Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Takie osoby jak promyk x psują forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

a admin toleruje chamstwo i bezmózgowie.

jebiesz.

Dorotko :* MOD: Zonk

twoja odpowiedŸ mówi sama za siebie a ja nie jestem dorotkš, pomyliłeœ adresy lamerze

Jebiesz nigdy Się nie myle.

mógłbym z tobš dyskutować dziecko, ale szkoda mi czasu na takich palantów jak ty, kiedyœ się takich załatwiało ddosem, ale mam nadzieje że admin w pore się tobš zajmie, chociaż widziałem że ostro się podlizujesz. EOT

panie MODERATORZE, czy Łokietek to Doro???? prosimy o szybkš odpowiedŸ i z góry dzięki!

hahahahahahahhahahaa Dosem to Ty możesz sobie BANIE sformatować i Partycje założyć od nowa ale tylko w przestarzałym systemie plików Fat32.

nie skomentuje tego, bo chyba nie wiesz co to dDoS ale dziwie się że admin toleruje taki dół intelektualny jaki reprezentuje ten dzieciak promyk.

Łokietku nie wojuj bo Ci nosek przytre. MOD: Jebiesz Promyk X, i to ostro.

czekam aż spełnisz swoje groŸby, a czekam również na reakcje admina, na twoje podszywanie się pod niego

Łokietek=Doro a co na to Moderator? potwierdzi czy zaprzeczy?

Łokietek to Judasz.

Doro, skończ waœć wstydu oszczędŸ, bo to już sie robi tak żenujšce, że głowa mała :/ to, że Promyk często robi sobie jaja, to jest w porzšdku, bo taka jest jego natura, ale ona przynajmniej nie jest takim hipokrytom jak ty, a jedynie z ironiš nabija się z hipokrytów, lalek barbie, osób z zakrzywionš psycha itd.

ale jazda !!!! ja kurna mam radoche jak w orgazmie

[ja nic nie chcę mówic, ale mimo, że Doro jest hipokrytkš, to chyba teraz się ktoœ pod niš poszywa :P]

Campari (---.chello.pl) "nie jest takim hipokrytOM jak ty" powinno byc hipokrytĽ ;)

to Lucyfer chyba :)

campari, ty też obniżasz poziom tego forum, i nie wy będziecie decydować kto jest osobš z zakrzywionš psychš czy hipokrytom bo jesteœcie dzieciakami które się dorwały do kompa, od kiedy przyszliœcie tutaj psujecie to forum i to mi się nie podoba. Nie mam nic przeciwko robieniu sobie jaj ale na poziomie, a wasz poziom jest niższy niż niski. Bez odbioru.

hej belzebup nosa :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.