| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Takie osoby jak promyk x psują forum | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
twoja odpowied mówi sama za siebie a ja nie jestem dorotkš, pomyliłe adresy lamerze
|
|
|
mógłbym z tobš dyskutować dziecko, ale szkoda mi czasu na takich palantów jak ty, kiedy się takich załatwiało ddosem, ale mam nadzieje że admin w pore się tobš zajmie, chociaż widziałem że ostro się podlizujesz. EOT
|
|
|
panie MODERATORZE, czy Łokietek to Doro????
prosimy o szybkš odpowied i z góry dzięki!
|
|
|
hahahahahahahhahahaa Dosem to Ty możesz sobie BANIE sformatować i Partycje założyć od nowa ale tylko w przestarzałym systemie plików Fat32.
|
|
|
nie skomentuje tego, bo chyba nie wiesz co to dDoS ale dziwie się że admin toleruje taki dół intelektualny jaki reprezentuje ten dzieciak promyk.
|
|
|
Łokietku nie wojuj bo Ci nosek przytre.
MOD:
Jebiesz Promyk X, i to ostro.
|
|
|
czekam aż spełnisz swoje groby, a czekam również na reakcje admina, na twoje podszywanie się pod niego
|
|
|
Łokietek=Doro
a co na to Moderator?
potwierdzi czy zaprzeczy?
|
|
|
Doro, skończ wać wstydu oszczęd, bo to już sie robi tak żenujšce, że głowa mała :/
to, że Promyk często robi sobie jaja, to jest w porzšdku, bo taka jest jego natura, ale ona przynajmniej nie jest takim hipokrytom jak ty, a jedynie z ironiš nabija się z hipokrytów, lalek barbie, osób z zakrzywionš psycha itd.
|
|
|
[ja nic nie chcę mówic, ale mimo, że Doro jest hipokrytkš, to chyba teraz się kto pod niš poszywa :P]
|
|
|
Campari (---.chello.pl)
"nie jest takim hipokrytOM jak ty"
powinno byc hipokrytĽ ;)
|
|
|
campari, ty też obniżasz poziom tego forum, i nie wy będziecie decydować kto jest osobš z zakrzywionš psychš czy hipokrytom bo jestecie dzieciakami które się dorwały do kompa, od kiedy przyszlicie tutaj psujecie to forum i to mi się nie podoba. Nie mam nic przeciwko robieniu sobie jaj ale na poziomie, a wasz poziom jest niższy niż niski. Bez odbioru.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |