Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kocham czarodziejke z Księżyca
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona

co mam zrobic :( ???

Kochac dalej !!! Taka milosc na odleglosc ma swoje dobre strony.

heja ho

Ty nie kochasz Czarodziejki , Ty Kochasz jej drugš stronę Lilith ukrytš pod Łysš skórš hre hre :PPPP

jakš Łysš skórš???? ja tu powaznie pisze a nie jaja se robie :/ a po 2 miłosc na odległosc a po 2 jest do bani po 3 mam miałem i bede miał dziewczyne. Ale nie moge zapomniec o tej BAJCE !!!! do psychologa musze isc. Nie dziwiłbym sie gdyny to trwało miesiac ale ja o czarodziece z ksiezyca mysle juz 4 lata Dosłownie nie wiem co robic? a po 4 nie mam 16 lat tylko 22 i czy to znaczy ze jestem nienormalny??? co mam robic?? jak poznaje dziewczyne to patrze czy jest czarodziejka jak nie to won!!! zaczyna mnie to irytowac:/ co poradzicie???

ja ci dam radę .... przejdz się do Elronda , on Ci prawdę wyjawi ma głeboki wglšd w te i owe sprawy. Wierzę żeœ szcxzery , racjonalny i prawdziwy tylko Bracie Kochany pomyœl ... Czarodziejki prawdziwe mieszkaja w puszczach , lasach ciemnoœciš zasłoniętych .. Życzę byœ jš ...... no przytulił i Spełnił to co w twym Sercu do niej bije , pomimo iz odległoœć odległoœciš . Ja ni mom doma , jo mom 4 œciany kartonowego œwiata który brrrrr obecna pogoda jest do bani bo œnieg topnieje i dupa mokra ... ale jest łokeja bo mom 4 œciany . Wiec pozdrawiam Cie miło i zarzucam na twego dziuba uœmiech od ucha do ucha , na trzecie mam ryziek z pazimiechów ... dawna stolica wielkopolski :)))

leopold a gdzie ten Elrond???

a pozatym czarodzijka z księżyca nie mieszka w puszczy tylko w TOKYO

a ja kocham legolasa:)) [%sig%]

co mnie obchodzi legolas :/

kup se komiks owin kutola i do dziela

Wujek_cosiek sam se kup komiks ja o powaznych sprawach mówie :///

ja pierdole lecz sie koles! ...rozumiem Xena czy cos...;P ale czarodziejka z ksiezyca? ...to juz carter ze stargate lepsza jest i madrzejsza chociaz;P pozatym chlop czy ma 16 czy 22 to i tak dzieciak;P narka powodzenia w terapii:P

nieeeee no nie moge!!! tobie to sie chyba serio cos z glowa porobilo!!!hahahahahaa

cicho dziwki, wracac mi tu do burdelu bo jutro nowy odcinek nagrywamy !! a Ty tam co sie zakochales to powiedz która chcesz to bedziesz ja mial 500$ za godzine.

okokok! nie nerwuj sie;P

TAXIDO i reszta PRZYPAŁÓW won mi stšd. Jestescie nienormalni. Czy wy se przychodzicie jaja robc??? to wypad na forum o2. ja tutaj pomocy szukam. A ty taxido jestes CWEL

ej wyluzuj..ja myslalam ze to ty se raczej jaja robisz z tym tematem...ale jak nie to....LECZ SIE!!! i to nie to ze ja se jaja robie tylko dobrze ci radze,serio jeszcze morzesz miec szanse,bo na ksiezycu jak wszem i wobec wiadomo czarodziejki nie zamieszkuja!!

Tomek nie denerwuj sie bo Ci nei bedzie stawał i zadna laska Cie nie zechce, daj no link do tego forum o2 ?

..albo nie!!!mozesz zaskarzyc tych co ta kreskowke wymyslili i sciagnac z nich niezla kase...kto wie moze jakas czarodziejka poleci na kase?:P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.