| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| dziury w asfalcie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 132 |
|
Z tym jest co nie tak. W okolicy gdzie mieszkam pojawia się sporo dziur w asfalcie, powiecie norma tak się u nas robi drogi. Ale te dziury pojawiajš się z dnia na dzień i wyglšdajš jakby były celowo zrobione, ludzie się smiejš że ci od naprawiania dziur nie majš co robić zimš więc wycinajš dziury. Przedwczoraj przyjżałem się z bliska nowym dziurom, kilka z nich jest o małej rednicy (około 20 cm) lecz sš tak głębokie że przebijajš się przez całš powierzchnię asfaltu (15-25cm) i nigdzie nie ma ladu po asfalcie z tych dziur. Zjawisko zaobserwowałem na wielu drogach, lecz w przypadku dwóch dróg widziałem dobrš droge wieczorem, a na następny dzień rano dziury. Kto mi kiedy mówił o tym że asfalt jest podatny na pewien rodzaj bakterii, które go zjadajš, ale tak szybko to te bakterie chyba nie działajš. Może kto też zaobserwował pojawiajšce się z nikšd dziury.
|
|
|
A ja obserwowałem drzewa i zobaczyłem, że pojawiajš się bazie.A podobno bociany już sš nad cienina bosfor.Chyba wiosna przyjdzie szybciej niż ludzie mylš(znaczy Ci których pytałem o nadejcie wiosny) :-)
|
|
|
kelpug wydaje mi sie, ze bronia elektromagnetyczna mozna zrobic takie dziury. Ta bron wypali wszystko w sekundzie.
|
|
|
To jest forum dla kierowców, których bryka nazywa się życie hehe, czyli poniekšd dla wszystkich.Chyba, że niektórzy majš szofera, ale to ich sprawa...
|
|
|
tak wrona haark(p) to zrobil, ja pierdole wrona=gosia i pierdoli znow jakies farmazony, ona chyba zaklada tematy i sobie na nie sama odpowiada, po chuj mieli by robic dziury w drogach?! dla zabawy, czy moze zeby bylo wiecej wypadkow (ograniczenie populacji ludzi na ziemi), nosz kurwa wiekszego lola na forum jak Ty to chyba nie ma :)
|
|
|
dodam jeszcze, ze Twojej paranoi nie wyleczy juz zaden psychiatra, chociaz jestem pewien, ze bylas/jestes leczona psychiatrycznie :)
|
|
|
te gozdzikowa, jakbym wiedział kto i po co robi te dziury to bym takiego tematu nie zakładał, ale jak zwykle okazuje się że ufo może sobie latać, no a dziury w asfalcie to tak przyziemna sprawa że nawet jakby się pojawiały niewiadomo skšd to jest nieistotne. A po co kto miałby je robić? Bo kto je musi potem załatać, kto musi wyprodukować asfalt na te łaty, kto musi wydobyć ropę z której zrobiš asfalt.
|
|
|
lol, mamy wiec wytlumaczenie katastrofalnego stanu drog w Polsce ;]
|
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/1311982,242,kioskart.html tam jest napisane ze jest bron co tzn. bakterie ktore niszcza asfalt. Moze wilka zaraz sie u nas zaczyna i na calym swiecie zniknie asfalt. \moze o tym mowiły przepowiednie;)
|
|
|
tak.czescia przepowiedni jest rowniez to, ze wymysla dodupniki dla pedalow :)
|
|
|
gozdzikowa, jak widze, to Ty dobrze wiesz, po co te dziury na drogach sie pojawiaja.
Manipulowanie populacja, to podstawowe zajecie swiatowego rzadu !!!!!
|
|
|
Pojawiajš się po zimie (i w czasie), to erozja się nazywa. Jak woda zamarza, to zwiększa swojš objętoć i rozsadza szczeliny.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
dziury.....
nie bede sie wymadrzal, ze wiem, lecz podam jedna z mozliwosci:
te dziury powstaja najczesciej (niemalze zawsze) zima, a to z powodu, ze do powstalych w asfalcie kanalikow naplywa woda....sie tam zbiera....poczym zamarza i dup ! LUP ! BUM ! .... rozsadza asfalt....poczym ruch na drodze rozjezdza i zmiata wrzucone z dziury kamyki, piach i pokruszony asfalt.
to tylko taka teoria.... a jak sie dziurki nie zalata, to po prostu znowu sie tam dostaje wilgoc i znowu nastepuje explozja spowodowana mrozemi znou "ginie" asfalt z dziur....
choc moze wcale tak sie nie dzieje, moze rzeczywiscie przylatuja inne "obce" cywilizacje i wykradaja nam nasza zdobycz, ktorej nie umiemy w nalezyty sposob uszanowac. Wykradaja nam kawalki asfaltu, wykrawywujac rowne okragle otwory. Tam wlasnie jest lek, ktorego my nie umiemy dostrzec, lek na galaktyczna chorobe...raka?....glupote?....a moze raczej nowy rodzaj energii, o ktorym mmy nic nie wiemy. Tylko w niektorych kawalkach asfaltu....
a pytales juz moze drogowcow co oni sadza na temat tych dziur ? czy maja jakas teorie (spiskowa) na temat tego jak powstaja takie dziury ?
A moze spytamy jakiegos jasnowidza ?
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Oczywicie wszyscy których się pytałem twierdzš że to woda, ja też tak twierdziłem do czasu jak zobaczyłem dziurę której na bank nie było w tym miejscu 12 godzin wczeniej. Brakowało sporo materiału, a po nocach nie jedzi dużo aut (szczegulnie drogš prowadzšcš tylko do okrelonej iloci domów). Zresztš robiłem dowiadczenia na dużym kawałku asfaltu, wierciłem tam dziury wlewałem wode i pomimo że leży ten kawałek od 3 miechów na polu to nic sie nie stało. Nie wierzę już w wodę, może gdy już jest dziura to przez wodę i ruch uliczny może sie ona powiększyć.
Nie jest konieczna żadna broń (haarpy, ufa), czytałem o bakteriach które zjadajš asfalt, wystepujš one doć powszechnie. No i idšc dalej doszłem że w okresie zimowym te bakterie działajš doć ospale, ale sš czynniki które mogš powodować większy rozwój tych mikroorganizmów, np. odpowiednie stężenie soli. A soli to my nie żałujemy na drogi, w większoci innych krajów z tego co wiem nie stosuje się już NaCl, a u nas sól drogowa zawiera od 95% NaCl. Ale sama sól nie wystarcza, kto musiałby jeszcze rozsypywać bakterie. A może to tylko woda.
|
|
|
nieeeeeeee, nie woda, to bakterie i sol.
a moze sa to bramy do innych swiatow ?
albo dziury struktury rzeczywistosci ?
zakrzywienie czasoprzestrzeni i hipergrawitacji moze czasem (zdaniem specjalistow) powodowac wlasnie okragle dziury w asfaltowych nawierzchniach drog trzeciej kolejnosci odsniezania. Ale tylko wtedy, jesli zostaly one (te nawierzchnie) zaatakowane wczesniej przez solozerne bakterie lub zimnolubna grzybnie !
ja kiedys ponawiercalem cala strukture pola energetyczno-magnetycznego czyli struktore energetyczna elektromagnetycznego pola torsyjnego hiperprzestrzeni czasowo-asfaltowej i w owe otwory powtykalem bakterie czasochlonne i swiatlozerne po to by utowzyc centra antymeterji bezgrawitonowej, lecz jedyne co udalo mi sie uzyskac, to dziura w desce.... Czyzby podswiadomosc moja dzialala rownie dobrze jak korniki ? a moze powinienem jednak pomyslec aby zmniejszyc dawke ? Alez adlot !
Jesli powroce do siebie, kiedys, to zmniejsze dawke ewentualnie zamienie sie srodkami...
i jak to kiedys pisal tu jeden z forumowiczow...zdarta jak footbolowka
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 132 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |