Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy życie po śmierci istnieje?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

Dla wieżšcego to normalne ale dla nie wieżšcego?

tak

PONOC SWOJE POPRZEDNIE WCIELENIE MOZNA PSPRAWDZIC NA OBECNYCH ZAINTERESOWANIACH.TZN? JA OBECNIE MAM TAKI IDEAL FACETA: BRUNET O CZARNYCH BADZ BRAZOWYCH OCZACH CIEMNA KARNACJA LUBIE EGZOTYKE TYGRYSY PACHNACE KADZIDLA..... A PONOC W POPRZEDNIM WCIELENIU BYLAM JEDNA Z ZON BOGATEGO ARABSKIEGO KUPCA

:)) a ja lubie mrok,..czarne ciuchy dogaduje sie tylko z ludzmi uznanymi przez ogol za niedostosowanych do spoleczenstwa....umiem zatruwac innym zycie..wystarczy ze jestem ...jest jeszcze kilka innych rzeczy o ktorych nie wspomne...to moze bylam czarna smiercia i przyczynilam sie do unicestwienia duzej liczby ludzi..a moze bylam zona schizofrenika ,ktroy w napadzie szalu pokroil mnie na kawalki...to by pasowalo do mojego snu....a tak serio to podbno byam zona pewnego typa,ktorego spotkalam tez w tym zyciu....podobno bylam jedna z jego wielu zon..ale ja bylam ta ulubiona....to by tlumaczylo moj pociag do poetow i wszelkiego rodzaju freak`ow:)) [%sig%]

tak

istnieje, chuck norris tam dowodzi calym bajzlem :D

widze ze tobie się szczegulnie nudzi w weekend, dobrze ze istniejš szkoły.

Oczywiœcie że istnieje,Człowiek jest zbudowany z samych pierwiastków chemicznych,umiera tylko ciało a energia jest nieœmiertelna i po œmierci człowieka rodzi się nowe życie.Tak samo jest z gwiazdami.Tylko nie wiemy jak nasza energia się przemieszcza i z jakiemi pierwiastkami się łšczy i tworzy nowe życie

o tym że ludzie majš bardzo złożonš duszę œwiadczš przekazy ze spotkań z kontroluj šcymi nasz rozwój ewolucyjny gadami reptoidalnymi(na Ziemię przybywa od czasu do czasu kilka ich bardzo grożnych gatunków z róznych zakštków Wszechœwiata nie liczšc tych żyjšcych pod powierzchniš Matki Ziemi).sš nawet podobno metody magazynowania ludzkich dusz i pakowania ich w wybrane przez gadzich naukowców ciała opracowane właœnie przez gadziš supercywilizację międzygwiezdnš panujšcš nad wieloma galaktykami.

jako uzupełnienie poprzedniego postu internetowego gwoli przypomnienia Polointernautom ogólna charakterystyka(jeszcze raz podkreœlam bardzo syntetyczna i ogólna)Gadzinowatych: Grupę gadów kosmicznych tworzš: a).Reptoidzi(hybryda Reptilian i Humanoidów). b).Gałšż megagalaktyczna Gadów DRACO, c).gałšż będšca krzyzówkš Szaraków z Gadami jak w punkcie:a);oraz-b); Główny teren przebywania pod powierzchniš Ziemi na naszej planecie: Antarktyda oraz Północna Skandynawia(Szwecja,Finlandia,Norwegia i płw. Kola) Ogólna charakterystyka psychologiczna=charakter o przeważajšcych cechach diabolicznych.Charater wcielonego Diabła(EVIL) Wzrost (róznych osobników)od 165 do 289 cm(waga od 43 do 270 kg) Planety i układy zamieszkiwania(domicylu rodzinnego Gadów): -Alpha Draconis -Epsilon Buciory(boots) -Rigel -Orion -Bellatrix Orion -Polaris -Nemesis -system gwiezdny Altair(Ołtarza) Inne cechy charakterologiczne: -Ogromna sila woli. -Ogromna siłš fizyczna oraz siłš psychiczna. -Zdolnoœć do materializacji przedmiotów z niczego typu Sidi Baba(Indie)oraz zdolnoœci materializacyjne typu hologramów laserowo-holograficznych. -system porozumiewania się-nawyższej wody i rozwoju telepatia. -zdolnoœć do niewidzialnoœci. -bezgraniczna wręcz pogarda dla prymitywizmu ,niskiego morale i ogólnie niskiego poziomu rozwoju człowieczej cywilizacji żyjšcej teraz na Matce Ziemi. -w zwišzku z powyższym usilna chęć do absolutnego i bezdyskusyjnego i autorytarnego zdominowania ogółu znajdujšcej się na wstępnym szczeblu ewolucji Rasy Ludzkiej Sssaków Małpokształtnych,w szczególnoœci poprzez wyrafinowanš kontrolę nad œwiatowym systemem bankowo-ubezpieczeniowo-finansowym oraz giełdami œwiatowymi(centrum sterownicze Gadów łuskowatych zlokalizowane jest w: Chicago, New York,Los Angeles(mass-media,film,video,Music,gry komputerowe,seriale TV)London,Paris,Zurich,Stockholm,Frankfurt am Main.

Moim zdaniem istnieje. Jak niektórzy wierza sa tak zwane drógie wcielenia. Morze to ma sens?!

Odniose sie do postu "japoński robot dentaku". Masz cholera calkowita racje ze Reptoidzi sa tacy jak opisujesz.

dziękuję z uniżeniem za Twoje uznanie co do pełnej prawdziwoœci tematu kosmicznych Gadów reptoidalnych.Jakbyœ mógł Arsenie Fanie z Pantin(południe Paryża), przedstaw według żródeł francuskich - charakterystykę innych dwóch wielkich cywilizacji extraterrestrialnych, spierajšcych się z tak bardzo wpływowymi w tym naszym "cluster' ze" galaktyk : skrzydlatymi Gadami (-Reptoidami-)DRACO, posiadajšcymi białe łuski lub łuski złote(ich główni Przywódcy ) oraz wielkie "drakeń 'skie" , pokryte łuskami skrzydła na swoich plecach - o dalszy los prymitywnych ssaków człowieczych.Przede wszystkim myœlę o Plejadanach oraz złotowłosych ,muskularnych(festgebaut'owatych) i mocarnych (silniejszych duchowo i technologicznie od DRACO) - tajemniczych jak sto diabłów "Nordykach". P,S - podobno "DRACO" sš mistrzami w technologiach przechowywania i reinkarnacji dusz organizmów żywych o bardzo wysokim stopniu samoorganizacji.

japoński Jak interesujš Cię "Nordycy", to œcišgnij sobie ksišżkę pt. "Misja" z mojego FTP. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=361 Coœ wspaniałego, pięknego, cudownego! Wzruszyłem się gdy to czytałem. Poczułem przyjemne, rozgrzewajšce mrowienie pod czaszkš. Do wielu z tych rzeczy doszedłem sam już dawno, jeszcze zanim zaczšłem czytać na ten temat, poznawać różne Ÿródła. Teraz to przeczytałem, tak pięknie skompilowane. Jestem zauroczony i szczęœliwy. Ten tekst rozszerza œwiadomoœć. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

