| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wasze SNY o przyszłości | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
Szkoda, że tak mało z was publikuje swoje prorocze sny na temat przyszłoci.
Jeli takowe pojawiš się w tym wštku to proszę forumowiczów o niewymiewanie innych, bo przypuszczam że często to jest przyczynš zaniechania ich dalszej publikacji.
|
|
|
snily mi sie szczury i czulem we snie smród
jak do nich dochodzilem bylo to okropne
jeden z nich nawet chcial mnie ugryzdz . Nigdy nie analizowalem snu ale przeraza mnie ten smród .
|
|
|
To chyba nie był sen o przyszłoci, tylko sen wyrażajšcy twój stosunek do szczurów.
Miałem kiedy białego samca (43 cm z ogonem) - sprytna bestia :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
miałem takiego białego szczurka z czerwonymi lepiami na ramieniu,obwšchujšc szyje pokazał mi 2 ostre kły przy tętnicy wtedy obrót na pięcie spowodował powstanie siły odrodkowej która wygrała z jego pazurami. Była to sympatia mojego kolegi z podstawówki. Raczej krótko żyjš.
|
|
|
Jeli biega o zmiany, które nadchodzš, to zaczšłem to czuć jeszcze zanim zaczšłem o tym czytać. Miałem sny, wiem że pewnego dnia nie wstanie wit i będzie ciemno przez co najmniej dobę, a po niebie będš latały jakie wiatła. Wiem, że mój blok będzie się chybotał, ale się nie zawali.
W ostatnich dniach - mówi Bóg - wyleję Ducha mojego na wszelkie ciało, i będš prorokowali synowie wasi i córki wasze, młodzieńcy wasi widzenia mieć będš, a starcy - sny. Nawet na niewolników i niewolnice moje wyleję w owych dniach Ducha mego, i będš prorokowali.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Szczury żyjš około 7 lat.
[%sig%]
|
|
|
7 -1 = 6
7+ 2 = 9
7 + 6 = 13
różnice 1 + 2 + 6 = 9 Energia ze szczura :)
|
|
|
Jeżeliby zaczšc temat snów i to zwišzanych z bodajby z jakimkolwiek czasem to mało ludzi to opowie .To jest szerokie forum.
|
|
|
Ten sen o szczurach byl w ostatnia noc , jak napisalem wczesniej ten fetor byl bardzo
okropny i nawt teraz jak o tym pomysle to mnie trzesie . Mam pytanie czy mozliwe jest aby zmysl powonienia dzialal tak mocno w czasie snu , przezylem juz troche ale takie cos przytrafilo mi sie zapewne pierwszy raz .
|
|
|
ja miałem wiele snów o przyszłoci, najwięcej o powodziach, wielkich powodziach, huraganach (w Polsce!) a także te o erze wodnika (jak będzie wyglšdała tam codziennoć). Może kiedy je opisze, ale najpierw czekam na wasze sny.
|
|
|
Niemcy w obozach pracy wykonywali dowiadczenia na mózgu ponoć nacisk w jakim miejscu powoduje nieprzyjemne odczucie smrodu. Ogranicz kawe i papierosy a unikniesz wylewu.
|
|
|
Dzieki za rade kawe pije i papierosy kopce od czasow akademickich to jakies no no 25 lat palenia
|
|
|
jesli chodzi o liczby to jeden z przykładów jak można je dopasować do wszystkiego, ale nie codzi o podwarzanie numerologii bo nie mam o niej pojęcia jeszcze.
|
|
|
Mój sen jest dosć dziwny nie wiem czy zaliczyc go do snów proroczyczch.
Jestem w gigantycznej bibliotece (półki z ksišżkami sš bardzo wysoko) czuje się w niej bespiecznie). Szukam wyjcia. Idšc między regałami patrze się na ksiazki na których sš zamisane litery (chyba inicjały) wiek i czaszka na kazdej czaszka. Gdy chciałem chwycić jednš z ksiażek tak jakby przechodził mnie pršd i opadały siły, byłem tak słaby ,że nie mogłem wycišgnac ksišżki. Potem znów zaczołem biec i dotarłem do wyjcia (wielkie drzwi podobne do dzrzwi mierci z watykanu z bazyliki w. Piotra). Gdy znalazłem sie na zewnštrz niebo było szare skryte chmurami. Ziemia była spopielona czy co w tym stylu. Drzewa buły martwe i widać było tylko ruiny zgliszcza budowli. W powietrzu czuć było odór gnijšcych ciał. Nagle przede mnš (ok 3, 4 metrów) zaczeły ić a raczej sunšć postacie w czarnych ''habitach'' z kapturami. Gdy podbiegłem bo tych ''osób'' (bo była to grupa ok 60 postaci poruszajacych się w parach, tworzyli doć długi sznur). Odsłoniłem jednej kaptur była to kobieta ok. lat 36 - 42 (gdy dotknołem kaptura przeszło mnie przerażajšce zimno). Ta osoba była MARTWA lecz patrzyła się przed siebie i nie muwiła ani słowa. Gdy odkryłem twarz drugiej postaci był to męszczyzna w wieku ok. 30 lat i jego wyraz tważy był podobny. Nagle usłyszałem Krzyk przerazliwy przez, który doznałem bólu rozchodzacego się po całej czaszce. I w tedy gdy się obruciłem zobaczyłem postac lecacš na mnie w czrnym podartym płaszczu i w kapturze gdy zobaczyłem jego kose poczułem juz jej ostrze, które rozdziera mnie na pół. Gdy się obudziłem na pocieli widać było ok 1.5 metrowš smugę zaschniętej krwi.
P.S.
jestem nowy na tej stronie. Praktykuję magię od 8 lat jeżeli ktos chciałby ze mnš porozmawiać to piszczie pod numer gg 3524135
[%sig%]
|
|
|
Co do Rzymu, kiedy czytajšc przepowiednię Iramiera zastanawiałem się o jakim miecie mówi jego przepowiednia okrelajšc je jako "złote miasto", po jaki paru tygodniach miałem sen w którym przeglšdałem folder "ruiny złotego miasta" i tam pokazany był zniszczony Rzym, jednym zdaniem sen mi odpowiedział że owym złotym miastem jest Rzym (z powodu koloru budowli który wydaje się być złoty). Rzym czeka zagłada atomowa.
|
|
|
mi sie nia rzeczy ktore sie sprawdzaja ale to takie proste typu jak dokladnie maluje rzesy lub jaka sobie herbate wypije (a mam dosc duuuzy wybor) ale to ze mi sie to snilo uswiadamiam sobie to dopiero po wykoaniu tej czynnosci ...
ja rowniez mialam szczura ale ten korego ja mialam zyl mi tylko 2 lata no tak samo jak jej matka i inne szczurki z tego miotu ... moze jakas inna rasa... super zwierzštko
|
|
|
Dariusz, ten twoj sen jest podobny do mojego co ja mialem. Wstalem w tym snie rano, patrze w okno i jest jakby noc i byly tez swiatla, ale o dziwo gdzies po poludniu juz jasno sie zrobilo...
|
|
|
mam rzadko sny włanie się obudziłem spisze go tutaj chociaż nie dotyczy końca wiata ani przepowiedni które uratujš ziemie.
niło mi się że dostałem prezent od dziewczyny z którš 6 lat się spotykałem,a z którš się tozstałem 9 miesięcy Temu. Prezentem była jej Dziwna Fotka i Maska i stalowa maska. Na Fotce miała piersi na wierzchu na ich końcach jedynie przyklejone 2 srebrne gwiazdy. Zadziwiła mnie ta fotka ponieważ to cnotliwa dziewczyna która za mojej kadencji nie zrobiłaby pół nagiej fotki zaczšłem dochodzić patrzšc na tło gdzie była robiona patrzšc na tło. Za niš była szkolna Tablica zorientowałem się że robiona była w szkole (redniej)Jej klasa składała się wtedy z większoci dziewczyn było tam tylko 2 goci. na Fotce miała język na wierzchu wytknięty nos jak byk przekuty a w nim kolczyk taki jak byki majš. uszy też miała w dużej iloci takich kolczyków i poliki też były nimi przekute. Zdziwił mnie ten obraz jej gdyż co niedziela chodzi do Kocioła i jest osobš bardzo wierzšcš pełnš cnót. włożyłem stalowš Maske od niej na Twarz spojżałem w lustro Wyglšdałem prawie jak ona na Fotce. Gdy zdjšłem maske po chwili krew z szyjnej Tętnicy falami strumyka zalewała lustro w którego odbiciu zobaczyłem poprzecinanš swojš twarz tak że skóra na brodzie rozeszła się na boki tworzšc rozstępy spojrzałem na maske miała specjalnie ostre krawędzie zrobiła mi 2 dziury w szyji po jednej jak i po drugiej stronie ale tylko z jednej strony tryskała falami krew. Pomylałem w tym nie wtedy za co ona ma takie negatywne myli aby wyrzšdzać mi krzywde pomylałem że jš bardzo zraniłem mimo iż ona ze mnš zerwała. jak dojechałem do szpitala w lustrze zobaczyłem swojš twarz i były na niej głębokie dziury takie jak bym miał ospe co mnie znów przeraziło bo zawsze miałem karnacje ładnš i nigdy nie miałem takich zjawisk jak pryszcze czy wysypki.Reszty z tego snu nie pamiętam ale raczej widziałem jej miech ze mnie.Działo się to niecałš godzine temu. Pozdrawiam był to dla mnie dziwny sen bo ja rzadko wogóle miewam sny a jeszcze rzadziej złe.
|
|
|
Ja to wogole nie mam juz snow, albo ich nie pamietam. Ale co sie dzieje jak nie ma snow? gdzie jest ta nasza swiadomosc? ja to mam tak ze zasypiam a po chwili sie budze rano...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |