Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
jak wygrac?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

ludziska czy ktos mi moze w koncu powiedziec czy da sie wygrac w totka czy nie?teorie spiskowe przerobione:P,ale ostatnio sasiadka wygrala zdrapke 500 tysiakow! alkoholiczka wszystko rozjebala!!!ja nie mam na studia i gdzie tu sprawiedliwosc?! moze ktos zna pewne numery albo co;P?

2 - 6 - 9 - 12 - 19 - 44 wystarczy ? [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

no dzienx:P ...ale tak serio to moze ktos ma na zbyciu 7 tysiaczkow:P? czemu wygrywaja ci co i tak gowno z tego maja...huj! jak nie zarobisz to nie masz...chyba ze urodziles sie bogatym...buuuhuuu Ej Bill(Gates;)moze kopsniesz co nieco?

a co do cyferek to kurna wysle jutro...ostatni raz;P

Ale byłyby jaja , gdyby cyferki Romka sie sprawdziły hehe [%sig%]

...taaaaa marzenia...ale jakby co to bym dala znac;Pi sie podzielila:P! nie jestem zchlanna z 500tysiakow by starczylo;P....

Skreœl :1, 8, 15, 16, 23, 42. Na pewno wygrasz. Jak będziesz leciał potem samolotem, lot 815, to nie buj nic się nie stanie. [%sig%]

ale co serio nikt nie ma zbyciu paru groszy;P?ksztalcic sie chce!!!a jak narazie to od roku haruje tylko na studia!!!mam dosc!

Pierdole...nie majš o czym gadać? [%sig%]

mhm....oki;) to eraz musze wyslac dwa razy!bo tyle numerow;P,wiecej zaplace niz wygram:<...moja babuszka gra codziennie chyba i jak miala raz 5 to jej dali....600zl!!! chamy!!!!!...sie znaczy by sie mi dostalo:P

no luz jak macie o czym to co tu robita?! sio:P!

Soz mój ostatni post to pomyłka. Wybaczcie. [%sig%]

moze zrobimy eksperyment, przy następnym losowaniu wszyscy wyslemy jednš kombinację, proponuję 1, 2, 3, 4, 5, 6. Jak ktoœ nie chce wysyłać to niech chociaż myœli o tych liczbach, może zamiast o tym mówić zaczniemy modulować rzeczywistoœć myœlami? Może się uda to sie spotka przy odbieraniu wygranej (będzie mniej jak dużo ludzi trafi, ale to nawet lepiej :D) :D. To co gramy??

siur:D tylko jak wygramy wszyscy po 50gr to jaki w tym sens?

moze jakies wrozki itp sie wreszcie na cos przydadza?

a moze ktos cos z kart wywrozy czy jak?...tak se mysle jaka by sobie reklame zrobila taka wrozka jakby na prawde trafila:P?

Już mówiłem; 4, 8, 15, 16,23,42 na bank wygrasz!! [%sig%]

ty skoro to takie pewne to czemu sam nie zagrasz?!:P chyba ze juz ci kasy nie potrzeba:D

...ale spoko wysleee.....

Wiesz, mi nie robi 10 milionów w tš czy w tš:D Chce żeby inni też mogli skożystać z życia ]:-> I rozbić się na wyspie:D [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.