| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kochajcie Rydzyka on jest bohaterem | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
kabaretu który sam tworzy...
znalazłem ciekawš stronę w necie z cytatami z radia ma ryja:
http://rafix7.webpark.pl/
|
|
|
Co to ma być. Ja uważam, że dzieki Rydzykowi to mamy same kłpoty w wiecie. Róbta co chceta. Zanicie mu wszystkie swoje emerytury bedzie mieszniej.
[%sig%]
|
|
|
ekspert RM: – Masoni sš narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starajš się umiecić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody „Bonaqua”, i jako logo partii Unia Wolnoci. Żebymy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibymy się bać masonerii.
Złocista, promienista tzw. monstrancja co to jest jak nie znak słońca :)
|
|
|
Co ci się chyba ubzdurało z tymi masonami. Rydzyk to człowiek chory na władzę. Nie wolno według niego uprawiać miłoci dla przyjemnoci chyba że służy prokreacji. w dzisiejszych czasach to nie przejdzie. On dšży do wmanipulowanie się w struktury władzy tak daleko, aby mieć na niš jak największy wpływ. Kociół jak pokazuje historia niejednokrotnie brał się za rzšdzenie w tym kraju. Wychodziły z tego tylko krucjaty, wyprawy krzyżowe a w efekcie długotrwałe wojny rujnujšce nasz kraj. Ot czego dokonał kociół będšc u władzy. niech sie Rydzyk zajmie lepiej tym do czego jest powołany. Niech np. Sprzeda swojego nowego merola a kase przeznaczy na domy dziecka. Większy będzie z tego pożytek dla ludzi niż z tego jego radia.
[%sig%]
|
|
|
Dla większego zrozumienia....
to jest cytat z RM .."ekspert RM: – Masoni sš narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starajš się umiecić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody „Bonaqua”, i jako logo partii Unia Wolnoci. Żebymy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibymy się bać masonerii. "
A to jest moja wypowied odnonie tego cytatu ...."Złocista, promienista tzw. monstrancja co to jest jak nie znak słońca :) "
|
|
|
Nie martwcie się. Lata tego radyja sš policzone. Jak umrš moherowi słuchacze to kasa sie skonczy. Chyba nikt młody nie jest taki nawiedzony żeby dawac.
|
|
|
Co on ma w sobie że ludzie daja mu kase.
Jak można być takim głupim. Nie ma na leki, na jedzenie bo rencina niska a kase mu daja.Czy oni sa w amoku? Chyba ich hipnotyzuje. Nagada że beda zbawieni i pódš do nieba. Kiedy przy piwku tak dla jaj posłuchalismy tego radia. Było sie z czego posmiac. Jaka ciemnota jest tam szerzona.
Jedna słuchaczka prawie płakała że młodzież uprawia seks bez słubu. Tego sie powinno zakazac. Tak samo jak antykoncepcji i życia bez slubu itp.
Komputer to narzedzie diabła, internet tez.
|
|
|
Dla kocioła internet to wymarzone narzędzie do uprawiania wszelkiego rodzaju dewiacji. pO mszy bach do ne3tu na sex czacik. To ich kręci.
[%sig%]
|
|
|
Nie byłbym taki pewien. Różne cuda już widziałem i nieszczęsnš rydzykowatš młodzież też. Oni by się dla niego bez mydła ogolić dali. Cóż taki wiat głupi.
[%sig%]
|
|
|
Gdy umrš starsi , wpływy tego radia się na pewno zmniejszš , ale niestety częć teraz młodzych ludzi (baranów), bedzie dalej wierzyć w tę propagande. Ja tez kiedys na jaja słuchałem tego radia i oprócz tego , że sa tam naprawde mieszne i zarazem żałosne audycje, to jest też wiele rzeczy rodem z prawdziwej propagandy. Trzeba przyznac że tej propagandy rydzyk musiał sie uczyc od najlepszych.
ogólnie mówišc : CHUJ W DUPE RADIU MA_RYJA , OJCU rYDZYKOWI I WSZYSTKIM SLUCHACZOM TEGO GÓWNA.
|
|
|
Słuchaczom nie, bo to biedni, nieszczęliwi ludzie.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Telefon do RM: – Od trzech miesięcy słucham wyłšcznie Radia Maryja. Wyrzuciłem telewizor na mietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem.
[%sig%]
|
|
|
No rzeczywicie - mogš być niebezpieczni dla otoczenia.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Z tego co ja widzę to wile osób jest zmuszanych przez rodziny do chodzenia do Koscioła.
Opowiem Wam autentyczny przypadek.
Kiedy kolega jak wyszedłem z Kocioła(Ja chodze bo chce) zapytał mi sie.
-który ksišdz odprawiał?
-o czym była ewangelia?
-o czym było kazanie?
Pytam go sie.
Po co sie pytasz? Przeciez byłes.
A on nie byłem ale jak sie mam zapyta to trzeba cos powiedziec? Czy on jest dojrzały mimo swoich 21 lat?
Chyba nie. A mama tez nie jest poważna. Jak mozna kogos do tego zmuszac? Kilka lat temu w mojej klatce sšsiadka darła sie na syna i wyzywała od Żydow bo nie chciał chodzic do Koscioła? Miał wtedy 19 lat.Pamietam to bo wtedy razem kończylismy liceum.
Jak kiedys znalazła u niego prezerwatywy to myslałem że sie zadrze na smierc. Nienormalna jakas.
Zreszta co to rózniaca ile ma lat.
|
|
|
no niestety sš to ludzie przedewszystkim mocno ograniczeni, na pocieszenie powiem że zwykle po takim dzieciństwie z radiem ma ryja i kociołem na przymus, zwykle tworzy się w młodym człowieku postawa radykalnie antyklerykalna i jest to bardzo częstym zjawiskiem :-P Także nikt lepiej nie wychowuje antyklerykałów i przeciwników rydzyka niż sami rydzykowcy...
|
|
|
Ja się zgodzę z Darkiem , że sš to ludzie biedni. Od urodzenia wpaja się im ( nam też wpajano ) że religia jest najważniejsza, że brak uczestnictwa we mszy w. jest grzechem . Wyrastajšc na takich " podwalinach" człowiek zaczyna być zimny w myleniu bo wszystko już wiadomo , kociół wie i o tym naucza - więc czegóż trzeba więcej ! Tylko przestrzegać przykazań kocielnych , łamanie ich to grzech . Na takiej nauce, wyrastajš ludzie którzy nie pytajš nawet bo odpowiedzi znajš z przekazów kocioła. Iluż ludzi w różnych sektach przechodzi pranie mózgu? sš w stanie po czym takim nawet do samobójstwa - wszystko to jednak jest ubezwłasnowolnieniem mylowym.
Każde wychowanie w przymusie pocišga za sobš skutki, czasem tršcajšce o skrajnoci z jednej strony fanatyzm , z drugiej strony ignorancję.
Nie oceniajmy tak wszystkich jednakowo, każdy ma jakie swoje dowiadczenia , sposób mylenia bad nie , być może to ograniczenie ale to jest też skutek czego - wolę rozmowę nawet z zastosowaniem zimnego prysznica i albo obudzi się kto albo też nie - bo woli spać ze strachu, że zawali mu się grunt , na którym opierał swoje życie religijne i wiarę .
|
|
|
doro, popieram twojš opinie, jednak postawy po złym wychowaniu mogš być dwie: akceptacja złych treci i bunt przeciwko nim, i mylę że to drugie rozwišzanie należy do ludzi inteligentnych, przyznać trzeba że słuchacze radia ma ryja zwykle do ludzi inteligentnych się nie zaliczajš :-P
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |