| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Cloudbusting | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
Witam!
Czy ktos z forumowiczow zajmowal sie tym zagadnieniem?
|
|
|
ty korwo to chyba ty mniej widziales niz ja heheheh
wieztsz w ufo czy nie bo jak tak to jestes pierdolniety kubelek hihih
|
|
|
Kubelku, tutaj wielokrotnie i w wielu tematach byly poruszane te sprawy. Ingerencja ludzi w tematy przyrody, natury, pogody, inzynieria pogodowa czy to za pomoca dzial orgonowych czy za pomoca HAARP'a.... Poczytaj dokladnie WSZYSTKIE TEAMTY, nawet te stare....
po prawej stronie listy tematow na samym dole (prawy - dolny rog) masz mozliwosc przejsc do listy starszych tematow.
A teraz czy sa tutaj ludzie ktorych to interesuje....?
Z kazdym dniem jest tutaj mniej ludzi, ktorzy sa w stanie zniesc roznych wulgarnych kretynow i idiotow zasmiecajacych to forum... Mysle, ze codziennie jest tutaj mniej osob z ktorymi moznaby sie powymienias opiniami i spostrzezeniami na rozne, interesujace tematy. Ale zachecam do prob i rozwijania tematu.
Polecam takze opracowania:
"Od tanca deszczu do dzial orgonowych", oraz
"Cloudbuster dobrej pogody a obiekty plazmiodalne".
pozdro
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
no wlasnie Romek. Ciezko jest ten chaos ogarnac. Przez ten temat chcialem raczej nawiazac kontakt z ludzmi zajmujacymi sie w Polsce cloudbustingiem. No ale tak jak mowisz - to chyba sie tutaj nie uda. Trudno.
Dzieki za polecenie opracowan
Pozdrawiam
|
|
|
jakbys byl laskaw to masz moze jakies namiary na te opracowania? zwlaszcza o zwiazek plazmoidow. Bo czytalem duzo o wplywie cloudbusterow na "orbs" i chetnie poszerze wiedze :D
|
|
|
Mi się udawało kiedy się skupiałem na małych chmurkach :) . Zanikały w kilka sekund. Chyba działo orgonowe mam w oczach :)
|
|
|
jest cos takiego. Visual Ray Busting sie to nazywa. Jest wiele przykladow :)
duze tez znikaja :) ale dobrze jest w kilku dzialac. Wizualizujesz sobie, ze "wciagasz" orgon z chmury przez oczy do swojego ciala.
Pozdrawiam
|
|
|
Kubelku, jest w Polsce kilka (chyba?) nie kontaktujacych sie wzajemnie grup, badz osob.
podaje kilka linkow:
[http://www.zigzag.pl/jmte/UFOCloudbust.htm] - tutaj jest wlasnie mowa o plazmoidach.
[http://almak.info] - dosyc ladnie przygotowany serwis.
ale powtarzam jest tego sporo i radze szukac samemu, najlepiej wrzucajac do wyszukiwarek hasla typu: orgon, energia orgonowa, dzialo orgonowe, dziala orgonowe, akumulator orgonowy, bateria orgonowa, ogniwo badz ogniwa orgonowe, Cloudbusting itd....
Ja mam zbudowane dzialo, rury wyciagowe i akumulator. Gdybym nie myslal, ze to moze dzialac, to na pewno bym nie budowal. Ale czy to dziala rzeczywiscie, czy moze sila sugestii ? Ja uzywam i teraz nawet juz sie wszyscy przyzwyczaili do niektorych moich dziwactw. Czy rzeczywiscie dziala ? Nie wiem, nie mam czasu z tym pracowac. Powinno...
Orgone Biophysical Research Laboratory (Orgonalne Biofizyczne Laboratorium Badawcze) - http://www.orgonelab.org
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
polskie strony wszystkie juz odwiedzilem i wiekszosc zagranicznych (na poczatku)
Mam zbudowane kilka emiterow i pare akumulatorow. Teraz nad dzialem pracuje. Mialem taki maly model rozpraszacza ale cos wiekszego da lepszy efekt.
microbusting mnie tylko interesuje.
Wlasnie myslalem nad kontaktem z ludzmi zajmujacymi sie tym w Polsce...
A pracowales kiedys Romek z ogniwem Joe`go?
dzieki bardzo za linki
|
|
|
Trevor Constable ciekawie urzadzonka pozmienial. Tyle ze jakis czas temu szukalem jakichkolwiek planow i nic w sieci nie ma oprocz zdjec.
Wiekszosc tego co jest w Internecie to modyfikacje oryginalu Reicha.
Na jakims filmie widzialem T.J.Constable busterem cos na ksztalt litery H polaczone rurki PCV. Ulozone horyzontalnie i obraca sie wokol wlasnej osi.
Hmmm mozliwe ze te dwie boczne rurki to sa emitery orgonu...
|
|
|
Nie ma żadnego orgona.
Chyba, że co zgubisz spod ogona !
Zlitujcie się nad czytelnikami tego forum. Może tak
Kubelek zimnej wody na globus ?
|
|
|
nie, z ogniwem nigdy....
kiedys budowalem generatory, searla... itp
[%sig%]
|
|
|
Searla? Hmmm a jaka srednice? Bo to jest dosc kosztowna sprawa :(
|
|
|
nie jest kosztowna, mozesz kupic gotowe....
http://www.sisrc.com
a tutaj jest area dla takich bzikow jak ja co sami buduja....
http://www.searleffect.com
tyle, ze tez nie jest wieczne bo trzeba to co jakis czas magnesowac na nowo....
takze probowalem sie bawic z maszyna czy genratorem Hieronimusa....
[%sig%]
|
|
|
widze Romek pokrewne tematy nas interesuja. Tez Hieronimusem sie zajmowalem. Radionika tez troche...
|
|
|
Ufita jest i to działa. Tu jest mowa o przyszłoci nauki. Bez obrazy Ufita, ale gdyby wszyscy myleli jak Ty, to bymy dalej w jaskini siedzieli :)
|
|
|
Simonus dobrze mowisz. Zobaczcie jak dlugo wmawiano ludziom, ze Ziemia jest plaska? A jak dlugo pokutowal uklad geocentryczny....
Wszystko sie jeszcze zmieni. Zobaczymy komu historia przyzna racje :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |