| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| UFO | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34 |
|
Dziwię, się że nadal ludzie nie wierzą w UFO.Może mi jest łatwiej wierzyć bo je widziałam.Oczywiscie prawdopodobieństwo jest małe, że to było UFO!Latem, na niebie widziałam szarą kulkę. To nie był samolot....
|
|
|
Możesz to opisać dokładniej, jak sie poruszało czy wydawalo jakis dzwiek czy inne osoby tez to widzialy o kturej godzinie mialo to zajscie itp. -wiecej szczegułów prosze
|
|
|
Ocipiałeś ? A może była to plomba dziadka ? Czasem i taki przypadek się zdarzy.
; )
|
|
|
MAM FAJNĄ KSIĄŻKĘ NA TEN TEMAT BARDZO INTERSUJĄCA RZECZ. W UFO NAWET WIERZĘ ALE NAPEWNO NIE MÓWIĘ ŻE WIDZIAŁEM BO JEŻELI KOMUŚ ODBIJA TO UFO WIDZI WSZĘDZIE.
|
|
|
NIEKTURZY MYŚLĄ ŻE TO UFO A TAK NAPRAWDĘ TO LATARNIA MORSKA-jeśli jest w pobliżu.
|
|
|
Ufo na pewno istnieje.
To nie możliwe żebyśmy byli sami
nie może być jednego gatunku zwierząt albo jednego koloru
jednej odmiany roślin jednej choroby
tak samo my mam na myśli ludzi nie możemy być sami we wszechświecie
|
|
|
Razem z 3 kolegami byliśmy o godz 21-44 patrzyliśmy w gwiazdy i rozmawialiśmy o paranormalnych przypadkach ale w pewnym momencie zobaczyliśmy światło na niebie było zbyt duże jak na komete czy też samolot a poza tym lecialo z byt wolno i powoli gasło a nawet jak już jak by to był samolot to było by słychać chałas silników a ja wieże w UFO poniewasz jak nam sie udało żyć na tej planecie to czemu inne organizmy nie przystosowały by sie do życia na innej planecie "Łódź"
|
|
|
SouL powiedz jeszcze w którym kierunku patrzyliście. Dam głowie że to niebyło UFO tylko jedna z satelit IRIDIUM, czy to UFO leciało cały czas w jednym kierunku?
|
|
|
IRIDIUM to satelity telekomunikacyjne cała sieć składa się z 88 satelit.System Iridium ma służyć specyficznym grupom odbiorców związanych z lotnictwem, żeglugą, wydobyciem gazu i ropy naftowej, leśnictwem, reagowaniem na zagrożenia.
Gdy jest już ciemno a słońce jezt kilka stopni pod choryzontem a satelita znajdzie się w odpowiednim miejscu [średnio 2x dziennie] słońce oświetla baterie słoneczne satelity i wtedy pojawia sie błysk my widzimy to tak: na niebie pojawia się coraz jaśniejszy [te satelity osoągaja nawet -9 mag. - jowiesz ma -2mag]pas światła który porusza się powoli poniebie zjawisko trwa od kilku sekund do nawet minuty tak długo jak słońce oświetka baterie słoneczne.
Na stronie http://www.heavens-above.com/ można zobaczyć kiedy takie błyski się pojawią trzeba się zarejestrować następnie podać gdzie się meszka i zostaje pokazana tabelka gdzie na nieboskłonie, kiedy i z jaką jasnością pojawi się iridium
|
|
|
Nigdy mi się nie zdażylo zobaczyć ufo... .
Natomiast widzialem coś o czym nigdzie nie slyszalem choć widzialem jak spada i plonie
Nad malym miasteczkiem , w dzień , co mnie dziwi bo nigdzie o tym nie slyszalem ,ani w gazetach , chociaż w telewizji czy radiu.
może to taka satelita?
|
|
|
Ja normalnie se sadze , że Ufo istnieje.iedy budze siem rano to widze takie różowe światełko co lata se po niebie i wogóle codziennie śniom mi sie kosmici i codziennie spotykam sie w szkole z nauczycielami-kosmitami , którzyu mówia po hebrajsku.
|
|
|
Rozszerz nogi i nie stawiaj oporu bo i tak nic nie wskórasz.
|
|
|
W dzieciństwie wraz z młodszym bratem prawdopodobnie nawet napewno widzieliśmy ufo.Jeżeli nawet niebyło to ufo to napewni i nie samolot.
|
|
|
Ci zartobnisie co tutaj nasmiewaja sie z faktu ze cos takiego jak ufo istnieje to pewnie zatrzymali sie w epoce gdzie uwazano ze ze ziemia jest plaska na 4 krokodylach hehe
Czy naprawde jestescie tak plytcy aby wiezyc ze w wsrod 200 mrd.gwiazd (tylko w naszej galaktyce ) jest tylko jedna ktora posiada system planetarny w ktorym jest zycie , i czy naprawde myslicie ze wsrod tej niezliczonej liczby gwiazd i galaktyk jestesmy sami, wybaczcie ale moim zdaniem to absurd. "My ziemainie jedynym inteligetnym gatunkiem w calym wszechswiecie "
to poprostu nierealne, oczywiscie ze nie jestesmy sami i trzeba sie z tym pogodzic tak jak pogodzilismy sie z tym ze ziemia nie jest centrum wszechswiata . A ufo to tylko dowod na to ze ktos w nieznanym nam jeszcze celu zainteresowal sie nasza cywilizacja, miejmy tylko nadzieje ze ma pokojowe zamiary bo skoro potrafi tutaj dotrzec to jest to cywilizacja o wiele bardziej zaawansowana od naszej.
pozdrawiam i zycze milego dnia .
|
|
|
Do wiadomości wudu - my jesteśmy tworem obcej cywilizacji i rasą niewolników boskick ( obcyxh ) jest większość ludzi. Do roboty rasa ludzka została stwprzona.
|
|
|
Nie wiem ilu z was tu naprawde mysli...ale jesli ktos chce dowiedziec sie wiecej o jedynym wydarzeniu ktore zmienilo caly poglad na temat tzw. UFO to zapraszam...Nazywam sie Mateusz i współpracuje z N.A.S.A w projekcie o nazwie "Dostarczanie informacji"...nie obchodzą mnie glupie dowcipy...czekam na ludzi szukajacych prawdy...dysponuje dowodami i materialami ktore wyjasnia wam wszystko...nie moge pokazac wszystkiego bo jestem zobowiazany scisla tajemnica z moimi towarzyszami...zapraszam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |