Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dość z antysemityzmem w Polsce!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89

mam już tego kurwa doœć, no bo ile można tolerować te cišgłe mówienie o Żydostwie, cišgłe szerzenie nienawiœci do Żydów przez jebanych wyznawców radia Maryja (co ma w ogóle Maryja do takiej niespotykanej nienawiœci wobec innego człowieka), mam doœć tego, że partie jak np. LPR <tfu>, ktore maja reprezentowac obywateli też zionš nienawiœciš do Żydów, albo te obrzydliwe kartki w którymœ mieœcie w stylu "Żeby Polska była Polskš trzeba skończyć z obłudš żydowskš. Dobry Zyd to martwy Żyd", kurwa no ile można, holocaust był dziesištki lat temu i zaistniał właœnie przez takie szerzenie nienawiœci. NIE MOŻNA TEGO TOLEROWAĆ!!!!!!!! miałem dziœ spotkanie z młodzieżš z Izraela, z moimi rówieœnikami. to sš fantastyczni ludzie, bez uprzedzeń, niesamowicie życzliwi, szczerze mówišc bardziej niż Polacy, w rozmowie otwarci, napewno troche pogodzeni z tym, że muszš walczyć non stop z Palestynš i z ogarniętymi niewobrażalnš nienawiœciš arabami czy to właœnie z Palestyny czy to z Iranu. pogodzeni sš z tym, że muszš na 2 lata iœc do wojska, czy to chłopaki czy dziewczyny. ja naprawde nie rozumiem skšd bierze się ta nienawiœć, ten jebany antysemityzm w polskim narodzie, ludzie jeżeli nie nauczymy się szanować nie tylko obcych nacji, jak np. Żydów, ale tez ludzi ze swojego otoczenia to po prostu czeka nas smutna przyszłoœć, w zamkniętej, nienawidzšcej odmiennoœci, szarej, ponurej społecznoœci... ja tego nie chce i to już czas żeby zmienić rzeczywistoœć w okolo nas póki nie jest za póŸno, nauczmy sie szanować ludzi bez względu na narodowoœć, wyznanie, orientacje seksualnš, przekonania, kolor skóry, itd.!!! p.s. nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać..

Przecież fajnie mieć jakiegoœ wroga, którego można za wszystko obwiniać. No, nie? Kiedyœ Hitler zrobił na tym interes, teraz inni rzšdni władzy idš w jego œlady. Tego typu gierki majš szansę powodzenia tylko w biednych krajach. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Żeby kogoœ szanować, to najpierw ten ktoœ musi na szacunek zasłużyć. Chyba się zapiszę do LPR ! Pozdro dla moich przyjaciół Żydów

Polecam Ci Młodzież Wszechpolskš :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Najpierw trzeba szanować by móc oczekiwać szacunku . Polacy jakoœ tak najpierw chcš by ich " lizano" wtedy dopiero potrafiš okazać "szacunek". Zasługi ! jakie to znamienne ....krzyże, ordery i " szacunek" na deser. No tak ,nic za darmo ! Najpierw sš siewy, potem zbiory.

To nie takie pewne z tymi siewami i zbiorami. Żeby coœ zasiać, trzeba mieć dobre ziarno z poprzednich zbiorów. To tak, jak z jajkiem i kurš. Co było pierwsze?

oglodalem w czoraj film fanatyk,kultowy film;/

Masz rację antysemityzm jest złym ziarnem z poprzednich zbiorów, ludzie cišgle je siejš - bez opamiętania !

W końcu ktoœ mšdry ( bez urazu dla mniej myœlšcych) Œwięte słowa chłopcze ! GDYBYM BYŁ KIMŒ WAŻNYM W POLSCE MIANOWAŁ BYM CIĘ PREZYDENTEM POLSKI ALBO ŒWIATA (jak sie da to uczynić) Pozdrawiam wszystkich i tych którzy jeszcze pawajš nietolerancjš do innych ludzi (którzy na to zasługujš chociaż przesto że zostali powołani przez Boga do czynienia dobra mimo ich ODMIENNYCH poglšdów)

Alan Do kogóż odnoszš się te słowa aprobaty ??????

Ach Doro Jaki œwiat byłby piekny gdyby wszyscy siebie kochali i miłowali Te słowa "aprobaty" jak je nazwałeœ sš do LUDZI jak przeczytałeœ ... "i tych którzy jeszcze pawajš nietolerancjš do innych ludzi (którzy na to zasługujš chociaż przesto że zostali powołani przez Boga do czynienia dobra mimo ich ODMIENNYCH poglšdów)" To w nawiasie to do Żydów czy Homo... Oni też zasługujš na życie godne ze swoimi dogmatami odmiennymi od reszty społeczeństwa

blur Nie dziwię się , że w tak emocjonalnym tonie przeciwstawiasz się głupocie antysemickiej. Dla mnie zdumiewajšce jest to , że Polacy majšcy się za chrzeœcijan , opiewajšcy Jezusa , który nauczał " kochaj bliŸniego swego" stojš w pierwszych szeregach by rzucić kamieniem. Nie znajš ani nawet nie próbujš poznać kultury żydowskiej ale chętni sš piętnować wszystko co żydowskie. Belki nie dostrzegajš we własnym oku a próbujš sie dopatrzy㠟dŸbła u innych. To wszystko pod sztandarem wiary, miłoœci bliŸniego - mało - w imię Boga ! Pozdrawiam

Alan Ja kobieta jestem :)))) Zarażaj swoim żywiołem miłoœci wszystkich wokoło, im więcej takich ludzi tym lepiej. Co się sieje, to się zbierze - nieprawdaż. Im więcej zasiewać będziemy uczuć pozytywnych, dobrych reakcji tym plony będš dziesięciokrotne gdy ziarno spadnie na " żyznš glebę " - a tej doprawdy nie brakuje ! Wierzę w to! Popatrz dookoła, każdy mówi więcej jest zła- bo ono krzyczy, chce zagłuszyć dobro. Lecz tego drugiego jest więcej, skromnie, cicho szerzy się niezauważalnie - bo nie wrzeszczy. Tak, życie byłoby wspaniałe gdyby wszyscy siebie kochali i miłowali. Uczymy sie tego, doœwiadczamy i nieustannie jeœli pragniemy rozwijamy swego ducha. Zrozumienie nie przychodzi ot tak sobie, poczucie co jest wartoœciš nadrzednš wymaga wysiłku i pracy nad sobš. Czasem pomagaja w tym bolesne doœwiadczenia i one sš najwartoœciowsze gdyż otwierajš serce na drugiego człowieka. Dzieje się to co jest celem naszego zycia. Poznanie siebie, swojej roli w życiu , istniena i ostatecznie zrozumienia , że stanowimy pewnš całoœć . Mijajšc ludzi na ulicy , widzšc ich zatroskanych przychodzi mi na myœl......idziesz swoja drogš, borykasz się z problemami może odmiennymi od moich - ale ostatecznie pragniesz tego samego co ja i każdy......zrozumienia, miłoœci, akceptacji,dobroci, pokoju - za tym w swojej głębi tęskni każdy niezależnie od koloru skóry, religii czy narodowoœci. Pozdrawiam

W mieœcie w którym mieszkam żyje ok 100 000 żydów 200 do 300 tyœ muzułmanów nie mam pojęcia ilu homo... i nikt nikomu w drogie nie wchodzi nikt nikogo nie opluwa poprostu każy żyje swoim życiem. Może właœnie tak powinno być ?

"Ach Doro Jaki œwiat byłby piekny gdyby wszyscy siebie kochali i miłowali Te słowa "aprobaty" jak je nazwałeœ sš do LUDZI jak przeczytałeœ" Gdyby wszyscy się kochali i miłowali to byłoby strasznie nudno, nic by się nie działo, no i dlaczego wszyscy uważajš zło za gorsze od dobra? Dobro i zło sš z jednej bajki i nie mogš istnieć samoistnie, nieraz dobro prowadzi do zła i na odwrót. Nie wyobrażam sobie œwiata bez zła, a żydzi kochajš być nienawidzeni, przynajmniej wiedzš że żyjš i że sš obiektem zainteresowania innych. Czarnuch też ma zawsze przewagę bo nie możesz go nazwać czarnuchem bo to rasizm. A pozatym nie wszyscy semici sš "opluwani" zazwyczaj dotyczy to żydów, arabowie pomimo gorszej marki na œwiecie nie sš Ÿle traktowani w polsce i nikt zazwyczaj nic do niech nie ma (niektórzy polubili nawet keby).

Kepułg, Żydzi w Polsce też sš traktowani w sposób bardzo dobry. Na pewno lepszy niż ich semiccy bracia arabowie(o czym piszesz). Z jednej strony jest niby antysemityzm, a z drugiej pełno Żydów w rzšdzie. Gdyby z tym anty była prawda, to w rzšdzie już dawno byłyby LPR i Samoobrona. A nie sš i jeszcze długo nie będš. Suma sumarum na wszystko sobie ludzie całymi pokoleniami "grabiš". Ta w "pocie czoła" wypracowana marka potwierdza się bezustannie w postaci owej odmiennoœci, o której pisze Doro. Doro nie bierze jednak pod uwagę, że ci odmieńcy nie żyjš na wyspie, lecz poœród innych ludzi o innej moralnoœci. To wymieszanie odmiennych moralnoœci jest Ÿródłem wiecznego konfliktu (przykład Palestyna). Na czym polegajš różnice w moralnoœciach chyba każdy się orientuje. Jeœli nie, to sprowadzę to do "zmodyfikowanego prawa Kalego". Objaœnienie modyfikacji: -oryginalnie Kalemu ukraœć-Ÿle, Kali ukraœć-dobrze -zmodyfikowane nieKali ukraœć-Ÿle, Kali ukraœć-dobrze Różnica, acz subtelna, jest niebagatelna. Na koniec powiem tak: każdy dostanie to, na co zasłuży. Żydzi już 3000 lat nie mogš wycišgnšć właœciwej lekcji z historii, więc historia będzie się powtarzać, choć będš oni robić wszystko, by tak się nie stało. Tak już jest na tym œwiecie. Dziwne, że niby sš tacy mšdrzy, inteligentni, etc. etc., a o tak prostej prawdzie nie wiedzš, albo nie chcš wiedzieć. Bo wszystko, co na kłamstwie oparte, musi runšć jak dom postawiony na piasku. Pozdro dla moich przyjaciół Żydów

Jechal Zyd samochodem.. dodal gazu i sie udusil

No i już się zaczęło Scoop wykazał swoje niższe instynkty Ataku Mógł to zatrzymać dla siebie i poprostu napisać nie lubię żydów ,a on odrazu przystępuje do ataku i właœnie jak pisze autor dzięki takim poglšdom zaistniał Holocaust Pozdrawiam i tych którzy jeszcze pawajš nietolerancjš do innych

Szalom! Zaraz sobie zjem koszerne œniadanko. [%sig%]

D.W. dzień dobry ! Smacznego ! Pozdro dla moich przyjaciół Żydów
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.