| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| To jest FORUM ?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
|
O co chodzi? to już nie jest forum !! Ta strona "nie żyje", na forum pojawiajš się głupie posyty, itd. Jeżeli kot interesuje się naprawdę zjawiskami niewyjanionymi to zapraszam na fora (tam sš Moderatorzy) >>
http://www.paranormalne.forall.pl/forumVRP/index.php
http://www.apokalipsy.fora.pl/
DLA KOGO KTO MA TROCHę ROZUMU W GłOWIE, WIE żEBY SIę DALEJ ROZWIJAć NALEżY ZOSTAWIć TE FORUM !
|
|
|
Nasze forum jest jedyne w swoim rodzaju.
Nie ma tu administratora, jest pełna wolnoć, można pisać na różne tematy.
A z chaosu, jak wiadomo, może powstać co nowego.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Naprawdę forum nie żyje? :(
To jak ja się tu dzi dostałam??? :))
Wszędzie te reklamy...
Pozdrawiam :))
|
|
|
Mojim zdaniem jest to najlepsze forum na swiecie. Rzeczowe i profesjonalne. Udzielajš sie tu fachowcy tacy jak ja, chujeczek, Dariusz Wendołowski, Goska i wiele wiele innych. Watki sa konkretne i czesto komentowane: wystarczy tutaj wymienic chocby wontek "Stworzmy najdluzszy watek" zeby zrozumiec w czym rzecz - nie umieraja po 3 wpisach - wrecz przeciwnie, czasem moze rozgorzec dyskusja, ktora przez noc zaowocuje tysioncem nowych opinii.
Podsumowujonc: wez sie schowaj z tymi swoimi moderowanymi panaromaliami i nie zawracaj glowy fachowcom.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
taa i Lolek do kwadrata jeszcze jest wybitnym fachowcš, nie zapominajmy o nim :P
Pszet urzyciem zaposnai siem s treciom ólotki dołonczonei do opakowanja bońć zkonsóltói siem s lekażem lup farmacełtom
|
|
|
To forum jest rzeczywiscie swojskie. Jeden przez drugiego pisze co myli, na potwierdzenie racji wcisnie jakis link aby się zapoznać z tš racjš. Inni nawymylaja sobie do kwadratu. Właciwie to forum pd nazwš " wiat tajemnic" jest miejscem by miło spędzać sobie czas a przy okazji pogadac jak w barze przy piwie , powierszyć sobie, czasem pokazać umiejętnoci tarocisty, pozaklinajš sobie albo innym,po politykuję i nawsciekajš - a jak juz sobie ulża czujš się dowartociowani.
To lepiej niz psychoterapia :))
I dobrze jeli na takie potrzeby to forum jest utworzone.
aga
forum zyje, ale nie tym co w temacie głównym tego forum.
|
|
|
bšd sobie dalej takim incognitoignorantem. Jak się nie umiesz z ludmi dogadać to id do psychologa. Widocznie twoja klatka jest jeszcze zamknęta i nieprędko się otworzy.
[%sig%]
|
|
|
moze forum nie jest moderowane, moze na pierwszy rzut ka wyglada chaotycznie, ale Ci co chca znalez informacjie na dany temat, znajda je tu,
to forum ma spcyficzny klimat i dlatego je lubie :) sporo luznego gadania, czasem zdarza sie watki, posty zupelnie niepotrzebne, napisane przez dziwnych ludzi, ale one przemijaja, a watkow tu jest sporo, w niemal kazdym mozna znalezc cos interesujacego. a wbrew ogolnemu chaosowi, ilosc informacji tu zawarta jest nprawde spora :)
|
|
|
tak to prawda,to forum jest martwe, nawet bardziej niz martwe.
to dlatego , za nektore posty sa wycinane te bardziej zaawansowane, te
ktore chca ozywic to forum.przechodza wulgaryzmy nidowartosciowanych
blaznow wyedukowanych na "radio ma glosnik" itp
czyzby to "forum" bylo wentylem bezpieczenstwa ?
czy moze takim pseudo hyde park trampkazy grajacych pilka zgazety
|
|
|
" Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)
Data: 31-03-2006 10:52
Nasze forum jest jedyne w swoim rodzaju.
Nie ma tu administratora, jest pełna wolnoć, można pisać na różne tematy.
A z chaosu, jak wiadomo, może powstać co nowego."
-tak to fakt jest jedyne i to w swoim rodzaju
-administrator jest , a raczej cenzor nieudacznik obrzydliwy manipulator
bo wyciol caly post "nadhodzi burza sloneczna" nooo i gdzie to jest?
- a chaos to jest , kosmiczny
|
|
|
to jest nowe ekstra wydajne energooszczedne forum dla imbecylow
rzeklem
|
|
|
Echhhh///// To już dawno było mówione. To forum to DOM. I nie ma nic więcej do dodania. Jeżeli się tu nie rozwijasz, to wypad. Ja tam kocham to forum. Tylko mogłobybyć trochę dawnych osób. Byli tacy kochani :*:* :* Haghi, Koolman, strumyk :)
!!Peace!no Fighting!!
|
|
|
Powiem do szanownego ASD! parę słów. ZJEŻDŻAJ TY OBS, CHU, DUP. MI się te forum podoba, a co do tych "Super twoich stron" to co to wogóle jest??!!
|
|
|
Wszystkim forumowiczom życzę miłego majowego dzionka i specjalnie co dla Was :))
http://www.vivid.pl/mp3/130302/13030245_04.mp3
Michał Bajor - "Nie znajdš nas"
wiat przyglšda się nam
Lecz nie spuszcza nas z oczu, a zatem
Czy nie miałaby nic przeciw temu
by schować się przed wiatem?
Starczy znaleć zaklęcie
Cienkš strunę dotykiem obudzić
a zrobimy się tacy maleńcy
Niewidzialni dla wiata i ludzi
Nie nie nie
nie znajdš nas
od zmierzchu aż po brzask
wiele znam
tajemnych przejć
do całkiem innych miejsc
W pustyni się zdołamy schronić
tej z ziaren piasku w Twojej dłoni
Schronimy się za oceanem
we wnętrzu muszli rozbujanym
Od zmierzchu aż po brzask
Nikt nie odnajdzie nas
Od zmierzchu aż po brzask
Nikt nie odnajdzie nas
W Twoich oczach zdumienie
Skšd ta myl o ucieczce w nieznane?
Może niezbyt mam czyste sumienie,
gdy patrzę na Ciebie kochanie.
Tuż za progiem sš cuda -
mikrowiatów zmysłowe obszary
Powiedz "tak", a na pewno się uda
Bo to włanie - kochanie - sš czary.
Nie nie nie......itd.
Ja znam się na tym
Sš małe i wielkie wiaty
A nasz wiat
jest akurat
Nie nie nie......itd.
|
|
|
ty japonski to ty sie uwazasz za imbecyla?bo cos cie tu ostatnio widuje?!
|
|
|
Babie lato
Całkowita nagoć
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jednak kolor tęczy był the best :))
http://content.bolt.com/uploads/audio/streams/5/5/1/1/1/6/551116/music/1143751519944.mp3
|
|
|
O_o reksiu wrócił reklamować swoje obciachowe i nieuczęszczane forum ]:->
Niestety, na mnie niech nie liczy XD
Prowokatorom mówimy: NIE!
Głosujmy 3 razy tak!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |