| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
|
Prosze o postawienie tarota dla mnie ( 09.05.1981r.) i dla mezczyzny urodzonego (30.03.1981r.), jaka czeka nas przyszlosc? Co sie wydarzy w moim zyciu za rok, dwa lata?
Goršco pozdrawiam
Agnieszka
[%sig%]
|
|
|
VI Zakochani ( wewnętrzna - Głupiec XXII ) + VII Rydwan ( Wewnętrzna III Cesarzowa ) + 2006 r . = 8
Ten rok będzie dla was wspniały ! jednakże ogolnie jestecie pod wpływem arkana XIII mierc , co tłumaczy się w ten oto sposób - 1+3 = 4 Czwórka to IV Cesarz a więc jeli nie poradzicie sobie wobec tego Kto Rzšdzi w tym układzie , zwišzku to nie ma Szans na jakškolwiek Trwałoc . Ty Jeste osobš Zmiennš w swych poglšdach i upodobaniach , czesto nie wiesz która Decyzja jest lepsza , jeste mocno uzależniona od bliskich tobie ludzi , choc czasem ich nie dostrzegasz i poprzez to oceniasz ze Czasami , do pewnych rzeczy w zyciu dochodzisz Sama ! Kochliwa dusza , chcšca dominowac w zwiazku . On urodzony Zdobywca , przystojniak , czesto zmienia miejsca , nie potrafi ustac w jednym punktcie . Ambitny męszczyzna . Cieżko go bedzie Tobie zmienic . Waszym zadaniem w tym miejscu wobec połaczenia obu energetycznych wibracji waszych dusz jest XIII Smierc . Musicie nauczyc sie kompromisów , i wzajemnego poszanowania wobec wlasnych praw i wolnej woli , zadne z was nie moze ograniczac woli drugiej strony . Tak jak wspomniałem .. piękny to Rok 2006 dla was będzie ... Twoja dusza otrzyma skrzydła będšc w tym zwišzku i wzniesie sie ku spełnieniu . Jeli wasz zwiazek wytrzyma w tym roku próby -- Kompromisy itp itd .. ty wiesz o co w nim chodzi .. to w roku 2007 szykuj się do zostania Mamš :)))
Kto tam sobie ;)
|
|
|
Witam!
Aurel możesz mi powiedzieć czy znasz karty Ridera Waitea?
Poza tym proszę o wróbę... ur. 11.11.1977
Co będzie dalej.....???
thx wielki
Olla
|
|
|
Aureliuszu ,jeli mozesz to proszę Cię zdrad mi czy co wydarzy sie w końcu u mnie w sprawach sercowych?Jeli tak to czy juz go znam i kiedy to sie wydarzy .Moja data urodzenia,jeli to pomoże 4.08.1985
|
|
|
Milusie kobietki zdradze wam , że pomimo czestych niepoważnych wypowiedzi na Forum , jestem Człowiekiem bardzo poważnym z umysłem na swoim miejscu , i Proszę Apelujšc ... nie odpowiadam na forum .. Tarot to moj chleb , daje ludziom to co potrafię Najlepiej ! mój krótki wywod był krótkim wniknięciem za zasłonę Agnieszki życia , i nic ponad to . Wróżby opracowuje odpłatnie , jeli kto mieszka w Kaliszu lub opodal to Zapraszam do Antkywariatu na ul. Warszawskiej .. tam Pani przekaże wam dalsze informacje . Dokładniejszy Adres podam po więtach gdyż przenoszę się w Kaliszu do miłej piwniczki w której nie tylko można będzie Poznać swš przyszłoć lecz również wypić Dobrš Cherbate oraz kawę -- Cherbaciarnia koło rynku w kaliszu , wejcie po schódkach w dół , po lewej stronie sklep z markowš odzieżš , na różne uroczystoci - Bale itp ... .
ps . przepraszam odp. potem , i nikomu więcej już
ariel
|
|
|
jeszcze na chwilę ...
Dla tu obecnych kobiet zadajšcych pytania : ja teraz zadam , i jeli odpowiedz będzie Właciwa , to odp. za darmo na pytanie do Tarota ( do mnie ) .. więc Owe Question is :
Co To jest Miłoć ? ??????????????????????????????????????? do 15:00 Dzi czekam na odpowiedzi na Tym Tematcie
ps.
proszę o krotkš logicznš - prawdziwš odpowiedz Co To jest Miłoć ?
