Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
I dupa blada!!!!!!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Moderator tej strony, choc byly prosby i wnioski, totalnie sobie nas olal, jezeli chodzi o wielkosc czcionki itp, nie podoba mi sie to, MODERATORZE WZYWAM CIE, do przeczytania i wyciagniecia wnioskow, plynacych z naszych postow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:K)ars(i: nie denerwuj się tak. Ktoś miał pomysł na stworzenie Ejsi i zrobił to przy wykorzystaniu dostępnych środków. Nie można wykluczyć, że po prostu te Forum jest wklejonym gotowym zbiorem skryptów, a osoba, która je wkleiła, sama nie napisała programu i najnormalniej w świecie nie wie jak to zmienić. I nie ma w tym nic zdrożnego. A może być też tak, że Administrator zagląda tu już bardzo żadko, bo stworzył inną, bardziej rozbudowaną stronę, którą się teraz zajmuje. Natomiast jeśli Admin tu gdzieś jest i wie jak dokonać zmiany, to ja też jestem za powiększeniem czcionki.

Moderator tej strony jest niczym katolicki Bóg. Nie ma go , a każdy wierzy ,że jest.

Żebyś się nie zdziwił Winter jak któregoś dnia Moderator spadnie na forum jak Bóg na Sądzie Ostatecznym... żebyś się nie zdziwił, bo wtedy Twoje teorie runą!!! Przypomina mi się piosenka: A mury runą, runą, runą... Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)

O hehe Bracie:) Podoba mi sie Twoj tekst:) POZDRAWIAM a i Winter tez pozdrawiam Cie, bo widze, ze kazdy na Ciebie jedzie... :):):):):):):):)

A tak na marginesie to spodziewalem sie wiecej opisow snow, a tu dupa...:) no ale jak wam sie nic nie sni to...:) POZDRAWIAM:):):):):):):)

Podoba mi się temat... ze względów estetycznych że tak poweim :D :D :D :D :D nadaje się na toplistę :) :D :D :D :D Cieszę się, że mój tekst przypadł Ci do gustu :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Winter napisał: "Moderator tej strony jest niczym katolicki Bóg. Nie ma go , a każdy wierzy ,że jest." hehehe :D :D :D :D Nie mogę więc nie odpisać, że zauważ Winterze, iż z tego, że nikt nie dostrzega tutejszego moderatora, nie oznacza to jeszcze, że takowy nie był. No bo ktoś Ejsi stworzył (sic!). hehehe ;-)

Tak... i nie wiadomo kto ; ) hehe może to był jeden twórca , wtedy monoteizm. Może działali we dwóch , wtedy to byłby już politeizm ; )

Może też być tak, że było to z godnej formy - z gotowych skryptów, wtedy dochodziłaby kwestia światów równoległych. ;-)

hmm... miało nie być z 'godnej' a z 'gotowej'

:D :D :D D: Tak... Hmm... Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Dzieki Bracie, sle pozdrowienia itp:):):):):):):):)

Ja też dziękuję :) Pozdrawiam :D :D :D :) :) :)

Hehe , jednak coś się wydarzyło. I mamy lepsze forum ; )

?? Tzn co się wydarzyło ?? Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

no to teraz elegancko tu sie zrobilo

teraz to mozna czytac :) I dupa blada - do wykreslenia

:D :D :D he he he :D No tak :D Pozdrowienia dla Moderatora, który nad nami czuwa:D :D :D A mówiłem żeby w Niego wierzyć :D :D :D Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :D Specjalne pozdrowieni dla Moderatora :D

Dołączam się do pozdrowień:)))))))))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.