| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Sathya Sai Baba | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
Jeli kto ma jakie dowiadczenia zwišzane z Sai Babš, to proszę, żeby o nich opowiedział.
|
|
|
ja slyszalem rozne opinie onim jedni mowiom ze to bylo wcielenie milosci jezusa drudzy ze to byl pedofil ;/
|
|
|
Poruszyłam ten temat, bo mnie on dotyczy w sensie jak najbardziej pozytywnym. Natomiast co do pogłosek negatywnych kršżšcych na temat Sai Baby, to co nieco czytałam o tym i uważam, że te historie sš niewiarygodne i często sprzeczne.
|
|
|
Próbowałem się z nim się skontaktować (psychicznie), nic nie dawało od niego wiadomoci :P.
|
|
|
Żeby otrzymać odpowied, trzeba być w prawdziwej potrzebie (skrajnie dramatycznej).
|
|
|
A może ten Sai Baba to taki ichniejszy Rydzyk? Podobnie rozanielony wyraz twarzy majš i podobnie tłumy wyznawców lubiš.
A podobno ludzie o wysokim stopniu rozwoju nie lubiš szumu i rozgłosu i nie chcš aby ich czcić.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Złych opini na Jego temat,to ja znam mnóstwo i w ogóle do mnie nie trafiajš. Mam już wyrobione zdanie.
Natomiast proszę o pozytywne przeżycia i dowiadczenia.
|
|
|
Ja Se Estem Drata Man , Sai Babaj lubić Verry długie Skręty Sssać aż się Dymem Uduchowi . Ale ja Se tam powiem wam że to nie tak jak mysli i widzi tego Afro - Indusa wiat .. bo JA mówie i Powiadam wam .. ja Se Estem JA TA DRA TA MAN .
A wy Babe ostawcie w spokoju niech se pali swe Faje wodne i lukrowane Cukierki w polewie zapaxhowej Haszu , Bakszysu itp[ itd .. on Lubiuuu .. Alkaazam Ty chyba z moich Sfer animowanych pochodzisz . Powiedz mi .. bo mam pytanie bardzo duchowe i miłociš spłodzone .. Gdzie się podziewa Nasz Poczciwy moczymorda Blaszak ? Bo słyszałem że romans z Agatkš zawišzał i zaprosił na urodziny do Kubusia Puchatka na Impre Tyišclecia , tam niby ( tak słyszałem ) będzie Uszaty , i tygrysek na wózku inwalidzkim ( miał wypadek w tamtym roku , zaplštał się między druty i pršd wtedy puscili ) . No to jak Alkaazamie będzie wiedział co nie co o Blaszaku to powiedz mu że ma Dług u Ja Ta Dra Ta Man . A Baba to nie Jesus , Jesus juz żyje ale nie w Iniach tylko w Afryce , i niebawem ( parę m-cy) sie ujawni i cały wiat zacznie do kibla gnać bo pęcherze będš pękac z niewiary hehehe
|
|
|
Jest on awatarem.Jak kriszna.Dowiedziałem sie o nim 2 lata temu i wiem,że to najwiekszy skarb jaki człowiek moze odkryć.Nawet w skrajnych sytuacjach wiesz, że jest w tym ukryty sens. Jesli chodzi o konkretne dosiwadczenia to (poza tym,że zagoscił w moim zyciu) miałem kilka snów i dzieki Niemu poznałem wspaniałych ludzi.
|
|
|
"Próbowałem się z nim się skontaktować (psychicznie), nic nie dawało od niego wiadomoci :P."
Ja skontaktowałem się z nim raz.
to było w roku 1992 lub 1993.
Miałem bardzo trudny problem do rozwišzania.
On jednak w tym kontakcie funkcjonował na poziomie wiecidełek.
Nie sięgał bazy problemu więc o solucjach nie było już kwestii.
Dałem mu Rotę spraw, które mogły dać mu bigla do Rozwoju,
ale wypišł kuper i wrócił do swoich Zabaw.
Niemniej i tak go lubię w jakimtam sensie.. tzn. wzbogaca Przestrzeń ;)
"ja slyszalem rozne opinie onim jedni mowiom ze to bylo wcielenie milosci jezusa drudzy ze to byl pedofil ;/"
miłoć nie jest niczyja. Jezus nie jest włacicielem miłoci.
SaiBaba może przetważać kg-ramy (waszego) DUCHA wyrażajšc je jako miłoć
Co do produkcji kulek do materializacji.... to daleki jestem od ocen i klasyfikacji
pochodzšcych z naszej kultury, bo tam inna kultura.
..a wiecie skad wzięła się
kultura?
Kultura wzięła się z Kultu Ra.
|
|
|
Kaju i inni uzytkownicy ejsi ,może rozszyfrujecie słowa Sathya Sai Baba o Polsce, powiedział Poland -dulce ,słodka....
o co mu chodziło?sweet?
|
|
|
Chodziło mu o to:
Dulce = o naiwna Głupoto Słodka
Dulce - to Zaprzedana Mšdroć
Dulce =to Mšdroć i Debilizm w jednym naczyniu zmieszane.
tworzy to słodki Para-Dok-SU smak.
Dulce - To Głupcy majšcy Wielkš MOC,
której nie potrafia(nie chcš?) nieć
i projektujš jš(moc) w swych oprawców/lub exploatatorów,
którzy niszczš/lub zjadajš/consumujš
ten potencjał jego własna siłš.
możabyrzec: Nie-Wiary-Godnie-SłodkA!
acz we Wierze PO-topiona.
Dulce mówi ten, kto nie majšc nic,
staje przed potężnym i pokonuje go,
bo Ów swej POtęgi niewiadom.
Po-Land ..z kolei znaczy:
Kraj "Po",
"Mšdry Po-Luck PO szkodzie,"
w skrócie: szczęscie PO Luc(DZ)ku.
|
|
|
Zostawiłem swojego maila jak chcesz przeczytac co sensownego to pisz.Pozdrawiam.
|
|
|
Sathia Sai Baba: Jest bardzo zaawansowanym bytem , prznika do wyzszych gestosci , duzo stroi na czakramie seksualnym. Nic do niego nie mam , robi swoje.
Bieze energetyczna prowizje od wyznawcow i daje im energetyczny rozped w rozwoj o scisle sprecyzowanej vibracji. Swego czasu pomogl mi bardzo , kiedy sie odwrocilem wziol wszystko.
|
|
|
no i jest jeszcze to:
<http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=52457&p=1>
Co wcale się wzajenmnie nie wyklucza.
|
|
|
"duzo stroi na czakramie seksualnym."
Co to znaczy? ..zwłaszcza w zestawieniu z "dużo" ?
..wiecej Ruchasz? ..czy mniej może? ..czy może jakoć Ruchania Słodsza?
czy może co jeszcze innego o czym nie mam pojęcie?
|
|
|
Woda może być czysta !
Trawa może być zielona !
Dzień może być słoneczny !
Ludzie mogš być szczęliwi !
Goka może pisać na temat lub przynajmniej z sensem?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |