| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dość z antysemityzmem w Polsce!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89 |
|
mam już tego kurwa doć, no bo ile można tolerować te cišgłe mówienie o Żydostwie, cišgłe szerzenie nienawici do Żydów przez jebanych wyznawców radia Maryja (co ma w ogóle Maryja do takiej niespotykanej nienawici wobec innego człowieka), mam doć tego, że partie jak np. LPR <tfu>, ktore maja reprezentowac obywateli też zionš nienawiciš do Żydów, albo te obrzydliwe kartki w którym miecie w stylu "Żeby Polska była Polskš trzeba skończyć z obłudš żydowskš. Dobry Zyd to martwy Żyd", kurwa no ile można, holocaust był dziesištki lat temu i zaistniał włanie przez takie szerzenie nienawici. NIE MOŻNA TEGO TOLEROWAĆ!!!!!!!!
miałem dzi spotkanie z młodzieżš z Izraela, z moimi rówienikami. to sš fantastyczni ludzie, bez uprzedzeń, niesamowicie życzliwi, szczerze mówišc bardziej niż Polacy, w rozmowie otwarci, napewno troche pogodzeni z tym, że muszš walczyć non stop z Palestynš i z ogarniętymi niewobrażalnš nienawiciš arabami czy to włanie z Palestyny czy to z Iranu. pogodzeni sš z tym, że muszš na 2 lata ic do wojska, czy to chłopaki czy dziewczyny.
ja naprawde nie rozumiem skšd bierze się ta nienawić, ten jebany antysemityzm w polskim narodzie, ludzie jeżeli nie nauczymy się szanować nie tylko obcych nacji, jak np. Żydów, ale tez ludzi ze swojego otoczenia to po prostu czeka nas smutna przyszłoć, w zamkniętej, nienawidzšcej odmiennoci, szarej, ponurej społecznoci... ja tego nie chce i to już czas żeby zmienić rzeczywistoć w okolo nas póki nie jest za póno, nauczmy sie szanować ludzi bez względu na narodowoć, wyznanie, orientacje seksualnš, przekonania, kolor skóry, itd.!!!
p.s. nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać..
|
|
|
Przecież fajnie mieć jakiego wroga, którego można za wszystko obwiniać.
No, nie?
Kiedy Hitler zrobił na tym interes, teraz inni rzšdni władzy idš w jego lady.
Tego typu gierki majš szansę powodzenia tylko w biednych krajach.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Żeby kogo szanować, to najpierw ten kto musi na szacunek zasłużyć.
Chyba się zapiszę do LPR !
Pozdro dla moich przyjaciół Żydów
|
|
|
Polecam Ci Młodzież Wszechpolskš :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Najpierw trzeba szanować by móc oczekiwać szacunku . Polacy jako tak najpierw chcš by ich " lizano" wtedy dopiero potrafiš okazać "szacunek".
Zasługi ! jakie to znamienne ....krzyże, ordery i " szacunek" na deser. No tak ,nic za darmo !
Najpierw sš siewy, potem zbiory.
|
|
|
To nie takie pewne z tymi siewami i zbiorami. Żeby co zasiać, trzeba mieć dobre ziarno z poprzednich zbiorów. To tak, jak z jajkiem i kurš. Co było pierwsze?
|
|
|
Masz rację antysemityzm jest złym ziarnem z poprzednich zbiorów, ludzie cišgle je siejš - bez opamiętania !
|
|
|
W końcu kto mšdry ( bez urazu dla mniej mylšcych)
więte słowa chłopcze !
GDYBYM BYŁ KIM WAŻNYM W POLSCE MIANOWAŁ BYM CIĘ PREZYDENTEM POLSKI ALBO WIATA (jak sie da to uczynić)
Pozdrawiam wszystkich i tych którzy jeszcze pawajš nietolerancjš do innych
ludzi (którzy na to zasługujš chociaż przesto że zostali powołani przez Boga do czynienia dobra mimo ich ODMIENNYCH poglšdów)
|
|
|
Ach Doro Jaki wiat byłby piekny gdyby wszyscy siebie kochali i miłowali
Te słowa "aprobaty" jak je nazwałe sš do LUDZI jak przeczytałe
... "i tych którzy jeszcze pawajš nietolerancjš do innych
ludzi (którzy na to zasługujš chociaż przesto że zostali powołani przez Boga do czynienia dobra mimo ich ODMIENNYCH poglšdów)"
To w nawiasie to do Żydów czy Homo... Oni też zasługujš na życie godne ze swoimi dogmatami odmiennymi od reszty społeczeństwa
|
|
|
blur
Nie dziwię się , że w tak emocjonalnym tonie przeciwstawiasz się głupocie antysemickiej. Dla mnie zdumiewajšce jest to , że Polacy majšcy się za chrzecijan , opiewajšcy Jezusa , który nauczał " kochaj bliniego swego" stojš w pierwszych szeregach by rzucić kamieniem. Nie znajš ani nawet nie próbujš poznać kultury żydowskiej ale chętni sš piętnować wszystko co żydowskie. Belki nie dostrzegajš we własnym oku a próbujš sie dopatrzyć dbła u innych. To wszystko pod sztandarem wiary, miłoci bliniego - mało - w imię Boga !
Pozdrawiam
|
|
|
Alan
Ja kobieta jestem :))))
Zarażaj swoim żywiołem miłoci wszystkich wokoło, im więcej takich ludzi tym lepiej. Co się sieje, to się zbierze - nieprawdaż. Im więcej zasiewać będziemy uczuć pozytywnych, dobrych reakcji tym plony będš dziesięciokrotne gdy ziarno spadnie na " żyznš glebę " - a tej doprawdy nie brakuje ! Wierzę w to! Popatrz dookoła, każdy mówi więcej jest zła- bo ono krzyczy, chce zagłuszyć dobro. Lecz tego drugiego jest więcej, skromnie, cicho szerzy się niezauważalnie - bo nie wrzeszczy.
Tak, życie byłoby wspaniałe gdyby wszyscy siebie kochali i miłowali. Uczymy sie tego, dowiadczamy i nieustannie jeli pragniemy rozwijamy swego ducha. Zrozumienie nie przychodzi ot tak sobie, poczucie co jest wartociš nadrzednš wymaga wysiłku i pracy nad sobš. Czasem pomagaja w tym bolesne dowiadczenia i one sš najwartociowsze gdyż otwierajš serce na drugiego człowieka. Dzieje się to co jest celem naszego zycia. Poznanie siebie, swojej roli w życiu , istniena i ostatecznie zrozumienia , że stanowimy pewnš całoć .
Mijajšc ludzi na ulicy , widzšc ich zatroskanych przychodzi mi na myl......idziesz swoja drogš, borykasz się z problemami może odmiennymi od moich - ale ostatecznie pragniesz tego samego co ja i każdy......zrozumienia, miłoci, akceptacji,dobroci, pokoju - za tym w swojej głębi tęskni każdy niezależnie od koloru skóry, religii czy narodowoci.
Pozdrawiam
|
|
|
W miecie w którym mieszkam żyje ok 100 000 żydów 200 do 300 ty muzułmanów nie mam pojęcia ilu homo... i nikt nikomu w drogie nie wchodzi nikt nikogo nie opluwa poprostu każy żyje swoim życiem. Może włanie tak powinno być ?
|
|
|
"Ach Doro Jaki wiat byłby piekny gdyby wszyscy siebie kochali i miłowali
Te słowa "aprobaty" jak je nazwałe sš do LUDZI jak przeczytałe"
Gdyby wszyscy się kochali i miłowali to byłoby strasznie nudno, nic by się nie działo, no i dlaczego wszyscy uważajš zło za gorsze od dobra? Dobro i zło sš z jednej bajki i nie mogš istnieć samoistnie, nieraz dobro prowadzi do zła i na odwrót. Nie wyobrażam sobie wiata bez zła, a żydzi kochajš być nienawidzeni, przynajmniej wiedzš że żyjš i że sš obiektem zainteresowania innych. Czarnuch też ma zawsze przewagę bo nie możesz go nazwać czarnuchem bo to rasizm.
A pozatym nie wszyscy semici sš "opluwani" zazwyczaj dotyczy to żydów, arabowie pomimo gorszej marki na wiecie nie sš le traktowani w polsce i nikt zazwyczaj nic do niech nie ma (niektórzy polubili nawet keby).
|
|
|
Kepułg, Żydzi w Polsce też sš traktowani w sposób bardzo dobry.
Na pewno lepszy niż ich semiccy bracia arabowie(o czym piszesz).
Z jednej strony jest niby antysemityzm, a z drugiej pełno Żydów w rzšdzie.
Gdyby z tym anty była prawda, to w rzšdzie już dawno byłyby LPR i Samoobrona.
A nie sš i jeszcze długo nie będš.
Suma sumarum na wszystko sobie ludzie całymi pokoleniami "grabiš".
Ta w "pocie czoła" wypracowana marka potwierdza się bezustannie w
postaci owej odmiennoci, o której pisze Doro.
Doro nie bierze jednak pod uwagę, że ci odmieńcy nie żyjš na wyspie, lecz poród
innych ludzi o innej moralnoci. To wymieszanie odmiennych moralnoci jest ródłem
wiecznego konfliktu (przykład Palestyna).
Na czym polegajš różnice w moralnociach chyba każdy się orientuje.
Jeli nie, to sprowadzę to do "zmodyfikowanego prawa Kalego".
Objanienie modyfikacji:
-oryginalnie Kalemu ukrać-le, Kali ukrać-dobrze
-zmodyfikowane nieKali ukrać-le, Kali ukrać-dobrze
Różnica, acz subtelna, jest niebagatelna.
Na koniec powiem tak: każdy dostanie to, na co zasłuży.
Żydzi już 3000 lat nie mogš wycišgnšć właciwej lekcji z historii, więc historia będzie
się powtarzać, choć będš oni robić wszystko, by tak się nie stało.
Tak już jest na tym wiecie. Dziwne, że niby sš tacy mšdrzy, inteligentni, etc. etc.,
a o tak prostej prawdzie nie wiedzš, albo nie chcš wiedzieć.
Bo wszystko, co na kłamstwie oparte, musi runšć jak dom postawiony na piasku.
|
|
|
No i już się zaczęło Scoop wykazał swoje niższe instynkty Ataku
Mógł to zatrzymać dla siebie i poprostu napisać nie lubię żydów ,a on odrazu przystępuje do ataku i włanie jak pisze autor
dzięki takim poglšdom zaistniał Holocaust Pozdrawiam i tych którzy jeszcze pawajš nietolerancjš do innych
|
|
|
Szalom!
Zaraz sobie zjem koszerne niadanko.
[%sig%]
|
|
|
D.W. dzień dobry !
Smacznego !
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |