| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| nie na temat | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
Chciałam sie kulturalnie pożegnac z wszystkimi uczestnikami forum.
Na początku było fajnie, za te chwile dziekuję.
Bawcie sie dobrze Bogowie.
[%sig%]
|
|
|
Przykra [sprawa],-nie wiem co powiedzieć.Tak -wiem ,przyczyny są widoczne.Popatrz czasem na nas,-może Ci [przejdzie] a tymczasem odpocznij.Życzę Ci pięknych kolorowych snów ,no i jakiegoś miłego [kogoś] -między snami.-cze.
|
|
|
A byłaś na początku , Alfa ? Będziemy , my - bogowie , dobrze się bawić. Żegnam
|
|
|
Alfo. Nie wygłupiaj się :) Rozmawiaj :) Nie umarło do końca to forum. Można je jeszcze ożywić. Ale jeśli faktycznie masz nas dość, to odpocznij chwilę jak radził Duch. Zatrzymaj się, weź głęboki oddech i nurknij w zawiłości naszych myśli. Wtedy będzie Ci lepiej.
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Jak alfa odejdzie , to paradoksalnie będzie jak na początku ; )
|
|
|
Ja kulturalnie odpowiem do widzenia!!! gdyz jestem stosunkowo młody i nie mialem okazji byc na poczatku
|
|
|
No co ty zostan.Won to niech sobie do swojego wiernego Burka przy budzie powie,
ten labilny bog.
|
|
|
Eva , ty też mogłabyś odejść.... brak kultury jest u niemile widziany...
|
|
|
Ty mi dzwi pokazac nie mozesz bo na tym forum na bramce nie stojsz. I kurturalnie prosze zebys sie domnie wiecej nie zwracal,i nikogo tu pokoleji nie wywalal,bo jestes tu tez tylko gosciem.
|
|
|
Przykro mi Alfo, że odchodzisz chlip, chlip...mam nadzieję, że może kiedyś nas odwiedzisz:D
"brak kultury jest u niemile widziany"
Ehm...i kto to mówi, kulturalny się znalazł...
|
|
|
Możliwe że nas opuści, bo czuje się tutaj źle... i nie dziwię się jej... każdy normalny czółby się źle gdyby go obrażano... Nie mam za złe tego że nas opuszcza. tylko żałuję, że na stałe... bo mogłaby na opóścić ale od czasu do czasu wpadać jak zauważyła Ania :)
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Jeśli czuła się źle to przykre:( Nie powinno tak być! Mnie też obrażano, ale przez jedną osobę nie odejdę tak łatwo. Jest tu dużo miłych osób:)
|
|
|
Winter ,ty masz ale wstawki i nie o to chodzi by kogokolwiek obrażać,lecz Ty jesteś nie do podrobienia w swej wyniosłości.I mimo to że jesteś wszechstronnie oczytanym forumowiczem to ja myślę że nie zdajesz sobie sprawy żeś bardzo wyniosłym człowiekiem,Kiedyś żeśmy się zcieli -właśnie o wyniosłość ,teraz Ci się przypomnę i pozwolę sobie na aut ,-jesteś złośliwcem,inteligentnym cynikiem i osobiście nie chciałbym siedzieć w knajpie z Tobą przy stole,bo za Twoje odzywki napewno obaj byśmy wypadli oknami.Słowem jesteś aktywnym złośliwcem a to [jak dla mnie] koliduje z zasobem Twej wiedzy.-cze.Ten twój tekst dla evy -to cały TY
|
|
|
Jak zawsze, uważam że winy po mej stronie nie ma. Pozostanę wyniosły i dziękuję za słowa uznania. Jesteś duch obiektywny.
|
|
|
"Jak zawsze, uważam że winy po mej stronie nie ma." A co? Jesteś nieomylny? Idealny? Sam ten post wydał świadectwo o tobie. Niepotrzeba żadna wina. Jeśli nawet hipotetycznie przyjmiemy, że winę za twój zły stosunek do Evy ponosi ona sama, to i tak nie usprawiedliwia to chamstwa.
|
|
|
Hmm... Duchu... Obiektywizm? No cóż... co do cech "intelektualnych" nie wypowiem się bo jestem za mały aby cokolwiek mówić. Co do cech charakterowych powiem tylko że w sumie nic nowego się nie dowiedziałem... już dawno wszyscy wiemy czego można się spodziewać po Winterze... dla mnie brak kultury osobistej = brakowi człowieka w człowieku a wtedy nawet inteligencja jest nieprzydatna...
Ale nie do mnie nalezy ocena :) Trzymaj się cieplutko Winter :)
Pozdrawiam :)
|
|
|
Witajcie.
To ciekawe, ale wiedziałam dokładnie kto co mi tu napisze:) Cholercia ja to jednak Was troche znam... nawet na tym smutnym watku znalazł sie powód do ironii i niesmaku, niektórzy to nawet kulturalnie pozegnac sie nie umieja...
Dziękuje Duchu :), dziekuje Bracie :) dziękuję Evo :) dziękuje :K)ars(i: :) dziekuję Anko :)
O! Leto sie nie pożegnał...:(
Jakby ktos był we Wrocku to zapraszam na piwo, dajcie znac na maila.
Jak mi przejda chwilowe braki czasowe ( he he , ciekawe, jak by to określic naukowo) to wróce w wielkim stylu:) Obiecuje Winter:):):) wiem, że tesknisz za mna...
Swoja drogą to ciekawe, jak inaczej rozmawia się z niektórymi z Was na innych forum, forach, czy jak to tam sie odmienia... :)
Pozdrawiam niewszystkich , a tych co pozdrawiam, to wiedza, ze do nich sie zwracam.
jak ja nie lubie zimna... Brat, pozdrów mnie cieplutko...:)
[%sig%]
|
|
|
Alfo, wróć do nas:) Ja cię pozdrowię:
Pozdrawiam :) Trzymaj się cieplutko :)
;)))))
|
|
|
:D
Trzymaj się Alfo. Kontaktu nie zrywamy więc specjalnie nie będziemy chyba odseparowani :)
ale zgodnie z rzyczeniem :)
Alfo - trzymaj się cieplutko :) pozdrawiam :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |