Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy słudzy Rydzyka świadomie służą swemu władcy?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82

> 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. > 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. > 3. Pamiętaj aby w dzień œwięty rentę przysłać. > 4. Czcij Ojca swego i Rozgłoœnię swojš. > 5. Nie zagłuszaj. > 6. Nie cudzosłysz. > 7. Nie przestrajaj. > 8. Nie unikaj fałszywego œwiadectwa na antenie mojej. > 9. Nie pożšdaj Maybacha Dyrektora swego. > 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. > Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłoœnię Jego jak siebie samego. Wklejone z www.joemonster.org [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ale propaganda !!!!

zgadzam się z gosiš, przesada dariuszu. Mógłbym nawet rzec że zabrakło ci argumentów na ufitę i posłużyłeœ się takim słabym chwytem. PS. jesteœ częœciš systemu dariuszu, pamiętaj o tym.

Przecież napisałem: "Wklejone z www.joemonster.org" Więc wiadomo, że to żart. Ale mniej więcej tak to wyglšda. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

i na poczontek wstawic jeszcze: Jam jest Dyrektor tfój, który wyprowadziłem cię z eteru niemego, w sidła slepoty. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Tak jak "Olbrzym i zapluty karzeł reakcji"? [%sig%]

Drogi Darku ! Mysle, ze ten temat juz byl.... ..."Czy słudzy diabła œwiadomie służš swemu władcy ?"... czyz to nie to samo ? Choc dekalog jest fantastyczny ! [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

zawiadomiłem już policję o naruszenie dóbr Ojca Dyrektora Rydzyka, ZOSTANIECIE POCIĽGNIĘCI DO ODPOWIEDZIALNOŒCI, mówię do wszystkich tych których to być może kusi aby zaprzestali gróŸb wobec jedynej ostoi polskoœci - radia Maryja, jeœli nie zaprzestaniecie pisać postów niegodnych polaka katolika poruszę niebo i ziemie!

nie podszywaj się podemnie frajerze, jak nie umiesz nawet zręcznie podrobić mojego stylu, a co do Rydzyka to się w końcu odczepcie od niego, jesteœcie marnymi new-age-owskimi oszołomami, wierzycie we wszystko co wam napiszš w marnych pismach w stylu "nieznany œwiat", popieracie pedalstwo, i antypolskoœć. Oczywiœcie że uważam was za szkodników, ale jestem tolerancyjny, mam poczucie swojej wartoœci i wiem że przy mnie jesteœcie nikim, to że jestem liderem tego forum jednak zobowišzuje mnie do bycia wyrozumiałym dla was, więc będę łaskawy i jak ten który mnie podrabia nie podam was nigdzie, chociaż moje sumienie polaka-patrioty mi tak nakazuje. Wiem że wasza totalna głupota i brak inteligencji w końcu natknie się na prawdę. Pozdrawiam i zejdzie z ojca Rydzyka bo on będzie kiedyœ stawiany obok Jana Pawła II.

slyszalem ze dekodery satelitarne tv trwam sa wyczsane i odbieraja duuuuzo kanalow :P chce taki !!! :)

jesteœ chory psychicznie, skoro wyœmiewasz się z patrioty jakim jest ojciec Rydzyk, ale jesteœ pewnie gówniarzem, któremu rodzice kupili komputer, myœlę że gdybyœ dostał w tube by ci pomogło pojšć że gówno wiesz o œwiecie, ty kupo przypadkowych opini, idŸ się doucz nieuku i zacznij pisać ortograficznie!

O kurcze! Cudowne rozmnozenie Ufitów!?:)))))))))))) Obaj to podróbki..... Prawdziwy Ufita nie obraza innych:))))))))))

nie obraża, ale pisze bzdury...

oby przymknęli tš zboczonš katolickš tubę propagandowš ciemnych zakutanych prymitywnych wiejskich œmierdzšcych bab raz na zawsze.œmierć tym prymitywnym ciemniakom.

rydzyk jest jak narazie niezbyt grozny, bo chuck norris by mu wyplacil z polobrotu :D

Ktoœ kiedyœ powiedział, że żart to uœmiechnięta prawda:-). Więc jeżeli kogoœ obrażajš podobne teksty powinien się zastanowić nad własnym podejœciem do wiary. Najtrudniejszš umiejętnoœciš jest œmianie się z własnych narodowych przywar. Ciepło wszystkich pozdrawiam ( w szczególnoœci Darka:-)).

Chyba nie wiesz w, w którego Boga wierzysz Ufito!!!! Trochę pokory

Przeczytajcie wypowiedŸ Ufity z 21-01-2006, 00:17. Toć to nie ma z kim rozmawiać. Sam pisze niegramatycznie, amoże mój ty biedaku nie gramatycznie? No, jak to jest po polsku? Czekamy na odpowiedŸ. Pozdrawiam wszystkich, również zapalczywych Ufitów.

Zna ktoœ adres strony na której jest obraz Rydzyka? Było o tym m.in. w informacjach na Polsacie. Anonimowa osoba wystawiła obraz na aukcję internetowš. Cena wywoławcza 6666 złotych 66 groszy. 6 szóstek. 3 szóstki to szatan a 6 to co?

http://www.ojciec-dyrektor.de/grzechy.htm
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.