| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy słudzy Rydzyka świadomie służą swemu władcy? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82 |
|
> 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim.
> 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty.
> 3. Pamiętaj aby w dzień więty rentę przysłać.
> 4. Czcij Ojca swego i Rozgłonię swojš.
> 5. Nie zagłuszaj.
> 6. Nie cudzosłysz.
> 7. Nie przestrajaj.
> 8. Nie unikaj fałszywego wiadectwa na antenie mojej.
> 9. Nie pożšdaj Maybacha Dyrektora swego.
> 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.
> Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłonię Jego jak siebie samego.
Wklejone z www.joemonster.org
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
zgadzam się z gosiš, przesada dariuszu. Mógłbym nawet rzec że zabrakło ci argumentów na ufitę i posłużyłe się takim słabym chwytem.
PS. jeste częciš systemu dariuszu, pamiętaj o tym.
|
|
|
Przecież napisałem:
"Wklejone z www.joemonster.org"
Więc wiadomo, że to żart.
Ale mniej więcej tak to wyglšda.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
i na poczontek wstawic jeszcze: Jam jest Dyrektor tfój, który wyprowadziłem cię z eteru niemego, w sidła slepoty.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Drogi Darku !
Mysle, ze ten temat juz byl....
..."Czy słudzy diabła wiadomie służš swemu władcy ?"...
czyz to nie to samo ? Choc dekalog jest fantastyczny !
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
zawiadomiłem już policję o naruszenie dóbr Ojca Dyrektora Rydzyka, ZOSTANIECIE POCIĽGNIĘCI DO ODPOWIEDZIALNOCI, mówię do wszystkich tych których to być może kusi aby zaprzestali grób wobec jedynej ostoi polskoci - radia Maryja, jeli nie zaprzestaniecie pisać postów niegodnych polaka katolika poruszę niebo i ziemie!
|
|
|
nie podszywaj się podemnie frajerze, jak nie umiesz nawet zręcznie podrobić mojego stylu, a co do Rydzyka to się w końcu odczepcie od niego, jestecie marnymi new-age-owskimi oszołomami, wierzycie we wszystko co wam napiszš w marnych pismach w stylu "nieznany wiat", popieracie pedalstwo, i antypolskoć. Oczywicie że uważam was za szkodników, ale jestem tolerancyjny, mam poczucie swojej wartoci i wiem że przy mnie jestecie nikim, to że jestem liderem tego forum jednak zobowišzuje mnie do bycia wyrozumiałym dla was, więc będę łaskawy i jak ten który mnie podrabia nie podam was nigdzie, chociaż moje sumienie polaka-patrioty mi tak nakazuje. Wiem że wasza totalna głupota i brak inteligencji w końcu natknie się na prawdę. Pozdrawiam i zejdzie z ojca Rydzyka bo on będzie kiedy stawiany obok Jana Pawła II.
|
|
|
slyszalem ze dekodery satelitarne tv trwam sa wyczsane i odbieraja duuuuzo kanalow :P chce taki !!! :)
|
|
|
jeste chory psychicznie, skoro wymiewasz się z patrioty jakim jest ojciec Rydzyk, ale jeste pewnie gówniarzem, któremu rodzice kupili komputer, mylę że gdyby dostał w tube by ci pomogło pojšć że gówno wiesz o wiecie, ty kupo przypadkowych opini, id się doucz nieuku i zacznij pisać ortograficznie!
|
|
|
O kurcze!
Cudowne rozmnozenie Ufitów!?:))))))))))))
Obaj to podróbki..... Prawdziwy Ufita nie obraza innych:))))))))))
|
|
|
oby przymknęli tš zboczonš katolickš tubę propagandowš ciemnych zakutanych prymitywnych wiejskich mierdzšcych bab raz na zawsze.mierć tym prymitywnym ciemniakom.
|
|
|
rydzyk jest jak narazie niezbyt grozny, bo chuck norris by mu wyplacil z polobrotu :D
|
|
|
Kto kiedy powiedział, że żart to umiechnięta prawda:-).
Więc jeżeli kogo obrażajš podobne teksty powinien się zastanowić nad własnym podejciem do wiary.
Najtrudniejszš umiejętnociš jest mianie się z własnych narodowych przywar.
Ciepło wszystkich pozdrawiam ( w szczególnoci Darka:-)).
|
|
|
Chyba nie wiesz w, w którego Boga wierzysz Ufito!!!! Trochę pokory
|
|
|
Przeczytajcie wypowied Ufity z 21-01-2006, 00:17.
Toć to nie ma z kim rozmawiać. Sam pisze niegramatycznie, amoże mój ty biedaku nie gramatycznie? No, jak to jest po polsku? Czekamy na odpowied.
Pozdrawiam wszystkich, również zapalczywych Ufitów.
|
|
|
Zna kto adres strony na której jest obraz Rydzyka?
Było o tym m.in. w informacjach na Polsacie.
Anonimowa osoba wystawiła obraz na aukcję internetowš.
Cena wywoławcza 6666 złotych 66 groszy.
6 szóstek.
3 szóstki to szatan a 6 to co?
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |