Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
W morde kopane
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50

Czytajac przepowiednie itp, zauwazylem niestety, ze sprawdzaja sie przepowiednie Nostradamusa dotyczace naszego bytu na Ziemii. World Trade Center, innych nie wymieniam bo zapewne znacie. JEDNAK CHODZI MI O JEDNA RZECZ... PORUSZAM SPECJALNIE TEN TEMAT W TYM CZASIE I NA TYM FORUM, gdyz wydaje mi sie, ze ten koniec jednak nastapi i to jest kwestia kilku lat. Bylo gdzies tam napisane, ze Papiez bedzie murzynem, czytam wczoraj na Onecie, ze faktycznie ma to byc PAPA AFRYKANSKI lub AZJATYCKI, i mowie wam jak to przeczytalem to dopiero mnie olsnilo, TRZEBA OSZUKAC PRZEZNACZENIE, bo inaczej bedzie zle..... Cholera jestem tego naprawde ciekaw, i bez zadnych filozofii i demagogii, odpiszcie normalnie i rzeczowo!!! POZDRO.

Ja tam bym się wcale nie przejmował. Obecna sytuacja jest wynikiem całkowitego ogłupienia młódzieży cywilizowanych krajów przez światowe żydostwo. To , że nastąpi tego koniec jest naturalne i jest czegoś skutkiem. Nie ma zdarzenia bez przyczyny. Chiny rosną w siłę niepomiernie , to z tamtąd ma pójść najazd na europę. I bardzo dobrze. Wojna jest potrzebna aby dać kopa ospałym i głupim narodom. Tylko ona czyni postęp a nieszczęścia oczyszczą przestrzeń. Poza tym - Ja jestm przeciw światu i jako taki nie utorzsamiam się z jego dobrem. Mam tylko cichą nadzieję , że zanim się to zacznie zdąrzę dotrzeć w Himalaje , gdzie w jakiejś aśranie będę medytował 24h na dobę i g... mni będzie bolało co się dzieje na dole. Świat może sie kończyc. Cze

"Mam tylko cichą nadzieję , że zanim się to zacznie zdąrzę dotrzeć w Himalaje , gdzie w jakiejś aśranie będę medytował 24h na dobę i g... " I zawiążesz sobie przepaskę na biodrach, wybudujesz szałas i będziesz polował na zwierzynę:))

jedna niejasnosc - po kiego Bóg stworzyB murzyna skoro ten nie moze byc papiezem, i t ogadanie ,ze wszyscy sa rowni. troche to nielogiczne

A pozniej Cie zlapia, i uznaja za Yeti :)) Bo bedziesz mial brode, bo nie bedzie golona wiele lat i caly obrosniesz hihi. Wybacz zarty, ale chcialem wesolo.

hehe widać że występyje to dyskryminacja ze wzgledu na kolor skóry. Afrykańczycy uwazają że Matka Boska była murzynką i Jezus też. to niby czemu Murzyn nie mógłby byc papieżem? tak tak Winterku Ty to masz wyobrażnie:) ale w dzisiejszym dniu chłopaka życze Ci spełnienia Twojego marzenia o medytacji:)

Nie chodzi o dyskryminacje rasowa, moze byc Papiezem Chinczyk, czy Indianin, ale o przepowiednie, ktora dotyczyla iz koniec nastapi gdy papiezem bedzie wlasnie murzyn!!!!

Ja nie mam nic przeciwko papieżu murzynie o ile bedzie chodź w połowie tak dobry jak "nasz" PAPA!!! A świat rzeczywiście zmieza ku upadkowi....... Ale ja myśle, że to nastąpi nie tak, że Bóg zejdzie na ziemie itp. Po prosu myśle, że to bedzie atak najeźców z kosomsu, albo meteoryd!!! Pamietacie: (...) Ktory zstąpi z NIEBA, sądzić żywych i umarłych (...) Może to będzie jakaś obca cywilizacja... Albo coś?!? Sam nie wiem. Jest jeszcze jedna możliwość: jakiś Osama bin hisajn czy ktos tam odpali w ruskow jakas rakietke i bedzie masakra. Dobiją nas wszystkich radioaktywne chmury itp... kto wie?!? NIe pisze ze walna w USA, bo mysle ze w USA sa dość madrzy ludzie i nie opala bemyslnie rakiet ktore moga 4200 razy zniszczyc nasza planete!!! (Kto czytał\ogladał "Ostatni Brzeg" ?!? Świetna książka!!!!!!!) Wiecie co, może Bóg to jakaś obca cywilizacja: patrzcie w Piśmie Świetym jest tyle na to "dowodów" !!! Samo to że "niebo - raj" jest w górze!!! Może to obcy nas "stworzyli" na swoje podobienstwo?!? Ropisze sie na ten temat kiedy indziej!!! Bo mam coś na ten temat ciekawego do przekazania!!! Teraz nie mam inwencji tworczej!!! Ja teraz jestem w rozterce: z jednej strony rodzina i tradycja każe nam chodzić do Kościoła, itp (Jaa chodze- najcześciej) ale skąd my mamy wiedzić, że Bóg chciał, żeby tak wyglądał KOśćioł???????????? Do (.wul.) dlaczego Ksieża to tacy materialiści?????????????? (nie wszyscy) Szkoda że Jan Paweł II nie może pożyć jeszcze z 200 lat !!!!!!! Wtedy by zrobił pożądek w "firmie" jaką jest kościół!!!!!!!!! JPII stara sie jak może, ale on sam biedny Sam Sobie nie poradzi!!!!!!!!! Druga strona mojej rozterki to to że jest naprawde wiele argumentów przeciwko Kościołowi.................. Popierająca teze że pochodzimy od "innej" cywilicacji!!!! Ja chce umrzeć!!!!!!!!! A wiecie po co? Ja chce sie spotkać ze Św. Piotrem i zapytać o wszystko co mnie interesuje; o nasze miejsce we wszechświecie, czy jesteśmy sami, o sens życia, o porwania przez UFO itp. Ja bym z 10 lat najpierw zadawał pytania i dostawał na nie odpowiedzi!!!!!!!! ALE JA CHCE TO WIEDZIEĆ TERAZ !!!!!!!!!!!!! Wiecie co może to moja muzyka tak na mnie działa (black death metal) albo nie wiem!!!!!!! JA wiem że igram ze czymś z czym napewno nie wygram!!! I co jest straszna moca (JA mimo wszystko wierze w Boga) słuchając Satyriconu w nocy sie strasznie boje!!! Onie są straszni, ale taka muzyka mi sie przeraźliwie podoba !!!!! i bez niej już bym dawno popełnił samobójstwo!!! Wiem, że dla ludzi którzy nie słuchaja metalu (chodzi mi o black & death) jest to głupie.... Jak można wielbić muzyke??!! ale to jest cała filozofia nie muzyka!!! Słuchajac black metalu w nocy ciagle sie boisz ze cie szatan opeta;-) I ja sie teego straaaasznie boje, choc wiem ze ta muzyka nic mi nie zrobi!!! Ale ich teksty są genialene!!a muzyka jeszcze lepsza !!!!!!! To ma genialny kilmat i przesłanie!!! Ale może troche odchodze od tematu !!!! Juz nie wiem co pisac..................... choc tak naprawde to zespoły black, death metalowe nie maja nic wspolnego z satanizmem. One po prostu glosza filozofioe ktora dla "gleboko wierzacych chrzescnijan" jest satanistyczna!! np polski Vader naskakuje na koścół, ale o ile sie nie myle to oni naskakuja na kosicol jako organizacje, a nie na Boga, oni glosza swoją filozofie, tak jak wszyscy na tym forum.....chyba;-) !!!!!!!???????? ale w koncu to nie forum muzyczne...... Strasznie bym chcial znac odpowiedz na choc jedno z pytan ktore mnie drecza, ale nie wiem czy kiedykolwiek bedzie mi dane dostac odpowiedzi... choc mam nadzieje ze jak umre to je dostane i ze caly czysciec i raj i pieklo nie okarze sie "picem na wode" --- zas bluźnie.... chyba bede musial wylaczyc Satyricona:-( i sic do spowidzi:-( (to nie byla ironia) Coś jeszcze jest dziwnego na tym swiecie.. wiecie co, jak ja sie o cos modle to to sie spelnia. Jest cos co daje nam wiara w Boga. Ja np mam takie przeczucie: przyklad plyne promem do norwegii (szwecji ale mniejsza z tym) i mam uczucie ze choc moge zatonac (malo prawdopodobne ale jednak) to jednak ze cos czuwa nademna i cos nie pozwoli mi umrzec... Jak sie oglada w wiadomościach ze w jakims tam wypadku w tunelu czy cos tam zginelo "tylko" 3 osoby!!! to ma sie wrazenie ze nas ten wypadek nie dotyczy i ze jakas sila nam nie pozwoli zginać....... cos takiego czujemy, ciekawe co to jest???!!! MOże to własnie Bóg!!!!!!!! Ja w kazdym razie szukam Boga!!!!!!! Tylko ciekaw jestem czy to wszyscy przechodzili czy to tylko ja?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!??!?!!?!?!?!?!?!?! Zakończe wierszem wokalisty Toola (choc nie ja go przetlumaczylem - - wybacz toolowiec85 ale mysle ze sie nie obrazisz)to jest o kościele i Bogu: *** Judith *** Jesteś taką inspiracją dla dróg, Których nigdy nie wybiorę, by podążać nimi w życiu Och, tyle istnieje sposobów, bym mógł pokazać ci Jak twój zbawiciel ciebie opuścił Pieprz swojego Boga Swego Pana i Chrystusa To on to uczynił Zabrał wszystko, co miałaś i Zostawił cię w taki sposób A ty wciąż się modlisz, nigdy nie zbłądzisz Nigdy nie posmakujesz owocu Nigdy nie pomyślisz, by zapytać: dlaczego? Przecież nikogo nie zabiłaś Przecież nie wbiłaś nienawistnej włóczni w jego bok Wysławiaj tego, który cię zostawił Załamaną i sparaliżowaną On wszystko to zrobił dla ciebie On wszystko to zrobił dla ciebie Och, tyle istnieje sposobów, bym mógł pokazać ci Jak twój dogmat ciebie opuścił Módl się do swojego Chrystusa, do swego Boga Nigdy nie smakuj owocu Nigdy nie błądś, nigdy nie wątp Nigdy nie zakrztuś się kłamstwem Gdyby nawet to on był, tym, który ci to wszystko uczynił Nigdy nie pomyślałaś, by zapytać: dlaczego? Przecież nikogo nie zabiłaś Przecież nie wbiłaś mściwej włóczni w jego bok Rozmawiaj z Jezusem Chrystusem Ponieważ tylko on zna przyczyny On wszystko to zrobił dla ciebie Wszystko to zrobił dla ciebie On wszystko to zrobił dla ciebie P S: Midi Ty wisz kim ja jestem wiec nie rozpowiadaj w budzie i wogole o czym jestet ten tekst bo bede mial u ks. andreja przesrane!!!!! P L I S S S S !!!!!!! i jeszcze pozdrowienia dla CIEBIE!!!!!!!!! P. S. S. W I E M Z E K O N C O W K A J E S T N I E N A T E M A T !!! P.SSS. i to jeszcze nie jest moje ostatnie slowo na ten temat bikos tis is maj faworit subdżekt, ale czekam na wasze rakcje, bo ja sie tu czuje dość niesojo bo poznaje ta stronke od niedawana, dzieki MIDI----- RECPECT FOR JU !!!!!!!! Gdyby ktos chcial cos DO MNIE napisac to adres dishero@wp.pl jest do dyspozycji (tak napisalem na wszelki wypadek)

