| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zalatwili mnie !!! Odchodze. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
|
Teraz juz loguje sie sie ktos identycznie jak ja i wpisuje swoje opinie podszywajac sie pode mnie. W ten sposob definitywnie usunieto mnie z tego forum.
Bawcie sie dobrze. Starajcie sie patrzec prawdzie w oczy !!!
Zegnam. Goska
|
|
|
Gosiu - już masz rozdwojenie jani?
Żeby Cię tak idealnie podrobić, ten kto musiałby znać twój login i hasło i mieć tego samego prowidera w Australii, co ty.
Zostań Gosiu, bo dzięki tobie jest tu weselej.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
haarp mnie zmusza do sformatowania sobie dysku C:\ także żegnajcie drodzy przyjaciele!
|
|
|
http://www.privatzimmer-walldorf-frankfurt.de/wiersz.mp3
uloz schizofrniczko jakis wierszyk o haarpie na wzor tego!
|
|
|
to jakis kumpel z australii sie podszywa, bo odkryl jaka jestes idiotka, chora idiotka!
asdasdasd - wierszyk dojebany ;]
|
|
|
Droga Gosiu, a może to twój mšż się pod ciebie podszywa, niby sprawdza pocztę, a naprawdę dyskredytuje twojš osobę. Może on tak postanowił się ciebie pozbyć (może dostał duży spadek i nie chce się nim dzielić, a ciebie postanowił wymienić na nowszš?), najpierw mówił że ci wierzy w haarpa, a tak naprawdę to on ci dodawał jakie psychotropy do jedzenia. Jeszcze trochę i pewnie w trosce o twoje zdrowie zabierze cię do psychiatry i będzie miał problem z głowy. Pomyl o tym i przyszpieguj mężulka.
|
|
|
Nie odchodz Gosiu. bez ciebie to forum nie ma zadnego sensu. Przeciez tylko ty masz takie fajne pomysly o tajnych sposobach unicestwiania ludzi. My wszyscy cie tu bardzo cenimy za twoja wiedze no i wyobraznie.
[%sig%]
|
|
|
No i ta Goska rzeczywiscie chyba sie zmyla z naszego forum. Coz za bolesna strata. Kto nas teraz bedzie haarpowal
[%sig%]
|
|
|
haarp jš załatwił, kto chce jeszcze się poczęstować haarpem?
|
|
|
A czy ten haarp to cos trujacego lub jakas zaraza moze?
[%sig%]
|
|
|
haarp to taki elektryzujšcy karp który pływa po dnie bałtyku ale czasem może zaatakować nawet w toalecie, bo wpływa również do kanałów, trzymaj się od niego z daleka!
|
|
|
Operator wprowadza cenzure czego niestety reakcjš będzie moje odejcie z ostatnio ulubionego miejsca. Zlikwidował jakże ważny wštek istnienia Kobiety. Wszystko się zmienia a my wcišż musimy gnać do przodu.
MOD:
To było za kare. Przesadzasz kolego i jeste zbyt wulgarny. A Obrazowo: bazgranie po czyich cianach jest zabronione, kto dał nam swojš cianę i pozwolił z niej korzystać wszystkim bez ograniczeń. Ale jak kto chce mieć cianę dla siebie to niech ja sobie zbuduje, a nie przeszkadza innym.
|
|
|
jebiesz zostawiajšc ulubione Ci ciany. O tš wycieram swoje dupsko Cieszšc się że należy do Ciebie.
MOD:
Piszšc o cianie miałem na myli całe forum, nie należy ono do mnie tylko do wszystkich którzy się tu wypowiadajš, czyli wycierasz dupsko o częciowo swojš cianę, lubisz srać pod siebie?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |