakie paradoxalne rekwizyty.
|
|
|
...przesada...na poczatku myslalam ze to jakis chory fanatyk ale teraz mi sie wydaje ze ktos sobie po prostu jaja robi!!!
|
|
|
Rydzyka i tak nikt nie przebije - jest najskuteczniejszy.
[%sig%]
|
|
|
Tak, bo nie jest sam.
W jednoci siła. Jednoci w Jezusie Chrystusie.
Pozdro
|
|
|
tak zwłaszcza że rydzyk jak mało kto zaprzecza wszystkim słowom które mówił Jezus
|
|
|
amen Ufito
Rydzyk i jego sekta i tak jest the best, to racja ;)
|
|
|
Od kiedy prawda to brednie ?
Może to nowomowa gejowsko-lesbijsko-unijno-proaborcyjna ?
Pozdro
|
|
|
tak, fanatyzm zaślepia umysł :-P
zastanawiam się czy fanatycy britney spears też są tacy męczący jak fanatycy rydzyka?
|
|
|
jego męczą kompleksy. Tutaj się spełnia wkońcu kumpli poznał.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |