| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Lepper -Fakty Oceny Opinie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
|
Ten gosc to znany nam wszystkim wicepremier od burakow i blokowania drog. Ciekawe co to bedzie w tym naszym polskim piekielku jak ten watazka dojdzie do wladzy. Trzeba sie bedzie chyba wyprowadzic na inna planete.
[%sig%]
|
|
|
post nie przedstawia Faktów. Jakby postu nie było byłoby tu tak samo.
|
|
|
Widzialem go ostatnio u Majewskiego w schow. Ale dal czadu z tymi trampami z chin.
[%sig%]
|
|
|
zaznaczę że polityków wszystkich uważam za kłamców, bo żeby zwyciężyć w jakichkolwiek wyborach trzeba być lizusem, kłamcš i cwaniakiem, ale wród tych cwaniaków i chachmentów lepper wcale nie jest najgorszym. On przynajmiej nie popiera kapitalizmu, choć jego poglšdy sš zmienne.
|
|
|
Slyszalem kiedys jak psioczyl na Rydzyka i jego radyjko. Niby ze trzeba z tym zrobic porzadek i co okazalo sie ze jako jeden z pierwszych szturmuje Rydzykowa rozglosnie aby pokazac w niej swoja gebe. To hipokryta kuty na cztery lapy.
[%sig%]
|
|
|
Autor: ... (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
"On przynajmiej nie popiera kapitalizmu, choć jego poglšdy sš zmienne."
kapitalizm może i nie jest dobry, ale socjalizm tym bardziej
|
|
|
każdy z polityków to hipokryta, nie powtarzam wywiechtanych haseł, nie wierzę w kapitalizm i demokrację ani w żaden ustrój oparty na przymusie, rzšdzeniu większoci itp. To temat rzeka, więc nie będę się zbytnio rozpisywał, co szczęliwsze po kataklizmach wszystko się zmieni.
Lepper, kaczyński, tusk, kwaniewski, balcerowicz wszyscy oni sš warci siebie. Dopuki wybierać będziemy showmanów którzy umiejš się każdemu dopasować i każdego obdarzyć pięknym sztucznym umiechem, magików ulicznych i cwaniaków (a demokratyczny wybór tylko taki scenariusz przewiduje) doputy będzie tak jak jest i nic się nie zmieni.
W demokracji wybieracie tego który się umie podobać jak największej masie ludzi, popatrzcie w lokalnym swoim gronie, jeli kogo wszyscy lubiš to zwykle jest to największa winia ze wszystkich.
|
|
|
tak, zgadza się, ale wštpie żeby do 2012 wymylono idealny ustrój, jedyna szansa w tym co się stanie w 2012 i póniej ;)
|
|
|
nie chce tu pisać zbyt długich esejów więc napiszę wyjštkowo lakonicznie, przyszły ustrój nie będzie oparty na poddaństwie i dominacji, ze wszystkimi tego konsekwencjami, ale to oczywicie ogromne uproszczenie...
|
|
|
Proszę o fakty a nie tylko opinie "Lepper, kaczyński, tusk, kwaniewski, balcerowicz wszyscy oni sš warci siebie" wrzuciłe wszystkich do jednego kotła wydziele z niego Leppera i Kaczyńskiego a Ciebie proszę Faktami pokaż nam jakcy sš poczynajšc od Kaczyńskiego ggdyż nie zauważam aby był okrzesany słowem czy miał wizerunek show men-a.Chyba Twoje fakty nie polegajš na Faktach z Polszmatu który odrzuca Kaczyńskiego ze względów niedotykania posadzki siedzšc na wysokim krzele.
|
|
|
Mnie prawie wszyscy lubiš, a nie jestem winiš. Mało tego darzš mnie szacunkiem za to że mam swoje zasady i niczego nie owijam w bawełnę, tylko walę prosto z mostu.
Oczywicie znajdš się tacy, którzy poczujš się dotknięci słowami prawdy, ale to ich problem i po przemyleniu sprawy im przechodzi.
