Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
SZACUNEK!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Brodzac w sieci w roznych forach, czatach itp, napewno kazdy z was zauwazyl jacy falszywi i brzydko nazwe chamowaci potrafia byc ludzie, spogladajac od pewnego czasu i na to forum, choc je bardzo lubie, co prawda nie jestem z wami zrzyty tak jak trzeba, mianowicie widze od czasu do czasu potworne przejawy chamstwa i braku kultury z niektorych postow, nie bede podawal przykladow... Wiem natomiast jedno, kazdy z was, tak samo jak i ja oczywiscie jest odwazny jak burek przywiazany do lancucha piszac swoje posty itp. a pomyslcie o tym ze bardzo mozna sie przejechac na takim czyms w rzeczywistym swiecie!!!! Na forum jestes niczym Napoleon, a w zyciu ..... nie powiem kim, w kazdym razie nie miejcie mi tego za zle co napisalem, ale to forum jest jednym z nielicznych kulturalnych z jakimi sie zetknalem i fajnie by bylo gdyby tak zostalo. Tyle mojej demagogii... Pozdrawiam

No cóż ja tam nikogo nie będę oceniał, ponieważ był czas kiedy to dla zabawy wstrzynałem różnego rodzaju czatach. Tak dla zabawy nazywałem sobie ludzi. Wiecie dogadywanie, naszczęście już z tego wyrosłem, a było to nie tak dawno :) No cóż co do forum to panuje wolność słowa i tylko od piszącego zależy jak daleko się posunie. Ale tak prawde powiedziawszy tutaj, czy forach nie ma tak źle. nara.

Co mam jeszcze dopowiedzieć? Chyba nic. POza nadzieją na lepszą przyszłość, którą zbudujemy razem. Bo wszyscy muszą pracować na to żeby cokolwiek udało się zmienić na lepsze. Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Niestety najczęściej tak bywa, że wśród miłego towarzystwa znajdzie się jakieś "ziółko", które jest motorem kłótni.

Różnice zdań-są twórcze,natomiast różnice [bycia] są czasem zabawne.Złośliwość zostawiam -złośliwcom,cynizm-cynikom.Dla mnie [problemem] jest moja ortografia,poza tym jest mi TU dobrze z Wami wszystkimi.-pozdrówka.

No i duch jak zwyle krótko acz treściwie streścił to co wszyscy wiemy... Tylko że nie zgadzam się zjednym. Różnice bycia w wypadku tego forum w żadnymrazie zabawne nie były... Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Zgadzam się z :K)ars(i:, chciałbym aby to forum pozostało take , jakie jest. Gdy tylko napiszę coś kontrowersyjnego , dzicz łapie za inwektywy. Brat np. jest b kulturalny mimo wielkiej różnicy zdań. Ale inni ( nie wskazuje palcem ) odwiedzający to forum jakiś czas temu dali tu popis ulicznego chamstwa z innych forów. Pozdrwiam i zostańcie nie-schamieni.

Są osoby kulturalne mimo różnicy zdań, ale inni (nie wskazuje palcem) rzucają obelgi np. że ktoś jest głupi. Co więcej nie uzasadnią swojej wypowiedzi, a jak się prosi tą osobę o wyjaśnienia to nie raczy nawet odpowiedzieć.

Ja moje twierdzenie o głupich kobietach dogłębnie uzasadniłem (sic!) : ) A odpowiadać już nie będę. Znudziło mi się kręcenie wkółko...

I o to mi chodzilo moi koledzy i kolezanki, traktujcie tego posta jak cos takiego, gdzie mozna sie zalic itp, a osoby ktore pozniej to przeczytaja wyciagna- mam nadzieje odpowiednie wnioski!!! POZDROPSTRYCZEK

Nie widziałam uzasadnienia, a już zdarzyły się sytuacje, że mówiłeś na jakieś kobiety mądre. Czyżbyś zmienił poglądy?

hej poruszam ten temat..... ZALCIE SIE NA TYM POSCIE CO WAS GRYZIE ITP nie interesuje mnie tu ufo i inne tematy, niech ten post bedzie czyms w rodzaju korepetycji internetowych, kazda osoba niech wpisuje tu swoje zale i oczekiwania co do tego forum, a mysle ze napewno takowe macie, dzieki temu unikniemy nieporozumien itp.... POZDRAWIAM

wRZeLKie FoRum jest po to by budzić w ludziach kątrowersje, by ludzie właśnie tu dyskutowali o sprawach, które wrzeczywistym świecie wywołałyby skandal! Moim zdaniem dobrze jest od czasu do czasu założyć taki poscik by nie obrażać nikogo w innych dyskusjach i przy okazji nie przeszkadzać innym dyskutantom....... bo to świadczy o ludzkiej kulturze...ale weźmy pod uwage to , że to Forum napewno odwiedzają nowe osoby, które takie teksty mogą zniechęcać......... POZDRAWIAM (( d ' ; ' b ))

Kochana Midi to jest problem tych ludzi nie nasz!!!!!

Mnie bardzo ciekawi kilka tematów z naszego forum,w kilku co nie co się wypowiadam bo jestę trochę w temacie [amatorsko-oczywiście] w kilku jestę praktykiem ,w innych inni z Was są bardziej w temacie i bardzo ubolewam że tacy odchodzą bo jednak ich wiedza jest [motorem] dyskusji.Oczywiście każde odejście jest dla mnie w pewnym sensie porażką,bo to i mnie dotyczy -[przecie].pozdrówka dla wszystkich

mi osobiście przeszkadza gdy ktoś w czasie dyskusji wydskakuje z jakimś tematem (tyrami) jest to bardzo uciążliwe ......i przeszkadza w rozmowie

Duchu. Masz rację :) Który raz mówię już coś podobnego?? :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Bracie, masz rację, że Duch ma rację;) Pozdrowionka:)

he he he :D

Ostatnio zle sie dzieje!!!!!Kilka osob jest tu zbytecznych!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.