Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
SUPERISTOTA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

******* Czy jesteœcie gotowi na przyjœcie SUPERISTOTY? Kim ma być? Kiedy przybędzie? Fundacja NAUTILUS przygotowuje raport, który opublikujemy na naszych stronach. Znamy datę, znamy miejsce, wiemy jak będzie wyglšdać... SUPERISTOTA - jej przyjœcie ma zmienić całš planetę! To wszystko w serwisie www.nautilus.org.pl ****** Taki tekst pojawił się jakiœ czas temu na stronach Fundacji Nautilus. Ciekawe co to za Superistota? może ktoœ ma już jakieœ informacje o niej? z góry dzięki za wszystkie info...

Ma to byc tranzwestyistyczny postkomunistyczny wydelegowany kosmo obcy z radzieckich kampanii wrzesniowo-kosmicznych polaczonych ukladem czysto mikroelementarnym z udzialem nanitow o niesamowitej sile eksceptyczno laserowej. Wiecej informacji na www.samolot.glt.pl

superkomputer?

hehehe www.samotot.glt.pl heheheheehhee Dobra pan Marian się natrudził a wy!!! się z niego nabijacie może ta super istota to Teletubiœ !!! nie wolno wštpić!! MArianie podaj Date i godzine bo nie wiem kiedy zaczšć czekać?

jakš date kurwa? to ja sie pytam czy ktoœ już coœ wie! a jak nie to trudno, poczekam co na stronie Fundacji napiszš. japońskie gównocoœtam pisze o jakiejs maszynerii, a to ma być Istota a nie maszyna... to forum faktycznie spada na dno ;/

Wywiad po angielsku na temat superistoty : http://www.raidersnewsupdate.com/qf-2-6-06.mp3

superistota to ja, tralalalalala, wale konia non stop i rucham wasze stare :)

ruchasz sie co noc sam ze sobš bo masz tak małego że szkoda wystawiać go na publiczne zniesławienie œmiechem . Fajno ze ruchasz sie Sam ze sobš ładujšc swego fiutka spedalony pajacu w lalkę dmuchanš ktora zastepuje tobie pożadane starsze panie po 50-stce z nadwagš i fałdami tłuszczu :PPPPPPPPPPPPPPP

Goœka, a masz może wersje pisanš tego wywiadu?? albo chociaż mogłabyœ streœcić tš rozmowe? bo ja nie mam głoœników :/

a ty kepług marna zakompleksiona kurwo, spierdalaj jak za młodych lat pod sukienke mamusi, a nie udzielaj sie na tym forum!!!!!!

Wywiad trwa prawie godzinę. Jak można nie mieć głoœników w komputerze?? Jak się czegoœ chce to trzeba działać a nie prosić się innych, nie masz marianku nawet radia, telewizora, czegokolwiek co ma głoœnik? Potrzeba matkš wynalazku, a na temat to tak: Najpierw pan w radyjku nie może się połšczyć z innym gostkiem który ma te mega newsy, zwala to na haarpa (mówi o broni elektromagnetycznej więc to chyba to - to chyba jacyœ kolesie gosi:) i puszcza muzyczkę :D Potem dziwi się że coœ pika w słuchawce (już się połšczył) i znowu sš podejżenia że "COŒ" się dzieje, ale że dziœ rozmawiamy o czymœ innym to olewa pikanie, które nagle znika (w wojsku jak nas oficer dyzurny podsłuchiwal to właœnie było słychać pikanie). Pan który dzwoni ma masę ciekawych informacji, a więc, amerykanie w tajnym labolatorium robiš doœwiadczenia, klonujš ludzi i robiš hybrydy. Według niego już wyprodukowali zwierzęta które sš ludŸmi i ludzi którzy sš zwierzetami (zapewne chodzi o osobowoœć i fakt logicznego myœlenia), ale to wszystko to jest nic przy SUPERISTOCIE, jest to niby wielgachny organizm będšcy tylko i wyłšcznie ludzkš tkankš muzgowš podłšczonš do superkomputera (moja pani od polskiego by powiedziała że już jest za dużo "super" :D). Istote tš stworzono, lub zamierza się stworzyć (tego ten pan nie jest pewny) po to by sprawdzić teorię jakoby wszystko co się dzieje jest zależne od nas, ew. że zyjemy w "matrixe" (jak byœmy to nazwali bez braci W. - chwała im za film który poruszył masy :D). Ktoœ wymyœlił że jeżeli stworzy się istotę o ogromnej możliwoœci "obliczeniowej" to ona będzie wiedzieć co jest na prawdę grane. Gorzej że ktoœ inny też chce stworzyć swojš superistotę z zamiarem zniszczenia œwiata. Potem jest bełkot tłumaczšcy te teorie i wstępne badania nad kierowaniem ludŸmi (haarp), budowš i działaniem muzgu. Badania te pomogły (pomogš) stworzyć superistotę. Więcej nie pisze, bo czuje że zrobił bym z tego epopeję międzynarodowš, która zaburzy dobry sen wielu ludziom, ponieważ w dalszej częœci obaj panowie snujš katastroficzne wizje do jakich doprowadzš œwiat eksperymenty z klonowaniem i tworzeniem sztucznie żywych organizmów.

Ludzie...PROSZE WAS! Patrzcie na prawo od nicka. Tam znajdziecie rozwišzanie swoich problemów i przestaniecie obwiniać niewinnych. Chyba. [%sig%]

Czasem też coœ ciekawego przeczytacie na niebieskim tle. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dajecie wskazówki jak dzieciom w przedszkolu.

eeee to Goœka jebnęła wywiad, oczywiscie większosc wywiadu ma zwišzek z HAARP-em (czuje ze to on zmusił Goœke, żeby wkleiła ten link do wywiadu) ;/ wštpie, żeby o to chodziło w raporcie Fundacji Nautilus, czyli muszę poczekać i zobaczyć co napiszš. a ty kepułg jak mi kupisz głoœniki to będę je mieć... "Jak się czegoœ chce to trzeba działać a nie prosić się innych" - ciebie nie prosiłem

Albo masz marian słabš pamięć, albo masz rozdwojenie osobowoœci, albo jesteœ .... (wstaw sobie coœ ze swojego repertuaru). Moje streszczenie jest przezemnie zedytowane, tzn. napisane z mojego punktu widzenia. W całym tekœcie użyłem słowa haarp 2 razy, więcej było super, więc może jednak wywiad jest o super a nie o haarpie (którego z samej nazwy panowie nawet nie wymieniajš). Jak możesz oceniać coœ czego nie słyszałeœ, wiesz tyle ile ja ci opowiedziałem. No i tak potem powstaja różne historie, zenek widział helikopter, powiedział marianowi że widział ufo, a marian biega po mieœcie i krzyczy że go ufo porwało. Jak chcesz to ci podaruje głoœniki, tylko podejżewam że nie poradzisz sobie z ich instalacjš i potem mi napiszesz że ci gówno nie głoœniki dałem :D. Wiem że mnie nie prosiłeœ, ale ja tak już mam że lubie się wtršcać.

Bardzo waznym watkiem tej dyskusji byla wypowiedz na temat niesmiertelnosci. Te wszystkie badania jakie sie w tej chwili prowadzi skupiaja sie w zasadzie na wydluzeniu zycia czlowieka i szukaniu niesmiertelnosci. Nad tym sie dzisiaj pracuje. Nie dziwie sie, bo nagromadzono juz takie majatki, ze teraz tylko potrzebna jest niesmiertelnosc !!!!

... a Wiosna przyszła pieszo, już kwiaty za Niš spieszš...

SUPERISTOTA – czy œwiat jest gotowy na jej przyjœcie? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jeszcze jedna SUEPR istota ? jestesmy przygotowani ? http://bestpics.ru/full/piccsat02.jpg http://bestpics.ru/full/Buschgolum.jpg [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.