| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| depra... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
depresja, czyli jak w temacie....
czy Was takze czasem dopada ?
jak przeciwdzialac ?
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
no, wielkie dzieki za okzana pomoc i zrozumienie
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
oczekujesz odpowiedzi na przestrzeni 2 godzin gdzie większoć osób pracuje?
[%sig%]
|
|
|
on ma inna strefe czasowa :)
na depre dobra jest czekolada i slonce ktorego w tym czasie w urugwaju chyba nie brakuje ^^
|
|
|
Depresja może mieć też swoje dobre strony, bo być może gdyby nie ona to nigdy bym się nie zainteresował zjawiskami PSI i wszelkimi innymi jego przejawami, zresztš ciężak życia i inne jego niedogodnoci pewnie mnie skłoniły ku pewnym przemyleniu.
Z tego co wiem to na depresje dobrze jest co słodkiego zjeć i więcej wiatła zapewnić, też i piosenki potrafiš rozładować ten niemiły stan.
Pozdro
|
|
|
Ja jak wpadam w depresje(chociaz to wielkie slowo) ale powiedzmy taka "depresje" tez mnie ciagnie zaraz do dziwnych zjawisk........itd.....moze z braku laku.....
|
|
|
Oj tak, piosenki!
Hej ho, hej ho...
http://media.putfile.com/Gremlins-Song
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Depresja jest spowodowana dwoma podstawowywmi rzeczami:
- zakłóceniami fizjologii organizmu - brak energii
- wychamowaniem sprzężeń zwrotnych w wiadomoci => brak mechanizmów napędowych do życia
Ja wtedy doładowuję energii i poszukujęnowych motywacji do wywołania sprzężeń zwrotnych.
Pozdrawiam
Igor
ps. Kawałek dobry jak ze starych czasów, dobry klimacik ale tak na zmknięcie lokalu koło 4 rano jak trzeba wyjć a szkoda bo laski się klejš do koszuli a koszula do ciała a człowiek się rozkleja.
|
|
|
Na stronie 9-tej prób kombinowałe dobrze, ale w nawiasach zamiast "link" powiniene napisać "url".
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
WSZYSTKIM SERDECZNE DZIEKI ZA WSPANIALE RADY !
Juz sam fakt, ze sa ludzie, ktorzy mi doradzaja poprawilo mi humor. Dzieki. To naprawde dodaje otuchy !
[%sig%]
|
|
|
muzyka...tylko nie gotyk..slonce tez jak dla mnie tez snieg:))) slodycze to akurat nie bardzo mi pomagaja bo potem zawsze sie czuje winna ze zjadlam i utyje....nom hmm rozmowa z kolega:) sport..dobra rzecz:)) ale czasami nawet to nie pomaga..trzeba przezyc:/
[%sig%]
|
|
|
Jeszcze raz dzieki za rady. Zastosowalem sie do nich (to ze sniegiem nie jest tutaj mozliwe), posluchakem muzyczki i odwiedzilem "Gremlins Song".
Dzisiaj juz jestem ta osoba co zawsze. Zadko dopada mnie depra, niemalze nigdy, ale widac, ze tym razem nie zdazylem uciec.
Dzieki
[%sig%]
|
|
|
hehe to masz szczescie wieksze niz ja...a gdzie jestes ze nie masz sniegu?? zaluj ja jakbym mogla to bym sie pobawila ale...troche za stara jestem....kiedys igloo zrobilam:))
[%sig%]
|
|
|
Na depresje najlepszy jest rodek na pszeczyszczenie "KRET" - działa blyskawicznie
*Pszed uzyciem zapoznaj sie z tresciom ulotki dolonczonej do opakowania bond skonsultuj sie z lekażem lub farmacełtom.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Depresja jest skutkiem, najpierw trzeba ustalić przyczynę i z niš się wzišć za bary. Czasem jest to trudne ale nie jest niemożliwe. Często pomocny jest drugi " kto"....czasem wystarczy " KTO " za wszystko :))))))
|
|
|
ehm..ale ci moi ktosie sami sobie nie radza:/ pewnie w koncu wyladauje na jakiejs terapii ..
[%sig%]
|
|
|
Nie !
Nie laduj na terapiach ! Glowa do gory ! Zastosuj sie do tych rad i posluchaj muzyczki.
..."...a gdzie jestes ze nie masz sniegu?? "...
popatrz na Autor: Romek (---.techtel.net.uy) to wskazuje z kad kto jest, a ja jestem w bezsniegowym, choc i tak pieknym i niemalze wiecznie slonecznym Urugwaju...
z kad sle Wam sloneczne zyczenia wszystkiego co najlepsze !
[%sig%]
|
|
|
a u nas jakies mrozy zapowiadaja takie do -30 , sniegu duzo...:))) no fajnie b bylo jakby muzyczka dzialala...ale no coz ja to ten gorszy przypadek...no chyba ze mnie ten moj white elf zaczaruje:)))
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |