| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| To koniec | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
|
To już koniec dotychczasowego forum. Przyszli ludzie wydający się być bardzo młodzi i spartolili poziom , gadając o pierułach.Nie czuję się jak u siebie w domu. Chcę podzękować wszystkim , którzy uczestniczyli w sensownych dyskusjach. Odchodzę.
|
|
|
Przypuszczam ze mnie zaliczasz do tych "partaczy"ale choc sie sympatja nawzajem nie dorzymy to musze sie zgodzic ze forum to przestaje byc interesujace.
I tematy zaczynaja sie tandetne robic.
[%sig%]
|
|
|
Nie przesadzasz trochę? Chyba można od czasu do czasu porozmawiać o "pierułach", nikt ci nie karze wchodzić w te rozmowy. Skoro chcesz rozmawiać o sprawach poważnych to zakładaj nowe tematy, bo chyba ostatnio dużo do powiedzenia nie miałeś. Jeśli nie podoba ci się temat o "pierułach" to ignoruj go i dyskutuj o sensownych sprawach.
|
|
|
Jak można to prosze ich po ksywkach, bo moze ja tez do nich naleze, a o tym nie wiem???
|
|
|
Zgadzam sie ze to forum straciło klimat, przyszlo tu mnostwo nienadajacych sie do dyskusji , nieustepliwych i upartych osob, ktore skutecznie zniechecaja do dyskusji. forum to juz "stracilo" kilku prastarych uczesniktow (Szlachcic, Moskit) Winter rowniez nim jest/byl bo sam jestem tu od wielu miesiecy, jesli tematy rozmow beda dalej jak wyciete z kolorowych babskich pism to wylaczam sie rowniez
SIEG HEIL
|
|
|
aha Winter jeszcze jedno pytanie - Mógłbys podac mi adresy innych stron na ktorych uczestniczysz w dyskujach? chetnie bym cie tam poparl
to tyle
|
|
|
A moze to ja?
Podaj przyklady jesli mozesz, bo nic nie wiadomo co masz na mysli mowiac:
(...)"gadając o pierułach".
Wystarczająco wzgledne stwierdzenie, zeby wiedziec jakie rozmowy masz na mysli.
Pozdrawiam.
|
|
|
Od pewnego czasu nie piszę na tym forum, bo faktycznie Winter ma rację, że zatraciło swoją "osobowość", wedle ludowej mądrości "gdzie Polaków dwóch tam trzy teorie...". Tematy ciekawe dziczeją i nie można w nich odszukać ich pierwotnego sensu. Mimo wszystko proponuję Ci Winter tylko odpocząć. A czasem przyłóż...
[%sig%]
|
|
|
Tak w ogóle to w ostatim tygodniu forum ma jakiś zastój i nikt nie pisze postów! Ludzie, twórzcie nowe tematy jak wam tylko coś przyjdzie do głowy! Trzeba to przerwać!
|
|
|
Disable Hero
Za mało się udzielałes abym miał do ciebie jakiekolwiek uwagi.
C.T.
Zwykle odzywam się jedynie na www.astraldynamics.pl lub www.katolik.pl , ale ostatnio tylko na tym pierwszym. Dzięki za poparcie. Jeżeli gdzieś jeszcze znajdę forum , na którym będę się nagminnie udzielał to dam ci znać. Pozdrawiam , twoje posty zawsze były cholernie inteligentne i trafne. szkoda że tak rzadko się odzywałeś. Żegnam
|
|
|
dzieki za stronki, i za przed ostatnie zdanie:) zaraz zapoznam sie ze stronkam
pozdr.
|
|
|
Winter....można być młodym i pisać dość SENSOWNIE... wiek nie znaczy o poziomie inteligencji...gdy pierwszy raz odwiedziłam te FORUM byłeś dla mnie symbolem mądrego człowieka... mam nadzieje, że przeczytasz te wszystkie wypowiedzi... ale wiedz, że te FORUM nie będzie już takie samo bez Ciebie...możę jeszcze się zastanów i odwiedzaj czasem nasze FoRuM.......
|
|
|
To oczywiste , ale z dyskusji się wyłączam. Dzięki za słowa uznania.
|
|
|
No jak chcesz, zauwazylem ze jests kontrowersyjna osoba, lecz twoje posty budzily zaufanie i w ogole, no ale jezeli taka jest twoja wola.....3maj sie
|
|
|
Ja tu jestem nowy i zauważyłem jedno-Winter mówi o tym że młodziki tworzą nieciekawe tematy-pewnie jest coś prawdy w tym co mówisz.Nie zauważyłeś jednak jednego-sam właśnie stworzyłeś dział na forum w którym sam kłapiesz jadaczką ażeby ino kłapać.Bo nie powiesz mi chyba że jeśli twoje odejście zalicza się do zjawisk paranormalnych i UFO
|
|
|
A zalicza się. Chociażby dlatego , że jestem tu prawie od początku. JA wogóle jestem paranoramlny i niesamowity , więć każdy post o MNIE jest na temat. Usatysfakcjonowany ?
|
|
|
Nie było mnie tu kilka dni... i co się porobiło?????
winter odchodzi??
Nie wiem czy mam to uznać za żart czy za dramatyczny akt rozpaczy...
Ludzie Winter nie odchodzi tylko szaleje na innym forum z leto :D :D :D Chyba się tam niedługo wybiorę :D :D :D
Na razie zbieram siły psychiczne...
Winter - miło się gadało. To co było złe na tymforum między nami niech pójdzie w niepamięć. Ja już zapomniałem :)
Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
O, a na jakim to forum Ja "szaleję z Winterem" ??? Powiedz mi, bo śnię. Najwyrażniej osiągnąłem już taki poziom prany, że potrafię robić coś bez udziału woli... Tak więc wybierz się rychło i powiedz, co ja tam piszę, bo ja nic o tym nie wiem...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |