| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| SUPERISTOTA | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
******* Czy jestecie gotowi na przyjcie SUPERISTOTY? Kim ma być? Kiedy przybędzie? Fundacja NAUTILUS przygotowuje raport, który opublikujemy na naszych stronach. Znamy datę, znamy miejsce, wiemy jak będzie wyglšdać... SUPERISTOTA - jej przyjcie ma zmienić całš planetę! To wszystko w serwisie www.nautilus.org.pl ******
Taki tekst pojawił się jaki czas temu na stronach Fundacji Nautilus. Ciekawe co to za Superistota? może kto ma już jakie informacje o niej?
z góry dzięki za wszystkie info...
|
|
|
Ma to byc tranzwestyistyczny postkomunistyczny wydelegowany kosmo obcy z radzieckich kampanii wrzesniowo-kosmicznych polaczonych ukladem czysto mikroelementarnym z udzialem nanitow o niesamowitej sile eksceptyczno laserowej. Wiecej informacji na www.samolot.glt.pl
|
|
|
hehehe www.samotot.glt.pl heheheheehhee
Dobra pan Marian się natrudził a wy!!! się z niego nabijacie może ta super istota to Teletubi !!! nie wolno wštpić!! MArianie podaj Date i godzine bo nie wiem kiedy zaczšć czekać?
|
|
|
jakš date kurwa? to ja sie pytam czy kto już co wie! a jak nie to trudno, poczekam co na stronie Fundacji napiszš. japońskie gównocotam pisze o jakiejs maszynerii, a to ma być Istota a nie maszyna... to forum faktycznie spada na dno ;/
|
|
|
Wywiad po angielsku na temat superistoty :
http://www.raidersnewsupdate.com/qf-2-6-06.mp3
|
|
|
superistota to ja, tralalalalala, wale konia non stop i rucham wasze stare :)
|
|
|
ruchasz sie co noc sam ze sobš bo masz tak małego że szkoda wystawiać go na publiczne zniesławienie miechem . Fajno ze ruchasz sie Sam ze sobš ładujšc swego fiutka spedalony pajacu w lalkę dmuchanš ktora zastepuje tobie pożadane starsze panie po 50-stce z nadwagš i fałdami tłuszczu :PPPPPPPPPPPPPPP
|
|
|
Goka, a masz może wersje pisanš tego wywiadu?? albo chociaż mogłaby strecić tš rozmowe? bo ja nie mam głoników :/
|
|
|
a ty kepług marna zakompleksiona kurwo, spierdalaj jak za młodych lat pod sukienke mamusi, a nie udzielaj sie na tym forum!!!!!!
|
|
|
Wywiad trwa prawie godzinę. Jak można nie mieć głoników w komputerze?? Jak się czego chce to trzeba działać a nie prosić się innych, nie masz marianku nawet radia, telewizora, czegokolwiek co ma głonik? Potrzeba matkš wynalazku, a na temat to tak:
Najpierw pan w radyjku nie może się połšczyć z innym gostkiem który ma te mega newsy, zwala to na haarpa (mówi o broni elektromagnetycznej więc to chyba to - to chyba jacy kolesie gosi:) i puszcza muzyczkę :D Potem dziwi się że co pika w słuchawce (już się połšczył) i znowu sš podejżenia że "CO" się dzieje, ale że dzi rozmawiamy o czym innym to olewa pikanie, które nagle znika (w wojsku jak nas oficer dyzurny podsłuchiwal to włanie było słychać pikanie). Pan który dzwoni ma masę ciekawych informacji, a więc, amerykanie w tajnym labolatorium robiš dowiadczenia, klonujš ludzi i robiš hybrydy. Według niego już wyprodukowali zwierzęta które sš ludmi i ludzi którzy sš zwierzetami (zapewne chodzi o osobowoć i fakt logicznego mylenia), ale to wszystko to jest nic przy SUPERISTOCIE, jest to niby wielgachny organizm będšcy tylko i wyłšcznie ludzkš tkankš muzgowš podłšczonš do superkomputera (moja pani od polskiego by powiedziała że już jest za dużo "super" :D).
Istote tš stworzono, lub zamierza się stworzyć (tego ten pan nie jest pewny) po to by sprawdzić teorię jakoby wszystko co się dzieje jest zależne od nas, ew. że zyjemy w "matrixe" (jak bymy to nazwali bez braci W. - chwała im za film który poruszył masy :D). Kto wymylił że jeżeli stworzy się istotę o ogromnej możliwoci "obliczeniowej" to ona będzie wiedzieć co jest na prawdę grane. Gorzej że kto inny też chce stworzyć swojš superistotę z zamiarem zniszczenia wiata. Potem jest bełkot tłumaczšcy te teorie i wstępne badania nad kierowaniem ludmi (haarp), budowš i działaniem muzgu. Badania te pomogły (pomogš) stworzyć superistotę. Więcej nie pisze, bo czuje że zrobił bym z tego epopeję międzynarodowš, która zaburzy dobry sen wielu ludziom, ponieważ w dalszej częci obaj panowie snujš katastroficzne wizje do jakich doprowadzš wiat eksperymenty z klonowaniem i tworzeniem sztucznie żywych organizmów.
|
|
|
Ludzie...PROSZE WAS! Patrzcie na prawo od nicka. Tam znajdziecie rozwišzanie swoich problemów i przestaniecie obwiniać niewinnych. Chyba.
[%sig%]
|
|
|
Czasem też co ciekawego przeczytacie na niebieskim tle.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
eeee to Goka jebnęła wywiad, oczywiscie większosc wywiadu ma zwišzek z HAARP-em (czuje ze to on zmusił Goke, żeby wkleiła ten link do wywiadu) ;/ wštpie, żeby o to chodziło w raporcie Fundacji Nautilus, czyli muszę poczekać i zobaczyć co napiszš.
a ty kepułg jak mi kupisz głoniki to będę je mieć...
"Jak się czego chce to trzeba działać a nie prosić się innych" - ciebie nie prosiłem
|
|
|
Albo masz marian słabš pamięć, albo masz rozdwojenie osobowoci, albo jeste .... (wstaw sobie co ze swojego repertuaru).
Moje streszczenie jest przezemnie zedytowane, tzn. napisane z mojego punktu widzenia. W całym tekcie użyłem słowa haarp 2 razy, więcej było super, więc może jednak wywiad jest o super a nie o haarpie (którego z samej nazwy panowie nawet nie wymieniajš). Jak możesz oceniać co czego nie słyszałe, wiesz tyle ile ja ci opowiedziałem. No i tak potem powstaja różne historie, zenek widział helikopter, powiedział marianowi że widział ufo, a marian biega po miecie i krzyczy że go ufo porwało.
Jak chcesz to ci podaruje głoniki, tylko podejżewam że nie poradzisz sobie z ich instalacjš i potem mi napiszesz że ci gówno nie głoniki dałem :D. Wiem że mnie nie prosiłe, ale ja tak już mam że lubie się wtršcać.
|
|
|
Bardzo waznym watkiem tej dyskusji byla wypowiedz na temat niesmiertelnosci. Te wszystkie badania jakie sie w tej chwili prowadzi skupiaja sie w zasadzie na wydluzeniu zycia czlowieka i szukaniu niesmiertelnosci. Nad tym sie dzisiaj pracuje.
Nie dziwie sie, bo nagromadzono juz takie majatki, ze teraz tylko potrzebna jest niesmiertelnosc !!!!
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |