Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
depra...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

depresja, czyli jak w temacie.... czy Was takze czasem dopada ? jak przeciwdzialac ? [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

no, wielkie dzieki za okzana pomoc i zrozumienie [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

oczekujesz odpowiedzi na przestrzeni 2 godzin gdzie większoœć osób pracuje? [%sig%]

on ma inna strefe czasowa :) na depre dobra jest czekolada i slonce ktorego w tym czasie w urugwaju chyba nie brakuje ^^

Depresja może mieć też swoje dobre strony, bo być może gdyby nie ona to nigdy bym się nie zainteresował zjawiskami PSI i wszelkimi innymi jego przejawami, zresztš ciężak życia i inne jego niedogodnoœci pewnie mnie skłoniły ku pewnym przemyœleniu. Z tego co wiem to na depresje dobrze jest coœ słodkiego zjeœć i więcej œwiatła zapewnić, też i piosenki potrafiš rozładować ten niemiły stan. Pozdro

Ja jak wpadam w depresje(chociaz to wielkie slowo) ale powiedzmy taka "depresje" tez mnie ciagnie zaraz do dziwnych zjawisk........itd.....moze z braku laku.....

Oj tak, piosenki! Hej ho, hej ho... http://media.putfile.com/Gremlins-Song [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Darek jak dokładasz linki? Pozdrawiam Igor

Depresja jest spowodowana dwoma podstawowywmi rzeczami: - zakłóceniami fizjologii organizmu - brak energii - wychamowaniem sprzężeń zwrotnych w œwiadomoœci => brak mechanizmów napędowych do życia Ja wtedy doładowuję energii i poszukujęnowych motywacji do wywołania sprzężeń zwrotnych. Pozdrawiam Igor ps. Kawałek dobry jak ze starych czasów, dobry klimacik ale tak na zmknięcie lokalu koło 4 rano jak trzeba wyjœć a szkoda bo laski się klejš do koszuli a koszula do ciała a człowiek się rozkleja.

Na stronie 9-tej prób kombinowałeœ dobrze, ale w nawiasach zamiast "link" powinieneœ napisać "url". [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

OK Pozdrawiam Igor

WSZYSTKIM SERDECZNE DZIEKI ZA WSPANIALE RADY ! Juz sam fakt, ze sa ludzie, ktorzy mi doradzaja poprawilo mi humor. Dzieki. To naprawde dodaje otuchy ! [%sig%]

muzyka...tylko nie gotyk..slonce tez jak dla mnie tez snieg:))) slodycze to akurat nie bardzo mi pomagaja bo potem zawsze sie czuje winna ze zjadlam i utyje....nom hmm rozmowa z kolega:) sport..dobra rzecz:)) ale czasami nawet to nie pomaga..trzeba przezyc:/ [%sig%]

Jeszcze raz dzieki za rady. Zastosowalem sie do nich (to ze sniegiem nie jest tutaj mozliwe), posluchakem muzyczki i odwiedzilem "Gremlins Song". Dzisiaj juz jestem ta osoba co zawsze. Zadko dopada mnie depra, niemalze nigdy, ale widac, ze tym razem nie zdazylem uciec. Dzieki [%sig%]

hehe to masz szczescie wieksze niz ja...a gdzie jestes ze nie masz sniegu?? zaluj ja jakbym mogla to bym sie pobawila ale...troche za stara jestem....kiedys igloo zrobilam:)) [%sig%]

Na depresje najlepszy jest œrodek na pszeczyszczenie "KRET" - działa blyskawicznie *Pszed uzyciem zapoznaj sie z tresciom ulotki dolonczonej do opakowania bondŸ skonsultuj sie z lekażem lub farmacełtom. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Depresja jest skutkiem, najpierw trzeba ustalić przyczynę i z niš się wzišœć za bary. Czasem jest to trudne ale nie jest niemożliwe. Często pomocny jest drugi " ktoœ"....czasem wystarczy " KTOŒ " za wszystko :))))))

ehm..ale ci moi ktosie sami sobie nie radza:/ pewnie w koncu wyladauje na jakiejs terapii .. [%sig%]

Nie ! Nie laduj na terapiach ! Glowa do gory ! Zastosuj sie do tych rad i posluchaj muzyczki. ..."...a gdzie jestes ze nie masz sniegu?? "... popatrz na Autor: Romek (---.techtel.net.uy) to wskazuje z kad kto jest, a ja jestem w bezsniegowym, choc i tak pieknym i niemalze wiecznie slonecznym Urugwaju... z kad sle Wam sloneczne zyczenia wszystkiego co najlepsze ! [%sig%]

a u nas jakies mrozy zapowiadaja takie do -30 , sniegu duzo...:))) no fajnie b bylo jakby muzyczka dzialala...ale no coz ja to ten gorszy przypadek...no chyba ze mnie ten moj white elf zaczaruje:))) [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.