Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Sathya Sai Baba
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28

Jeœli ktoœ ma jakieœ doœwiadczenia zwišzane z Sai Babš, to proszę, żeby o nich opowiedział.

ja slyszalem rozne opinie onim jedni mowiom ze to bylo wcielenie milosci jezusa drudzy ze to byl pedofil ;/

Poruszyłam ten temat, bo mnie on dotyczy w sensie jak najbardziej pozytywnym. Natomiast co do pogłosek negatywnych kršżšcych na temat Sai Baby, to coœ niecoœ czytałam o tym i uważam, że te historie sš niewiarygodne i często sprzeczne.

Próbowałem się z nim się skontaktować (psychicznie), nic nie dawało od niego wiadomoœci :P.

Żeby otrzymać odpowiedŸ, trzeba być w prawdziwej potrzebie (skrajnie dramatycznej).

A może ten Sai Baba to taki ichniejszy Rydzyk? Podobnie rozanielony wyraz twarzy majš i podobnie tłumy wyznawców lubiš. A podobno ludzie o wysokim stopniu rozwoju nie lubiš szumu i rozgłosu i nie chcš aby ich czcić. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

stego co wiem to on juz niezyje ;/

Złych opini na Jego temat,to ja znam mnóstwo i w ogóle do mnie nie trafiajš. Mam już wyrobione zdanie. Natomiast proszę o pozytywne przeżycia i doœwiadczenia.

Ja Se Estem Drata Man , Sai Babaj lubić Verry długie Skręty Sssać aż się Dymem Uduchowi . Ale ja Se tam powiem wam że to nie tak jak mysli i widzi tego Afro - Indusa œwiat .. bo JA mówie i Powiadam wam .. ja Se Estem JA TA DRA TA MAN . A wy Babe ostawcie w spokoju niech se pali swe Faje wodne i lukrowane Cukierki w polewie zapaxhowej Haszu , Bakszysu itp[ itd .. on Lubiuuu .. Alkaazam Tyœ chyba z moich Sfer animowanych pochodzisz . Powiedz mi .. bo mam pytanie bardzo duchowe i miłoœciš spłodzone .. Gdzie się podziewa Nasz Poczciwy moczymorda Blaszak ? Bo słyszałem że romans z Agatkš zawišzał i zaprosił na urodziny do Kubusia Puchatka na Impre Tyœišclecia , tam niby ( tak słyszałem ) będzie Uszaty , i tygrysek na wózku inwalidzkim ( miał wypadek w tamtym roku , zaplštał się między druty i pršd wtedy puscili ) . No to jak Alkaazamie będzie wiedział co nie co o Blaszaku to powiedz mu że ma Dług u Ja Ta Dra Ta Man . A Baba to nie Jesus , Jesus juz żyje ale nie w Iniach tylko w Afryce , i niebawem ( parę m-cy) sie ujawni i cały œwiat zacznie do kibla gnać bo pęcherze będš pękac z niewiary hehehe

Jest on awatarem.Jak kriszna.Dowiedziałem sie o nim 2 lata temu i wiem,że to najwiekszy skarb jaki człowiek moze odkryć.Nawet w skrajnych sytuacjach wiesz, że jest w tym ukryty sens. Jesli chodzi o konkretne dosiwadczenia to (poza tym,że zagoscił w moim zyciu) miałem kilka snów i dzieki Niemu poznałem wspaniałych ludzi.

"Próbowałem się z nim się skontaktować (psychicznie), nic nie dawało od niego wiadomoœci :P." Ja skontaktowałem się z nim raz. to było w roku 1992 lub 1993. Miałem bardzo trudny problem do rozwišzania. On jednak w tym kontakcie funkcjonował na poziomie œwiecidełek. Nie sięgał bazy problemu więc o solucjach nie było już kwestii. Dałem mu Rotę spraw, które mogły dać mu bigla do Rozwoju, ale wypišł kuper i wrócił do swoich Zabaw. Niemniej i tak go lubię w jakimœtam sensie.. tzn. wzbogaca Przestrzeń ;) "ja slyszalem rozne opinie onim jedni mowiom ze to bylo wcielenie milosci jezusa drudzy ze to byl pedofil ;/" miłoœć nie jest niczyja. Jezus nie jest właœcicielem miłoœci. SaiBaba może przetważać kg-ramy (waszego) DUCHA wyrażajšc je jako miłoœć Co do produkcji kulek do materializacji.... to daleki jestem od ocen i klasyfikacji pochodzšcych z naszej kultury, bo tam inna kultura. ..a wiecie skad wzięła się kultura? Kultura wzięła się z Kultu Ra.

Kaju i inni uzytkownicy ejsi ,może rozszyfrujecie słowa Sathya Sai Baba o Polsce, powiedział Poland -dulce ,słodka.... o co mu chodziło?sweet?

Chodziło mu o to: Dulce = o naiwna Głupoto Słodka Dulce - to Zaprzedana Mšdroœć Dulce =to Mšdroœć i Debilizm w jednym naczyniu zmieszane. tworzy to słodki Para-Dok-SU smak. Dulce - To Głupcy majšcy Wielkš MOC, której nie potrafia(nie chcš?) nieœć i projektujš jš(moc) w swych oprawców/lub exploatatorów, którzy niszczš/lub zjadajš/consumujš ten potencjał jego własna siłš. możabyrzec: Nie-Wiary-Godnie-SłodkA! acz we Wierze PO-topiona. Dulce mówi ten, kto nie majšc nic, staje przed potężnym i pokonuje go, bo Ów swej POtęgi nieŒwiadom. Po-Land ..z kolei znaczy: Kraj "Po", "Mšdry Po-Luck PO szkodzie," w skrócie: szczęscie PO Luc(DZ)ku.

Zostawiłem swojego maila jak chcesz przeczytac coœ sensownego to pisz.Pozdrawiam.

Sathia Sai Baba: Jest bardzo zaawansowanym bytem , prznika do wyzszych gestosci , duzo stroi na czakramie seksualnym. Nic do niego nie mam , robi swoje. Bieze energetyczna prowizje od wyznawcow i daje im energetyczny rozped w rozwoj o scisle sprecyzowanej vibracji. Swego czasu pomogl mi bardzo , kiedy sie odwrocilem wziol wszystko.

no i jest jeszcze to: <http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=52457&p=1> Co wcale się wzajenmnie nie wyklucza.

"duzo stroi na czakramie seksualnym." Co to znaczy? ..zwłaszcza w zestawieniu z "dużo" ? ..wiecej Ruchasz? ..czy mniej może? ..czy może jakoœć Ruchania Słodsza? czy może coœ jeszcze innego o czym nie mam pojęcie?

Plemniki moga byc martwe !

Woda może być czysta ! Trawa może być zielona ! Dzień może być słoneczny ! Ludzie mogš być szczęœliwi ! Goœka może pisać na temat lub przynajmniej z sensem? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja moge w ogole przestac pisac !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.