Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Lepper -Fakty Oceny Opinie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

Patrz na mnie jak o mnie piszesz. http://kominek.blox.pl/resource/04Lepper.jpg

Ten gosc to znany nam wszystkim wicepremier od burakow i blokowania drog. Ciekawe co to bedzie w tym naszym polskim piekielku jak ten watazka dojdzie do wladzy. Trzeba sie bedzie chyba wyprowadzic na inna planete. [%sig%]

post nie przedstawia Faktów. Jakby postu nie było byłoby tu tak samo.

Widzialem go ostatnio u Majewskiego w schow. Ale dal czadu z tymi trampami z chin. [%sig%]

zaznaczę że polityków wszystkich uważam za kłamców, bo żeby zwyciężyć w jakichkolwiek wyborach trzeba być lizusem, kłamcš i cwaniakiem, ale wœród tych cwaniaków i chachmentów lepper wcale nie jest najgorszym. On przynajmiej nie popiera kapitalizmu, choć jego poglšdy sš zmienne.

Slyszalem kiedys jak psioczyl na Rydzyka i jego radyjko. Niby ze trzeba z tym zrobic porzadek i co okazalo sie ze jako jeden z pierwszych szturmuje Rydzykowa rozglosnie aby pokazac w niej swoja gebe. To hipokryta kuty na cztery lapy. [%sig%]

Danone Fantazja.

Autor: ... (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) "On przynajmiej nie popiera kapitalizmu, choć jego poglšdy sš zmienne." kapitalizm może i nie jest dobry, ale socjalizm tym bardziej

każdy z polityków to hipokryta, nie powtarzam wyœwiechtanych haseł, nie wierzę w kapitalizm i demokrację ani w żaden ustrój oparty na przymusie, rzšdzeniu większoœci itp. To temat rzeka, więc nie będę się zbytnio rozpisywał, co szczęœliwsze po kataklizmach wszystko się zmieni. Lepper, kaczyński, tusk, kwaœniewski, balcerowicz wszyscy oni sš warci siebie. Dopuki wybierać będziemy showmanów którzy umiejš się każdemu dopasować i każdego obdarzyć pięknym sztucznym uœmiechem, magików ulicznych i cwaniaków (a demokratyczny wybór tylko taki scenariusz przewiduje) doputy będzie tak jak jest i nic się nie zmieni. W demokracji wybieracie tego który się umie podobać jak największej masie ludzi, popatrzcie w lokalnym swoim gronie, jeœli kogoœ wszyscy lubiš to zwykle jest to największa œwinia ze wszystkich.

tak, zgadza się, ale wštpie żeby do 2012 wymyœlono idealny ustrój, jedyna szansa w tym co się stanie w 2012 i póŸniej ;)

nie chce tu pisać zbyt długich esejów więc napiszę wyjštkowo lakonicznie, przyszły ustrój nie będzie oparty na poddaństwie i dominacji, ze wszystkimi tego konsekwencjami, ale to oczywiœcie ogromne uproszczenie...

Proszę o fakty a nie tylko opinie "Lepper, kaczyński, tusk, kwaœniewski, balcerowicz wszyscy oni sš warci siebie" wrzuciłeœ wszystkich do jednego kotła wydziele z niego Leppera i Kaczyńskiego a Ciebie proszę Faktami pokaż nam jakcy sš poczynajšc od Kaczyńskiego ggdyż nie zauważam aby był okrzesany słowem czy miał wizerunek show men-a.Chyba Twoje fakty nie polegajš na Faktach z Polszmatu który odrzuca Kaczyńskiego ze względów niedotykania posadzki siedzšc na wysokim krzeœle.

Mnie prawie wszyscy lubiš, a nie jestem œwiniš. Mało tego darzš mnie szacunkiem za to że mam swoje zasady i niczego nie owijam w bawełnę, tylko walę prosto z mostu. Oczywiœcie znajdš się tacy, którzy poczujš się dotknięci słowami prawdy, ale to ich problem i po przemyœleniu sprawy im przechodzi. Zauważyłem, że chyba najważniejsze żeby być szczerym, niektórzy w rozmowie ze mnš dziwiš się że tak można, ale po krótkim czasie sami się otwierajš. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

przyznaje się do grzechu nie podania argumentów, jednak bym musiał długo pisać na ten temat a dzisiaj mi się nie chce, dla mnie telewizja polsat i tvn sš wyjštkowo gówniane, więc napewno stamtšd nie czerpię natchnienia. Jak już pisałem w ustroju zwanym kapitalizm, ale również w każdym innym który był w historii obecny, nie jest możliwe wybranie kogoœ prawdziwego na polityka, albowiem wygrywajš jednostki które umiejš najlepiej rozpychać się łokciami, umiejš œwietnie mamić, kłamać, iœć po trupach do celu, ale wiesz mi że gdybym miał to wyjaœnić potrzebowałbym trochę więcej czasu niż godzinę, więc nie sšdze by ktoœ to chciał dzisiaj czytać.

Dariuszu czy napewno masz na myœli wszystkich? Bo jeœli myœlisz o wszystkich twych znajomych, to jednak nie sš wszyscy... Chodzi o zlepek ludzi np. w pracy, w szkole itp. a nie osób wybranych przez ciebie.

to tak jakby napisać a co na to sšsiedzi. Dariusza post odebrałem jako namowe do szczeroœci poprzez którš nie jesteœmy odrzucani. Faktem jest reakcja na akcje "zbieram na piwo"

innš sprawš jest że ludzie rzadko odwdzięczajš się szczeroœciš na szczeroœć, czasem ów szacunek jest udawany, pozatym zdarza mi się wyrażać się nieprecyzyjnie, chodziło mi o to czy ludzie uznajš kogoœ za swego przywódcę i dajš się omamić jego słowami, wówczas możemy powiedzieć że większoœć podporzšdkowuje się takiemu osobnikowi i takie osobniki właœnie często sš œwiniami, trochę już przeczytałem twoich postów DW i wiem że œwiniš napewno nie jesteœ, no ale... jak dotšd nie widziałem cię wœród posłów... może szkoda.

Już wyjaœniłeœ, a gdybyœ mimo wszystko chciał coœ więcej napisać, to przynajmniej ja bym to chętnie przeczytał. W ogóle, myœlę że takie forum to wspaniała rzecz. Można tu przeczytać wypowiedzi reprezentantów różnego podejœcia do życia i ich wzajemnš wymianę zdań, pokazanie argumentów. Jest to swego rodzaju pokazówka, ludzie którzy nawet sami nie biorš udziału w dyskusji mogš się tu dużo dowiedzieć. W życiu codziennym, w mediach takich dyskusji nie uœwiadczymy. Możemy popatrzeć na polityków jak robiš z siebie idiotów, ale z ich rozmów nic nie wynika. Wiadomo, że ci ludzie nie mogš być szczerzy i nie mogš poruszać pewnych niewygodnych dla siebie tematów, bo pomimo wszystko jadš na jednym wózku. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wielokropku - napisałem "prawie wszyscy", a nie "wszyscy". [%sig%]

to forum jest spoko, może dzięki temu właœnie że nie ma tu władzy, czasem jest syf, ale to też jest ciekawe, gdy jest władza na jakimœ forum formuuje się grupka lizuchów którzy œwietnie wyczuwajš poglšdy i humorki admina i się układajš, a jak wiadomo każda władza nawet tak œmieszna jak admina forum robi człowiekowi z mózgu wodę i prowadzi do absolutyzmu, często na forach na których admin cišgle pilnuje porzšdku usuwa niewygodne lub sprzeczne z jego poglšdami wštki, tego nei ma na tym forum (ale nieustannie widzę że niektórym tego brakuje!) , sš ludzie którzy jeœli nie ma władzy która by wskazywała w jakim kierunku majš działać dostajš fioła, tacy stopniowo znikajš z tego forum. To forum mimo wszystkich mankamentów jest własnie jednym z lepszych bo każdy może tu pisać co chce nawet największe bzdury.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.