| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| I dupa blada!!!!!!!!!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
Moderator tej strony, choc byly prosby i wnioski, totalnie sobie nas olal, jezeli chodzi o wielkosc czcionki itp, nie podoba mi sie to, MODERATORZE WZYWAM CIE, do przeczytania i wyciagniecia wnioskow, plynacych z naszych postow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
:K)ars(i: nie denerwuj się tak.
Ktoś miał pomysł na stworzenie Ejsi i zrobił to przy wykorzystaniu dostępnych środków. Nie można wykluczyć, że po prostu te Forum jest wklejonym gotowym zbiorem skryptów, a osoba, która je wkleiła, sama nie napisała programu i najnormalniej w świecie nie wie jak to zmienić. I nie ma w tym nic zdrożnego.
A może być też tak, że Administrator zagląda tu już bardzo żadko, bo stworzył inną, bardziej rozbudowaną stronę, którą się teraz zajmuje.
Natomiast jeśli Admin tu gdzieś jest i wie jak dokonać zmiany, to ja też jestem za powiększeniem czcionki.
|
|
|
Moderator tej strony jest niczym katolicki Bóg. Nie ma go , a każdy wierzy ,że jest.
|
|
|
Żebyś się nie zdziwił Winter jak któregoś dnia Moderator spadnie na forum jak Bóg na Sądzie Ostatecznym... żebyś się nie zdziwił, bo wtedy Twoje teorie runą!!!
Przypomina mi się piosenka:
A mury runą, runą, runą...
Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
O hehe Bracie:) Podoba mi sie Twoj tekst:) POZDRAWIAM a i Winter tez pozdrawiam Cie, bo widze, ze kazdy na Ciebie jedzie... :):):):):):):):)
|
|
|
A tak na marginesie to spodziewalem sie wiecej opisow snow, a tu dupa...:) no ale jak wam sie nic nie sni to...:) POZDRAWIAM:):):):):):):)
|
|
|
Podoba mi się temat... ze względów estetycznych że tak poweim :D :D :D :D :D nadaje się na toplistę :) :D :D :D :D Cieszę się, że mój tekst przypadł Ci do gustu :)
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Winter napisał:
"Moderator tej strony jest niczym katolicki Bóg. Nie ma go , a każdy wierzy ,że jest."
hehehe :D :D :D :D
Nie mogę więc nie odpisać, że zauważ Winterze, iż z tego, że nikt nie dostrzega tutejszego moderatora, nie oznacza to jeszcze, że takowy nie był.
No bo ktoś Ejsi stworzył (sic!).
hehehe
;-)
|
|
|
Tak... i nie wiadomo kto ; ) hehe może to był jeden twórca , wtedy monoteizm. Może działali we dwóch , wtedy to byłby już politeizm ; )
|
|
|
Może też być tak, że było to z godnej formy - z gotowych skryptów, wtedy dochodziłaby kwestia światów równoległych. ;-)
|
|
|
:D :D :D D: Tak... Hmm... Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
?? Tzn co się wydarzyło ??
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
:D :D :D he he he :D No tak :D
Pozdrowienia dla Moderatora, który nad nami czuwa:D :D :D A mówiłem żeby w Niego wierzyć :D :D :D
Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :D
Specjalne pozdrowieni dla Moderatora :D
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |