Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Aprobata dla Administratora
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

Jestem zadowolony ze zmian. Proponuję wpisywać się na listę osób aprobujących działania coraz jaśniej nam panującego Administratora.

A ja proponuję , aby administrator się ujawnił. Napisał chociaż jednego posta , jak widzi forum , w kontekście swoich wyobrażeń a tego o czym my tu rozmawiamy.

Dziekuje administratorowi teraz to jest to:)

:D Administrator Winter!!!!!!!!!! < Hymn na na część zwycięstwa < zanućcie sobie :D :D :D > Mówiłem że spadnie na to forum Adminisrtarator jak Bóg na Ziemię na Sądzie Ostatecznym????????? Wszytsko co jest potwierdza istnienie Boga :D :D :D Dzięki Ci administratorze :D Napisz coś jeszcze a będziemy w pełni szczęśliwi :D Wystarczy malutkie: COŚ :D Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :D :D :D

Dzięki. Przynajmniej tereaz nie będzie trzeba ślepnąć. Jeszcze forum nie zginęło póki admin żyje:) nara.

A ja chyba znów zostanę nazwany malkontentem. :/ Bo ja bym wprowadził inną zmianę - skoro już jest podział na "strony" w wątku, i skoro mają jakąś stałą długość (nie liczyłem, ale załóżmy żę 10), to niech ZAWSZE wyświetla się 10 OSTATNICH post'ów. A nie tak, jak do tej pory: gdy wątem ma 32 post'y, to są 4 strony, z czego ostatnia zawiera 2 post'y.... To trochę komplikuje nadążanie za dyskusją. Dziękuję za uwagę. :)

Leto , uważaj, bo admin się wkurzy i wróci nam dawne skrypty ; )

Admin jest jak Bóg - patrzy na nas z pobłażaniem, wybacza i rozumie wszystko.... ;))))

Ale nigdy się nie odezwie , chociaż z jego powodu niektórzy gotowi są wszcząć wojny religijne. Brat już dorabia do niego religie ; )

Jak to Bóg ma w zwyczaju - JEST, i to wystarczy. Nie musi mówić. Wystarczy fakt Jego istnienia..

Zmiany były potrzebne:) Ciekawa jestem czy administrator przemówi do nas...

O Bardzo ciekawe stwierdzenia i jakże słuszne. Bóg do nas nmówic nie musi ani nie ingeruje bez naszych wyraźnych próśb. A jednak to zauwżyliście :D Jestem na prawdę szczęśliwy... :) Pozdrawiam :) Trzymajcie sie cieplutko :)

Taaaaa.... Tylko w przypadku Boga-Admina, coś się zmieniło na lepsze - i to bez ofiar w ludziach ! No, ostatecznie takiemu bogu mogę zaufać ! A ty nie chcesz uwierzyć w Boga-Wintera.... Co za niesprawiedliwość ! Mało ! To rasizm ! Buchachachacha !

Admin nie ejst Bogiem. Nigdy tego nie powiedziałem. Powiedziałem że ma Boskie cechy jedynie na tym forum. Win niestety ich nie ma... Mój Bóg nie pragnie ofiar z ludzi a jedynie milości Leto. Mówiłem już o tym tyle razy. Mógłbym teraz napisać złośliwie tak jak Wy to czyniliście: Twoja inteligencja myślałem, że wskazuje na więcej niż właśnie pokazałeś. Niestety nie jesteś partnerem do dyskusji bo nic nie wiesz m in. nie wiesz tego że nie jesteś inteligentny... Ale tak nie napiszę bo mam honor a poza tym... tyle razy już pisałem o tym że Bóg jest miłością... :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

No dobra, zgódźmy się - jakiś bóg niewątpliwie jest miłością. A raczej bogini... Np. Ishtar albo Astarte ! O, to były boginie miłości !

:D OK :) Zgoda - mój Bóg zwany Jahwe, Jezus w każdym razie jeden i Jedyny jest miłością :D Pozdrawiam :) Trzymaj się cieplutko :)

Coœ w tym stylu... "Autor: Leto Data: 26-09-2003 14:31 Admin jest jak Bóg - patrzy na nas z pobłażaniem, wybacza i rozumie wszystko.... ;)))) Re: Aprobata dla Administratora Autor: Winter Data: 26-09-2003 14:39 Ale nigdy się nie odezwie , chociaż z jego powodu niektórzy gotowi sš wszczšć wojny religijne. Brat już dorabia do niego religie ; )" No właœnie wczoraj była wojna, ja jej nie wywołałem, ale była z mojej winy. Nigdy nie byłem za cenzurš http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=45244&p=2 byłem za wolnoœciš. Ale władza zmienia człowieka, nawet tak mała i nieważna. Pierwszym krokiem w złš stronę była mistyfikacja z "wygranym konkursem" gdzie sam sobie przyznałem nagrodę i usunšłem jeden z wštków. Była mała burza, ale szybko przeszła, a to rozzuchwala. Zaczšłem sobie czyœcić forum, bez złych intencji, z bezsensownych wštków, niestety teraz wiem że nie mnie oceniać co jest bezsensem. Teraz gdy chciałem pokazać temu z kim byłš wojna że kiedyœ sam walczyłem tu z cenzurš nie mogłem tego zrobić BO POUSUWAŁEM TE WĽTKI! Sam sobie zabrałem argumenty z ręki. Wojna się zaczęła od usunięcia przezemnie wštku antiUS (dlatego myœlę że to on) z linkiem do zdjęcia busha i jego sobowtóra, bo stwierdziłem że to zaœmiecanie, mój błšd pomyliłem się i dziękuje że ten ktoœ nie przeszedł obok tego obojętnie lecz walczył pomimo że to była tak błaha sprawa (szacunek CZŁOWIEKU). Chciałem wszystkich których uraziłem przeprosić i obiecać że nie będzie już cenzury i władzy totalitarnej. Jednoczeœnie chcę zapytać czy zgadzacie się aby moderować formum tzn. usuwać spam (tematy zakładane przez boty), bo ja bym niechciał aby forum znowu zarosło chwastami.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

a więc ujawnił się pan MOD :P jeżeli obiecujesz, że nie będzie cenzury to OK, cieszy mnie to :) a co do spamów, to oczywiœcie usuwaj je, po co nam œmieci na forum :) o i takie gadanie to mi się podoba, rozsšdne, w dodatku przyznałeœ się do błędu. to się ceni. właœnie taki MOD jest nam potrzebny. usunie œmieci, a nie będzie cenzurował :)

Wczoraj był tu œmietnik....dzisiaj wszystko wróciło na swoje miejsce - o to własnie chodzi :)))

liżcie kloca adminowi będziš lœniły jeggo jaja w blasku księżyca na tle UFO nad szarym mdlejšcym zagajnikiem œmierci. Pikny obraz bedzie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.