Pieknie zes to napisal i nameczyl sie w dodatku:) Ja musze Ci powiedziec, ze uporczywie od kilku lat slucham techno i tez nurtuja mnie takie pytania jak Ciebie....Wiecej w tej materii nie napisze gdyz jak na poczatku zaznaczylem nie bede filozofowal na ten temat... nie wiem nawet co pisac. POZDRAWIAM

a hehe a wierszyk ciekawy, choc kontrowersyjny z lekka!!!

Ja nie wierzę w żadnego roidzaju przepowiednie... moga się sprawdzić na zasadzie błędu. Bardzo żadko się sparwdzają. A każdą sprawdzoną przepowiednię ludzie wyławiają bo są żądni sensacji. A kto będzie papieżem? Któz to wie? My na pewno nie. ale całkiem możliwe że murzyn... to pogłębi dorobk kościoła. zacznie się nowa kościelna era. już się zaczęła... Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Mi to obojetne kto będzie Papieżem tylko szkoda ze nie zostanie nim kobieta:( A świat niestety dązy ku zagładzie i nastapi ona niedługo:( ale ja jestem ciekawa co będzie potem......?? moja mała koleznaka rozumuje to tak. "Nikt nie zna dnia ani godziny" Więc ona uwaza że codziennie będzie myslec że jest koniec swiata i wtedy go nie będzie:) Prymitywne myslenie ale mi się podoba :)

Disable Hero: Może ten cytat ci się spodoba: "Zbliż się do mistrza duchowego, zadawaj mu pokorne pytania i służ mu z oddaniem. Samozrealizowana dusza może udzielić ci wiedzy, gdyż ona ujrzała Prawdę."

zajefajny ten cytat!!!!! A któż jest autorem tej jakże trafnej myśli???

Kryszna mówi te słowa w Bhagavad-gicie.

podobają mi się:P

(Te forum staje się ciekawsze!!! w końcu poruszacie fajne temaciki ;)) Aż się chce wypowiadać....... WDŁ. Nostradamusa po JP2 będzie murzyn... jeśli to sie sprawdzi to będe skłonna wierzyć w te przepowiedznie... a czy Nostradamus opisuje gdzieś koniec świata? no, ale nie wiem czy tak do końca będzie z tym papieżem... Nostradamus bowiem w swoich innych przemyśleniach przepowiedział dużo innych żeczy, które nie miały miejsca się sprawdzić ...np. że Polska będzie sięgała jeszcze bardziej na południe... no może się to jesz ze wydaży, ale wątpie... albo też stwierdził, że w Krakowskim zamku jest "jakiś" kamień , który chroni nas od wszelkich kataklizmów, wojen i takich tam... czy to prawda? nie wiem, ale tak pisało... Boje się końca świata... co wtedy będzie? nic nie będzie istniało? tylko " bez ludzki " wrzechświat? nie możliwe i zarazem trudne do pojęcia...Ale czasami ludzka głupota jest przewyższa wrzystko ! 2lata temu byłam słyszałąm w radiu, że właśnie tego dnia ma być the end świata i dlatego puszczają ostatni raz już " tą " piosenke " .....żałosne wdł. myśłi ludzi związanych z końcem świata ;świat ginoł już poraz 7 raz... ale dogrze, że to tylko żarty...... PS. Disable Hero- nie martw się nie powiem nikomu... POZDROFFIONKA 4 @ll - I'm back :)

Dziekuje Midi za uznanie bo wydaje mi sie ze niektore osoby uwazaja tematy przeze mnie poruszane za blache.... Otoz wg. przepowiedni Polska ma byc krajem, ktory najmniej ucierpi jezeli chodzi o kataklizmy- ze wzgledu na swoje polozenie, i rowniez bardzo znikomo jezeli chodzi o polityke, podobno ma zawladnac naszym krajem jakis czlowiek, ktory zdobedzie niesamowity respekt i szacunek na swiecie(LEpper:) a tak powaznie, koniec swiata nigdy nie nastapi, jakis czas temu czytalem na tym forum dosc fajny post bodajze Wita na temat obcych cywilizacji itp. wydaje mi sie ze rasa ludzka przetrwa, byc moze z homo sapiensa, przeksztalcimy sie w kogos innego, ale teraz nie bede spekulowal... POZDRAWIAM CALE FORUM

Midi to nie chodzi ze masz nikomu nie mowic, po prostu nie mow ksiedzu;-) To napisalem tak dla jaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buhahahahaha PS. S L A Y E R R U L E Z !!!!!!!!!!!! hehehehe (kto skapował ten skapował;-)

Mam nadzieje ze tym kims ktory bedzie mial respect na calym swiecie nie bedzie Lepper:P bo go nie lubię:-( A przecież mamy już kogos takiego - Wałęsa!!! Tak, tak Wałesa oprócz Adasia, Vadera, Behemotha, Luksusowaej i Krakoskiej jest symbolem Polski!!!!!!!! Serjo, gdzie bym nie pojechal (Włochy, Szwecja, Austria, Norwegia, Niemcy, UK, Czechy, Słowacja, Słowenia) tam wszyscy (przynajmniej ci z ktorymi gałem) kojaża POlske z Wałęsa, Małyszem polskim deathmetalem (mało kto wiem, ale od dawna jeseśmy na samym szczycie jeśli chodzi o ten gatunek muzyczny) i wodka.... serjo!!! Wałęsa to jest polityk który na zachodzie (i północy) sie bardzo dobrze kojaży!!! W Norwegii są koszulki z Wałesą!!! na zachodze on jest symblem wyzwolenia narodu !!! Dostał on przecież Nobla !!! Ale ja nie czytałem przepowiedni Nostradamusa, ale chyba sobie poczytam - natomiast bardzo mnie interesuje 3 Tajemnica Fatimska!!!!! I z tego powodu chyba pojde na ksiedza i bede robił wszystko zeby zostac Papieżem;-) hehehe; Papież Disable Hero II - dobre nie??? POzdrowienia dla wszystkich ...and Justice For All PS. MIDI Obódź sie wreszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już 12.05 !!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 50
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.