| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| SZACUNEK!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
Brodzac w sieci w roznych forach, czatach itp, napewno kazdy z was zauwazyl jacy falszywi i brzydko nazwe chamowaci potrafia byc ludzie, spogladajac od pewnego czasu i na to forum, choc je bardzo lubie, co prawda nie jestem z wami zrzyty tak jak trzeba, mianowicie widze od czasu do czasu potworne przejawy chamstwa i braku kultury z niektorych postow, nie bede podawal przykladow... Wiem natomiast jedno, kazdy z was, tak samo jak i ja oczywiscie jest odwazny jak burek przywiazany do lancucha piszac swoje posty itp. a pomyslcie o tym ze bardzo mozna sie przejechac na takim czyms w rzeczywistym swiecie!!!! Na forum jestes niczym Napoleon, a w zyciu ..... nie powiem kim, w kazdym razie nie miejcie mi tego za zle co napisalem, ale to forum jest jednym z nielicznych kulturalnych z jakimi sie zetknalem i fajnie by bylo gdyby tak zostalo. Tyle mojej demagogii... Pozdrawiam
|
|
|
No cóż ja tam nikogo nie będę oceniał, ponieważ był czas kiedy to dla zabawy wstrzynałem różnego rodzaju czatach. Tak dla zabawy nazywałem sobie ludzi.
Wiecie dogadywanie, naszczęście już z tego wyrosłem, a było to nie tak dawno :)
No cóż co do forum to panuje wolność słowa i tylko od piszącego zależy jak daleko się posunie.
Ale tak prawde powiedziawszy tutaj, czy forach nie ma tak źle.
nara.
|
|
|
Co mam jeszcze dopowiedzieć? Chyba nic. POza nadzieją na lepszą przyszłość, którą zbudujemy razem. Bo wszyscy muszą pracować na to żeby cokolwiek udało się zmienić na lepsze.
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Niestety najczęściej tak bywa, że wśród miłego towarzystwa znajdzie się jakieś "ziółko", które jest motorem kłótni.
|
|
|
Różnice zdań-są twórcze,natomiast różnice [bycia] są czasem zabawne.Złośliwość zostawiam -złośliwcom,cynizm-cynikom.Dla mnie [problemem] jest moja ortografia,poza tym jest mi TU dobrze z Wami wszystkimi.-pozdrówka.
|
|
|
No i duch jak zwyle krótko acz treściwie streścił to co wszyscy wiemy... Tylko że nie zgadzam się zjednym. Różnice bycia w wypadku tego forum w żadnymrazie zabawne nie były...
|
|
|
Zgadzam się z :K)ars(i:, chciałbym aby to forum pozostało take , jakie jest. Gdy tylko napiszę coś kontrowersyjnego , dzicz łapie za inwektywy. Brat np. jest b kulturalny mimo wielkiej różnicy zdań. Ale inni ( nie wskazuje palcem ) odwiedzający to forum jakiś czas temu dali tu popis ulicznego chamstwa z innych forów. Pozdrwiam i zostańcie nie-schamieni.
|
|
|
Są osoby kulturalne mimo różnicy zdań, ale inni (nie wskazuje palcem) rzucają obelgi np. że ktoś jest głupi. Co więcej nie uzasadnią swojej wypowiedzi, a jak się prosi tą osobę o wyjaśnienia to nie raczy nawet odpowiedzieć.
|
|
|
Ja moje twierdzenie o głupich kobietach dogłębnie uzasadniłem (sic!) : )
A odpowiadać już nie będę. Znudziło mi się kręcenie wkółko...
|
|
|
I o to mi chodzilo moi koledzy i kolezanki, traktujcie tego posta jak cos takiego, gdzie mozna sie zalic itp, a osoby ktore pozniej to przeczytaja wyciagna- mam nadzieje odpowiednie wnioski!!! POZDROPSTRYCZEK
|
|
|
Nie widziałam uzasadnienia, a już zdarzyły się sytuacje, że mówiłeś na jakieś kobiety mądre. Czyżbyś zmienił poglądy?
|
|
|
hej poruszam ten temat..... ZALCIE SIE NA TYM POSCIE CO WAS GRYZIE ITP
nie interesuje mnie tu ufo i inne tematy, niech ten post bedzie czyms w rodzaju korepetycji internetowych, kazda osoba niech wpisuje tu swoje zale i oczekiwania co do tego forum, a mysle ze napewno takowe macie, dzieki temu unikniemy nieporozumien itp.... POZDRAWIAM
|
|
|
wRZeLKie FoRum jest po to by budzić w ludziach kątrowersje, by ludzie właśnie tu dyskutowali o sprawach, które wrzeczywistym świecie wywołałyby skandal! Moim zdaniem dobrze jest od czasu do czasu założyć taki poscik by nie obrażać nikogo w innych dyskusjach i przy okazji nie przeszkadzać innym dyskutantom....... bo to świadczy o ludzkiej kulturze...ale weźmy pod uwage to , że to Forum napewno odwiedzają nowe osoby, które takie teksty mogą zniechęcać.........
POZDRAWIAM (( d ' ; ' b ))
|
|
|
Mnie bardzo ciekawi kilka tematów z naszego forum,w kilku co nie co się wypowiadam bo jestę trochę w temacie [amatorsko-oczywiście] w kilku jestę praktykiem ,w innych inni z Was są bardziej w temacie i bardzo ubolewam że tacy odchodzą bo jednak ich wiedza jest [motorem] dyskusji.Oczywiście każde odejście jest dla mnie w pewnym sensie porażką,bo to i mnie dotyczy -[przecie].pozdrówka dla wszystkich
|
|
|
mi osobiście przeszkadza gdy ktoś w czasie dyskusji wydskakuje z jakimś tematem (tyrami) jest to bardzo uciążliwe ......i przeszkadza w rozmowie
|
|
|
Duchu. Masz rację :) Który raz mówię już coś podobnego?? :)
|
|
|
Ostatnio zle sie dzieje!!!!!Kilka osob jest tu zbytecznych!!!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |