| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Życzenia z okazji Dnia Chłopaka | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia, miłości, radości, weny twórczej w pisaniu postów, dużo mądrych przemyśleń i spełnienia wszystkich marzeń męskiej części forumowiczów życzy
Anka
|
|
|
Dziekuje bardzo :o) Cmooooooooooooooooooooooook (buziaka dostane prawda?)
Prawde mowiac, nie spodziealem sie, ze jakakolwiek kobieta bedzie pamietala, to mile :o)
Pozdrawiam.
|
|
|
Dzięki Aniu :)
Nawet nie wiedziałem, że jest dziś mój dzień! :D
|
|
|
Ja tez dziekuje !!!!!!!! Ja tez bym nie wiedzial, ze dzis jest chlopaka, gdyby nie to ze dostalismy w klasie nawilżane prezerwatywy!!! (hehehe Midi;-) PS. Podobno byly o smaku waniliowym - jak donosił mój kumpel!!! Ja osobiście nie probowalem to nie wiem:-( hehehe
|
|
|
Buziaczki przyjete Aniu :)))))
Szkoda ze tak daleko mieszkasz :o(
|
|
|
Aniu Aniu wystarczy wpisac twoj ip w wyszukiwarce i kazdy zobaczy z jakiego miasta jestes:)
|
|
|
IP to ip. Ja w kazdym badz razie nie mam podanego IP od Ani, wiec nie mam pojecia jakie ma. Co najwyzej, moge sie domyslec z jakiego zakresu ma IP.
Samo wpisanie Ip do wyszukiwarki nie bardzo sie przydaje. Ale mozna skorzystac z programow, np. Smart Whois, albo z wiersza polecen uzyc komendy "tracert", ale ono tez tylko wskaze na rejon i providera, i nie zawsze dokladnie A jak juz sie ma providera, to juz z gorki sie leci. Jak na razie, IP widzialem tylko ze u mnie sie wyswietla. Wiec gorzej, bo nie ma ostatniego numeru, wiec duzo mniejsze szanse zeby sie dowiedziec skad jestem. A jestem z Tychów, obok Katowic.
Wiem z jakiego IP nadajesz, ale nie wiem czy to twoje IP, czy jakiegos serwera, przez ktory sie laczysz.
Pozdrawiam.
|
|
|
Ja jestem dziewczyną, z racji tego nie znam się na kompach zbyt dobrze:P Co to jest IP? Ja gdybym chciała sama siebie zlokalizować to bym wpisała ten adres co mam w nawiasie. Wyświetliła by mi się strona "satfilm" i bym wiedziała w jakim mieście ta firma prosperuje. Co to jest IP i jaki jest mój IP. Będę wdzięczna za wyjaśnienie:) Mam nadzieję, że Dzień Chłopaka spędziliście przyjemnie:)
|
|
|
IP Aniu jest to numer dostepu do internetu kazdego komputera... Wyrozniamy statyczne ip- staly numer przy kazdym polaczeniu, i dynamiczne ip, zmieniajace sie w zaleznosci od okolicznosci:)Ja po odczytaniu zaznaczam NAZWY, bo numer tak samo mi sie nie wyswietla, doszedlem do wniosku ze moze to byc Wloclawek, lub Lodz, jezeli chodzi o Ciebie Aniu, sam jestem z Warszawy....
|
|
|
Ej no...Jak to odczytać? Skąd wiadomo jaki numer? Co wpisać w wyszukiwarce?
|
|
|
Dziękuję Aniu :) jesteś wspaniała :)
jestes wielka :)
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Aniu wrescie sie prawidlowo zalogowalem i odrazu dziekuje za zyczenia
poz robert
[%sig%]
|
|
|
Aniu.
Wystarczy ze wpiszesz w Uruchom, w menu start jest takie polecenie:
ping satfilm.net.pl [enter]
Wyskoczy numer IP, i juz mamy Twoje IP. Ale nie wiem czy to Twojego providera czy Twojego kompa, niestety Twoj adres nie jest podany caly. Wtedy moglbym sie dowiedziec o wiele wiecej.
Ale mozesz sama sobie sprawdzic swoj numer IP.
W menu start i Uruchom wpisz:
jesli masz system windows 98 to wpisz: winipcfg (chyba bo dawno tego systemu nie uzywalem)
a jesli masz windows xp to wpisz: ipconfig
No i mozna sie bawic, ale niestety musze pomykac teraz.
Milego wieczorku zycze.
|
|
|
Dziękuję Brat:) Takie pochwały za drobne życzenia:) Dziękuję Adasiu za wyjaśnienia, ale nie dla mnie te zabawy:P Pozdrawiam wszystkich:)
|
|
|
Ode mnie też dzięki wielkie. Nawet nie wiedziałem, że to dzi. Kto ten dzień ustanowł? Wiecie może <:)?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |