Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
To jest FORUM ??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33

O co chodzi? to już nie jest forum !! Ta strona "nie żyje", na forum pojawiajš się głupie posyty, itd. Jeżeli kotœ interesuje się naprawdę zjawiskami niewyjaœnionymi to zapraszam na fora (tam sš Moderatorzy) >> http://www.paranormalne.forall.pl/forumVRP/index.php http://www.apokalipsy.fora.pl/ DLA KOGOœ KTO MA TROCHę ROZUMU W GłOWIE, WIE żEBY SIę DALEJ ROZWIJAć NALEżY ZOSTAWIć TE FORUM !

to ic tam i niezasmiecaj naszego forum :)

Nasze forum jest jedyne w swoim rodzaju. Nie ma tu administratora, jest pełna wolnoœć, można pisać na różne tematy. A z chaosu, jak wiadomo, może powstać coœ nowego. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Naprawdę forum nie żyje? :( To jak ja się tu dziœ dostałam??? :)) Wszędzie te reklamy... Pozdrawiam :))

Mojim zdaniem jest to najlepsze forum na swiecie. Rzeczowe i profesjonalne. Udzielajš sie tu fachowcy tacy jak ja, chujeczek, Dariusz Wendołowski, Goska i wiele wiele innych. Watki sa konkretne i czesto komentowane: wystarczy tutaj wymienic chocby wontek "Stworzmy najdluzszy watek" zeby zrozumiec w czym rzecz - nie umieraja po 3 wpisach - wrecz przeciwnie, czasem moze rozgorzec dyskusja, ktora przez noc zaowocuje tysioncem nowych opinii. Podsumowujonc: wez sie schowaj z tymi swoimi moderowanymi panaromaliami i nie zawracaj glowy fachowcom. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

taa i Lolek do kwadrata jeszcze jest wybitnym fachowcš, nie zapominajmy o nim :P Pszet urzyciem zaposnai siem s treœciom ólotki dołonczonei do opakowanja bońć zkonsóltói siem s lekażem lup farmacełtom

To forum jest rzeczywiscie swojskie. Jeden przez drugiego pisze co myœli, na potwierdzenie racji wcisnie jakis link aby się zapoznać z tš racjš. Inni nawymyœlaja sobie do kwadratu. Właœciwie to forum pd nazwš " œwiat tajemnic" jest miejscem by miło spędzać sobie czas a przy okazji pogadac jak w barze przy piwie , powierszyć sobie, czasem pokazać umiejętnoœci tarocisty, pozaklinajš sobie albo innym,po politykuję i nawsciekajš - a jak juz sobie ulża czujš się dowartoœciowani. To lepiej niz psychoterapia :)) I dobrze jeœli na takie potrzeby to forum jest utworzone. aga forum zyje, ale nie tym co w temacie głównym tego forum.

bšdŸ sobie dalej takim incognitoignorantem. Jak się nie umiesz z ludŸmi dogadać to idŸ do psychologa. Widocznie twoja klatka jest jeszcze zamknęta i nieprędko się otworzy. [%sig%]

moze forum nie jest moderowane, moze na pierwszy rzut ka wyglada chaotycznie, ale Ci co chca znalez informacjie na dany temat, znajda je tu, to forum ma spcyficzny klimat i dlatego je lubie :) sporo luznego gadania, czasem zdarza sie watki, posty zupelnie niepotrzebne, napisane przez dziwnych ludzi, ale one przemijaja, a watkow tu jest sporo, w niemal kazdym mozna znalezc cos interesujacego. a wbrew ogolnemu chaosowi, ilosc informacji tu zawarta jest nprawde spora :)

tak to prawda,to forum jest martwe, nawet bardziej niz martwe. to dlatego , za nektore posty sa wycinane te bardziej zaawansowane, te ktore chca ozywic to forum.przechodza wulgaryzmy nidowartosciowanych blaznow wyedukowanych na "radio ma glosnik" itp czyzby to "forum" bylo wentylem bezpieczenstwa ? czy moze takim pseudo hyde park trampkazy grajacych pilka zgazety

" Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl) Data: 31-03-2006 10:52 Nasze forum jest jedyne w swoim rodzaju. Nie ma tu administratora, jest pełna wolnoœć, można pisać na różne tematy. A z chaosu, jak wiadomo, może powstać coœ nowego." -tak to fakt jest jedyne i to w swoim rodzaju -administrator jest , a raczej cenzor nieudacznik obrzydliwy manipulator bo wyciol caly post "nadhodzi burza sloneczna" nooo i gdzie to jest? - a chaos to jest , kosmiczny

to jest nowe ekstra wydajne energooszczedne forum dla imbecylow rzeklem

Tell someone who cares!

Echhhh///// To już dawno było mówione. To forum to DOM. I nie ma nic więcej do dodania. Jeżeli się tu nie rozwijasz, to wypad. Ja tam kocham to forum. Tylko mogłobybyć trochę dawnych osób. Byli tacy kochani :*:* :* Haghi, Koolman, strumyk :) !!Peace!no Fighting!!

Powiem do szanownego ASD! parę słów. ZJEŻDŻAJ TY OBS, CHU, DUP. MI się te forum podoba, a co do tych "Super twoich stron" to co to wogóle jest??!!

Wszystkim forumowiczom życzę miłego majowego dzionka i specjalnie coœ dla Was :)) http://www.vivid.pl/mp3/130302/13030245_04.mp3 Michał Bajor - "Nie znajdš nas" Œwiat przyglšda się nam Lecz nie spuszcza nas z oczu, a zatem Czy nie miałabyœ nic przeciw temu by schować się przed œwiatem? Starczy znaleŸć zaklęcie Cienkš strunę dotykiem obudzić a zrobimy się tacy maleńcy Niewidzialni dla œwiata i ludzi Nie nie nie nie znajdš nas od zmierzchu aż po brzask wiele znam tajemnych przejœć do całkiem innych miejsc W pustyni się zdołamy schronić tej z ziaren piasku w Twojej dłoni Schronimy się za oceanem we wnętrzu muszli rozbujanym Od zmierzchu aż po brzask Nikt nie odnajdzie nas Od zmierzchu aż po brzask Nikt nie odnajdzie nas W Twoich oczach zdumienie Skšd ta myœl o ucieczce w nieznane? Może niezbyt mam czyste sumienie, gdy patrzę na Ciebie kochanie. Tuż za progiem sš cuda - mikroœwiatów zmysłowe obszary Powiedz "tak", a na pewno się uda Bo to właœnie - kochanie - sš czary. Nie nie nie......itd. Ja znam się na tym Sš małe i wielkie œwiaty A nasz œwiat jest akurat Nie nie nie......itd.

ty japonski to ty sie uwazasz za imbecyla?bo cos cie tu ostatnio widuje?!

Babie lato Całkowita nagoœć [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jednak kolor tęczy był the best :)) http://content.bolt.com/uploads/audio/streams/5/5/1/1/1/6/551116/music/1143751519944.mp3

O_o reksiu wrócił reklamować swoje obciachowe i nieuczęszczane forum ]:-> Niestety, na mnie niech nie liczy XD Prowokatorom mówimy: NIE! Głosujmy 3 razy tak! [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.