na podstawie http://www.burlingtonnews.net/secretufo.html Nordycy(Wingmakers?) Myleni z muskularnymi promieniujšcymi złotym blaskiem Boskimi Aniołami. Blondyni, Błękitnoocy, Twarze Podłużne, Wšskie Usta. Istniejš duże różnice w budowie organizmów ludzi i kosmicznych Nordyków. Ich planety sš ekstremalnie suche i goršce oraz posiadajš niski procent tlenu w tamtejszych atmosferach.Majš oni zatem większš niż ludzie pojemnoœć płuc. Skład chemiczny krwi Nordyków 0 : nosńikiem w hemoglobinie jest miedż - celem takiego układu jest transport tlenu wewnštrz nordyckiego ciała w sposób bardziej efektywny. Nordycy oprócz takich zmysłów wzroku jak My mogš też widzie㠜wiat w "ultrafiolecie" Czaszka jest o 2 mm grubsza niż u człowieka,koœci sš zaœ bardziej masywne. Mózg nieporównanie bardziej rozwinięty niż u ludzi co pozwala na pełny zestaw zaróno zdolnoœci telepatycznych jak i umiejętnoœć nagłej telekinezy(na przykład nadzmysłowego tworzenia cudów n.p materializowania boskiej pięknoœci złotego klejnotu z oszałamiajšcym diamentem w dowód przyjażni z zastrzeżeniem iż jego jakakolwiek odsprzedaż w celach zarobkowych oznacza automatycznš œmierć psiego chytrego zwierzęcego prymitywnego człowieka). Wzrost- mężczyzn 2- 2,1 metra Kobiet - 1,8 - 1,9 metra. Nie posiadajš gruczołów potowych. Serce ich bije 242 uderzeń na minutę, ciœnienie krwi to 80 systolic'ów oraz 40 systolic'ów... Skóra asymiluje wilgoć sprowadzanš do organizmu z powietrza. Posiadajš szersze niż ludzkie naczynia krwionoœne. Serce zlokalizowane jest w miejscu mniej więcej ludzkiej wštroby. Komórki krwi sš zbudowane na wzór soczewek dwuwypukłych. Uryna Nordyków ma kolor nie dawno wypompowanej ropy naftowej i zawiera duży procent metali ciężkich. Doroœli Nordycy potrafiš regulować swoim wewnętrznym poziomem adrenaliny w ciele. Kobiety Nordyków mogš być zapłodnione w jakimkolwiek czasie. Kosmiczny mężczyzna nordycki jednakże może dokonać stosunku prokreacyjnego tylko RAZ w ROKU. Okres cišży u Kosmicznej Kobiety Nordyckiej to 3 do 5 miesięcy. VART SKALL DU TA VAEGEN ? = WO WILLST DU HIN? (szw/niem)? VAEDERSTRECK....HIMMELSRICHTUNG !

kto to jest wieżšcy? bo ja nie wiem.....moze to ktos od "obsługi" wieży? czekam na odpowiedz autora tematu ;]

Autor: anka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-01-2006 00:19 PONOC SWOJE POPRZEDNIE WCIELENIE MOZNA PSPRAWDZIC NA OBECNYCH ZAINTERESOWANIACH.TZN? JA OBECNIE MAM TAKI IDEAL FACETA: BRUNET O CZARNYCH BADZ BRAZOWYCH OCZACH CIEMNA KARNACJA LUBIE EGZOTYKE TYGRYSY PACHNACE KADZIDLA..... A PONOC W POPRZEDNIM WCIELENIU BYLAM JEDNA Z ZON BOGATEGO ARABSKIEGO KUPCA chuja, lubisz pedalow chodzacych na solarium i ubranych w pedalskie obcisle koszulki, blah.........

Tobie Dariuszu ten tekst poszerza œwiadomoœć? dla mnie napisanie: "Zajmujemy się tajemnicš życia po œmierci od wielu lat i zapewniamy wszystkich wštpišcych: życie nie kończy się, ono trwa dalej!" jest nacišganiem własnej wiary do sfery faktów, a: "Mellen-Thomas Benedict jest artystš, który przeżył œmierć w 1982 roku" takie teksty to zostawmy poetom, bo to niegramatyczne i niezrozumiałe, jak można przeży㠜mierć?? Masło maœlane, ogień krzepnie, ma granice nieskończony. Nikt nie przeżyje œmierci i nigdy nie będziemy wiedzieć co jest po drugiej stronie. Czy życie po œmierci istnieje? NIE, bo życie to takie coœ co sie kończy smierciš, więc jak może istnieć dalej? Jak istnieje dłużej to znaczy że nie było œmierci, więc też nie będzie to życie po œmierci. Nie znaczy to że nic nie będzie, nie wiem. Może to jest tak: życie ludzkie to rzeka, ujœcie tej rzeki to œmierć, a ocean (morze) to to co będzie po œmierci.

kepułg Twoja pisanina to sztuka dla sztuki. Popisałeœ się dociekliwoœciš. Brawo! Widzisz wyrazy, ale trzeba zrozumieć całoœć i co najważniejsze - poczuć. No tak - nie jesteœ poetš. Jest taki kawał: - Widzisz ten piękny las? - Nie, nie widzę, bo drzewa mi zasłaniajš. Pozdrawiam Darek

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.