Ariel
|
|
|
Hmm... to dopiero zadanie na nas nałożyłe Aurellu;) chciałabym stworzyć tu ładnš,poetycznš definicję,ale nasuwa mi sie tyle uczuć nie do opisania,ze nie potrafię tego ubrać w słowa.Miłoć to stan ,w którym po przebudzeniu czuję ulgę,że osoba,która obok mnie pi to nie jest tylko sen...Cokolwiek bym nie napisała może to się wydać banalne i oklepane kochać to po prostu czuć.Ocenę pozostawiam Tobie...Pozdrowienia
|
|
|
Hmmm .. no tak , masz rację to też Miłoć . Jednak to nie odp. ktora mnie zadowala i jest na miejscu . Zastanow się Justyno .. Co to jest miłoć ??? w paru słowach nie zdaniach ! odpowiedz tj. by powiedziało Całe Twoje Serce , daj mu przemówić .. Co to jest Miłoć ??? ;) Czekam !
|
|
|
krótka podpowiedz ... Co to jest Miłoć ? .. odpowiedz zwišzana z naszš Moralnociš , nie Snem , zwišzana z Prawdš , nie Zauroczeniem hehe mylimy mylimy kobiety :))
|
|
|
Arielu:)
MiŁoć To Wszystko:)
Życzę powodzenia Tobie i Ani:)
|
|
|
Milosc to bardzo piekne uczucie,
potrzebne ludziom jak dziura w bucie!
Bo gdyby dziury w bucie nie bylo...
któredy noge by sie wlozylo?
ps. nie chce tarota za darmo... he he...
chcialam sie poprostu z aurelllkiem tym pieknym wierszykiem ze starych szkolnych pamietnikow podzielic... ach to byly czasy ;)
|
|
|
O juz wiem!
Gdy jest sie z kims POMIMO CZEGOS a nie Z POWODU CZEGOS... to jest milosc!!!!
|
|
|
Dobra ! he he no no nieżle .. oto odpowiedz :
Co to jest Miłoć ???
Miłosc to Wiernosc Wyborowi . !
podpowiedz ... Co to jest Miłoć ? .. odpowiedz zwišzana z naszš Moralnociš , nie Snem , zwišzana z Prawdš , nie Zauroczeniem .
koniec .
Dzięki Czakra za Pozdrowienia przekazałem pozdrowienia przed chwilš , też Cię Ciepło Pozdrawiamy . Isis Fenkiu Soo Macz :-)))
Milusiego Dnia Miłe Panie .
ariel
|
|
|
pzdr far all. w nagrode za dobre odpowiedzi Goka zrobi zwycięzcom lody!!!
|
|
|
Miałe czekać do 15:00
Nie jeste wierny swojemu wyborowi.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
:((( szkoda,ze juz zdradziles odpowiedz bo to dało mi do myslenia,ze tak naprawde to nie wiem do konca czym jest milosc.Moze kiedys ja spotkam i wtedy bede mogla bez zadnych podowiedzi podac jej definicje:(
|
|
|
ta, Aurell to krętacz jebany!!! najpierw mówi że do 15, a póniej robi winia inaczej, a fe, kurwa!!
|
|
|
hehe ja nie mogę siedziec na D * * * e . Daje odpowiedz przed Czasem , bo Czas mnie goni , i pomyl trochę czasem z perpsektywy osoby która nie posiada komputera osobistego , a dom ma 10 min. drogi od urzędu gminy ( GCI) - skšd korzystam . Trzeba zrobić obiad , przyniesc drzewa , napalić w piecu bo dzi zimno , pranie zrobić , dokończyć gipsować dziury, sprawdzić tuner satelitarny itd ... więc Wybacz mi Dariuszu , i Zaakceptuj Wybór - przed czasem -- za właciwy hehe a tak na boku .. chodziło o wiernoć wyborowi Miłoć , gdyż to nie my wbieramy , to Miłoć wybiera za nas , my musimy pozostać wierni Miłoci , jeli nie jest Zauroczeniem i byciem z drugš osobš dla Korzyci ( nazwijmy je róznie - sex , kasa ... itp ..)
Pozdrawiam i do jutra
Fruuuuuuuu
Ariel
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |