| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Aprobata dla Administratora | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Jestem zadowolony ze zmian.
Proponuję wpisywać się na listę osób aprobujących działania coraz jaśniej nam panującego Administratora.
|
|
|
A ja proponuję , aby administrator się ujawnił. Napisał chociaż jednego posta , jak widzi forum , w kontekście swoich wyobrażeń a tego o czym my tu rozmawiamy.
|
|
|
:D Administrator Winter!!!!!!!!!!
< Hymn na na część zwycięstwa < zanućcie sobie :D :D :D >
Mówiłem że spadnie na to forum Adminisrtarator jak Bóg na Ziemię na Sądzie Ostatecznym?????????
Wszytsko co jest potwierdza istnienie Boga :D :D :D
Dzięki Ci administratorze :D Napisz coś jeszcze a będziemy w pełni szczęśliwi :D Wystarczy malutkie: COŚ :D
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :D :D :D
|
|
|
Dzięki. Przynajmniej tereaz nie będzie trzeba ślepnąć.
Jeszcze forum nie zginęło póki admin żyje:)
nara.
|
|
|
A ja chyba znów zostanę nazwany malkontentem. :/ Bo ja bym wprowadził inną zmianę - skoro już jest podział na "strony" w wątku, i skoro mają jakąś stałą długość (nie liczyłem, ale załóżmy żę 10), to niech ZAWSZE wyświetla się 10 OSTATNICH post'ów. A nie tak, jak do tej pory: gdy wątem ma 32 post'y, to są 4 strony, z czego ostatnia zawiera 2 post'y.... To trochę komplikuje nadążanie za dyskusją.
Dziękuję za uwagę. :)
|
|
|
Leto , uważaj, bo admin się wkurzy i wróci nam dawne skrypty ; )
|
|
|
Admin jest jak Bóg - patrzy na nas z pobłażaniem, wybacza i rozumie wszystko.... ;))))
|
|
|
Ale nigdy się nie odezwie , chociaż z jego powodu niektórzy gotowi są wszcząć wojny religijne. Brat już dorabia do niego religie ; )
|
|
|
Jak to Bóg ma w zwyczaju - JEST, i to wystarczy. Nie musi mówić. Wystarczy fakt Jego istnienia..
|
|
|
Zmiany były potrzebne:) Ciekawa jestem czy administrator przemówi do nas...
|
|
|
O Bardzo ciekawe stwierdzenia i jakże słuszne. Bóg do nas nmówic nie musi ani nie ingeruje bez naszych wyraźnych próśb. A jednak to zauwżyliście :D Jestem na prawdę szczęśliwy... :)
Pozdrawiam :) Trzymajcie sie cieplutko :)
|
|
|
Taaaaa.... Tylko w przypadku Boga-Admina, coś się zmieniło na lepsze - i to bez ofiar w ludziach ! No, ostatecznie takiemu bogu mogę zaufać ! A ty nie chcesz uwierzyć w Boga-Wintera.... Co za niesprawiedliwość ! Mało ! To rasizm !
Buchachachacha !
|
|
|
Admin nie ejst Bogiem. Nigdy tego nie powiedziałem. Powiedziałem że ma Boskie cechy jedynie na tym forum. Win niestety ich nie ma... Mój Bóg nie pragnie ofiar z ludzi a jedynie milości Leto. Mówiłem już o tym tyle razy. Mógłbym teraz napisać złośliwie tak jak Wy to czyniliście:
Twoja inteligencja myślałem, że wskazuje na więcej niż właśnie pokazałeś. Niestety nie jesteś partnerem do dyskusji bo nic nie wiesz m in. nie wiesz tego że nie jesteś inteligentny...
Ale tak nie napiszę bo mam honor a poza tym... tyle razy już pisałem o tym że Bóg jest miłością... :)
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
No dobra, zgódźmy się - jakiś bóg niewątpliwie jest miłością. A raczej bogini... Np. Ishtar albo Astarte ! O, to były boginie miłości !
|
|
|
:D OK :) Zgoda - mój Bóg zwany Jahwe, Jezus w każdym razie jeden i Jedyny jest miłością :D
Pozdrawiam :) Trzymaj się cieplutko :)
|
|
|
Co w tym stylu...
"Autor: Leto
Data: 26-09-2003 14:31
Admin jest jak Bóg - patrzy na nas z pobłażaniem, wybacza i rozumie wszystko.... ;))))
Re: Aprobata dla Administratora
Autor: Winter
Data: 26-09-2003 14:39
Ale nigdy się nie odezwie , chociaż z jego powodu niektórzy gotowi sš wszczšć wojny religijne. Brat już dorabia do niego religie ; )"
No włanie wczoraj była wojna, ja jej nie wywołałem, ale była z mojej winy. Nigdy nie byłem za cenzurš http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=45244&p=2 byłem za wolnociš. Ale władza zmienia człowieka, nawet tak mała i nieważna. Pierwszym krokiem w złš stronę była mistyfikacja z "wygranym konkursem" gdzie sam sobie przyznałem nagrodę i usunšłem jeden z wštków. Była mała burza, ale szybko przeszła, a to rozzuchwala. Zaczšłem sobie czycić forum, bez złych intencji, z bezsensownych wštków, niestety teraz wiem że nie mnie oceniać co jest bezsensem. Teraz gdy chciałem pokazać temu z kim byłš wojna że kiedy sam walczyłem tu z cenzurš nie mogłem tego zrobić BO POUSUWAŁEM TE WĽTKI! Sam sobie zabrałem argumenty z ręki.
Wojna się zaczęła od usunięcia przezemnie wštku antiUS (dlatego mylę że to on) z linkiem do zdjęcia busha i jego sobowtóra, bo stwierdziłem że to zamiecanie, mój błšd pomyliłem się i dziękuje że ten kto nie przeszedł obok tego obojętnie lecz walczył pomimo że to była tak błaha sprawa (szacunek CZŁOWIEKU).
Chciałem wszystkich których uraziłem przeprosić i obiecać że nie będzie już cenzury i władzy totalitarnej. Jednoczenie chcę zapytać czy zgadzacie się aby moderować formum tzn. usuwać spam (tematy zakładane przez boty), bo ja bym niechciał aby forum znowu zarosło chwastami.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
a więc ujawnił się pan MOD :P
jeżeli obiecujesz, że nie będzie cenzury to OK, cieszy mnie to :)
a co do spamów, to oczywicie usuwaj je, po co nam mieci na forum :)
o i takie gadanie to mi się podoba, rozsšdne, w dodatku przyznałe się do błędu. to się ceni. włanie taki MOD jest nam potrzebny. usunie mieci, a nie będzie cenzurował :)
|
|
|
Wczoraj był tu mietnik....dzisiaj wszystko wróciło na swoje miejsce - o to własnie chodzi :)))
|
|
|
liżcie kloca adminowi będziš lniły jeggo jaja w blasku księżyca na tle UFO nad szarym mdlejšcym zagajnikiem mierci. Pikny obraz bedzie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |