Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kochajcie Rydzyka on jest bohaterem
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

kabaretu który sam tworzy... znalazłem ciekawš stronę w necie z cytatami z radia ma ryja: http://rafix7.webpark.pl/

Co to ma być. Ja uważam, że dzieki Rydzykowi to mamy same kłpoty w œwiecie. Róbta co chceta. Zaniœcie mu wszystkie swoje emerytury bedzie œmieszniej. [%sig%]

Podaj mi jš [%sig%]

ekspert RM: – Masoni sš narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starajš się umieœcić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody „Bonaqua”, i jako logo partii Unia Wolnoœci. Żebyœmy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibyœmy się bać masonerii. Złocista, promienista tzw. monstrancja co to jest jak nie znak słońca :)

Coœ ci się chyba ubzdurało z tymi masonami. Rydzyk to człowiek chory na władzę. Nie wolno według niego uprawiać miłoœci dla przyjemnoœci chyba że służy prokreacji. w dzisiejszych czasach to nie przejdzie. On dšży do wmanipulowanie się w struktury władzy tak daleko, aby mieć na niš jak największy wpływ. Koœciół jak pokazuje historia niejednokrotnie brał się za rzšdzenie w tym kraju. Wychodziły z tego tylko krucjaty, wyprawy krzyżowe a w efekcie długotrwałe wojny rujnujšce nasz kraj. Ot czego dokonał koœciół będšc u władzy. niech sie Rydzyk zajmie lepiej tym do czego jest powołany. Niech np. Sprzeda swojego nowego merola a kase przeznaczy na domy dziecka. Większy będzie z tego pożytek dla ludzi niż z tego jego radia. [%sig%]

Dla większego zrozumienia.... to jest cytat z RM .."ekspert RM: – Masoni sš narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starajš się umieœcić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody „Bonaqua”, i jako logo partii Unia Wolnoœci. Żebyœmy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibyœmy się bać masonerii. " A to jest moja wypowiedŸ odnoœnie tego cytatu ...."Złocista, promienista tzw. monstrancja co to jest jak nie znak słońca :) "

Nie martwcie się. Lata tego radyja sš policzone. Jak umrš moherowi słuchacze to kasa sie skonczy. Chyba nikt młody nie jest taki nawiedzony żeby dawac.

Co on ma w sobie że ludzie daja mu kase. Jak można być takim głupim. Nie ma na leki, na jedzenie bo rencina niska a kase mu daja.Czy oni sa w amoku? Chyba ich hipnotyzuje. Nagada że beda zbawieni i pódš do nieba. Kiedyœ przy piwku tak dla jaj posłuchalismy tego radia. Było sie z czego posmiac. Jaka ciemnota jest tam szerzona. Jedna słuchaczka prawie płakała że młodzież uprawia seks bez słubu. Tego sie powinno zakazac. Tak samo jak antykoncepcji i życia bez slubu itp. Komputer to narzedzie diabła, internet tez.

Dla koœcioła internet to wymarzone narzędzie do uprawiania wszelkiego rodzaju dewiacji. pO mszy bach do ne3tu na sex czacik. To ich kręci. [%sig%]

Nie byłbym taki pewien. Różne cuda już widziałem i nieszczęsnš rydzykowatš młodzież też. Oni by się dla niego bez mydła ogolić dali. Cóż taki œwiat głupi. [%sig%]

To pewnie młodzież wszchpolska

Gdy umrš starsi , wpływy tego radia się na pewno zmniejszš , ale niestety częœć teraz młodzych ludzi (baranów), bedzie dalej wierzyć w tę propagande. Ja tez kiedys na jaja słuchałem tego radia i oprócz tego , że sa tam naprawde œmieszne i zarazem żałosne audycje, to jest też wiele rzeczy rodem z prawdziwej propagandy. Trzeba przyznac że tej propagandy rydzyk musiał sie uczyc od najlepszych. ogólnie mówišc : CHUJ W DUPE RADIU MA_RYJA , OJCU rYDZYKOWI I WSZYSTKIM SLUCHACZOM TEGO GÓWNA.

Słuchaczom nie, bo to biedni, nieszczęœliwi ludzie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Telefon do RM: – Od trzech miesięcy słucham wyłšcznie Radia Maryja. Wyrzuciłem telewizor na œmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem. [%sig%]

No rzeczywiœcie - mogš być niebezpieczni dla otoczenia. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Z tego co ja widzę to wile osób jest zmuszanych przez rodziny do chodzenia do Koscioła. Opowiem Wam autentyczny przypadek. Kiedyœ kolega jak wyszedłem z Koœcioła(Ja chodze bo chce) zapytał mi sie. -który ksišdz odprawiał? -o czym była ewangelia? -o czym było kazanie? Pytam go sie. Po co sie pytasz? Przeciez byłes. A on nie byłem ale jak sie mam zapyta to trzeba cos powiedziec? Czy on jest dojrzały mimo swoich 21 lat? Chyba nie. A mama tez nie jest poważna. Jak mozna kogos do tego zmuszac? Kilka lat temu w mojej klatce sšsiadka darła sie na syna i wyzywała od Żydow bo nie chciał chodzic do Koscioła? Miał wtedy 19 lat.Pamietam to bo wtedy razem kończylismy liceum. Jak kiedys znalazła u niego prezerwatywy to myslałem że sie zadrze na smierc. Nienormalna jakas. Zreszta co to rózniaca ile ma lat.

no niestety sš to ludzie przedewszystkim mocno ograniczeni, na pocieszenie powiem że zwykle po takim dzieciństwie z radiem ma ryja i koœciołem na przymus, zwykle tworzy się w młodym człowieku postawa radykalnie antyklerykalna i jest to bardzo częstym zjawiskiem :-P Także nikt lepiej nie wychowuje antyklerykałów i przeciwników rydzyka niż sami rydzykowcy...

Ja się zgodzę z Darkiem , że sš to ludzie biedni. Od urodzenia wpaja się im ( nam też wpajano ) że religia jest najważniejsza, że brak uczestnictwa we mszy œw. jest grzechem . Wyrastajšc na takich " podwalinach" człowiek zaczyna być zimny w myœleniu bo wszystko już wiadomo , koœciół wie i o tym naucza - więc czegóż trzeba więcej ! Tylko przestrzegać przykazań koœcielnych , łamanie ich to grzech . Na takiej nauce, wyrastajš ludzie którzy nie pytajš nawet bo odpowiedzi znajš z przekazów koœcioła. Iluż ludzi w różnych sektach przechodzi pranie mózgu? sš w stanie po czymœ takim nawet do samobójstwa - wszystko to jednak jest ubezwłasnowolnieniem myœlowym. Każde wychowanie w przymusie pocišga za sobš skutki, czasem tršcajšce o skrajnoœci z jednej strony fanatyzm , z drugiej strony ignorancję. Nie oceniajmy tak wszystkich jednakowo, każdy ma jakieœ swoje doœwiadczenia , sposób myœlenia badŸ nie , być może to ograniczenie ale to jest też skutek czegoœ - wolę rozmowę nawet z zastosowaniem zimnego prysznica i albo obudzi się ktoœ albo też nie - bo woli spać ze strachu, że zawali mu się grunt , na którym opierał swoje życie religijne i wiarę .

doro, popieram twojš opinie, jednak postawy po złym wychowaniu mogš być dwie: akceptacja złych treœci i bunt przeciwko nim, i myœlę że to drugie rozwišzanie należy do ludzi inteligentnych, przyznać trzeba że słuchacze radia ma ryja zwykle do ludzi inteligentnych się nie zaliczajš :-P

Polska jest spaczona, bardziej niż mój umysł. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.