Zauważyłem, że chyba najważniejsze żeby być szczerym, niektórzy w rozmowie ze mnš dziwiš się że tak można, ale po krótkim czasie sami się otwierajš.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
przyznaje się do grzechu nie podania argumentów, jednak bym musiał długo pisać na ten temat a dzisiaj mi się nie chce, dla mnie telewizja polsat i tvn sš wyjštkowo gówniane, więc napewno stamtšd nie czerpię natchnienia. Jak już pisałem w ustroju zwanym kapitalizm, ale również w każdym innym który był w historii obecny, nie jest możliwe wybranie kogo prawdziwego na polityka, albowiem wygrywajš jednostki które umiejš najlepiej rozpychać się łokciami, umiejš wietnie mamić, kłamać, ić po trupach do celu, ale wiesz mi że gdybym miał to wyjanić potrzebowałbym trochę więcej czasu niż godzinę, więc nie sšdze by kto to chciał dzisiaj czytać.
|
|
|
Dariuszu czy napewno masz na myli wszystkich? Bo jeli mylisz o wszystkich twych znajomych, to jednak nie sš wszyscy... Chodzi o zlepek ludzi np. w pracy, w szkole itp. a nie osób wybranych przez ciebie.
|
|
|
to tak jakby napisać a co na to sšsiedzi. Dariusza post odebrałem jako namowe do szczeroci poprzez którš nie jestemy odrzucani. Faktem jest reakcja na akcje "zbieram na piwo"
|
|
|
innš sprawš jest że ludzie rzadko odwdzięczajš się szczerociš na szczeroć, czasem ów szacunek jest udawany, pozatym zdarza mi się wyrażać się nieprecyzyjnie, chodziło mi o to czy ludzie uznajš kogo za swego przywódcę i dajš się omamić jego słowami, wówczas możemy powiedzieć że większoć podporzšdkowuje się takiemu osobnikowi i takie osobniki włanie często sš winiami, trochę już przeczytałem twoich postów DW i wiem że winiš napewno nie jeste, no ale... jak dotšd nie widziałem cię wród posłów... może szkoda.
|
|
|
Już wyjaniłe, a gdyby mimo wszystko chciał co więcej napisać, to przynajmniej ja bym to chętnie przeczytał.
W ogóle, mylę że takie forum to wspaniała rzecz. Można tu przeczytać wypowiedzi reprezentantów różnego podejcia do życia i ich wzajemnš wymianę zdań, pokazanie argumentów.
Jest to swego rodzaju pokazówka, ludzie którzy nawet sami nie biorš udziału w dyskusji mogš się tu dużo dowiedzieć.
W życiu codziennym, w mediach takich dyskusji nie uwiadczymy. Możemy popatrzeć na polityków jak robiš z siebie idiotów, ale z ich rozmów nic nie wynika. Wiadomo, że ci ludzie nie mogš być szczerzy i nie mogš poruszać pewnych niewygodnych dla siebie tematów, bo pomimo wszystko jadš na jednym wózku.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wielokropku - napisałem "prawie wszyscy", a nie "wszyscy".
[%sig%]
|
|
|
to forum jest spoko, może dzięki temu włanie że nie ma tu władzy, czasem jest syf, ale to też jest ciekawe, gdy jest władza na jakim forum formuuje się grupka lizuchów którzy wietnie wyczuwajš poglšdy i humorki admina i się układajš, a jak wiadomo każda władza nawet tak mieszna jak admina forum robi człowiekowi z mózgu wodę i prowadzi do absolutyzmu, często na forach na których admin cišgle pilnuje porzšdku usuwa niewygodne lub sprzeczne z jego poglšdami wštki, tego nei ma na tym forum (ale nieustannie widzę że niektórym tego brakuje!) , sš ludzie którzy jeli nie ma władzy która by wskazywała w jakim kierunku majš działać dostajš fioła, tacy stopniowo znikajš z tego forum. To forum mimo wszystkich mankamentów jest własnie jednym z lepszych bo każdy może tu pisać co chce nawet największe bzdury.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |